Arkadaşlar ben evliyim 19 yaşındayım eşimde 24 beni çok sıkıyor üstelik tesettürlü olmama rağmen dizilerdeki erkekleri bile kıskanıyor bu gibi uygulamalarıda yükleyip kaldırıyorum o gelmeden arkadaşlarım giyinişim herşeye kızıyor sadece onu seveyim o olsun herşeyim istiyor ayrılmaktan bahsedince ellerini duvarlara vuruyor telefon kırıyor sensiz olamam diyo tehdit ediyo bir sakin bir sinirli ayrılmaktan bahsedince deliden beter oluyor gitmeye kalksam gidemiyorum korkudan 😔Allahtan başka kimse seni benden alamaz diyor (alkol içki zararlı madde kesinlikle kullanmıyor) ama bıktım beni sıkmasından 😔😔
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılseks ask açlıkları sizi daha nerelere süŕukleyecek kim bilir. kimisi azdım bekaretimi verecem yapacam diyor. kimisi ewli cocuklu biriyle iliskim var diyor. kimisi lezbiyen burada sevgili pesinde. senin gibilerde ewlenebilecegi kisiyi tanimadan ewlenir.çekeceksin ya da bosanacaksin.. hesabiniz kulliyen yanliş
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGergin bir baskaskna yazıyorum bugünün sanslisi sensin kardeşim araştırmadan mi evlendin sen evlenmeden kizdirsaydin tepkisini olcseydin istemediği birşeyde inat edip ne yapacağına baksaydin Allah yardımcın olsun el kaldıracak olursa bu senin için başlangıç olur o yüzden tedbirini al
00 Yorumla
instagramda evlilik ve ilişki danişmani diye bir hesap var arama kısmna iliskidanismanitr yazınca çıkar zaten oraya danış yardımcı olur sana bir çok kişiye yardımcı oluyor kendisi--
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Kaybetme korkusu hata yaptırır sakinlesecegi dönem gelecek. Seviyorsan sabret ilgi göster
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle birlikte evlilik terapistine gitmenizi önerebilirim...
Bu tip durumlarda oldukça iyi geliyor..
Tabi eşinide buna ikna edebilirsen
Anlattığın karakterde birisi bunu ilk etapta kabul etmeyecektir..
Kanına girip götürmek sana kalmış..10 Yorumla Madem öyle biri hatayı baştan kendin yapmışsın. Evlenir evlenmez değişemezsin. Huyuna gidecen söz dinleyeceksin. Yok ben yapamam yo
gözüm dışarıda diyorsan niye evlendin ve çocuk. Evden ayrılmak için mi. Smi. Sorun çok farklı yerlere gelebilir iyi düşün.00 Yorumla
+1 yılsenin tercihin neden şimdi şıkayet ediyosun :D siz kadınlar erkeklerin sizi kıskanmasını kısıtlamasını sevgi göstergesi olarak görüysunuz sevgili iken hoşunuza gidiyor :D al tepe tepe kullan şimdi
216 Yorumla- +1 yıl
ALSJDLDJDKD
- +1 yıl
Dobra bir erkek
- +1 yıl
@KeşkekSeverim ama gerçek bu. kadınların yaptığı en büyük hata. sevgli iken hoşuna gidiyor sonra kocam öküz çıktı :D aşkı toz pembe görüyorlar sonra pembesi gidiyor ortalık toz duman :D
- +1 yıl
Ava giderken avlaniyorlar hshsh. Aslında ikisi de avcı bunların. İşlerine geliyor her şey. Ağlamalarına bakma :D
Soran+1 yılKeşkekseverim görüyorum ki sizinde hiç farkınız yok hastasınız kıskanılmak çok güzel ama bu kıskançlık değil başka bişey kendi bile fark ediyor özür diliyor Allah sizede nasip etsin bu yazdıklarınız aklınıza gelsin inş
Soran+1 yılAsıl düşman kadınlar diye boşuna demiyorlar yazıklar olsun
- +1 yıl
:D ya bir yorum sizinki ile aynı olmayınca neden hemen hakaret beddua :D gökten kemik yağarsa sizin dilekleriniz kabul olur diyorum bende
- +1 yıl
Ben ahlaken it gibi muamele görmekten haz almam. Bu sebepten de eşimi buna uygun olarak seçerim
- +1 yıl
o keskek zaten oyle saplantili takintili biri 😂😅 eski hesabi vardi degistirmis 😂😅 takma kafana
- +1 yıl
Kimse kimseye düşman değil. Flörtken karşıcinste sevdiğiniz paranoid davranışlar evlilikte işinize gelmiyor beyefendinin dediği gibi.
- +1 yıl
fragmanlarda sevgilim dediklerini yere göğe sığdıramıyorlar :D sonra sinema başlayınca kocam öküz çıktı. aslında erkek hiç değişmedi sadece rol yaptı. siz aşktan meşkten gerçekleri görmediniz. bu tip kadınlar daha çoooooook ağlar :D
Soran+1 yılÖküz çıktı demiyorum evet rol yapmış ağladık doğru ne kadar çok hoşunuza gitmiş nefret ediyorum senin gibi insanlardan
- +1 yıl
gerçekleri söyleyenlerden herkes nefret ediyor :D sence umrumda mı :D 9. köyden kovulsam 10. köyde de aynı gerçekleri söylerim. kendin ettin kendin buldun
Soran+1 yılKafası geri insan evet kendim ettim kendim buldum
- +1 yıl
bak yine söylüyorum işinize gelmeyen yorumlara hakaret etmeyin. hoşuna gitmiyorsa yorum sağ üstte bunu görmek istemiyorum diye bişey var oraya tıklarsın olur biter. öküz çıkan kocanın hırsını benden almaya çalışma :D
Soran+1 yılHıhı haklısın
Erken evlilik sonuç normal yani evlilik kolay değil ani kararla alınırsa zararı var. Simdi çok sevdik diyceksin sevmekle de olmuyor her zaman ilerisini getirmek önemli.
10 Yorumlaeğer dediğin gibi ise o adamın psikopatın önde gideni alkol içmesi veya içmemesi mesele değil sen mutsuzsan bunu görüyorda kendini düzeltmeye çalışmıyorsa geçmiş olsun en yakın zamanda ayrılmanı tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılOturup konuşun yeni evlilikte olur böyle şeyler normal herkesin başına geliyor seviyor adam seni işte sevmese yapmaz
015 Yorumla
Soran+1 yılBunun sevgiyle alakası varmıdır gerçekten😔
- +1 yıl
hadi oradan sevmekle ne alakası var? kıskançlığın derecesini görmüyor musun? hastalık boyutunda. adam kendine güvenmiyor ki karısına güvensin..
- +1 yıl
Takip gönder konuşalım burada konuşulmaz
Soran+1 yılOnu çok sevmiştim çok ama çok sıkıyor bazı büyüklerimde annene babana anlatma üzülmesinler günah onlara diyor düzelir felan
- +1 yıl
@wesaygoodby Mazoşist kadın ruhu zevk alıyordur bile. Herkesin aklı var sonuçta o senden benden iyi bilir her şeyi
- +1 yıl
hı hı sen tanımadan bu yaşta hayatını bir tane adam için karart, düzelir düzelir diye avutsunlar seni yazık gerçekten gençliğine yazık..
- +1 yıl
@KeşkekSeverim ya çok aptal, ya da aile zoruyla hayatı karartılmış bir birey diye düşünüyorum.
Soran+1 yılTanımıştım ama değişti oda siniri geçince özür diliyor elimde değil diyor sonra acıyorum ona çıkmaz bir yoldayım işte 😔
Soran+1 yılTanımıştım ama değişti oda siniri geçince özür diliyor elimde değil diyor sonra acıyorum ona çıkmaz bir yoldayım işte 😔
- +1 yıl
Evli olmayıp bekar olanlar yorum yapmasinlar diye güncelleme yaparsan daha doğru fikirler edinebilirsiniz
- +1 yıl
Evli olmayanların, evlilik hakkında bilgisi, fikri olamaz mı? En başta ailemiz olmak üzere, akrabalarımızdan yola çıkarak burada konuşuyoruz senin gibi fakir tesellisi sunmuyoruz. Düzelirmiş MEH..
- +1 yıl
Sen sevgiyi kıskanmak, eve kitlemek, gerçeklikten soyutlamak kısaca köleleştirmek olarak görüyorsan neyse uzatmayacağım başım ağrıdı
- +1 yıl
@wesaygoodby ben öyle birşey demedim sen öyle anlamak istemissin ben dahil hiç kimse mahkum olmayı hak etmiyor sen bile daha soyliyecegim şeyler var bitmedi konuşmaya yeni basladim bekliyemediniz nedense
Soran+1 yılBladeuruner bunlar hiç hata yapmamış insanlar galiba ya da hiç haber gazete okumamış kimse kendini bile bile karartmaz alnında ben evlenince seni sıkıp bunaltcam yazmıyordu ailem erken evliliğe karşı normalde babam erken diyip istemedi hatta ama sevdiğimi söyledim 18 yaşında evlenince aptal ama 18 yaşında sevgili olunca canı sıkıldıkça sevgili değiştirince medeniyet ne diym..
- +1 yıl
Hatice mesaj atıyorum gel oradan konuşalım burada nefes tüketmeye gerek yok
+1 yılnolursa olsun terapi alması için ikna et başka yolu yok tramvaları olan biri belli
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız galibs
+1 yılEvlenmeyecektin. Evlendiğine göre ya çekeceksin ya da boşanacaksın başka yolu yok
11 Yorumla
Soran+1 yılÇekmek istemiyorum ama ayrılmaktan bahsedince seni kimse alamaz diyor, babanın arabasını yakarım diyo sensiz yapamam diyo ya bende haberlerdeki gibi olursam diye korkuyorum kocası karısını öldürüyor kim bilir ne yaptı diyor üzülmek yerine
+1 yılFazla sıkmak bunaltir yorar ve soğutur... işin zor bir soz vardır huylu huyundan vazgeçmez
10 Yorumla
+1 yılsana müstehak bu yaşta evlenirsen hiç acımıyorum senin gibilere
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Ne alaka sana mi soracak ne zaman evleneceğini?
- Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılBu yüzden evleneceğiniz kişiyi çok dikkat etmeliyiz kadın erkek fark etmez bence aile büyüklerinle konuş çözüm yolu ara çığrından çıkmış ya da psikolog a götür
00 Yorumla
+1 yılEşin olduğuna emin misin? ya da sen eşmisin kölemisin evde bir eşyamısın üzgünüm eşinin iyi bir tedavi görmesi lazım şaka yapmıyorum dalgada geçmiyorum
00 Yorumla
+1 yılPiskologa gittinizmi? Bu asiri kiskanclik asiri sinir ve bu kiskanclik sinir ile cinayet bile isleyebilir Allah muhafaza
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden gitmiştik ilaç aldı ama bıraktı sonra
+1 yılAllah sana yardım etsin ama kıskançlık sevgi belirtisi bunu bil
00 YorumlaÇocuk yapma bence böyle devam ederse yolunu ayır ne bu boyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Alkol alan bizler zaten böyle ruh hastası değiliz.
Almayanlar sıkıntılı00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. körmüydün bu adamla ewlenene kadar aklın nerdeydi 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle değildiiiii hayatttaa herşeye tamam diyodu
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. zamanla sakinleşir. biraz sabır göster o seni seviyor. seven kıskanır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Gercekten durum bu ise sizin sonunuz bir facia bunu yaz kenarı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. aman uzak dur ve ayrılmaya bak bu kadar kıskanç biriyle ömür geçmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakmis kafayi sana boyle yaparsan babamin evine gidecem de
03 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum demezmiyim iyice deliriyor babanın arabasını yakarım diyor bir kere teyzeme söyledim kzıım ya o gidecek bu dünyadan ya baban dedi babana annene babana söyleme dedi 😔
Cevap sahibi+1 yılSen kimi tehtit ediyon la deseydin ailenle konus onu var ya sicana kadar doverim kemi ariyolar lan hayirdir erkek kardesin yok mu senin ben enistemi var ya titrettim yani vururum seni dedim umrumdada olmaz kaybedek hic biseyim yok dedim ses yok. bu ne sacmalik ailenle konus ben bunla durmak istemiyorum de gonder gitsin kimsin lan sen ibneye bak
Soran+1 yılKışa girmeden önce söylüyordum büyüklere kızım babanın başı belaya girer dediler bir kız kardeşim var o kadar büyükler hep iyii olur düzelir kimseye derdini anlatma dediler bende demedim annem üzülmesin diye asıl o bana diyo benim kaybedecek bişeyim yok diye benden başka kimsesi yokmuş kayınpederime söyledim eşime yani kendi oğluna küfür etti ben napym diyo kaynanam kzıım napym diyo bir eşimin teyzesi anlıyor oda sadece dinleyici oluyor
+1 yılruh hastası boyle tipler... ailen ile konuş bunları
00 Yorumla
+1 yılBu yaşta daha olgunlaşmadan evlenirsen karakterinin nelere yol açacağını bilemezsin Allah yardımcınız olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bilmiyor muydun bu huylarını, ayrildin daha kötü oldu ne yapacaksın ona da mı bahane uyduracaksın. Hiç erkekleri anlamak için çaba yok.
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyordum bana hiç karışmadı nişanlıyken sen bilirsin diyodu zaten ben öyle dikkat çekicek şeyler giymiyorum ama o güzel giyinme diyor parfüm sıkınca kime sıkıyorsun diyor dışarı çıkınca ve onu anlıyorum neden böylesin diyince ağlıyor bilmiyorum gülüm diyor elimde değil bana yardım et flan ben nasıl ediym ona yardım kendi bile bilmiyor nedenini
Cevap sahibi+1 yılDemek ki istediklerini sana tam anlatamıyor gercekten sende anlamak istemiyorsun veya o söyleninleri duyup yapmıyorsun. Müslüman kadını dikkat çekmez ne kıyafetleri ne makyajı ne de kokusu. Evde bunlar için ruhsat var ahireti düşünmek gerekir. Esasında en büyük sorunumuz birbirimizi anlayamamak. İnsan en çok neyi sever bilir misin kendi gibi olanı onda kendini gördüğü için. Bırak sen o ol, o da sen, sen ilk adımı at belki o da değişir.
Soran+1 yılBilip bilmeden konuşmuşsunuz onun için ailemle babamla arama mesafemi koyayım ben babandan daha önemliyim baban kim? Bu benimde dinimde var mı onun yanında babamla konuşmuyorum babamı kıskanıyor neyden bahsediyorsunuz size karınız ben annenden önemliyim dese kıskansa ben onu çok anlamaya çalıştım napym ailemden demi vazgeçeyim saçmalamayın lütfen bilmiyorsunuz
Soran+1 yılSiz kadın cinayetlerini okeyliyormusunuz merak ettim
Cevap sahibi+1 yılNasıl yorum yaptın pes vallahi nutkum tutuldu. İyice oku. Kadın cinayetine getirdin ta daha da yorum yapmam yuuuh.
Soran+1 yılYapmayın zaten olan duruma bahane diyorsunuz size yuh karşınızdaki bir kadın utanmaz konuşmayı öğren sana yuh
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok zor bir hayat seni bekliyor. Mümkünse yol yakınken çaresine bakmak lazım.
00 YorumlaKocan haklı sana güvenmemekte o gidince buraya girmişsin türbanlı olman ayrı bir fantazi konusu :)
07 Yorumla
Soran+1 yılAllah ıslah etsin
Soran+1 yılSeni böyle düşündüğün için arkadaşlarıma diyemiyorum annem babam üzülür onlar uzakta burdan yazıp biraz olsun rahatlamak istedim tanımadığım insanlar sonuçta neden böyle düşünüyorsunuzki o öyle yapmasa böyle olurmu tekim bu şehirde onun ailesi zaten vurdum duymaz
- +1 yıl
Poweroil. insanalri boyle yargilaman dogru degil. herkes sen degilsin
Hanımefendi bir aile ve evlilik danışmanına gidip terapi almalısınız
00 Yorumla
+1 yılTam bir aptalmış, üzüldüm.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔Of
+1 yılişte bu sevgi değil Allah kurtarsın canım ya
03 Yorumla- +1 yıl
dogru bu sevgi degil de.. yanlis dualar edip de yanlis yonlendirmeler yapmamak gerek
- +1 yıl
@smartengineer allah seni eşinden kurtarsın demedim farkındaysan algılamak istediğin gibi algılıyorsun bu durumdan kurtarsın demek istedim eğer diğerini kast etseydim ayrıl boşan tarzı şeyler söylerdim haddiniz olmayan şeylere karışmayın hadi bütün yorumlarda yanlış yönlendirmede bulunan insanlara hadlerini bildirin !!!
- +1 yıl
reis 😂😅 ilgincsin ya
- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılaşırı kıskançlık da kötü ya esir kampında
00 Yorumla Evlenmeden önce hiçmi tanimadin adamı
01 Yorumla
Soran+1 yılAma böyle değildiki hiç değildi söyledim ona değiştin diye o zman öyle olsaymış ben onunla evlenmezmişim diye bişey demedim diyo
- Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılAyril bacim ne diyem.
01 Yorumla
Soran+1 yılHep tehdit ediyor beni babanın arabasını yakarım sen yoksan kimse olmaz Allahtan başka kimse ayıramaz diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan eminw bulut gibi olma
00 Yorumla
+1 yılAnnengile soyle konussunlar
00 Yorumla
+1 yılBana takıl hayatını yaşa pampişko
00 YorumlaGeçmiş olsun. İyi bir avukat gerek sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendiğinde de böyle miydi ne zaman değişti
00 Yorumla
+1 yıliste korkuyla kimse elde tutulmaz..
00 YorumlaSende daha ne istiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
+1 yılBiride beni sıksa boyle kıskansa
010 Yorumla- +1 yıl
neden 😅
- +1 yıl
Çünkü kıskanilmayi seviyorum
- +1 yıl
iyi bir sey degil ki
Soran+1 yılYok bu kıskançlık değil😔kıskanmak kendine zarar vermek tehdit etmek olamazzz
Soran+1 yılYaa bende öyle derdim aynı senin gibi😔ama böyle olmaz yaşayan bilir herşeye kızmak güzel giyinme film izleme benle ilgilen ilgileniyorum ama hayat ondan ibaret değil bende insanım kafelere gidilmezmiş ne için gittikleri belli diyor 😔Bi Cafe için
- +1 yıl
evet su anda normal degil de.. ona bu durumunu ayiltacak bir seyler lazim
Soran+1 yılSmartenginer herşeyin farkında elimde değil diyor bir ara piskolağa gitmişti ilaç almıştı bıraktı kullanmadı sonra
- +1 yıl
ne is yapiyor peki?
Soran+1 yılAraba tamriciai
- +1 yıl
onun biraz seminerlere falan gitmesi lazim..
Gizli Üye(36-45)+1 yılnereli kocan söyleeeeeee
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyav yaz şuraya
+1 yılOnun kiymetini bil seni seveni buldun
00 Yorumlaallah yardimcin olsun kardeşim
00 Yorumla
+1 yılDoğru psikoloğa
00 YorumlaSana zorla sahip oluyormu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaplantili bu
11 Yorumla
Soran+1 yılBabamda takıntılı kızım diyor 😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanla alışırsınız birbirinize
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güzellikle konus
09 Yorumla
Soran+1 yılÖyle konuşunca ağlıyor, özür diliyor ama bende dizi felan izlemek istiyorum hep belgesel komik bişey izlesem bana öyle gülmüyorsun diyor😔bu telefon Android se oda ailem uzakta olduğu için görüşmek için belki kullandırmazdı aksi takdirde
Soran+1 yılBilmiyorum ki aile bağı yok benim eşimin annesi babası ayrı her ikisi ile pek görüşmüyor kardeşleri yurt dışında tekiz yani bana şunu söyler bekarken annesi babası hep kavga edermiş tamda sofra başında
Soran+1 yılDoğrudur
Soran+1 yılZaten bebek gibi ilgileniyorum onun isteği herşey ondan ibaret olsun kimse benimle konuşmasın ben güzel giyinmeyim
+1 yılEvliliğe hoş geldin
00 YorumlaYazık
00 Yorumla
+1 yılmalatyalı mısın
00 Yorumla
+1 yıldemekki hastadir
00 Yorumla
+1 yılkotu olmus ya
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz