Dün gece kocamla uzun uzadıya konuşmaya çalıştım. Bana arrtık sana karşı birşey hissetmiyorum dedi. Birliktrlikte hiç bir sorunum yok harikayız harikasın sadece sana olan heycanım gitti. Dün gece yanagından öptüm birşey hissetmiyorum dedi. İki yıldır evliyim on iki senedir sevgiliyiz. İlk aşk. Evlendikten bir süre sonra aileme bir miktar borç para verdi o yüzden senden soğudum seni istemiyorum anlaşamıyoruz zıtız deyip duruyor içim yanıyor ben ne yapmalıyım kocamı seviyorum herşeyden çok elimden gelse canımı veririm biliyor senin sevgin tutuyor bizi ayakta dedi. Sonra yattık ben kalktım iki saat sonra bana sarıldı beni ama çok kırıldım çok üzüldüm ne yapmam gerek ayrılmak istemiyorum beni Özgür bırak sorgulama herşeyimden şüphe ediyorsun diyor koptu içindekiler koptu gitti nötr diyor nasıl eski heyecanı yakalarız delirmeknüzereyim sana öfkeliyim diyor para yüzünden sana öfkeliyim beni boğuyorsun sıkıyprsun evlilik sorumluluğu ağır geldi diyor ne yapmalıyım hemen boşan demeyin boşan ancak olsam akıl almaya çalışmam
Cevabın nedir?
+1 yılMerhaba,
https://m.youtube.com/watch?v=YrhdR6aOJ6o
Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur tadı kaçar önce ya da sonra illaki kaçar! Haramdan uzak helale yakın olmalı ancak olmuyorsa olmuyor zorlamanın anlamı yok. Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir...
Evliliği ilişkiyi aşkı ve sevgiyi iyi ya da kötü yapan sadece eşlerdir. Kimi eşler yeryüzünde cenneti kimi eşler de cehennemi yaşatır. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir!
Kurtaracak bir şey yok! Koptuğu yerde bırak gitsin...
🎥 Sinan Özen - Koptuğu Yerde Bırak (Official Video) - YouTube00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAkıllı bir kadınsın kocani bırakma derim ama her halti da yemesin kontrol et yani başkasıyla da evlense belli bir süre sonra oda sıkıcı gelecekti sorun sende değil yani itlikk kocanda
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya deli olmamak elde değil çok mutsuzum huzurum kaçmasın onu çok seviyorum
- +1 yıl
İnşallah kaçmaz huzurun ama bence esinde seni bırakmaz gibime geliyor yani yapsa daha önce yapardı
Soran+1 yılDimi Allah'ım yardımcım olsun çok seviyorum umarım bu süreç kısa ve sorunsuz geçer
- +1 yıl
İnşallah öyle olur takip gönderir misin belki faydam olur süreci takip etmek istiyorum olup biteni konuşuruz
+1 yılEvlilik böyle bir şey bir süre sonra rutine döner. Yoğun duygular azalabilir ki sizin 12 sene gibi bir geçmişiniz var, bu çok fazla tüm güzel yılları o şekilde heba etmişsiniz, eskitmişsiniz.. Yıllarca aynı duygular devam etmez. Bunu doğrudan söylemesi kötü hissettirmiştir tabi..
Siz evliliğinize mutlaka sahip çıkmaya bakın.02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum çok üzülüyorum
- +1 yıl
Üzmeyin kendinizi olabilir böyle şeyler.
Belki morali bozuktur bir sorunu vardır. Köklü bir ilişkiniz var sonuçta onun için değerlisinizdir eminim.
Aile & Toplum konusunda 26,3b cevap paylaştı. Seni sevmeyeni sende sevmeyeceksin
Bu kadar basit...
Gözü sende değilse 40 takla atsan bir işe yaramaz.
Başka bir kadın olabilir yoksa bile olur bu gidişle.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
47Cevap
+1 yılSanirim kisa bir sureligine ara verip yalniz kalip dusunmeye ihtiyaci var her ikinizinde
Neyin ne olduguna nasil olacagina dair netice de durust bir sekilde size karsi bir şey hissetmedigini dile getirmis yani bundan sonrasi nasil olur bilmiyorum ancak birsey hissetmeyen birisinin yeniden birseyler hissetmesi zordur
Bir sureligine dusunun yalniz kalin mumkunse bu ve bir karar verin
Elbette verilen bir emek var birden bitirmek dogru gelmiyor olsa bile sizi hic hissetmeyen birisiyle evli kalmaya cabalamak sizi oldukça yıpratacaktir00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet aldatmadığına eminim her türlü kontrolde amacı benim pasif olmam çok dominant bir yapım var
Evet her şeyi kontrol altında zaten sorun da bu çok kontrolcüyüm
Bu yukarıdakiler senin yazdığın şeyler eşinin neden bu hale geldiğini sen açıklamışsın zaten. Şimdi tercih senin ya dominantlık ve kontrol hastalığından vazgeçeceksin ilişkiniz düzelecek ya da devam edeceksin evliliğin bitecek.04 Yorumla
Soran+1 yılEvet sorun bu zaten
Soran+1 yılBunu nasıl törpüleyeceğim onu bilmiyorum
- +1 yıl
Öncelikle konuşmadan bir dur söyleyeceklerini kendine söyle hoşuna gidecek mi? gitmezse eşine söyleme. Bir davranışta bulunurken dur sana öyle yapsa hoşuna gider mi? gitmezse yapma. Kısaca empati yap konuşurken ve davranırken. Bunları dene olmuyorsa profesyonel yardım al psikolog ve psikiyatrdan. Herşey gönlünce olsun.
Soran+1 yılÇok teşekkürler ederim yardım şart sanırım
Adama huzur ve parasını ver.
Sürekli sorgulama, sürekli salak salak şüphe etme, sürekli gırtlağına çökme.
Hangi erkek olsa heyecanını yitirir, soğur.
Ailene söyle aldıkları borcu da geri versinler, para kolay mı kazanılıyor ulan..20 YorumlaAra ver beli ki kafasi yine karismis ve umarim kendine gelir ara ver yatagini ayir konusma yemegini yap tek banisa o tek basina yapsin bir dusunsun neyi yaptigini insallah duzelir
113 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
- +1 yıl
Amin tovbeni de et bence belki sen unuttugun ya da istemeden bir gunah islemissin onun karsiligi da kocan boyle soguk davraniyor tovbeni et sonra kocanla otur konus onu ne kadar sevdiginden bahsetmeden sadece hatan varsa soylesin ona gore hareket et eger duzeltmeyi cabalamazsa yatagini kesinlikle ayir belki akli basina gelir
Soran+1 yılNe yapmam gerek peki onun istediği gibi olmam şçin kafam durdu artık
Soran+1 yılKocam özgürlük istiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok uzun süreli sevgililik süreci yaşanan ilişkilerin evlilikle sonuçlanmasında olması muhtemel bir durum ki, çok üzülmeyin şu an da kendisi de tam olarak ne hissettiğini bilmiyor. Eğer dediği gibi size karşı artık nötr ise, zaten ilerleyen dönemde ilişkiniz yürümez.. biraz kendi haline bırakın, o özgür hissetsin bu sırada sizde ilginizi kendinize verin, hobi edinin, ise girip çalışın eğer çalışmıyorsanız bu ikinize de iyi gelebilir.. kendinize ve ilişkinize inanmaktan vazgeçmeyin
13 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel bir insansın evet haklısın umarım düzelir
Cevap sahibi+1 yılHersey gönlünüzce olsun dilerim 😇🙏
- +1 yıl
İnan bana bu yorumun için seni tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum Kaç yıllık evlisin
- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok üzücü ama olmaz artık ondan seni tekrar sevmez gururunu daha fazla kırmasına izin verme yazık o sana değer vermiyor bari sen kendinin kıymetini bil
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılzaman ver ve biraz kendi değiştirmeye çalış, monoton şeylerden kaçının, birlikte farklı aktiviteler yapın, aileler ve borç hakkında, para hakkında ya da sıkıntılarınız hakkında konuşmaktan kaçın.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılAilene borç verdiyse ailen ödesin...
Ödeyemiyor ise ailene laf ediyorsa sende annem babam kardeşim abim ablam bebim onlar diye dediği lafa karşılık veriyorsan ailene laf getirtmiyorsan soğur elbette...
Başka ne olabilir diye düşünüyorum da başka bir kadın mı var acaba diye de düşündüm şimdi?00 Yorumla
+1 yılSık boğaz etme ve kadınlığını kullan, kendine bakım yap ve güzel görünmeye çalış. Kıskançlık duygusunu tetiklersen gerisi gelebilir.
10 Yorumla
+1 yıliçimde hissettim sizin kırıldığınızı. zor, en yakın tanıyan sizsiniz. sadece sorgulamayı içinizden yapın derim, eşe dosta anlatmakla hiçbir şey çözülmüyor. kafasını toplamasına fırsat verin. sabırlı olun.
10 Yorumla
+1 yılGünahını almak istemem ama başkasından hoşlanıyor olabilir
27 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil eminim biri yok
- +1 yıl
Durduk yere böyle yapması bana garip geldi, birisi yok diyorsunuz acaba ne olabilir? 🤔 Heves heyecan bitmesi yeterli değil evliliği bitirmeye
Soran+1 yılHayır durduk yere değil nu
Soran+1 yılBir süredir böyleyiz ufak tefek şeylerden büyük lavgalar çıkıyor
- +1 yıl
Valla işiniz zor tek bir kişinin çabasıyla nereye kadar böyle gider bilemiyorum, o kavgaların ana sebebi önemli işte neyden olduğu
Soran+1 yılO belli para
- +1 yıl
Oturup konuşmuşsunuz siz elinizden geleni yapmışsınız , eşinizin bunu artık büyütmeyip konuyu kapatması gerekirdi
- Aile & Toplum konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılO 12 yıllik iliski sizde metal yorgunlugu yapmis. her poku ewlenmdden once yemenin olumsuzluklari. adam senden bikmis artik
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden brişey yaşadım dedim mi hayır namussuz da düşğnmr biz Türk kızıyız
- +1 yıl
12 yıl sevgili kalican bişe yaşamayacan ha.. çok komiksin.. sonra namusluyum der gidersiniz
+1 yılSen en iyisi onun telefonunu kontrol et, birşey yoksa birlikte zaman geçirin (film izleyerek, dışarda yürüş...) Mutlaka bir çözüm bulacaksınız
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet her şeyi kontrol altında zaten sorun da bu çok kontrolcüyüm
Soran+1 yılBen namazında niyaz kılarım elhamdülillah
Soran+1 yılHakkısın sık boğaz çok ediyorum
zaman ver ve biraz kendi değiştirmeye çalış, monoton şeylerden kaçının, birlikte farklı aktiviteler yapın, aileler ve borç hakkında, para hakkında ya da sıkıntılarınız hakkında konuşmaktan kaçın.
10 Yorumla
+1 yılSabırlı ol beraber maneviyat arafa yapın ve geceleri Seksi ol öyle yaklaş eşine
10 YorumlaÇok uzun süre ilişki sonrası normal hissetmemesi sikilmis
00 Yorumlabir ilişkiyi ayakta tutan şeyler şüphe, kıskançlık ve yalandır...
00 Yorumla
+1 yılDemekki fazla üstüne gidiyorsun ki sana öyle cümle kullandı biraz rahat bırak kendi haline bırak
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapacağım bunu
- +1 yıl
Biraz kendine haline bırak baski yapma
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman borc vermeseydi senmi zorladin? Yok
Amacı ne yani hemde 12 yıl, insan 12 yıl sever sonra ucundada bisey hissetmiyorum demesi çok ilginç04 Yorumla
Soran+1 yılEvet aldatmadıgna eminim her türlü kontrolde amacı benşm pasif olmam çok dominant bir yapım var
Cevap sahibi+1 yılO zaman onun sevdiği yemekleri aktiviteleri yapin belki bir an siniriyle soylemiştir bunları olabilir, malesef erkekler iş ve para konusunda çok sinirlenip ne soylediklrini bilmiyorlar genelde 🙄 sonradan pişman oluyorlar inşallah düzelir aranız
Soran+1 yılHer zaman ona yönelik yaşıyorum zaten sevdiği herşey elimde
Cevap sahibi+1 yılDaha ne istiyor o zaman 😒
+1 yılAnladığım kadarıyla kocan senden sıkılmış. Belki başka kadınlarla vakit geçirmek istiyordur. Sen böyle bişeye izin verir misin?
03 Yorumla
Soran+1 yılAslaaaa
- +1 yıl
Yatakta nasılsın senden zevk aldığını ve söylüyor mu? Kısıtlıyor musun kocanı yatakta şşunu yapmaa bunu yapma vs diye
Soran+1 yılHayır öyle şeyler yok gayet iyiyix
instagramda evlilik ve ilişki danişmani diye bir hesap var arama kısmna iliskidanismanitr yazınca çıkar zaten oraya danış yardımcı olur sana bir çok kişiye yardımcı oluyor kendisi-
00 YorumlaEn azindan adam onur lu davranim acik acik soylemis hislerini
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor bir durum gerçekten benimde eşime karşı olan hissiyatlarım aynen böyle ama bir bağ oldugu için boşanmıyorum ve oldugu gibi bırakıyorum saldım gitti anlıcağın sizin meseleniz sadece bu para mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrnek Ayse ise ismin, Fatma ol, her halinle degis, torpile kendini. Cokta yuz verme. Verdigi para ne kadardi? Sonusta borc vermis
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılBeraber yapmadığınız şeyleri yapın mesela bowling ya da eskiden çok sevip yaptığınız şeyleri belki o güzel zamanları hatırlatırsan kalbi atabilir
00 Yorumla
+1 yıl12 yıl uzun bir süre ama senin hayatindan 12 yıl çalıp da bisey hissetmiyorum demesi yanlis
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet parayı vermemiz herşryş bozdu senden sogudum dedi
- +1 yıl
Para ihtiyacı varsa yine verirsin ailene ne için yaşıyoruz bence o abartmış biraz
- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak kolay ayakta tutmak zor evliliği anlatmak istersen dinlerim insan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ne yapmam gerrk bilmiyorum
- +1 yıl
İstersen detaylı konuşalım dm açık
- +1 yıl
Sustunuz
Soran+1 yılYazdım size mesaj
- +1 yıl
Cevap yazdım bende
Allah yardımcın olsun, sabredeceksin bekleyeceksin.
10 Yorumla
+1 yılIletişimi ve ten uyumunu tekrar yakalaman gerek çözümü basit bu durumun aslinda
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ki
- +1 yıl
Yani burda nasil anlatabilirim bilmiyorum ama 12 seneden bahsediyoruz artik ne tepkileri nasil alacaginizi cozmeniz gerek ama ikili iliskide kadin biraz kadinligindan vazgectigi an erkek iliskiden vazgeçer
Soran+1 yılYani cinsellşj mi yine hayata tutundurma
- +1 yıl
Sadece cinsellik değil ama bir faktör iletisiminizi bunaltıcı olmaktan kurtarmaniz gerek
Soran+1 yılOfffdddf çıldırmazsam iyi peki nasıl nasıl nasol
- +1 yıl
Bakin biraz konusalim isterseniz cok bunalmissiniz belli ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatından çok ortamlara gir hayatında yeni birileri olsun onu çabuk umursamayi bıraktığını farkedince boşluğa düşüp dank eder yeterki gozunde ona bagimliymissin gibi gozukme.
00 Yorumla
+1 yıl12 yıllık birliktelikten sonra insan nötr diyorsa başka birşey vardır altinda
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet nedi r başka bir kadın mı
Soran+1 yılO biraz Özgür yaşamak istiyor
+1 yılbaşkasını seviyor ya da skiyor olabilir kocan
ama
herkesin evliliği bu şekilde00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun uzun dertleşmek sohbet etmek istermisin saygılı bir şekilde
10 Yorumla
+1 yılKocan aşırı kardeşim biri genelevden cikmiyor sana da bbye diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence bunu düzeltmek senin elinde rutinin dışına çıkmalısın özellikle yatak odasında ama
07 Yorumla
Soran+1 yılBirşey hissetmiyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılbence onu diyorum işte benzer durumlar yaşadık bunu sen düzelte bilirsin bişeyler yaparak aslında burdan yazamaıyorum
Soran+1 yılYani
Soran+1 yılNe yapmam gerek
Cevap sahibi+1 yılözelden yazarmısın
Soran+1 yılYazmak isterim de adınız görünmüyor
Cevap sahibi+1 yılşimdi yazabilirsin
- Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılZamana bırak Aile terabistine gidin
00 Yorumla ne kadar bir para verdi? toplam?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 27,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaplagi basaydin hissedip hissetmediğini anlardı
00 Yorumla
+1 yılboşanma sadece eskisi kadar yüz verme
00 YorumlaAldatma olabilir durum onu gösteriyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıloyle kocalar var mı yaa birakin sunlari
10 Yorumla Başkası var bence ne yaparsan yap boş gibi
10 Yorumlao zaman ayrılmalısınız
10 YorumlaBoşan öyleyse k.. a... l
10 Yorumla
+1 yılSal ipini döner dolaşır gelir merak etme
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 337 cevap paylaştı. Bence sadece para değil başka şeyler de var
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılPara meselesini hailesin adam takılmış ona
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZamana bırak düzelir elbet
00 Yorumla
+1 yılYuva yıkılacaksa sen bişey yapamazsın
00 Yorumla
+1 yılazdırıcı elbiseler giy
00 Yorumla
+1 yılÖzgürlük istiyor darlama kıskanma çok
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok özgürlük istşyor
Soran+1 yılRahat bıraksam ne yapmam gerek nasıl yapmam gerek
- +1 yıl
Ne yaşadınız, evde nasıl, seks hayatınız nadıl, dşper kadınlara bakış açısı nasıl bilmek konulmak gerekir...
+1 yıl14 senede ne olmasını brkliyorsun ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDuayla kurtulursun.
10 Yorumla
+1 yılSinir anında söylemiş olabilir
00 Yorumla12 sene ilişki ne ya
00 Yorumla
+1 yılPara yüzünden mi?
10 Yorumlasexy ol ilgilen
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdam bıkmış senden
00 Yorumlasakın ve sabırlı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSabret belki duzelir
00 Yorumla - Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocam bana karşı bir şey hissetmediğini söyledi, yuvamı nasıl kurtarırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler