Kocam bana karşı bir şey hissetmediğini söyledi, yuvamı nasıl kurtarırım?

Dün gece kocamla uzun uzadıya konuşmaya çalıştım. Bana arrtık sana karşı birşey hissetmiyorum dedi. Birliktrlikte hiç bir sorunum yok harikayız harikasın sadece sana olan heycanım gitti. Dün gece yanagından öptüm birşey hissetmiyorum dedi. İki yıldır evliyim on iki senedir sevgiliyiz. İlk aşk. Evlendikten bir süre sonra aileme bir miktar borç para verdi o yüzden senden soğudum seni istemiyorum anlaşamıyoruz zıtız deyip duruyor içim yanıyor ben ne yapmalıyım kocamı seviyorum herşeyden çok elimden gelse canımı veririm biliyor senin sevgin tutuyor bizi ayakta dedi. Sonra yattık ben kalktım iki saat sonra bana sarıldı beni ama çok kırıldım çok üzüldüm ne yapmam gerek ayrılmak istemiyorum beni Özgür bırak sorgulama herşeyimden şüphe ediyorsun diyor koptu içindekiler koptu gitti nötr diyor nasıl eski heyecanı yakalarız delirmeknüzereyim sana öfkeliyim diyor para yüzünden sana öfkeliyim beni boğuyorsun sıkıyprsun evlilik sorumluluğu ağır geldi diyor ne yapmalıyım hemen boşan demeyin boşan ancak olsam akıl almaya çalışmam
Kocam bana karşı bir şey hissetmediğini söyledi, yuvamı nasıl kurtarırım?