Seninle sevgili olan hayatının hatasını mı yapar, sefasını mı yaşar? :D Ne sunuyorsun gelecekteki sevgiline? 

Öyle al gülüm ver gülüm yan gel yat oh be ne güzel hayat diye ilişki olur mu kimi zaman sefa kimi zaman hata olacak ama satmayacak yarı yolda bırakmayacak bir ömür sevip sayıp koruyacak sahip çıkacak bir aşık sunuyorum beğenirse bu beğenmeyen keyfi bilir yolu açık olsun Allah yar ve yoldaşı olsun...
Benimle beraber olan kişi ciddi anlamda sefa sürer. Hem sokakta, hem yatakta, hem mutfakta ( :
İşimden ona zaman kalırsa öpsün başına koysun. İşsiz ise benimle dünyayı gezebilir o yüzden de sefa sürer.
Bilmiyorum o nasıl düşünürse benimle ilgili aslın da dürüst , anlayışlı ve mert birisiyim ona sadık olurum
Bende emin değilim bundan şimdiden peşin konuşmayayım 😂
Cevap
36Cevap
Sevgilim olacağını zannetmiyorum ama olursa da bir şey vaat etmiyorum.
Valla 24 yaşına geldim hiç olmadı, bundan sonra da olmaz herhalde beceriksizim bu sevgili konularında,
Tipten yana da şansım yok ordan da gidiyor
Ben pozitif düşünemiyorum artık, biraz denedim ama kendimi daha fazla kandıramıyorum
kafalarımız uyuşuyorsa gayet de iyi olur. ama diyelim ki uyuşmuyor belki de hayatındaki en büyük hata olabilirm. s bu arada çapkın bir kızım ağırbaşlı bir erkek belki bu özelliğimden beni vazgeçirebilir ağırbaşlı erkekler dm kdfjgkfdjgşkdfx
Benim sessizliğim den başka hatam yok oda kimle konuşursam kız erkek farketmez aşırı sessiz kişiliğim var bu hata sahiliyorsa bu var
Sefayim lan tabi bulaşık çamaşır temizlik yemek tatlı dil cinselliği katmıyorum bile. Bir kız daha ne ister lan? Aaa maaşda takıldım 😒
Kendimi övmeyide pek sevmem de mazideki hatunlar oldukça memnundu
birincisi hataya, ikincisi yanlış, üçüncüsü tercih, dördüncüsü seçime girer.
Kesinlikle sefa. Benle birlikte olacak kişi kesinlikle mutlu olur. Garanti veririm
Vallahi o na bağlı... Bana nasıl davrandığına bağlı... Sefa da olabilir, büyük bir hata da...
Sefa olurum tabi 👍 saygı sevgi değer verme var ben de
Aslında sevgili olma yaşımı geçtim flört falan da uğraşılmaz direk nikah masası. Yani En son levelden başlarız :))
:D :D hıııı önceki sevgili olduğum kızlarda yaptığım hatayı seninle yapmıcam :D :D
Kimine hata kimine sefa karsımdakiyle alakalı bir durum.
Kimseye bu zamana kadar yanlış yapmadım olursada yapmam inşallah
Hatası değil sefası olurum oda evleneceğim kadına
Sevgili değilde evli olacak kişi çok şanslı
Sefa abi. Kendimle sevgili olsam keşke
Her türlü fantezisini gerçekleştiririm. Aklına ne gelirse o derece yani.
Hiçbir şey vadetmiyorum.
Eskiden hata artık sefa
Hata bence 😅 aklı varsa yani
Sefa
Yaktım çıranı çocuuuk yaktım sjhjkh
Bilmem ortası herhalde.
Sefa diyorum 😃
Sefa.
Büyük olasılıkla sefa olurum
hata değilim sefa olmak isterim
Sefayım ama o bilmiyor maalesef
Sefası tabikide benden ne zarar görebilir ki ya
Tartışmasız sefaaa🤣😅
Sefa tabi ki, değer bilene.
Neyy😂😂😂
Sefası tabi değer bilirse.
Kimine göre cefa kimine göre sefa :)
Benden sadığını bulamicana eminim
Tanıyınca karar verir.
Seffffa
Ona bağlı
Sefayimm
Sefadır sefaa
Hata olurum. Bu yüzden de uzak duruyorum.
Sefa.
İkiside değilim :)
Bunu pratikte öğrenebilirsin
Hata
Sefayım 😌
Özümde iyi kızım
sefalardan hata :)
Sefası
Sefayım
hatayım
Hata
Sefa 😂🤣