Sevgilim varken görücü usulü biriyle görüştüm detay?

Herkese merhaba. Yaşım 20. Yaklaşık 1 yıllık ilişkim var. O da 20 yaşında ama maddi durumları vs pek iyi olmadığından evlenmemiz yıllar sürerdi.

Onu gerçekten çok sevdim o da bana aşık olmuştu ilk aşkıyım. Ama zamanla bana saygısı azaldı tartışırken küfür ediyor hakaret ediyor vs. Benim istediğim bu değil. Ama gerçekten ruh ikizi gibiyiz bana bakışları bile çok farklı çok değer veriyor.

Annem sevgilim olduğunu öğrendi. Dedi uzatmadan bitir evlenemeyeceksiniz zaten boşver diye uzun uzun konuştu. Aileme çok ters çünkü.

Neyse bizim dayımların bir tanıdığı varmış çocuk çok iyi çok da zenginmiş. Bana bahsettiler bunu. Seni beğenirler vs diye.. ve bugün sevgilim olmasına rağmen o çocukla görüştüm. 26 yaşında kendisi. Çok efendi cömert biri. Onunla evlensem rahat ederim her açıdan diye düşünüyorum ama çok kararsızım ve içim de hiç rahat değil. Görücü usulü görüşmeydi zaten yarım saat oturup kalktık. Çocuk çok olumlu geldi bana.

Şimdi benim ne yapmam lazım lütfen yardım edin ailem annem herkes istedi diye görüştüm ben
Sevgilim varken görücü usulü biriyle görüştüm detay?