Ya bir kere şunu bil canım. Hocalara ne diye mesaj atıyorsun bu bir. Benim hiç öyle adetlerim yok Ikincisi ne olursa olsun o bir erkek Erkekler yapar yani herşeyi dinciymis minciymis alakası yok Bir erkekle bu kadar yakin olma. Yaşı isterse çok çok büyük olsun Yüz verirsen böyle sapiklasiyo hepsi ışte
09 Yorumla
Soran+1 yılne yüz vermesi ya ne saçmalıyorsun sen yıllar öncede prensesim diyip duruyordu bu mesajların öncesi var ben sadece ogretmenler gununu kutlamak istedim hangi uniyi istedigimi sordu sonra benim sehre gel dedi yaz burayi dedi niy3 dedim guzel burasi dedi üni felan dedi sonra belki karsilasiriz dedi
Soran+1 yılbana diyo ki sevimliliğini özledim uğraşmakta güzeldi dedi
- +1 yıl
Bak canım
Senin suçun yok
Senin tek hatan var oda tanımadığın insanlarla çok yakin olman
Hocalarla yakın olunmaz samimiyet kurulmaz o hoca çünkü anlatabiliyomuyum
Ve karşındaki bir erkek
Erkekler s*refsiz çıkabilir
Kims e için o çok iyi biriydi ama bilmem ne deme
O erkek dediğim gibi
Erkekler her türlü pisliği yapar
Öyle aramizda kaç yas sacmaligini düşünme
Sapik sapiktir
Şu an tanimadigin her erkek senin için potansiyel tehlikedir bunu unutma
Burası Türkiye
Soran+1 yıl1 yıldır tanıyorum ya kendisi bana hep sataşırdı durmadan soru sorardı derste hep beni konuştururdu
Soran+1 yılkimseye güveniyorum zaten sadece adamın aklından baklayı çıkartıp şikayet etmek böyleleri eğitimci olmamalı
Soran+1 yılgüvenmiyorum
- +1 yıl
Seni kınıyorum ben bir erkek olarak bir kız bana ne kadar yüz verirse versin asla sapıklaşmam hatta mutlu olurum bir kızla bukadar yakın arkadaş olunabiliyor muş diye karşınıza çıkan yobaz şerefsiz erkekler yüzünden şerefli erkekleri lekelemeyin
En İyi Cevaplar
+1 yılTam bir şrefsiz bunu her tarafa yayıp rezil et ki insan içine çıkamasın
21 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiz bir kadına bile mesaj atmaktan haya ediyoruz adam neler yazıyor böyle bir terbiyesizlik olamaz cocuklarımız kimlere emaner yaz cimere devlet uğraşsın bununla
69 Yorumla
Soran+1 yılbu süreç çok uzar mı bide başıma bela olur diye korkuyorum
- +1 yıl
cimere şikayet yaz hiçbirşey olmaz sana dava açıp takip etmezsende birşey olmaz zaten dava açıcam desen ödü kopar
Soran+1 yıladam beni suçluyor zaten ne derseniz deyin tersini ispat ederim diyor siz fesatsınız diyor bide ben bilerek onayladım anlamak için ama bu benim aleyhime olur mu
Soran+1 yılben demişim ilk mersine gelin diye ben demişim bara gelin diye dedim ama ben zaten bara kuzenlerle gideceğimi söyledim dün yılbaşıydı dedim sizde gelin o adanada gelmem uzun sürer dedi bide kuzenlere laf anlatcan felan dedi tek olsan neyse dedi din hocası bara gelmeyi kabul ediyor adamın ağzını aramak için bu şekilde dedim ve davrandım bar felan hikaye yani sonra zaten soyledim şaka olduğunu
- +1 yıl
Hiçbirşey aleyhine olamaz uzatmak istemiyorsan eğer hiç uğraşma engelle geç kötü bir söz var mı sohbette
Soran+1 yılengelledim zaten ama cimere şikayet edersem konu çok uzayacak bide adam başıma bela olur felan korkuyorum eski okuldan adres bilgilerime ulaşabilir
- +1 yıl
Ben mesajları okumadım ama dediğim gibi cimere yazarsanız bir soruşturma açılır
Soran+1 yılbunu hemen yapmak zorunda mıyim daha aileme bile anlatamadim
- +1 yıl
Avukat değilim bir bilgim yok karar senin
kızım neden yazıyorsun 4 yıl sonra sen de aranmışsın
09 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya 2 yıl öncede konusmustum abim gibiydi diyorum ya hal hatır soruyordum iğrenc zihniyetinle kal
Soran+1 yılof niye yazmiyim yahu anlamıyorum biz hocaları bile ziyarete gidiyoruz okula felan hocaların doğum gunlerini bile kutlariz ne boş yorum benim saygı duydugum bir hocaydı okul bitince bana emek veren hocalarin halini hatrini sormayayim mi
Soran+1 yılkıllandım evet ama emin olamadım emin olmak içinde tuzağa düşürdüm ve düştü
Soran+1 yılgerçek yüzünü ele verdi
Soran+1 yılcimere şikayet et diyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorunun üzerinden 7 ay geçmiş ama görüş bildirmesem içim içimi yerdi.
Bir kere adama mesaj atıp suyu bulandıran ilk sen olmuşsun daha, sonrasında okul bitmiş gitmiş adam da fantezi dünyasına giriş yapmış
( doğru değil tabii ki ama böyle insanlar da var)
Öğretmeniyle okul bitince evlenen insanlar bile var o yüzden şikayette bulunsan bile mesleğine zarar gelmez.
Ayrıca adam din öğretmeni olmuş tamam ama özel yaşamında ne içtiği, nereye gittiği, ne yediği onu ilgilendirir bunlar da onu şikayet etmek için bir gerekçe değil.
Son olarak ise sen öğrenci iken sana böyle şeyler dedi mi demedi eğer dediyse ve sen ailene anlatmadıysan o da bir hata olmuş olur. Neyse adamdan şüphelenip kaç sene sonra uyuyan yılanı uyandırmak sadece böyle başını ağrıtır.
Bu sitede de ne öğretmenler ne doktorlar geliyor mesaj kutuma önce normal biri sanıyorsun sohbet muhabbet güzel gidiyor ama daha sonra gerçek niyet ortaya çıkıyor.
Özellikle de gecenin bir vakti muhabbet dönüyorsa o konu bir yerden sonra belden aşağı kayıyor.
Kimseye güven olmaz bak yeri geliyor haberde öz kızına tecavüz eden babanın haberini dinliyorsun, yeri geliyor abi, baba birlikte yapıyor oluyor, yeri geliyor amca, dayı, kuzen diyr gidiyor bu.
İnsan daha ailesine bile güvenemiyor ki elin adamına sırf öğretmen diye güvensin.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDaha eklersem lisede benimle ilgilenen hatta dersime bile girmediği halde 2 sene sonra dersime girdiğinde o kadar kişi arasından beni hatırlayan bir hocam vardı.
Arkadaşımın yanında durup dururken bana göz kırpmıştı ama arkadaşım bunu görmediği için onu inandıramamıştım.
Bir de nişanlıydı adam.
Daha sonrasında benimle konuşurken kıyafetimin kenarından istemsizce görünen sütyen askıma bakıyormuş gözü orama burama kayıyormuş sağolsun sonra arkadaşlarım da farketmişlerdi ama ne oldu ben uzak kaldım öyle işi sosyal medyalara kadar dökmedim zaten sonra evlendi benim lise bitti oradan tamamen uzaklaşmış oldum.
Kafam ağrıdı mı hayır bana bir şey oldu mu hayır.
Bunlar böyledir yaparlar ama belli etmezler sezdirmeden alttan alttan kendilerini tatmin ederler.
Kanıt falan bulamazsın çünkü her konuşmanın, her bakışın kaydı olmuyor malesef
+1 yılBu adami mebe sikayet etmelisin ogrencisine bu tarz duygular besleyen birinin yarin obur gun baska kizlara musallat olma ihtimalinin onune gecmelisin. En basta bu insanlik gorevimiz.
20 Yorumla19 yasindasin bi halt olmaz ,15 yasinda olsan neysede. yani, gidip rus kizlarina yavsasa, sana yavsicana , en azindan turklerle alakasi olmazdi isin.. turk kizna ne yaziosa anlamadim 😂he rus kiziyla olmak cok kolay bide ne bilim yani
00 Yorumla
+1 yılAdi herif böyle insanlardan utanıyorum bunlar benim hemcinsim mi cidden delirecepğim artık kardeşim hem cinsin adına senden özür diliyorum cidden kötü bir durum böyle bir tacizle karşılaşırsan bana numarasını at ben hakkından gelirim senle daha muhattap olmaz sakın çekinme bunlar cehennemden başka yeri haketmiyorlar Allah kahretsin hepsini
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir sonuç alamazsın çünkü bende öğretmenlerimle takipleşiyorum ama birebir mesajlaşmıyorum yazma arkadaşım o fırsatı samimiyeti verme güvenmiyorsan
113 Yorumla
Soran+1 yılgüveniyordum abim gibiydi zaten 17 yaşında bir şeyler sezmiştim adam bildiğin ileride kimselere bakma dedi bu adam bara gidebilen biri istiyorsa alkolde alır sen ne yaparsan bende yaparım dedi günahsa herkese günah dedi
- +1 yıl
Arkadaşlarım ne derse desin muhabbet kurmayacaksın
Soran+1 yılanlamıyorsun ya 9. sınıfta durmadan tahtaya kaldırırdı kitap okuturdu konuştururdu durmadan beni
- +1 yıl
Yaa öf bende 19 yaşımdayım geçtim o yollardan hatta benimde bir edebiyat hocamın arkadaşlarımla böyle yakınlaşmaları olmuş ma kızlar seninle gibi davranmamış hocayla konuşmaya yakınlaşmak istemişler onlarda aynı tepkiyi verdim adam bana niye yazmıyorda size yazıyor dedim o fırsatı yakınlığı vermeyeceksin kimseye
Soran+1 yılburda niye ben daha suçlu oluyorum sizin kafa ne biliyor musun mini etek giyersen taciz edilirsin su dediklerini gram takmıyorum
- +1 yıl
Ne alakası var bak sana diyorum ki bende hocalarımla takipleşiyorum ama böyle bir şey yazsa niyetini anlar anlamaz tepkimi koyar engellerim sen orada yazmışsınki adam demişki şu an yanımda olmak ister misin sende evet demişsin bence konu tartışmaya kapalı
Soran+1 yılsen beni anlamadın heralde adamı tuzağa çektim uzun süredir şüphe ediyordum lafı geveliyordu dedim ben mi yanlış anlıyorum acaba bu hocayı çözmek için böyle davrandım
- +1 yıl
Anladım tuzağa çekiyorsunda adam kendini nasıl savunur benimld konuşmak istedi kendisise istiyor mesajlardab anlaşıldığı gibi der yani senin o anki düşünceni zihniyetini mesajlara bakarak anlayamaz hakim savcı sonuç alamazsın
Soran+1 yılcanım daha öncesi de var bu mesajların cinsellik yok ama baya yürüyor hatta 2 gün öncede paylaşmıştım konusmalarini kimi dediki sen yanlış anlıyorsun durmadan prensesim diyerek konuşuyordu hayır onu geçtim üniyi burda oku burayı yaz dedim yok dedim felan hem niye dedim yok şehir güzelmiş ortam güzelmiş hem arada belki karşılaşıriz dedi neyse bunuda geçelim adama dün diyorum ki kuzenlerle bara gidicem istiyosaniz sizde gelin dedim ağzını arıyorum dedi hem yol uzak hem kuzenlerine laf anlatcan ayıp olur dedi tek olsan neyse dedi adam bara gelmeyi kabul ediyor sonra şaka yaptım dedim parti kim ben kim dedim sonra iste diyo sen nere gidersen bende orda takılırım birlikte barlarda sarhoş oluruz 😜 yaptı aynı bu şekil
Soran+1 yıldedim ben damdan atsam kendimi sizde mi aynısını yapcaksiniz seni tutmak icin bende atlardim dedi
Soran+1 yılo kadar çok şey var ki iç yüzünü bilmiyorsun sen piyango oyanayan biri sözde din hocası
- +1 yıl
Neyse o zaman benim o dediğim şeyleri sil mesela evet demişsih ya yanında olmak ister miydin sorusuna o kısmı frlan sil öyle ver dağıt
Soran+1 yılya şikayet etsem mi etmesem mi bilmiyorum aslında etmeyi çok istiyorum çünkü böyle biri ogretmen olmamalı ama korkuyorum bana kinlenirde başıma bela olur diye eski okuldan adresime ulaşabilir
19 yaşındasın bişe olacağını sanmıyorum. Fakat benim anlamadığım bu öğrencilerin, hocalarla muhabbet etme sevdası ne zaman başladı? Herkes hocalarıyla fanfini fon fon herkes bir samimi mübarek
26 Yorumla
Soran+1 yıl@Mmckidod ya ne caz yapıyorsunuz 9. sınıfta kendisi gelip uğraşıyordu benimle sinir ediyordu felan okulda hocalar beni çok severdi zaten bu yüzden hiç art niyet düşünmedim
Soran+1 yıl@Mmckidod aynen her erkek sapık haklısınız mdkwkdös
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. gıt ver kız savcılığa bugün sana yapan seneye senden sonrakılere yapacak toplumun bır sapıktan kurtulsun
10 YorumlaHiçbişey elde edemessin. o minvalde olmadgn icinmi sohbet buralara geldi. O teneke sende bunu çalan tenekecisin o kadar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Savcıya ver soruşturma yer görevinden alınır en azında diğer rahatsız ettiği kızlarda kurtulur.
113 Yorumla
Soran+1 yılhemen şikayet etmek zorunda mıyım konuyu daha aileme anlatamadım
Soran+1 yılinan çok korkuyorum böyle biri her şeyi yapar bana diyor ki ben normalde ogrencilerle konusmam mezun olan kisilerle felan ama sen onlardan farklıydın dedi
Soran+1 yılşikâyet etsem başıma bela olur mu onu bilemiyorum adam çekinmeden bunları yapıyorsa cinayette işler başıma belada olur eski okuldan adres bilgilrrime ulaşabilir
Soran+1 yıladamin eski oğrencisiyim ama bide ben tuzağa düşürmek için evet dedim onayladım kendini ispatlarken demez mi onayladı diye
Soran+1 yılsizde mi adanadasınız ya el birliğiyle su adamı dövün o serefsizde adanada
Soran+1 yılşimdi düşündümde döversek biz suçlu çıkarız belki
Soran+1 yılgerçekten ne yapacağımı bilmiyorum aileme nasıl anlatcam bilmiyorum
+1 yılTanıdığın herkese at bu ss. leri rezil et. Karısı varsa onada at hayrına
17 Yorumla
Soran+1 yılbekar
- +1 yıl
Olsun herkes duysun ne mal olduğunu
Soran+1 yılbaşıma bela olmasından korkuyorum neler duyuyoruz haberlerde
- +1 yıl
Sen bilirsin
Soran+1 yıl@Slymn01001 yıllardır ağzında bir şey var ama çıkartmıyordu reşit olmamı beklemiş demek ki siz şunu anlamiyorsunuz bu mesajların onceleride var orda bana çok değişik davrandığı ortada sürekli özlediğini beyan etmesi felan alkol alalım barlarda sarhos olalım diye espri patlarmasi kendisi sen nereye gidersem bende orda takılırim demesi
Soran+1 yılsürekli prensesim diye hitap ediyordu ben bunda kötu düşünmedim adamın gözünde veletim yani o kac ben kaç
- +1 yıl
Alahallah lan ne iş ya bu da din hocası demi
+1 yılVarya siz kızlar çok fenasiznj şimdi eline ne geçti söylermişim?
014 Yorumla
Soran+1 yıl17 yaşındaydım ilk şüphelendiğimde bu mesajlardan öncesi de var bildigin kardeşim kardeşim konuşuyor önceki mesajlarda cinsellik yok ama görsen dersin ki bu adam sana yürüyor yok prensesim yok güzellik üniyi burda oku niye diyorum burası güzel ortam üni güzel hem belki arada karşılaşırız
Soran+1 yılyvşak yvşak demiştim kardeşim diye çevrilmiş
- +1 yıl
Tamamda neden kesmedin ilişkini engelle gitsin nerden buralara geldi ki bu olay
Soran+1 yıldiyorum ya beklemediğim biri belki ben yanlış anlıyorum dedim bu yüzden hocayı çözmek için böyle davrandım ve hislerimde haklıymışım
- +1 yıl
Tamam şimdi napicaksin. ?
Soran+1 yılşikayet etmeyi düşünüyorum
Soran+1 yıladamda her şey var midye ye diyor bara gelebileceğini soyluyor yahu bu adam din hocası din
- +1 yıl
Sana bişey diyimmi engelle bir daha yaparsa herşeyi çok ortaya başını agritma
Soran+1 yılengelledim zaten bir güzel laf soktum utanmaz bide kendini haklı çıkarıyor her seyin tersini ispatlarmis ben bildiğin tuzağa düşürdum adamı ama hala diyo sen onayladın bisi demedin
Soran+1 yılbu adamdan her sey beklenir millet çocuğunu emanet ediyor bu pisliğe
- +1 yıl
Tamam işte bende sana diyorumki bu korku ona yeter hiç sesini etme bir daha yaparsa babana söyle ailene şöyle anasını atlatsınlar.
- +1 yıl
Evet de işte anlamdimki sen açık saçık birimisin bu kadar dikkatini cekmissin
Soran+1 yılne demek açık saçık ya açık saçık olunca böyle mi davranması gerekiyor
- +1 yıl
Off sende herşeyi tersten anlama neyse ya
Uha artık öğrencisi değilsin bu yüzden bir işlem başlatırlar mı emin değilim
07 Yorumla
Soran+1 yıltamam ama adam barlara gidebileceğini söylüyor midye yiyebilirsin diyor sen ne yaparsan bende orda takılırım diyor barlarda alkol alıp sarhoş oluruz diyor😜(tıpkı bu şekilde) en son bunu dile getirdim şaka yaptım dedi
Soran+1 yılbu adam din ve ahlak bilgisi öğretmeni
Soran+1 yılaynen öyle cimere mi şikayet etsen ne yapsam bilmiyorum
Soran+1 yılcimer işleyisini surecini biliyor musun
Gizli Üye(25-29)1 yılE sen niye yazıyorsun eee de akılsız. Şüpheleniyorsan uzak dur mesafeni bil böyle sohbet ederseniz konu sonu belli değil mi zaten
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYaşın küçük değilse bu konuşmada suç yok kendinizi düşürneyin bu duruma
Kimse bir "sözde" din hocası sapık çıktı diye İslâm'ı suçlamasın, Kimse öğretmenlik mesleğinde sapık çıkınca Tüm öğretmenliğin sapık olduğunu söylemediği gibi Din konusu da aynıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an 19 yaşındasın reşitsin. Artık öğretmeninde değil. Ortada işlenen bir suç yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnstasını bilseydim Bulgarca söverdim abazaya :D
15 Yorumla
Soran+1 yılahhaha
Soran+1 yılben onu sövmekten beter ettim teşekkürler yinede :)
Cevap sahibi+1 yılaslen pomakız bea , yapardık bişiler ;bu abazayı takma , şikayet edebiliyorsan et
Soran+1 yıldövdürtmeyi düşünüyorum ama o zamanda işler daha sarpa sarmaz mı
Cevap sahibi+1 yıldövdürtsen o şikayet eder haklı durumdan haksız duruma düşersin , o zaman dediğin gibi işler sarpa sarar
Oha olaya bak oskekslkzçzçdkwlwlkwkmxlslskurgu değidir umarım
00 Yorumla
+1 yılAdam seninle yatmak istiyor
18 Yorumla- +1 yıl
Korkma git şikayet et
- +1 yıl
En iyisi babana soyle dövsün onu
Soran+1 yılbabam hasta abim var o da şırnakta asker
- +1 yıl
Siz nerde oturuyonuz gelip ben doveyim
Soran+1 yıladanada adam
Soran+1 yılben mersindeyim
Soran+1 yılyalnız adam 1.90 omuzları geniş dövebilir misin
- +1 yıl
İki kişi giderim bende sen sıkıntı yapma istek at bana ozelden konusalm
Sen bu seviyeye getirmissin şikayetin degerlenmez
05 Yorumla
Soran+1 yılbok ben bu seviyeye getirdim bundan önceleri var öğretmenler gününü kutladım yok özlemiş de beni bilmem ne prensesim demeler
Soran+1 yılüniyi adanada oku diye ısrar etmesi o adanada bide diyo ki belki karşılaşırız
- +1 yıl
Sen de bu adami savunuyorsun ayni igrenc zihniyet. Sizin gibiler kadin tacize ugardiginda acik giyinmeseydi gece cikmasaydi diyen zihniyetin insanlarisinzi
+1 yılZihinsel olarak gel ne xd topunuzun mq
10 YorumlaOkula gidip şikayet et
012 Yorumla
Soran+1 yılbenim okulla bir bağlantım yok ki
Soran+1 yılcimere mi şikayet etsem
Soran+1 yılbilmiyorum ki ben adamı anlamak için huyundan gittim ağzından baklayı çıkartsın diye mesaj attım felan bu benim aleyhime olmasından korkuyorum benide suçlu kılmalarından
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılbence gayette çıkar adam uzan yanıma sonra boynuma sarıl sımsıkı diyor daha sonra numaramı soruyor bu ne demek oluyor
Soran+1 yılo zamanda kendimi temize çıkaramazdım ki
Soran+1 yılsonuçta resitim liseden mezun olmuşum eski hocam kendimi nasıl ispatlayacaktım
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Mezunsun artık ama evet adam zarar görür.
06 Yorumla
Soran+1 yıladam diyo ki ne derseniz deyin tersini ispatlarım şimdi bide ben tuzağa düşürmek için evet evet dedim bunu koz olarak kullanabilir mi ama sonunda söyledim ağzındaki baklayı çıkarman için öylr yaptım dedim
Soran+1 yıl19 yaşındayım bu konuşmalarda dün yaşandı olay 17 yaşında da bir sey daha olmuştu ileride koreli biriyle evlencem demiştim sen ileride mersinli birine bak dedi hemen ardından bakma dedi gözünü kapat açtığında kitapa bak dedi bende anlamadigimi soyledim su an bakma dedi ben zaten ileride diyorum
Soran+1 yılya ama bara gelmeyi kabul ediyor loto oynuyor midye yiyebilirsin diyor bu nasıl din hocası sen alkol alırssn bende alırım diyo günahsa herkese günah dedi bu nasıl din hocası bu mu genclere ahlak dersi verecek
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn nefret ettiğim sanal faresi ucuzlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖğretmeni ş... siz ama sende az o... pu değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne oldu peki gelişme var mı
00 Yorumla
+1 yılVer savcılığa milli eğitime
06 Yorumla
Soran+1 yılbu adam banada suç atar atıyor zaten ben durmadan mesaj atmışım felan onay vermisim ben bunların hepsini gerçek yüzünü ortaya çıkarsın diye yaptım
- +1 yıl
Sen haklı çıkarsın milli eğitime ver
Soran+1 yılçok uğraştırırlar mı bide adam kendini savuncaktır mahkemeyle uğraşamam
- +1 yıl
Bilmiyorum ama cezasını cekmeli
Soran+1 yılbilmiyorum artık onun öğrencisi değilim ya hiçbişi olmaz diyorlar
- +1 yıl
Niye olmasın dikkat ederler
1 yılOha lsn hocaya bak sapik
00 Yorumlasen adamı tuzağa çekmişn
00 Yorumla
+1 yılDin kendini kanıtladı gene (':
00 Yorumla
+1 yılHayvan herif
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakketen içrençsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yıligrenç olan ben değil o 17 yaşında adamın dediği lafa bak ileride kimseye bakma dedi bildigin
+1 yılNiyetin ne senin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. Sonuç alırsın evet
00 Yorumla
+1 yılCimere şikayet et
00 Yorumlaİğrenççç
00 Yorumlaİyi yaptın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZikecek seni haa
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEt pezevengi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!