Eski din öğretmenim sapık çıktı şikayet etsem bir sonuç alabilir miyim?

Ben 19 yaşındayım hoca 35 geçen sene liseyi bitirdim 9. sınıfta din hocamdı çok iyi anlaşırdık benimle uğraşırdı sinir ederdi yani arkadaş gibiydik ama asla bir art niyetli bir şeyini görmedim 9. sınıftan sonra başka okula geçtim yine ara ara konuşuyorduk daha sonra buda başka okula gitmiş 17 yaşındayken ileride koreli biriyle evleneceğimi söylemiştim bana dediki ileride mersinli birine bak sonra bakma kapat gözlerini açtığında baktığın kitap olsun demişti anlamadim diyincede su anlik demisti ama ben zaten ileride demiştim ilk o zamanlar şüphelenmiştim ama emin olamadığım için üzerinde durmadım 1-2 yıldır konuşmuyorduk geçenlerde mesaj attım hiç değişmemiş yine prensesim diyordu işte özlediğini söyledi çünkü 4 yıldır görüşmüyoruz yine yanlış anlamak istemedim adamı anlamak için plan yaptım adamın suyuna gidip ağzındaki baklayı çıkartcaktım en sonunda çıkardı ağzındaki baklayı şüphelerimde haklı çıktım zaten din hocasına pek benzemez uzun saçlı topuzlu yırtık kot giyen bir tip midye yiyebilirsin diyor bara gidicem kuzenlerle felan dedim ne güzel dedi dün sizde gelin dedim uzak dedi yoksa gelirdim dedi düşünün din hocası bara gelecekmiş
sonra uykuyu bahane etti soylemedi ısrar ettim dediki sen erkensin ama bende geç kalayım dedi bende artık baklayı çıkarsın diye dedim 20 ye az kaldı sonra hemen hmm dedi yanımda olmak ister misin dedi Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...
ADAMA BİLE BİLE BU ŞEKİLDE DAVRANDIM AĞZINDAKİ BAKLAYI ÇIKARANA KADAR
boynuma sarıl dediği kısımları sonradan silmiş ama ben anında ss almıştım
Güncellemeler
+1 yıl
bu adam hâlâ lisede DİN VE AHLAK dersi veriyor loto bile oynamış biri kuzenlerle bara gidicez istersiniz sizde gelin dedim gelebileceğini söyledi
Güncellemeler
+1 yıl
adam diyo ki kim ne derse desin tersini ispatlarım herkes kendi fesatlığında boğulsun nereye şikayet edilir mebe mi başıma bela olmasından korkuyorum