AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
205Cevap
Adam evli olduğunu gizlememiş Nefsine sahip çıksaydın git anlat karısına
Seninle mutlu olsa sevse karısını boşardı. Karısını bırakmayan adamdan sana ne hayır gelecek 😂 yazık kadıncağıza üzüldüm
Artık bakire değilsin. Bu adam büyük ihtimal eşine dönecek. Peki sen ne yapacaksın?
dikilmiş mumun davasını yapma şimdi. Geçti borun pazarı kızım... Müstehak size
Zorla oldu derken tecavüz mü etti sana?
yani istemedim ben birlikte olmak söyledim yaşamak istemiyorum böyle birşey diye yaparkende ittim ama erkek sonuçta
Yazını baştan sona kadar okudum senin hatan onun ısrarlarına yenilmiş olman. Adam nekadar ısrar ederse etsin karşılık vermemeliydin ona üzüldüm senin için
geçmiş olsun ben adamda art niyet olduğunu düşünüyorum senin için kötü bir süreç bence olması gereken onun da bedel ödemesi
Bisey yapma simdilik sen evlenincede esin bekar biriyle olur o zaman yapacagin sey sasirmak olur otesi olmaz jfkg
Olan olmuş artık bu saatten sonra adamın yuvasını yıkmaya hakkın yok evli olduğunu bile bile yaptın çünkü
Aferin ne istiyorsun alkis mi bekliyorsun ben bisey demek istemiyorum
Neden
Sen bu yorumu niye yaptın puan kazanmak için mi
Tabiki de hayir puan kazanmakla bisey olmuyor sadece artik kendine gelmelisin kotu hissetmen normal hatta bende benzer bisey yqsadim ama adam evli degildi bekardi ve sevgilisi yokttu hickimse zorla bisey yaptirmazsini izin verme uzak dur evli olduguna bile bile nasil konusabilmissin onu anlayamadim ama hicbir zaman gev degil hayatina duzen koy biraz kendine bir de baska kadinlara da saygi gostermen lazm bence
Hayatta herkes hata yapar. Kendini yiyip bitirme, psikolojik destek almalısın.
Nasıl olacak
Ben söyledim yine barıştılar merak etme barışırlar şimdi adamla yattın mı? Konu tam olarak ne
O beni ilgilendirmez ki kadının kararı. . Evet
Zorla olan bir şey yok sevişmek iki kişinin arasında olan bir şey sende çok suçsuz değilsin aralarından çık ve kendi yoluna bak 2020 geldi bu işler sandığın kadar kolay değil
Ben sevişmek istemedim iste sorun orada
O zaman bunun adı tecavüz olur kanaman oldu mu yani bakireyim yazmıssın artık değil misin
oldu
O zaman bu tecavüz eğer elinde ispat varsa git at karısına konuşma falan yoksa adamla Tatli dille konuş mesajla itiraf ettir ama önemli nokta ailenin duymaması eğer evini biliyorsa gelebilirler
bilmiyorlar var konuşmada kendi kabul etmişti sen istemedin ama diye
İstersen ben gönderiyim biraz bana eğlence çıkar
Hani biz Müslüman bir ülkeydik neden zina yaptınız hanımefendi
Olan olmuş keşke olmasaymış ama hayat devam ediyor karısına da fakeden söyle çocukları yoksa
Kız yok söylemesin delimisn
Söylesin kadın boşa zaman kaybetmesin
Git karısına soyle
Kocana verdim de beni soyle becer di de
Hadi soyle karısına
O mahvetmems senin hayatını sen kendin mahvetmişin her seviyorum diyene inanirsan böyle olur karısıyla mutludur seninle de çapkınlık yapiyor
Yazık çok evli olup karısını aldatan seni daha beter eder evliliğin kıymeti bilinmiyor vah ki zina ne kadar basitleşti.
Aynisi basina gelir ilerde merak etme bir de masum ayagina yatmis 😂😂 ruhunuz bacım olmus haberiniz yok
bacım olacaktii ama duzeltmisler sanirim
Neyse moderator yorumumu silin
Neden kötüsün anlamadim
zar patlamış sanırım ondan diktirip yoluna devam eder kesin...
Anlatsan herkese gider karısından özür diler sen suçlu olursun en iyisi ondan para al diktir hayatına devam et. Flep yaptır kalıcı olsun
Çok yazık verdiğin akıl bu mu. Bir başkasını kandırmak mı yani?
bence söyle karısına. yok öyle yağma hem yap hem kaç
Senin hayatıni o mahvetmemiş kendin mahvetmişsin evli bir adamla ne işin var..
Senin gibilere ne dendiği ortada
Senin gibi kızım olsa katil olurdum
Evli olduğunu bildiğin anda ağzına geleni söyleyip tekmeyi vuracaktin ipneye
Artık o yola girmişsin Ama pişmansan dönüş yapabilirsin
o seninle mutlunolabilir ama sen mutlu degilsin niye devam ettiriyorsunki ve kendine haksizlik yapiyorsunki
Evli bir adamla beraber olursan eninde sonunda çocuklarının annesini tercih edecektir sıkılmıştır biriyle gönül eğlendirmek istiyordur o da sen olmuşsundur
Yapılan bir hatadır artık daha dikkatli olursun geçmiş olsun
Cinsellik yasadın yani karısıyla konussun ikinci eşi ol diycem ilişkiden sonra terketti galiba seni?
Sen evli olduğunu bilerek birlikte olmuşsun suçun hepsi sende kimseye suç bulma bence
Evli bir adamla konuşman hata allah sizi ıslah etsin
Adam salmis kobrayi cekilmis kenara bundan sonrasini sen dusun
YapmasaydınOnu önceden diyecektinGeçti bolunun pazarı canımSen artık dul bir kuma sayılırsın
Tek günlük ömrü olup yarına aşık olan kelebek gibisin
Her boku ye ondan sonra adama suc bul seninde nıyetın buymus zaten daha ne ıstıosun KI sen adama kuyruk sallamasan boyle bswy yqpqmqz sana
Hiç üzülme ya yasadın bitti güzel yanlarını düşün seni tebrik ederim
Sen sucu hep adama atiyon ama sen o yataga isteyerek girmedin mi
Ayrılman iyi olmuş. sonu olmayan işler bunlar
Tovbe etmelisin yeni yola tertwmuz girmelisin
Taktiğin şeye bak bebeğim yaa 😂sen mutlu oldun mu onu söyle olduysan sorun yok demektir 😂😂
Hayatını mahveden sensin önce bunu idrak et
Yani daha adam mı yoktu. Ayrıca o aşamaya eden getirdin izin verdin
Hata ustune hata olur vur yuva yıkılır olmasada daha ıyıydı
Tövbe edip tövbe dua etmelisin ve bir daha asla böyle bir şey yapmamalısın k.. a... l
Uzak dur bidaha bulaşma
Ne yapacak
Kendini yamıyacak bir keriz bulursun
ben kendimi kimseye yamamak istemem
Yasak ilişki yaşa adamın koynuna gir sonrada zorla oldu de çok yazık hayatı siz oyun sanıyorsunuz hala anlamadınızmı kadınla erkek bir degil yarın birgün karşına gerçekten sevdiğin birisi çıktığında ne yapacaksın kaç tane erkek kabul eder
yalan değil ki kendi bile kabul etti sen istemedin ama diye.. diğer söylediğinizde haklısınız evet o yüzden diyorum benim geleceğimi biriyle mutlu olma ihtimalimi aldı
Ne kadar eleştirsemde Herşeyin çaresi var üzülmeyin tövbe edin Allah (c. C) yolunuzu açık etsin
amin sağolun
Senin suçun karısından ayrılınca ne değişecek ki? Sen onla mı olmak istiyosun?
Karısına söyle bilmesi onun da hakkı..
Düşman başına insanlar aman aman 😪
Yazik olmus ama olacagi buydu
Lütfen karisina söyle!!
Öyle bir şey e hakkin yok biliyordun evli olduğunu yasak seni de tahrik etmese yapmazdın
tövbe et bir daha yapma
Sen de istemişsin ki olmuş. İş sende bitiyor
Allah versin belanızı başka da bişey demiyorum...
Yanlış tercih yapmışsın.
Zincirleme trafik kazası
Yazık etmişsin kendine
Neden
Şu an sana karsı davranışlari nasil
konuşmuyorum artık bitirdim
Bekaretini verdimse şöyle eşine bence
Olmasaydın sen oldun bz mi kafa yorcaz.!