kadınlar artık evlilik hesabı yapmıyor...
aslında o hesabı erkekler yapıyor...
çünkü kadın talep edilen pozisyonda ve talibi çok, erkek elinde güç bela bir tane bulduğu için onu kaçırmamak derdinde...
kadınların pek çoğu bitmesi kesin olan bir ilişkiye bile sırf o heyecanı yaşamak için başlayabiliyor...
bazen bu ilişkiler de ikincil faktörler de etkilo olabiliyor...
mesela evlenme niyeti yok ama kıskandırması, intikam alması gereken birisi var o zaman direk yeni bir ilişkiye başlayabiliyor... zamanında başıma geldi çünkü
iki kanka biri benim terk ettiğim kız öteki memleketinde sevgilisi var ve bunu herkes de böyle biliyor...
benim terk etmemin üzerinden 1 hafta geçmeden hemen benim çevremden sevgili yapmışlardı bu iki kafadar...
memleketteki sevgili derhal terk edilmiş benim gıcık olduğum bir elemanla hemen sevgili olunmuştu...
güya canını yaktığım kankasına intikam alırken ona yardım ediyordu...
terk ettiğim kız da aynı elemanın yakın arkadaşlarından biri ile işi pişirmişti..
bu ikisi ilişkilerini benim gözüme soka soka yaşadılar...
elemanlar evlenme niyetindeydi... dahası kızların kendilerini sevdiğini sanıyorlardı...
ama ne oldu intikam alınıp da işleri görülünce herkes kendi yoluna gitti...
memleketten sevgilisi olan kız memleketine geri döndü... naylon sevgili terk edildi...
benim terk ettiğim kız da o sevgilisinden ayrılıp yine benim sevmediğim başka biriyle sevgili oldu... sonunda onunla da ayrıldı...
yani evlilik delisi olanlar asıl erkekler...
kadınların gözü açıldı... hangi hesapla hangi ilişkiye başladıklarını bilebilmen imkansız...14 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsınız emeğinize yüreğinize gönlünüze sağlık. Genel olarak öyle görünüyor kadınlar yapmıyor ama erkekler hiç yapmıyor. Haklısınız insanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor hayırlısı
- +1 yıl
erkekler zeki
kadinlar akılli
m.gazetevatan.com/.../
Soran+1 yılOlur bakıyorum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman ki süper bir soru
Peki kim bu sevgili olanlar ne kadar çok yalancı var
Herkes sevgili demek ki hepsi evlenmek için birlikte peki kim bu hiç kimseye güvenmeyen ve evlilik düşünmeyen kişiler
Peki ya da şunu sorayim hani şu duyguları körlermiş ama hayatında birileri olan kişiler kim
Durun tahmin edeyim boşluk doldurmaca menfaat çıkar ve tabiki cinsellik
Sahte evlilik vaatlerine kanıp bir sürü açık verdiği halde bunu görmezden gelen herkese geçmiş olsun hiç samimi değilsiniz
Ama o hani harkulade düzgün çiftler var ya ALLAH sizi daim mutlu etsin huzurunuzu kaçırmasın13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim abim her zamanki gibi senin güzelliğin 😍
Haklısın abi de ben boşverdim artık 😅
Ben beni bilirim bir de samimi gelenleri 😅
Ben öyle ya da böyle istemiyorum sevgili gerek yok tanıma tanışma sohbet muhabbet yeterli benim için 😊
Aynen öyle abim geneli öyle neler var neler aşktan sevgiden soğuttular 😊
Amin inşaAllah abim en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur tadına doyum olmaz olmamalıdır 😊
Gönlünce olsun abi😊- +1 yıl
Bas tacisin ALLAH gönlüne göre versin inşallah saygılar
Soran+1 yılAmin inşaAllah cümlemizin abim😊
+1 yılFlört ve Sevgililiğe zaten karşıyım
Niyetimizimin ciddi olduğu bir ilişkideyim
İnşallah Evleneceğiz
Rabbim Nasip Ederse
Ben tek bir eşe bağlanmayı uygun görüyorum
Hatta benim için Ya O Ya O
Başkası olamaz
Benim düşüncelerimi burada geri kafalılık olarak gören olabilir ama ben hayat boyu tek bir eşe bağlanma taraftarlarından birisiyim
Bir erkekle en basiti sevgili olmak değil flört etmek bile benim için gelecekte ki kocanı aldatmaktır
O yüzden Allah Korusun da olur da şu an sevdiğim kişiyle evlenemezsem hiç evlenmem!
Çünkü bunlar benim için çok önemli
İlk defa bir karşı cinsi sevdim
(Ben de onun ilkiyim)
Ama zaten o benim en başından beri nasıl biri olduğumu bildiği için bana diek evlilik teklifiyle gelmişti
Allah Razı Olsun
Çok memnunum
Rabbim Saadetimizi Evliliğe ve Ahirete taşımayı nasip eylesin inşallah
Ben baya bir konuyu dağıttım
Sorunun cevabı bu değildi ama 😂😂😂
Anlatasım varmış demek ki anlattım içimi 😅😅😅
Kısaca ben evlenmek istemeyen birisi ile olmazdım 😂😂😂😂😂😂11 Yorumla
Soran+1 yılBende bende bende karşıyım hepsine 😅 Gönlünüzce olsun daim olsun Huzurlu ve mutlu olsun 😅
Amin inşaAllah
Kader kulun çabasına bağlıdır istedikten sonra neden olmasın 😅
Çok güzel yazmışsın muhteşem olmuş emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅
https://m.youtube.com/watch?v=v5LfPucCIwo
🎥 çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu tamam mı? - YouTube
Dürüst olalım bence. Ben olurdum hatta oluyorum da, hepimizin erkek arkadaşı olmuştur illa ki, ben kendim de evliliğe hazır değilim ama âşık olduğum, sevdiğim ve çok mutlu olacağım birini bulursam elbette birlikte olurum, yaşanacak güzel günleri gözardı edemem. Çünkü aşk veya şans insanın hayatında bir kez belki iki kez çıkar karşısına, bunca hata yapıyorsun zaten bence sevdiğin kişiyle mutlu bir beraberlik yaşamanın hiçbir sakıncası yok. Herkes gidicidir zaten, eşiniz olan kişinin bile sizden boşanmayacağının bir garantisi yok ki. Evlilik ciddi birşey ama farklı bir açıdan bakarsak normalde yaşadıklarının sadece kâğıt üzerinde resmileşmiş hâli. Herkesin fikrine saygı duyarım tabi ama çoğu kişinin burda dürüst olmadığını açık ve net görüyorum.
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet dürüst olalım her daim. Doğruluk iyiliğe götürür iyilik de cennete kişi doğru söyleye söyleye Allah katında (Sıddık) doğru sözlü diye yazılır. Ben olmam ve olmuyorum. Ben de hazır değilim. Olur inşaAllah gönlünce olsun. Şans kişinin kendisidir. Kader kulun çabasına bağlıdır ancak hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur tadı kaçar kaçabilir geneli kaçıyor. Herkes gidici değildir ancak geneli öyledir. Evet garantisi yok maalesef hayırlısı. Ben elimden geleni yaparım olursa olur olmazsa olmaz zorlamanın anlamı yok. Bende saygı duyarım. Bende görüyorum da sektör et yahu 😅Çok güzel yazmışsın bu arada emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😊
- +1 yıl
Çok güzel yamışsınız @Kızıl_aşk.👍
Soran+1 yılEyvAllah, inanıyorum, öyle olanların canı cehenneme zaten 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Olurdum, onu ikna edip Sevgimle evliliğe doğru adım atabilirdik çevremizde görüyoruz nice evlenmem diyip sonra en başta evlenen erkekleri ve kızları ha birde şu koşul var eğlenmek içinde birlikte olmam, öyle birsey istesem erkek arkadaş edinirim sevgili değil
.27 Yorumla
Soran+1 yılVay anasını yahu ben olmam istemem 😅 Affedersin ama lokum varken bokun lokum olmasını bekleyemem ben çok saçma 😅Evlenmek varken istemeyeni ikna etmek çok saçma 😅bende tanıma tanışma sohbet muhabbet isterim arkadaşça 😅
Soran+1 yılHaklısın, onlar da var genel olarak öyleler zaten orası başka mesele 🤭 Katılmıyorum bence değildir yine de gönlünce olsun
Soran+1 yılHehehe Allah'ım ya demezsin sen seni boşta bırakanlar utansın öküz herifler 😂😂
Soran+1 yılTövbe tövbe yahu ne kardeşi 😅 Müslüman müslümanın kardeşidir amenna 😅ancak o kadarcık 😅Hihi aynen öyle her türlü
+1 yılOlmaz çünküsü sevgilimse ömrümün sonuna kadar onunla olmak istiyorumdur ve derse Şizo evlenmeyelim sadece sevgili olalım ne gerek var öyle şeylere derim ki abi madem seviyorsun tamam sevgimiz bir kağıt parçasına ihtiyaç duymuyor ama hem toplumsal hem psikolojik aidiyet adına evlenmek istiyorsun. Sevdiğim adamın soy adını alamiçak isek hiç olmayalım birlikte.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın emeğine sağlık gönlünce olsun 😅
+1 yılEvlilik şart değil, hoşlanmışımdır ve onunla takılmayı seviyorumdur. Bu işi karmaşıklaştırmaya gerek yok. İnsan hoşlandığı kişi ile flört eder. Flörtün ilerisi de sevgililiktir. Yani artık iş biraz daha arzulara dönüşür, arada bir romantizm olur. Dudaklar sık sık buluşur. Flörtün sahiplenme aşamasıdır bir de sevgililik.
Kendisinin ciddiyeti umrumda değil. 100 kişi ile ciddi sonuçlanmadı 101 olsun ama yaşanmaya değer olsun.11 Yorumla
Soran+1 yılBenim için şarttır şart 😅 Eskiden yoktu flört sonradan çıktı😅 Gönlünüzce olsun
Olmam, olamazdım. İlişkiye başlarken lay lay lom düşünen ilişkinin sonunun olacağını düşünen bir yapım yok. Bu konuda epey sadığım ve eğer birine kalbim bağlandıysa gerçekten eğer ilişkiyi bitirecek bir şey olmazsa o kişiyi ömrüm boyunca benimle olacağını varsayıyorum. O yüzden geleceği düşünmeyen ve evlenmek gibi birlikteliği sonsuz huzura kavuşturacak bir adımı istemeyen biriyle olmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet, bende bende bende 😅Çok güzel düşünüyorsun mükemmel yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅
Olmasın olmasın gönlünce olsun 😅
Dürüst olun en azından kendinize, hem erkek hemde kadınlar için sevgili olmanın önceliği cinsel ihtiyaçlarımızı giderebilmektir, sevgili olduğunuz karşı cins ile aşk ve sevgi duygusu karşılıklı yaşanırsa evlilik kararı alınır. Not: İstisnalar kaide'yi bozmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılEyvAllah, çok güzel yazmışsınız emeğinize yüreğinize gönlünüze sağlık. Ben normalde genelde sevgili kullanmıyorum zaten yuva kurmak isterim 😅 Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır 😊
Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. erkek olaraktan, nerde öyle bir hatun hemen gidelim. kadınların sözüne bakarsan hiçbiri kabul etmiyor fakat, şunu sormak lazım, hayatında birlikte oldugun kaç kişi var, ve kaçıyla evlenebildin oranla, %20 yi gecen kimse yoktur sanmıyorum, burdaki hatanın iki sebebi var, ilki evlenme vaadiyle kadınları kullanan erkekler, ve evli erkeklere metreslik yapan kadınlar, burdaki kritik soru şu, acaba hangisi daha duygusal
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsınız emeğinize yüreğinize gönlünüze sağlık. Köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor. İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar ve nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık. Hayırlısı gönlünüzce olsun
- +1 yıl
çok tesekkür ederim paşam, valla devir kötü, kime güveneceğini şaşırıyor insan, erkeklerin asgarisi psikopat o zaten aşikar, fakat kadınların büyük bir kısmı özgür kız modunda sürtmediği yemediği nane kalmıyor, eee, sonra vay efendim eşim asla baska kadınla konuşamaz. enteresan bir ülkeyiz. avrupa millet herşeyi yaşıyorlar ama kimse kimseye abanmıyor böyle, ortalık sakat baskan
Soran+1 yılEyvAllah, aynen devir kötü insanlar kötü kollayalım popomuzu😂
Valla geneli öyle de genel ile işim olmaz hayırlısı bakalım kader kulun çabasına bağlıdır elimden geleni yapıyorum 😂
Soran+1 yılamin inşaAllah cümlemizin 😊
teşekkür ederim Senin güzelliğin ve aynı şekilde çırpınıyorum çabalıyorum Belki bir gün Kim bilir belki de
Benim direkt düşüncem evlilik olduğu için sevgili de yamıyorum boş iş boş muhabbetle işim olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılHımm oy oy oy bence de her türlü bende 😅
+1 yılGerek yok hayatin sorumlulugunu almayacak adamla iliskinin sorumlulugu yuk edilmez bunca hayat karmasasinda taş gibi. En guzeli kalbine yakisani bulmaktir.. omrumde olacaksa soyadi adimin yaninda durmali..
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle hiç gerek yok aslında sevgiliye de gerek yok. Olsun olsun bence de amin inşaAllah gönlünce olsun 😅
- +1 yıl
Amin cumlemizin gonlune gore nasip olsjun hayirlisi insallah 🙏🙏🤗
Kadın Venom gibiymiş dile bak.
Evlilikle ilgili fikirlerini önden kuran insanlara ahmak gözüyle falan bakıyorum ben dürüst olmak gerekirse. Önceliği sevgilisi değil evliliğe dair görüşleri olan insanlar takıntılıdır.13 Yorumla
Soran+1 yılAmeller niyetlere göredir. Gönlünüzce olsun. Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır
Soran+1 yılEyvAllah,
Benim ki de mutlu etmek ve mutlu olmak. Olur inşaAllah. Ben sorgulamam ama sorarım 😅
Kimseyle evlenmek için sevgili olmam, sevgili olduktan sonra gerekli uyum yakalanırsa evlilik yoluna girerim..
Yangından mal kaçırır gibi sevgilisini evliliğe sürüklemeye çalışan tiplerle zaten yapamazdım, evlilik düşünmeyen tercih sebebi..13 Yorumla
Soran+1 yılBende olmam. Olmak istemem. Çok güzel düşünüyorsun emeğine yüreğine gönlüne sağlık. Gönlünce olsun. Bende direk sevgili düşünmeyen evlilik düşünen tercih ederim😅
Soran+1 yılAynen öyle her türlü 😅 Mutlu yıllar dilerim 😅
+1 yılYanıtlar aşırı cahilce😂 Açıkcası hiç biriside sevgili olurken evlenmek ister mi istemez mi diye bakarak sevgili olmuyor. Hiç bilmeden ilişki yaşayıp ayrılıyorlar hatta. Gülünç😂
33 Yorumla
Soran+1 yılHiç de bile hanfendi 😅Herkes bir değil ama geneli öyle de ben değil 😅
- +1 yıl
Yok sizi kastetmedim yanlış anlaşıldıysam affola 😊 çok süper bir soru ama bazı bayanların yanıtlarını kastetmiştim siz tabi ki öyle değilsinizdir aksine ne haddime 😅
Soran+1 yılYok yok estağfurullah canınız sağolsun 😅 Teşekkür ederim sizin güzelliğiniz 😊ya zaten herkesin özü sözü bir olsa ooooo😅
Buralarda reel de herkes iyi 😅ama hiç göremiyoruz iyiliklerin anca kendilerine iyiler 😅
Teşekkür ederim sizde öyle değilsiniz matmazel 😅
+1 yılİlişki yaşamak için kriterim evlilik değil çok şükür. Saygı ve sevgi dolu bir birliktelik evlilikten daha önemlidir benim için. Evlenmeden de yuva kuruluyor bu arada. Devlet onayına gerek yok
11 Yorumla
Soran+1 yılDevlet zerre kadar umrumda değil. Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. Haramdan uzak helale yakın isterim. Gönlünüzce olsun
Düzgün giden bir ilişkimiz varsa buna rağmen istemiyorsa anlamaya çalışırım daha doğrusu problem varsa çözmeye çalışırım tabiki evlenmek şart değil ama bir yerde de sonuç
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel düşünüyorsunuz emeğinize yüreğinize gönlünüze sağlık. Ben başlangıç onun üstüne olsun isterim tanıma tanışma sevgili istemem 😅
Soran+1 yılİlişki istemiyorum. Arkadaşça sohbet muhabbet tanıma tanışma 😊bende ömürlük isterim de sevgililik günümüzde çok değişti kirlendi haramdan uzak helale yakın olmalı mesafe iyidir
Ciddi olmayan bir ilşki gereksizdir benim için ve o adamın benimle sırf zaman geçsin diye çıkması bana uymaz o yüzden kalsin istemez☺☺
25 Yorumla
Soran+1 yılBence normal ilişki de gereksiz düşünmüyorum. Bende istemem 😅
😊 Gönlünce olsun 😊Huzurlu ve mutlu bol neşe ve sevinçli aşk dolu bir ömür dilerim 😊
Soran+1 yılAmin inşaAllah 😊 Hehehe bu yıl niyetim var 😅Bir iki ödeme bekliyorum gelir gelmez adım atacağım 😅
Soran+1 yılAmin amin inşaAllah 😊
https://m.youtube.com/watch?v=a7PHpFw7j4Q
🎥 Atiye - İnşallah Canım Ya (Official Music Video) - YouTube
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olmaz ama bazıları evlenmek istediklerini söylüyor doğru olup olmadığını ayırt etmek zor. Dürüstce evlilik olmayacak deseler istemeyen yol verir.
23 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın abla evet zor. Dikkat et. İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar. Köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor. Kader kulun çabasına bağlıdır. Gönlünce olsun
Soran+1 yılRica eder ve bende teşekkür ederim abla. Maalesef öyle. Amin inşaAllah 😊
+1 yılEvliliğe başta peşin hüküm koyan birinin amacı geçici gönlünü eğlendirmektir.
Ben öyle biri ile sevgili olmazdım23 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın her zaman ki muhteşem bende olmam olmak istemem😊 Ameller niyetlere göredir başlangıç önemli
- +1 yıl
Kesinlikle!
Dervişin fikri ne ise zikride odur.
Soran+1 yılEyvAllah, bence de hayırlısı😊Başka bir soruda görüşmek üzere hoşça kalın 😊🤗
şu an düşünmüyorum diyeni anlarım ama hiç düşünmüyorum diyenle olmaz
31 Yorumla
Soran+1 yılHımm, ben onu da anlamam 😅iki türlü de olmaz 😅
+1 yıl😱 paradox
Olaamaaz 😂😂😂
Ben sevgili olmam. Evlenmek istemeyenle evlilik düşünmem. Evlenmek isteyenle konuşmam
Ne yapacağız yahu112 Yorumla
Soran+1 yılHehehe 😂
Olamaz ulan 😂
Olmasın olmasın sana bir şey olmasın 😂
Bende sevgili istemiyorum 😂
Bende düşünmem😂
Bu ne lan kafam karıştı 😂
Nasıl evleneceğiz peki 😂- +1 yıl
😂hahhahha 😂 kahkaha attım yahu
Bana talip olanlar deli ayrılıyor ben de anlamadım. Basit de zorlastiriyorlar 😂😅
-efeendiim. Oğlumuzun evi var, arabası var, milmemne meslekte, sigarasi yok, karı kiz -a aa olur mu yahu- yok, öhhömm..
Iyi de banane 😂😂😂
En son biri kabul etti şartlarımı -anlayamadım nasıl olduysa😂😅 aylardır haber almiyor ve vermiyorum 🙈😱😂😂😂 öldü mü acaba 😊
Neyse neyse bulunur yahu ne olcak
Bulunmazsa da canı sağolsun da 😊
Soran+1 yılHehehe daim olsun 😂Hep gül 😂
Bende deliyim zaten Hemi de zir deli😂
Ben zoru kolay ederim kolayı zor edene yol veririm hayırdır yahu😂
Evet olmaz ne demi karı kız falan filan hayırdir ev araba para pul mutluluk getirmez inanma onlara 😂
Evet sana ne ki😂hih😂
Kim bilir belki de yaşıyordur yaşamak denirse 😂
bilmece gibi hatunsun sen çözebilene aşk olsun 😂Kafamı şey ettin 😂Allak bullak oldum 😂Senin de canın sağolsun 😅
https://m.youtube.com/watch?v=57ys_LyGFmo
🎥 Gülşen - Canın Sağolsun - YouTube
- +1 yıl
Hahha 😂 zor olan yok yahu her şey basit 😌
Bizz zorlastiriyoruz hem de fena 😂
Yahu ne yapalım cozeni kaciracagim 😱 olmazsa olmaz da değil.
Takma kafanı😙
Sağlıcakla😊
Soran+1 yılHeheeh😅hiç de öyle değil 😅
Hemde nasıl pirrrrrr fenaaa😅 Fenasın başa belasın her türlü 😅
Kaçır kaçır anam da babami kaçırmış zaten 😂
Aynen olursa olur olmazsa da olur olsa daha iyi olur o başka 😅😅
Sende sende Hoşçakal 😅- +1 yıl
Senin bu gülüşüne bizimkiler -kötü koyun gibi derler 😂 nasıl çıkıyor senden bilemiyorum da 🙈 latife
Ben inanıyorum. Yolunu bulursak fena kolay hem de 😱😌
E ne yapayım. Erkeklere kalsa ohooo o
10 yıl bekleriz en az. Naz da naz 😂 hih
Gerçi erkekler ne yapiyorsa kadına atmış.
Bol bol olur 😅 olsun bakalım; hayırlısı ile 😊
Biz başlarda bu kadar uzun yazmasak iyi yahu in çık in çık lunaparktayim sanki 🙈
Soran+1 yılAllah Allah 😅Benim çok hoşuma kaçıyor oysa 😅
Benden her buk çıkar 😅her şey olabilir 😅 Hayırlısı ben de paraya inanıyorum önce para önce imkan sonra aşk helal aşk😅
Ben naz yaparım trip atarım bebek bilem yaparım bebekte üç beş tur atarım 😂
Aynen valla in çık in çık fena oldum 😂
https://m.youtube.com/watch?v=yEOp2dMDwQc
🎥 BEN ÇOK BOK EDERİM - YouTube
15. Saniyeden sonrası 😂
https://m.youtube.com/watch?v=8bflt-_onqg
🎥 Demet Akalın - Bebek (Yeni 2010) - YouTube
https://m.youtube.com/watch?v=PEqL94bN2l0
🎥 Gülşen - Yurtta Aşk Cihanda Aşk - YouTube
- +1 yıl
Hahahag 😂😂 yaa
Peki pekii 😅 alınsan söylemezdim
Ne için istediğine göre yolun açılır endişe etme da
Hahhhaha 🙈😂 fena güldüm
Yap tabii her şey gelmeli elinden 😅 yoksa almam filan 😱😂😅
Soran+1 yılAlınmadım ki 😂
Hayırlısı hep gül daim olsun 😂
Amin inşaAllah 😊
Geliyor geliyor çok şükür çok amaçlı alet gibiyim 😂- +1 yıl
hahha :D ne güzel :DDd
teşekkürler :)
Soran+1 yılHihi 😅 başka bir soruda görüşmek üzere hoşça kal iyi bak kendine 😅 cüsssssş
- +1 yıl
(: (:
Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. Yani kalbimde bir kıpırtı olmuss evet hayatımda çok kişi olsun istemedim hicbir zaman o yüzden de olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılKalbinde kıpırtı var ise başka 😅 Gönlünce olsun hayırlısı 😊Benim kendi kendime kalbimde kiptirtilar var 😅
+1 yılSevgililik binevi tanışma evresi oluyor. Evlenmeyi düşünen de ilk önce tanışmalı sevgili olmalı. Evlenmeyecekse olmasın 😁
18 Yorumla
Soran+1 yılHehehe olmasın olmasın olamaz olmamalı 😂Ben eşimle sevgili olmak isterim😂Önce evlenek sonra sevgili olurum 😂
- +1 yıl
Evlenmek için tanışmak gerek ama. Flört evresi olmalı. O yle evlenmeli
Soran+1 yılTanıma tanışma sohbet muhabbet yeterli 😅Tanımadan olmaz zaten olmamalı ama tanımak için sevgili şart değil 😅
- +1 yıl
Yani evet haklısın. Sevgililik gözünden değerlendirdim sadece. 😊
Soran+1 yılEyvAllah canın sağolsun 😅 Gönlünce olsun
- +1 yıl
Senin de öyle 😊🤗
Soran+1 yılAmin inşaAllah 😊
- +1 yıl
😊😊
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBurda olmam diyenlerın yuzde 50 si bosanacak ılerde ve sonra dul kalınca bır daha evlenmeden ılıskı yasayacak, yuzde 30 u evde kalıcak kalan yızde 20 sı de evlı kalıcak soyle boyle mutlu ıdare edecek nokta ve net
15 Yorumla
Soran+1 yılHiç katılmıyorum
- +1 yıl
Bu gorusumle ortusen resmı ıstatıstıklere dayalı bosanma oranları katılmayabılırsın yorum dısında gercek ıstatıstıkler bunlar
Soran+1 yılGenel olarak amenna ancak herkes genel değildir. Zaten genel beni ilgilendirmiyor. Yine de iyi düşünmek iyi taraflarını görmek daha iyidir
- +1 yıl
Iyı ınsanlar az oldugu ıcın bu ortaya cıkıyor zaten ıyı olanlar bırbırını bulsun temennımız 👍
Soran+1 yılKatılıyorum iyiler az yok denecek kadar az yok gibi ama yine de var amin inşaAllah 😊
Baştan korkutmamak lazım alıştıra alıştıra evliliğe hazırlarım. 😂
51 Yorumla
Soran+1 yılHeheh ne güzel mantıklı 😅 Gönlünüzce olsun
Eğer kişiliğinde bir problem görünmüyorsa denenebilir. Sonuçta tanımadan evlilik vaadi vermek ne kadar doğru. Bence asıl korkulması gereken ilişkinin başında henüz tanıma evresinde evlilik vaadi verendir.
43 Yorumla
Soran+1 yılEyvAllah, şansınız bol olsun. Evlilik vaadi vermek başka. Başlangıç önemli ameller niyetlere göredir. Başlangıçdan bahsetmek niyetini söylemek vaat etmek değildir. Katılmıyorum! Gönlünüzce olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😅 @Merommmmm hayırlısı
+1 yılOlamaz oyun oynamiyorum ama zamanı var diye bekleyen biri ise herşeyi zamanlı yapalim diyen biri ise olabilir
15 Yorumla
Soran+1 yılEyvAllah, gönlünüzce olsun. Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur tadı kaçar
- +1 yıl
Tabiki hayırlı işte hızlı olmak gerekir ama acele işe şeytan karışır acele etmeden hızlı şekilde doğru adımlarla olur suprr olur huper olur 😃
Soran+1 yılHehehe o da var yahu yerine göre işte 😅😂Mesela işerken acele işe sıç çok bekleme iyi değildir 😂olur olur bal gibi olur olsun 😂
https://m.youtube.com/watch?v=IXbhTfGuOoE
🎥 Issız Duvarlarda Yankılar Var - Remix (BAĞIMLILIK YAPAR...
- +1 yıl
Ahaha efsane ya
Soran+1 yılHehehe 😅
+1 yılBen evlenmeyi düşündüğüm biriyle sevgili olurum. Ciddi düşünmeyecekse egoence amaçlı asla olmam
27 Yorumla
Soran+1 yılOh oh ne güzel bende bende her türlü ama sevgili de olmak istemem gerek yok eşim ile sevgili olurum 😂
- +1 yıl
Evlenecegin kisiyi tanima aşaması da binevi sevgililik degil midir zaten😀
Soran+1 yılGünümüz ilişkileri bozuldu kirlendi gerek yok bence arkadaşca sohbet muhabbet tanıma tanışma yeterli haramdan uzak helale yakın 😊
- +1 yıl
Sevgililikten kastım yakınlaşmak degil ki. Çok dogru dusunuyorsun
Soran+1 yılEyvAllah da genel olarak öyle oluyor görünüyor. Teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Haklısın ricalar ricalar😄
Soran+1 yılEyvAllah 😅😅
Nayır nolmammm 😅😬 sadece benimle vakit geçirmek gibi bir derdi olana o derdi haram ederim 😌😌
111 Yorumla
Soran+1 yılHehehe bende bende her türlü 😅 Allah Allah yakışır her türlü canları cehenneme hih 😂
Soran+1 yılHehehe aynen aynen benim de istemem ama ben normalde de istemiyorum 😂 sevgili olmaya ne gerek var ki 😅
Soran+1 yılEvet olabilir bence de tabi yangından mal kaçırır gibi değil amma tanıma tanışma sohbet muhabbet yeterli birlikte çay içilebilir gezilebilir de bokunu çıkarmamak lazım hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur tadı kaçar 😅
Soran+1 yılAynen öyle ben zaten bir ayda veririm notu. Kişi kendini belli eder etmeyenden uzak durmalı. Kimi zaman bir bakış gülüş kimi zamanda bir çift söz yeterli olabilir. Aynen öyle valla hayırlısı kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir. Kader kulun çabasına bağlıdır. Amin inşaAllah 😊
Soran+1 yılEyvAllah gönlünce olsun
Soran+1 yılAmin inşaAllah
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYuva kurmak istemiyorsa, ne istiyor benden? Önce bunu bilmek gerek.
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de 😅 Hayırdır yani😅 Gezmek tozmak eğlenmek olabilir 😅
- +1 yıl
O zaman, cevabım hayır. Artık bir yaşa gelmiş ve yine de ciddi bir ilişkiye yanaşmıyorsa, ya evlidir ya da hovarda bir erkektir.
Soran+1 yılHımm kim bilir belki de 😅 her şey olabilir. Herkes evlilik düşünecek diye bir kaide yok. Genelde de düşünen pek yok zaten. Çoğu evli zaten ikinciyi üçüncüyü istiyor pislikler
- +1 yıl
Bence de, o zaman kadınların da hayatlarında bir erkek olması yerine tek başına olmayı seçmeleri gayet anlaşılır birşey.
Soran+1 yılGenel olarak evet 😊Ancak herkes genel değildir bir değildir
- +1 yıl
Ama siz de bir genelleme yaptınız. "Herkes evlilik düşünecek diye bir kaide yok. Genelde de düşünen pek yok zaten. Çoğu evli 2.3 yü istiyorlar..."
Soran+1 yılÇünkü genel olarak öyle öyle de öyle olmayanlar da var yok denecek kadar az da olsa var...
Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Evlenmek istemeyen taraf benim, karşımdakine sormalı
11 Yorumla
Soran+1 yılHımm sende haklısın 😅 Kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterir genel olarak kabul eder isterler ama ben istemem 😅
+1 yılMalesef ben belkide bu yüzden hala yalnızım çünkü hayallerim mutlu evlilil mutlu yuva ve eşimle bütün hayallerimi gerçekleştirebilmek
15 Yorumla
Soran+1 yılOlur inşaAllah 😊 Yalnızlık kalabalıklar arasında yalnız kalmaktan daha iyidir
- +1 yıl
Orası öyle ama işte çok uzun süre yalnızlıkta insana iyi gelmiyor doğamız gereği sosyal yaratılmışız
Soran+1 yılBen doğma büyüme yalnız'ım hemde Kalabalıklar arasında
- +1 yıl
Bende öyle ama artık yeter diyorum sıkıldım bir değer bilen çıkarmıki karşımıza 🤔
Soran+1 yılKader kulun çabasına bağlıdır. Elinden geleni yap seni buraya beklerim...
Evlilik kader midir? ↗
Aşık olacağımız kişiyi seçebilir miyiz? ↗
Görücü usulü evlilikte aşk olabilir mi? ↗
Gelecekteki eşiniz hâla gelmedi mi? ↗
Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı. İşte tam sevgili olunacak hatun. Deli gibi sevişelim, gezelim, eğlenelim ama evlilik demesin bana.
11 Yorumla
Soran+1 yılGönlünüzce olsun
+1 yılÖmür boyu o kişiyle sevgili olabilirim. Evlenmek zorunda değiliz.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız tabiki😅
Gelecek planları yapmadığın birisi zaten sevgili olmaz ki. Onun adı başka ama söyleyemem.
13 Yorumla
Soran+1 yılİki türlü de saçma bana göre içine ettiler 😅
Soran+1 yılMaalesef
evlenmek istemiyorsa neden sevgili oluyor resmen kandırıyo demek bu
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de öyle kendini ne sanıyor anlamıyorum 😂
Soran+1 yılHehehe çok sağol Çaça 😅Ben hallettim bile başka sefere artık 😅
https://m.youtube.com/watch?v=QlOiVnqcWXE
🎥 Norm Ender - Mekanın Sahibi (TEASER) - YouTube
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşünmeyen biriyle görüşmem ama ilk zaman zaten kimse evlenmeyi düşünmezki bende düşünmem
13 Yorumla
Soran+1 yılBen evlilik üstüne başlangıç isterim tanıma tanışma sohbet muhabbet 😅 Ameller niyetlere göredir
- +1 yıl
Ciddiyetsiz kafa bimilyon insandan bir halt olmaz
Soran+1 yılBence de olmaz benden uzak ırak olsun 😊
Olmam neden olayım kendisi gibi evlilik düşünmeyen birini bulsun o da :))
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel düşünüyorsun bence de her türlü 😅 Gönlünce olsun
+1 yılEğer işin eğlencesindeysem olurum ama ben ciddi olursam o olmazsa istemem tabi
13 Yorumla
Soran+1 yılGönlünüzce olsun 😅 Ben iki türlü de istemem
- +1 yıl
@Gdsfdsfdsfd o işin eğlencesindeyken iyiydi ama ben olunca mı kötü oluyo
- +1 yıl
Yo oda kotu
Her ilişki evlenme garantisiyle başlamadığına göre neden düşünülmesin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAmeller niyetlere göredir. Kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterir. Ben istemem 😅
+1 yılHayır olmam ben seviyorsam, anlaşıyorsam onunla bir yuva kurmak isterim heves değil ki bu benim için nefes, ömürlük olur o yüzden ciddi düşünmeyenle olmam. 😊😊💫
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de olmam ben de isterim O kadar 😅 Gönlünce olsun 😅
- +1 yıl
Tesekkürler inşallah amin senin de gönlünce olsun 😊🤗
Soran+1 yılAmin inşaAllah ve ricalayyyy 😅
Birlikte evlilik hayalleri kuramayacaksak neye yarar
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de her türlü 😅 Hayırlısı bakalım 😅 Gönlünce olsun
+1 yılZaten mantıken evlenmek için sevgili oluyorum ben 😂
21 Yorumla
Soran+1 yılHımm bak bak afferin 😂Bende olamıyorum mantıken daha mantıklı geldi 😂
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Gönül bu 😁 malum ota da konuyo bilmem nereyede konuyor yani 😁
19 Yorumla
Soran+1 yılHeheeh lokum varken boka ne gerek var Matmazel 😂😂
Soran+1 yılHehehe her türlü ulan 😂Bu arada ben lokumum bak halis muhlis türk lokumu karışık hemde 😂😂😂
Soran+1 yılOnun benden benim ondan haberim yok 😂Şimdi böyle mi olduk ulan az önceki soruda böyle demiyordun hih 😂
Soran+1 yılHeheehe hihi deliyim deli divane yakarım Romayı da yakarım 😂😂😂
https://m.youtube.com/watch?v=7JJH5GZPJNw
🎥 Kenan Doğulu - Yaparım Bilirsin (Official Video) - YouTube
Senin güzelliğin ulannn😂Sen daha güzelsin çiçeklerden bile güzelsin 😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim Matmazel 😅Senden de şüphem yok sen de yakarsın sen yeter ki iste😅
https://m.youtube.com/watch?v=6FBakrP6dgM
🎥 Ajda Pekkan - Sen Iste - YouTube
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hoş bulduk efendim 😏
Dost hayatı olur en fazla öyle 😁🤣19 Yorumla
Soran+1 yılHoş gördüm de harbi mi😂
Soran+1 yılHiç olmasın mecburiyet yoktur 😅
Soran+1 yılYahu uzak durabiliriz bir tek o mu var sankim😂
Soran+1 yılCanın sağolsun 😅
Soran+1 yılEyvAllah 😊
Hayır.
Ben sevgililiğe karşıyım bana oyalamaca geliyor21 Yorumla
Soran+1 yılHehehe ne güzel sevindim bence de her türlü 😅 Arkadaşça tanıma tanışma sohbet muhabbet yeterli 😅
Evlenmeyecekse sevgili olmanin bir anlamida yok bence
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de her türlü 😅
Vardi. bir sure devam da etti ama bir yerden snra skldik ve btti
114 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak çoğu öyle oluyor
Soran+1 yılUzak durmak gerek
Soran+1 yılBen istemem gönlünce olsun benim ki eşim ile olsun
Soran+1 yılHayır, herkes sen değil, senin gibi değil. Düşünen çok var. Çok var 18 inde evlenen. Genel olarak yok amenna
Soran+1 yılEyvAllah şimdi katılıyorum. Bende aynı şekilde düşünüyorum. Ayakları üstünde durmalı ki ezilmesin ezdirmesin kendisini. Ancak madem evlenmiyor sevgili de olmasın 😅
Soran+1 yılOlur olur 😅 Hayırlısı 😅Başka bir soruda görüşmek üzere hoşça kal iyi bak kendine 😅
Soran+1 yılEyvAllah @Merommmmm senin güzelliğin muhteşemliğin 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlilik için yola çıkmam, kadın beni bu yolda ikna etmeli. Belki kadın beni istemeyecek buda bir ihtimal. Kısaca beklenti icinde olmamak gerekli.
11 Yorumla
Soran+1 yılEyvAllah bence de ameller niyetlere göredir başlangıç önemli ona göre yola çıkarım hak ederse yanımda hak etmiyorsa aldığım yere bırakırım 😂
+1 yılEvlenmeyi düsünmeyen biri zaten sevgilim degildir. Adı üstünde sevgili. Seven, sakınan, sahibim, ait olduğum kadın. Yazgısı belli olan bir sevdanın icine girmek istemezdim.
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın abim emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😊Bende istemem uzak ırak olsun
- +1 yıl
Sağol kardesim🙏
Soran+1 yılEyvAllah abim 😊
+1 yılolurum cunkuuu kadinlar evlilik istemiyor. ciddiye gelemiyorlar
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bir değil genel olarak evet
- +1 yıl
okadar cok ornek varki. cidfiye gelebilen kadin sayisi yok denevek kadar bile var mı supheliyim
Soran+1 yılYok denecek kadar az olsa da var
+1 yılolurdum sevgililik illaki evlenmeyi şart koşmuyo güzel değerli duygular yaşamak paha biçilemez
13 Yorumla
Soran+1 yılEyvAllah, gönlünüzce olsun 😊
- +1 yıl
teşekkürler seninde
Soran+1 yılRica eder ve bende teşekkür ederim 😊 Amin inşaAllah
+1 yılBenle sevgili olan dusunmuyorsada dusunur ben kandiririm onu😂
13 Yorumla
Soran+1 yılHihi tabi tabi hih 😅 Gönlünce olsun 😅
- +1 yıl
Saol seninde gonlunce olsun 🙏
Soran+1 yılAmin inşaAllah sende sağol 😊
+1 yılHayır olmam. Olacaksa ciddi olsun evlenmek olsun niyet bence.😅
15 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah ya niye hep bence diyorsun 😅 Gönlünce olsun 😅
- +1 yıl
Aşk bana uzak çünkü. Amin hepimizin gönlünce olsun 😂
Soran+1 yılAmin inşaAllah 😊 Hayırlısı bakalım bana da hiç yakın olmadi ki
- +1 yıl
Olur inşallah.😀
Soran+1 yılAmin inşaAllah maşaAllah bekliyoruz 😂
https://m.youtube.com/watch?v=a7PHpFw7j4Q
🎥 Atiye - İnşallah Canım Ya (Official Music Video) - YouTube
+1 yılDirek evlilikten söz açan bir kızdan direk soğuyorum
32 Yorumla
Soran+1 yılEyvAllah, gönlünüzce olsun 😅
- +1 yıl
Umarım 😊
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Hayır olmam
#emre0021 Yorumla
Soran+1 yılBende bende 😅
+1 yılCiddi ilişki taraftarı olduğum için evlilik düşünmeyen biriyle yapamam
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel bende bende 😅
+1 yılBen de evlenmek istemiyorum. Ama kimseyle sevgili de olmuyorum. Boş boş gönül eğlendirecek değilim.
11 Yorumla
Soran+1 yılHımm, olabilir. Yine de evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. Gönül eğlendirmemek iyi
+1 yılEvlenmesene gelene kadar bağlanmak istemem aşık olmam diyenler var
11 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece eşime helalime aşık olurum😅 Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır helal aşk isterim haramdan uzak 😅
+1 yılBende kurmak istemiyorsam bir problem yok aynı görüşe sahip değilsem kurmam.
11 Yorumla
Soran+1 yılEyvAllah 😅Ben iki türlü de sevgili istemem 😅😊 Gönlünce olsun 😊Huzurlu ve mutlu bol neşe ve sevinçli aşk dolu bir ömür dilerim 😊
Ulan olmam diyenlerin çoğu olmuştur çoğu da patlak geziyodur 🤣
11 Yorumla
Soran+1 yılHehehe boşver milleti kişi kendinden bilir işi 😂
Sevgili olunmaz olunursa da yatak fantazileri için olunur sadece
11 Yorumla
Soran+1 yılGönlünüzce olsun 😅
+1 yılHiç düşünmüyorsa olamaz açıkçası 🙃
35 Yorumla
Soran+1 yılAzcik düşünüyorsa olur olur olabilir diyorsa 😅
- +1 yıl
Yani şöyle birini taniyinca bende hemen evleneyim bununla demem acikcasi ama evlilik ila düşünürüm ilerisi icin o veya bir baskasi ile bunu demek istiyorum
Soran+1 yılHımm anladım anladım 😊Ben evlilik niyeti üstüne bir başlangıç isterim tanıma tanışma 😅Varsa var yoksa yokum😂
- +1 yıl
Aynen öyle 💃
Soran+1 yılHer türlü 😅
- Devamını Gör (96)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım