Sanırım bende hiçbirisi yok.. ne kas var ne spor :/ olgunluk desen hayır düşünüyorum balkondan sapanla millete zeytin çekirdeği atan adamım. . para desen son 20 tl ile piyango bileti aldim ac ac oturuyorum.. haliyle şansım %000.1 böyle şansın ben :)))
bu soruyu biri daha sormuş çevremde ya da burada tanıştığım kızların ifadesine göre olgun erkek tercih ediyorlar. yaşıtlarını çocuksu buluyorlar. buradan şu anlaşılıyor ki akıllı kızlar olgun istiyor. çünkü bir kadın kavga dövüş ortamında değil ki erkeğin kas gücüne ihtiyacı olsun. omuzunu yaslayacağı erkeğil akıl gücü bilgisi tecrübesi paratik zekası kadının sorunlarını çözebilir ona rahat bir yaşam sunar
ayrıca olgun erkek kadına ilgi ve sevgi ile yaklaşır bencil olmaz hoyrat davranmaz. onu şımartır. yani kadın olgun erkekle daha çok mutlu olur özgüveni artar
Bu soruyu kizlardan sormali. Sitedeki erkeklerin erkek sevdiklerin bilmiyordum 🤣🤣🤣 şakayi bırakalim da. Tabiki kasli erkek hoş gorunur, ama kendi vuctuna zarar vermiyorsa. Saglik onemlidir. Paraya gelsek, para gelir ve gider. Onemlisi meslegi, işini seven, hayatta kaybolmicak birisi.
Ben olgun erkek (insan) seviyorum 😂😂😂🤪 diyormuşum... aman diyim toplara saygim var insan sonuçta ama benden uzak olsunlar..(başıma geldi bir kez ulan neye uğradığımi şaşırdım... çocuğu erkek sanıyorum muhabbet gırgır şamata filan.. sonra yakışıklı korsanım çok tatlısın bilmem ne deyince noluyooor lannn 🤪dedim.. sonra dediki senden hoşlanıyorum filan meğerse topmus⚽🎭😱😱😱)
Hayatını kas yapmaya, spora adamış birisinin muhabbeti hiç çekilmiyor. Naber desen, protein, aminoasit filan başlıyor saatlerce anlatmaya, o yüzden boş boş nargile içen adamın sohbeti bile daha iyidir.
Kadınlar her zaman en iyisini ister, tabikide paralı ve kaslı olanı isterler. İkiside olmazsa paralıyı seçerler. Milyon dolar karşısında hayır diyecek kadın çok azdır.
Ama resimdeki olgun değil yaşlı, olgunluk anlaşımı değişmiş anlamadım. Ağır başlı kendi bilen, karşısındaki insanı duruşu bile etkileyen erkek kızların can evidir.
En İyi Cevaplar