Yarın buluşalım dedi ama annemde gelmek istiyor hep birlikte oturur çay içeriz dedi. Annesine bir şey dediğim yok ama böyle şey olur mu? (Annesi beni sevmez) yalnız bırakmamak için yapıyor gibi geliyor? Siz ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil Kardeşim twittirdan birisiyle tanışmıştı bundan bir kaç ay önce. Sonra ısrar etti bende 2 hafta önce tamm dedim Instagram da ekledim neyse adam yazdı merhaba umarım yanlış kişiyi eklemedim diye ben de kabul ettim ama geri takip isteği atmadım. Neyse yazdı nasılsınız iyi misiniz diye ben de iyiyim dedim mesajımı gördü cevap yazmadı twitter dan maç izlediğini yazmış kardeşim söyledi neyse gördü atıp yazmadı maç bittikten sonra kusura bakmayın isim vardı yazmış. Sonra ben de sabah yazdım önemli değil günaydın yazdım. Daha sonra ben de gördü attım. Bir kaç gün ne o yazdı ne de ben daha sonra ömer hayyam şiirlerini paylaştım hayyam yazdı ben de gördü attım bir kaç gün sonra da twitter dan eski ilişkilerini yazmış hepsinin mutsuz sonla bittiğini falan neyse ben genelde çok durum atan bir insanım severim bazen şiir bazen şarkı bazen manzara bazen video vs bu hep seyreder neyse birgün o kadar uzun durum attım ki hepsini izlemiş ben de yazdım oo hiç kaçırmıyorsun durumlarımı diye:) o da evet genelde takip ettiklerim sessiz seninkiler de ilgi çekici diye. Niyeyse konuşma ilerledi bana kızlarla yapıldıklarını her şeyi yaşadıklarını falan yazdı. Ben de yazdım gördü attı geri dönmedi ben de sinirlenip engel çaktım
Anneme ve kız kardeşime anlattım dedim ki bana yazmıyordu sohbeti kısa tutuyordu normalde benden hoşlansa yazardı değil mi? Çünkü ısrar eden oydu. Annemde senden hoşlanmamış eğer hoşlansaydı her yaptın o anlatmazdı böyle yaparak senden hoşlanmadığını göstermiş gayet akıllı bir genç mühendis falan dedi
Su an kendimi çok kötü hissediyorum hayır ben öyle bir insanla gelecek bile plânlamam ama ben güzel değilim ki bu bile beni beğenmedi sizce annemin ve kızkardeşimin dediği doğru mu bana sen onu kazmadın o kendisi anlattı ki ondan hoşlanmadığını anlayasın diye
Onu sildikten 2 gün sonra faketen ekledim fake Instagram ama fake olduğu anlaşılıyor neyse oradan da takip attı sonra bugün merhaba dedim konuştuk bana neden profilini kullanmıyorsun fake kullanıyorsun dedi sonra dedim ki ben erkeğim inandı mı inanmadı mı bilmiyorum ama sonra dedi ki ben seni birisi sandım herhalde ben sanmıştır değil mi sordum kim diye o soruyu cevaplamad00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlişkilerde en sevmedigim noktalarda basi ceker bu durum. Gerek sevgililik, gerek nişanlılık, gerek evlilik hayatlarında bazi ana kuzuları var herşeyi anneye sorarak yapıyor. Kadin erkek farketmeksizin bu boyle. Fikir alın ama hayatlarınızda bu kadar etkili olmaları bir sure sonra karşınızdaki kişiyi de olumsuz etkiliyor. Boyle cok durumla karşılaşıyorum. Insanlari sizle degilde ailenizle evlenmiş durumuna düşürmeyin. Evlenilecek olgunluga eriştiğini düşünüp insan ilişkilerinde başkalarının komutlarıyla hareket etmek gercekten yapılacak en geri kafalı harekettir.
21 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklisin ki kadın herseye karışıyor ne zaman evleneceğimize bile o karar verdi
Annesi seni sevmiyor ve oğlunun peşinden geliyor 🤔. Sen ne yap biliyon mu git hiç bozuntuya verme saygıda kusur etme kadına hiç açık verme bol bol tebessüm et. İlk açığında bak gördün mü ben geldim nasıl surat yaptı felan der bu teyze milleti var ya çok tehlikeli 😬😬 aman dikkat et saygısızlık felan yapma. Açığını bulamayınca oğluna kötüleyemez seni kendi kendine kudurur akşama tansiyonu çıkar 😂😂😂. Sen öyle yap güler yüzlü ol hoş sohbet ol ne derse he öyle de kudursun iyice😂😂😂. Ben olsam öyle yaparım 😀😀👍
142 Yorumla
Soran+1 yılEvet tanışmıştım zaten baştan tembihlemişti asık surat sevmez devamlı gülüceksin diye. Kadına en ufak saygısızlığım yokta işte kızları bana karşı kışkırtıyor kadında haliyle takık bana hicbirsey yapmadigim halde
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani annesini getirmesi açıkcasu bu kisinin kendi annesiyle iyi bir bağı olduğu anlamına gelir üçünüzü birlikte aile olarak görmek istiyor olabilir, bu tür insanlar genel olarak anneleriyle iyi bir bağı oldukları zaman herseyi annelerine söylerler hayatlarında biri olduğu zaman annelerinide buna dahil ederlerki üçlü bir sevgi olsun istiyor olma ihtimali yüksek görülür bu yüzden burada aslında, yapacağınız sey istemiyorsanız kendisine belirtmeniz olacaktır kırmaktan korkmayın cümleleri iyi seçin.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
102Cevap
+1 yılAnormal bence. Görme ya da bedensel engelli bir erkek olabilir. Ya da yine herhangi bir engeli olabilir başkasından yardım almasını gerektirecek. Bunların haricinde hiçbir bahanenin onu kurtarmayacağı erkektir.
00 Yorumla
+1 yılBu evlense seninle annesinide ortanızda yatırır şimdiden böyleyse 😄
61 Yorumla
Soran+1 yılAnnesine çok bağlı bir ara sözde şakasına annem bizimle yaşayacak diyordu o derece. Beklerim yani yatırır mı yatırır
+1 yılErkek anneleri (çoğu) maalesef böyle. Oğlunun, sevgilisini daha çok sevip kendisini unutacağını, önemsemeyeceğini düşünen anneler de var, gerçekten de kızın , oğlu için iyi bir sevgili olmayacağını hisseden anneler de var. Çeşitler artabilir. Annesi seni sevmiyorsa sevmesin ikinizin sevgisi önemli ama her buluşmaya da gelmesi anlamsız.
10 Yorumla
+1 yılNormal değil. Siz birlikte vakit geçirmek için buluşuyorsunuz. Annesi beni sevmez dedin. Kadın sizi yalnız bırakmak istemiyor demekki. Eğer evlendiğinizdede bu devam edebilir tatlım ondan en yakın zamanda niye böyle birşey oluyor diye düşün. Yani direk konuya böyle daldım ama bunu yinede sevgilinle konuş derim. Çünkü bazı anneler var anlatmak bile istemem...
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
İlk buluşma ise normal değil ama ikinci üçüncü ise normal olabilir ve kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir...12 Yorumla
Soran+1 yılYok değil defalarca buluştuk annesiylede tanışıyorum aynı şekilde ama ilk kez böyle bişey duydum yani
- +1 yıl
Sebebi neymiş peki?
+1 yılIlk buluşmaysa normal degil. Uzun zaman mi berabersiniz? Bazi anneler geliyor, cunku sıkıliyorlar, onlar da eglenmek isterler beraber, tabi her goruşme gelmeye başlarsa bu da acayip bir sey) annesi sevmediginizi nerden biliyorsunuz, belki yanliş duşunuyorsunuz?
00 Yorumlaİlk buluşmaysa ve annesi ile geliyorsa pek uygun olmayabilir. Ama daha önceden görüşmüşseniz ve seni sevdiyse oğlan, kim bu oğlumun gönlünü alan kız diye merak etmiş olabilir. Uluşuruz 1 saat çay içer tanışırsınız. Sonra sevgilin anneni bırakmaya gider🤣 bence gayet makül 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılÇok sakat bir durum
ya annen ya ben de seçim yapsın diyecem anne kuzusu bu annesini seçer
sen yol yakınken vazgeç bu ana kuzusundan:)10 Yorumla
+1 yılİlk buluşma ise annesiyle gelmesi normal değil, çünkü senin üzerinde baskı daha fazla olacak. Fakat ilk buluşma değil ise annesiyle tanıştırmak istemesi normal birşey, sorun etmemelisin bence. Sen kendin gibi davran, doğal ol gerisini düşünme.
20 YorumlaAlile bağları kuvvetli birisi sanki.
bir gösterir ki âilesine olumlu yönde anlatmış. Son zamanlardaki mutluluğu ailesinin gözünden kaçmamış olsa gerek seni merak etmişlerdir kafaya takacak bur şey değil. Kısacası endişelenecek bir olumsuzluk degil👍
Allah yolunuzu açık etsin. Önünüze bakın derim ben 😃00 Yorumla
+1 yılKiz senle evlenmek istoyorsa ona taniştiriyordur o seni bence mutlu ol güzel bir şey annesinin seni beyenecegini bilmese buluşturmak istemez seninle o demekki ciddi bir sevgilin var ve ilerdeki eşin olacak bu kesin
12 Yorumla- +1 yıl
Dogru
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu soralı çok olmuş kesin buluşma gerçekleşmiştir ama o ana kuzusunu teslim et anneciğine. Sen aradan çekil, ondan hayır gelmez bir ömür...
25 Yorumla
Soran+1 yılBuluşma gerçekleşmedi çünkü sabah hiçbir şekilde aramadı bugün buluşmasak olur mu dedi sonradan sebebini söyledi. Ailesiyle gezecekmiş o yüzden iptal etmiş. Bende bir ömür geçireceğimden emin değilim çünkü çok değişti.
- +1 yıl
Bir ömür değil 1 dk bile geçirilmez. Hala bugünkü tercihinden sonra bile onunla devam ediyorsan sana pes...
- +1 yıl
Ailesi bilerek yapmış senle gitmesin diye gezmeye götürmüşler o da paşa paşa gitmiş böyle ezik pısırık bir adam sana nasıl kocalık yapacak şimdiden semin başına gelenler apaçık belli oluyor herkes bu kadar şanslı değil bak en azından sen erken fark ediyorsun ve kurtulma şansın var. Bunlar var ya bir ayda seni yaşlandırır ve taş çatlasın bir ay içinde boşanma kararı alırsın kesinlikle o ezik çocuğu ailesine iade et ve kendine daha güçlü daha sorumluluk sahibi birini bul. Ailesini sevmem ayrı ailesinin köpeği olmak ayrı
Soran+1 yılGerçekten sevdiğim için her şeyine göz yumdum ablaları bana eski kız arkadaşlarından bahsetti hep anlattilar. İleride o kızların adı geçtiğinde olay çıkarttım diye beni kötü bildiler. Yine de sabır dedim ama bir yere kadar. Bugün buluşup bitireceğim. Çok haklısınız
- +1 yıl
Gerçekten içim acıyor okurken, birinin hayatının böyle pisliklerin elinde tükenmesine sessiz kalamıyorum kendine çok büyük bir haksızlık yapıyorsun sen köle misin ona mecbur musun bir kusurun bir mecburiyetin mi var sanki neden birisi için bu kadar şeye katlanasın. Evlenmek mutlu olmak için yapılan bir eylemdir kendi hayatını kurup huzur bulmak için, başkalarının çilelerini sineye çekmek eziyetlere boyun eğmem için değil. Emin ol karşına daha iyi insanlar çıkacak seni daha mutlu edecek insanlar. Bu çok mühim bir karar lütfen kendini heba etme sonra geri dönüşü olmaz ve baktıkça batarsın kendini düşün herkesten önce. Onlar senin için bunca şeye katlansın bakalım g*tleri yiyor mu
+1 yılKaçıncı buluşma olursa olsun gelmemeli. Sevgilin annesine lafını geçirip gelme diyemiyorsa kaçarak uzaklaş derim.
40 YorumlaAnnesi seni sevmiyor ve oğlunun peşinden geliyor 🤔. Sen ne yap biliyon mu git hiç bozuntuya verme saygıda kusur etme kadına hiç açık verme bol bol tebessüm et. İlk açığında bak gördün mü ben geldim nasıl surat yaptı felan der bu teyze milleti var ya çok tehlikeli 😬😬 aman dikkat et saygısızlık felan yapma. Açığını bulamayınca oğluna kötüleyemez seni… [+]
12 Yorumla- +1 yıl
Aynı yorumu, ben az önce yukarda bir erkek profilinde okudum sanki 🙄🤔🙄
+1 yılBen olsam gitmeden önce sevgilime söylenirim o zaten ben söylenince getirmez ha getirdi diyelim saygı da anneye kusur etmem ama oğluna buluşma sonunda ne derim Allah bilir
01 Yorumla- +1 yıl
ne işi var annelerin
Seninle tek kalmak istemiyor olsa bir arkadaşını getirirdi, annesini getirmezdi. Annesine seni anlatmış ki, seninle tanıştırmak, senin hakkında annesinden fikir edinmek için getiriyor.
00 Yorumla
+1 yılCiddi düşündüğünün bir gereğini yapıyor annesi niye sevmesin seni saygıda kusurun mu var ahlakında bir sıkıntı mı var sevmesin sıkıntı yoksa buna rağmen sevmezse sorun annesinde demektir onun dışında yanınızda olsun nolcak ki tabi 7/24 değil
10 Yorumla
+1 yılOlmadı sen şey yap, bir çıktı çıkart. Üzerinde de 1-A sınıfından şu kişiyi geziye götüreceğiz veli izni lazım yaz. Annesine imza attırıp, tek gelsin wokwwkskskskdkfjkf
10 Yorumla
+1 yılAnnesiyle kaynas diye yapıyordur. Benim sevgilim de her ay mutlaka bir kere bazen iki kere annesine götürüyor beni.
02 Yorumla
Soran+1 yılO olabilir götürür ama askerden geleli görüsmedik fazla ben annesi varken yakın olup konusmam ki
- +1 yıl
Tabi ki annesi varken yakınlık olmuyor yalnız gibi. Belki artık istemeye gelmek istiyorlardır seni
Aptal annelerle anneler tanışır. Sen niye tanışıyosun? Baştan tanışmayacaktın. Sizin iş olmaz olursa da b. ktan bişey olur
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. Arkadaşın sıkıntılı birisi bence. Annene neden söylüyorsun çocuk. Ailesiz, annesiz veya onaysiz bir iş yapamaz mı bu? Çok sacmasa
20 YorumlaNormal degil ciddi bile düşünse niye annesiyle buluşmaya gelsinki seni götürür tanışmaya e tanışıyoruz diyosun ilginç geldi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılTanıştırıyor işte seni.. Annesi de okey verecek sonra. hadi hayırlısı. Anne okeyi verince istemeye gelirler inşallah.. 👍
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılabartmış sevgilin 2 sevgilinin buluşmasında annenin ne işi var
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılkız için belki bir nebze kabul edilebilir ama erkek yanında annesini de getiriyorsa bu biraz garip değil mi gerçekten, o ne yaa çocuk gibi :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesine bağlı ama aşırı bağlı bir erkek Allah yardımcın olsun.
Ben görüyorum bir şey yaparken eşinden çok annesinin sözünü dinliyor böyle erkekler00 Yorumla
+1 yılYani bilemiyorum bana biri demişti böyle birşey olur. Gelsin sevinirim dedim tabi bulusma olmadı. Hiç ayrı konu😂😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSırf ilk buluşmada kız kardeşini çağıracak diye kızdan ayrıldım. Aşk 2 kişi arasındadır. İleride yapılacak şeyler bunlar bence...
00 Yorumla
+1 yılHahahaha tövbe ya
Belki de kadın sana kötü davranmasın diye oğluyla geliyordur gelsin boş ver emniyette olursun en azından😂00 Yorumla
+1 yılömür boyu mutsuzluğun kapıları sana hayırlı olsun kardeşim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşma mı? Eğer öyleyse çok saçma ama değilse bir süredir görüşüyorsanız, bunun başka bir sebebi olduğunu tahmin ediyorsunuzdur.
00 Yorumla
+1 yılİliskinin süresini de belirtseniz belki daha mantıklı yorumlar gelir
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl
- +1 yıl
Ayda yılda bir bulusuyorsanız sevgilinle gelmesi saçma. Ama sürekli görüşüyorsanız normal geldi bana belkide annesi seni tanıyıp sevmek istiyordur artık
Soran+1 yılAyda yılda bir uzak mesafe ilişkisi şuanda askerlik iznine geldi
Soran+1 yılTanıştık ama derdi başka işte
- +1 yıl
Bence annesi seni görüp değerlendirmek için geliyor. Ama gelmesi saçma olmus gelme nedenini öğrensen daha iyi olur
- +1 yıl
Gelmesin desen olmaz sıkıntılı😅
Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. Bence annesi merak etmistir bir bakiyim kiza nasilmis diye yoksa karinin ne isi var yaninuzda ama gelsin ondan sobra cocugun sana olan davranislarina bak annesine gore davranacak iyiysen hos iyi deilsen farkli olcak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğada yazık hiç bir zaman kendi kararlarını veremeyecek gene sanada yazık rahat yüzü göstermeyecek
00 Yorumla
+1 yılaboo kaynana iş başında 2 😀 devam filmini bekliyoruz..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılÇay içtikten sonra şimdi de kreşe mi gideceksiniz de ve kaç o ortamdan bence👌😂
10 Yorumla
+1 yılAnnesinin yaninda seyin elleyemicen icin annesin getiriyo cocuk tecazi edilmekten korkuyo yaaa 😂
11 Yorumla- +1 yıl
anne de var ya ölümü ne işi var
Annesiyle senin aranı yapmaya çalışıyordur belki ciddidin ilişkinizde
00 Yorumla
+1 yılCiddi düsünüyor olabilir ama sütkuzusuda olabilir ciddiyse hosgele sütkuzusuysa cok itici hic sevmem
02 Yorumla- +1 yıl
olmaz öyle şey anntnin ne işi var
- +1 yıl
@istanbul1955 brlki isticek kizi
Aranızı iyileştirmek maksadıyla yapıyorsa bunda yanlış bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılçocuk ciddi, annesi seni severse daha cok sevecek belki, kotu birsey değil kesinlikle
020 Yorumla- +1 yıl
Ya sevmezse, ve bir sebep olmamasına rağmen? Bir erkeğin buna göre mi davranması gerekir?
- +1 yıl
sen durust davran, olacaksa sorun ondan olsun, iyi veya kotu sonuca gore hareket etmek lazim. oturup evlilikten konusabiliyorsaniz iyi birsey diyebilirim
- +1 yıl
Bu soruyu ben açmadım 😄😌 sizin cevabınıza yorum yazdım sadece
- +1 yıl
@Kara_biberim404 😂😂 farketmemisim pardon, kisiye gore degisen birsey her kiz ayni olmadigi gibi erkekte ayni degil. genel bir tavsiye vermek gerekirse hicbir iliskide korkan taraf olmamak lazim, ozguven her daim sart. terkedilme , reddedilme korkulari karsi tarafa yansidigi zaman bunu lehine cevirmeye calisiyor.
- +1 yıl
Kesinlikle aynı fikirdeyim. % 100 hatta.
- +1 yıl
@Kara_biberim404 bunlarin farkinda olmamiza ragmen iste laf geciremiyoruz kalbimize bazen, yani terzi kendi soküğünü dikemiyor 😂
- +1 yıl
Eee, kendini iyi tanıyan ve yöneten kişiler başarıyor ama.
- +1 yıl
malesef 😔 icim her ne kadar harab olsa da, disardan dimdik durmayi ogrendim ben, bir onu becerebiliyorum
- +1 yıl
Bu az birşey değil
- +1 yıl
zorundayim yoksa kevgire donerim 😬, benim de derdim varmis geldigim konuya bak 😂😂
- +1 yıl
Herkesin var. Burda olup da hayatı mükemmel 4/4 lük birisi olduğunu sanmıyorum.
- +1 yıl
haklisin, tesekkurler sohbet icin☺️. takip atacagim sorun olmazsa
- +1 yıl
Sorun olmaz, şimdilik.
- +1 yıl
😂😂 şimdilik tamam
- +1 yıl
Başka birisi takip attı siz söyledikten sonra o da siz miydiniz? Yoksa tamamen bir tesadüf müydü?
- +1 yıl
tesaduftur bilmiyorum, baska hesabim yok. reddedin isterseniz ben değilim yani
- +1 yıl
Ettim zaten 😃😃
- +1 yıl
ya cok ünlüsün ya da burada yazdiklarimizdan firsatcilik yapan var 🤣🤣
- +1 yıl
Ünlü değilim, ama bazen çok üst üste takip yollayanlar oluyor. Reddettiğimi hatırladığım bir kişi 1 daha 1 daha yolluyor. Belki de aynı kişi farklı hesaplardan yolluyordur.
- +1 yıl
saplantili bu millet ya, isiniz zor valla 🙄 beni de istediginiz zaman silebilirsiniz sorun yok 😂😂
Ilk defa getiriyorsa tanıştırmak istediği içindir. Ama sürekli getiriyorsa başka bir iş vardır
00 YorumlaSeviyosan bulus annesi ne kadar engel olabilirki size oglu ikna eder onu
00 YorumlaNormal şeyler bunlar sonuçta o adamın bir ailesi var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal yanı bızde handeylen bulusunca babaanesı dayısı halası halasının kucuk kuzenı amcasının ortanca kuzenı dedesı dedesının kardesının kızı hep beraber buluşup konusuyoduk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıl😊😊😊😊annesi elinden tutupmu getirecekmis yanina oglumu ya yerse gotu birsey yaparsa diye
00 Yorumla
+1 yılAna kuzusu bir çöp kestirip atmak için daha neyi bekliyorsun
00 YorumlaAskerden izine geldiyse annesi bişiler yaşanmasın diye geliyor olabilir 😃
018 Yorumla- +1 yıl
N alaka
- +1 yıl
Çarşı ya çıkıp işini görebiliyor sun bu abaza olmaya sebeb değil
- +1 yıl
He anladım bizim gibi saplar tek kalır doğru ya
- +1 yıl
Ya deli nasıl anlayacaksın
- +1 yıl
Oo iddia li haklısın iki sap mı olduk şimdi?
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Askerde başıma bir olay geldi görüşünü merak ediyorum özele gelir misin
- +1 yıl
Burdan olmaz
- +1 yıl
Bana yaz anlatacağım
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Sustunuz
+1 yılNe ckdkckc bir dakika siz ne zamandır sevgilisiniz
00 Yorumla
+1 yılSürekli böyleyse sorun ama birkaç seferliğinde gelmesini mahsur olarak görmezdim
00 Yorumla
+1 yılSenınle ciddi düşünüyorki o yuzden annesiyle gelıyo bence mutlu ol bir seferlik anlayışla karşıla
00 YorumlaBence hiç normal bir durum değil bende ilk defa duydum böyle birsey.. biz annemle espri niyetine yapariz gel senide götureyim oraya derim güleriz demekki gerçekten de oluyormuş ilgiç. Evlilikte nolur gerçekten merak ettim doğrusu
10 YorumlaSen saygıda kusur etme o kaynanaya. O bir şey yapamaz merak etme
00 Yorumla
+1 yılSinemaya gitseniz ikinizin arasındaki koltuğada oturur o hanim teyze 😂😂
00 Yorumla
+1 yılçok saçma neden annesiyle geliyor. altın günü mü bu bir arada olasınız. kabul etme derim.
00 YorumlaUlan ciddi düşünse suc düşünmese suc yeminle bu kadinlar dengesiz yaa 👍😏
08 Yorumla- +1 yıl
Dötümüzü yiyin
- +1 yıl
Kim oldugnu bilmiom valla demekki yazilarina gicik oluyom🤣😂
- +1 yıl
Senin bu dünyada oldugnun bile farkinda deglim o yüzden takma kafana ;)
- +1 yıl
Ben sana yazdimdan bile haberim yok be nickinide bilmiyom resminide tanimiyom
+1 yılNe alaka ya belki tanımak istiyor oğlunun sevgilisini veya gelecekteki eşini ne var bunda.
10 Yorumlaasko tabi ki normal bir sey. hatta buyukannesini falan da getirsin ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. genelde kızlar getirirdi annesini senin sevgilin biraz ana kuzusu sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTey Allam ya. sjsjsjsjsj. Ulan önce sizi buluşursuuz sonrada annesiyle. Ne günler göreceğiz çocuklar.
00 Yorumla- Devamını Gör (120)
Devamını Gör(165)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım