+1 yılGörmeden sevebilirim. Nasıl ki buyuk bir aşk ile Kâinatın Sultani Hz Muhammed Mustafa (S. A. V) görmeden aşk ile bagli, gormeden sevebiliyorsak, nasıl ki Rabbimi gormeden sevebiliyor ve itaat ediyor seviyorsam onun bize üfledigi bu aşk ile de kulunu severim. Nasıl ki gözleri aģma olan bir kul sevebiliyor ise birini biz de sevebiliriz... hem de bu sevgi tam bir teslimiyet ve aşk ile olur.
43 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın abi muhteşem olmuş emeğine yüreğine gönlüne sağlık amenna bende sevebilirim. Sevebilirim de abi sevmek istemiyorum yiaa😅Sevmek istiyorum da görmeden sevmek istemiyorum 😅Her şey çıkabilir abi
- +1 yıl
Kesinlikle, temkinli olmakta fayda var yine de, haklisin.
Soran+1 yılEyvAllah abim benim 😍
En İyi Cevaplar
Bazen sesinde ki o mayhoş tınıyı, bazen sözlerini, bazen ruhunun sana olan yansımasını, hayâlinde ki gülüşünü, sen yeter ki sevmek için sebep ara. Hatta ruhuna bile sarılırsın. Fakat bir zaman sonra bu soyut şeyler yeterli kalmayarak somut şeylerin gerçekliği gün yüzüne vuruyor. Hayâl kırıklığı olarak geri dönüyor.
429 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın ortak 😅 kesinlikle katılıyorum her türlü
Soran+1 yılFenomen olmak tecrübe ister 😂Biz boş mu konuşuyoruz sankim hih 😂
Soran+1 yılAynen ortak. Tecrübe konuşuyor.😂😂
Soran+1 yılYana yana söndü ciğerim 😂
Soran+1 yılTövbe tövbe yahu 😂 Hatun ile olsun beni bırak jsjsjss
Soran+1 yılŞaka yapıyorum yiaaaa😅
Soran+1 yılBende bende bende 😂
Soran+1 yılNerde ne zaman buluşma mı teklif ediyorsun sjsjssjs
Soran+1 yılBen senin bildiğin erkeklere benzemem 😂Annem göster ama konum atma dedi 😂
Soran+1 yılİstemez korkuyorum 😂
Soran+1 yılHep öyle derler yalancı hih 😂 Yemezler şekerim
- +1 yıl
Sen şunu dinle.😂
https://youtu.be/2lEkmTycteI
Soran+1 yılOf of of çok güzel Çok güzel beğendim gel beni al gel beni al lan 😂😂😂
Soran+1 yıl
Soran+1 yılPuahahaahahha 😂
Soran+1 yılUleynnn yiaaaa 😂😂
+1 yılBirini görmek tip ile ilgili değildir. Gülümsemesini görmek gerek, öfkesini görmek gerek. Konuşurken, gözlerinin içine bakıyor mu bilmek gerek. Bu yüzden, görmediğin birini tam olarak tanıyamayacağın için, sevmemek gerektiğini düşünüyorum ancak seven de olur elbet.
23 Yorumla
Soran+1 yılMükemmel yorumlamışsın süper olmuş emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅 Kesinlikle katılıyorum her türlü her dediğine 😅Bence de 😅
- +1 yıl
Teşekkür ederim.🙏🏻
Soran+1 yılEyvAllah 😅
+1 yılBazen, öyle güzel yüreğini döker ki ortaya, ettiği kelamın, şeklinin, şemalinin pek önemi kalmaz.. aklina, fikrine, ideallerine kapilir insan 😊 tabi bu ender olan biseydir tavsiye edilmez 😅😂
33 Yorumla
Soran+1 yılHeheehehe çok güzel yazmışsın yahu kesinlikle katılıyorum senin de dediğin gibi nadir çok nadir 😅 Herkese kavun bize kelek gelir 😂 Dışardan kesmece görünür 😂
https://m.youtube.com/watch?v=ztETHHHaqpk
🎥 Ah Felek Zalim Felek ( Kavanoz Dipli Dünya ) Nurhan...
- +1 yıl
😂😂 çok iyiydi..
Soran+1 yılEyvAllah 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Yani kesin bir şey söyleyemiyorum bende bu konuda senin gibi ancak fikir verebilirim. Yüzünü görmediğiniz birisinin kafa yapısını aynı zamanda karakterini/kişiliğini tam manada tanıdığınızı düşünüyorsanız başlayabilirsiniz ancak sonradan görüp hayal kırıklığına da uğramak istemiyorsanız mutlaka bir kere görün. Daha sonra ya bu güzel/yakışıklı değil diyip yoldan dönmeyin. Hem kendinizi umutlandırmayın hemde kendinizi umutlandırmayın; hiç gerek yok :)
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel düşünüyorsun mükemmel yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık kesinlikle katılıyorum her türlü 😅 Hayırlısı
Soran+1 yılYok yok olur mu öyle şey hayırlısı diyince diyecek bir şey bulamadım çalışıyorum yoğun git gel
Soran+1 yılHiç kimseyi kabul etmiyor ve takip etmiyorum. Kırgınlık yok. Bunaldım biraz...
Insan olarak sevmekse arkadas olmaksa burada kastedilen tabiki. Aşk gormeden yuzyuze birlikte paylasim olmadan olmaz. Bu sadece fiziksel ozeliklerini gormekle alakali bir durum da degil aslinda bir butun.
11 Yorumla
Soran+1 yılKişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir. Bana göre olur olabilir ama olmasa daha iyi gibi 😅
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. hoş bulduk :)
https://www.youtube.com/embed/Xq3LNXor56k
onu değiliz ama bir hayali severiz.
bu şarkıda buna benzer bir sahne vardı.34 Yorumla
Soran+1 yılHoş gördüm 😊
Eğer olabilir tabiki ama olmasa daha iyi olur gibi ne dersin 😅 Bakıyorum
Soran+1 yılEyvAllah olabilir tabiki de ben istemem😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl görmediğimiz insanı daha çok sevebiliriz çünkü yüzyüze görüşme olmadığı için iki tarafta perdelerini kaldırıyor ve gerçek kişiliklerini ortaya koyuyor. Dolayısı ile eğer kafalar denk ise çokta güzel seviliyor 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılAbi iyi hoş çok güzel düşünüyorsun amma ve lakin ki öyle olmuyor olamıyor herkes yalan dolan olmuş sahte boş menfaat ve çıkar peşinde
+1 yılSevebilirim. "Zekasını beğendiğin birisinin görüntüsünü merak etme. Zekasını kullanamayan birinin ise görüntüsünden etkilenme" diye bir söz var. İnsan hiç görmediği birisine bile aşık olabilir bence.
23 Yorumla
Soran+1 yılBende, çok güzel düşünüyorsun mükemmel olmuş ama istemiyorum 😅
- +1 yıl
Peki sen bilirsin :) sevmek istemiyorsan sevme tabiki 😅
Soran+1 yılEyvAllah 😅
Artık aşka ve sevgiye ufacık olsun inancım kalmadı insanları seveceğime kedi köpek severim kitap okumayı severim en önemlisi kendimi severim onlar görmeden sevenlerede karşılıksız sevenlerede daha sadık :)
18 Yorumla
Soran+1 yılHayırdır ne oldu sana sen böyle değildin?
Soran+1 yılAşkı değil aşksızlığı aşksız olanı sektör et 😂
Soran+1 yılHehehe bende bende bende zaten inanmıyorum insanların aşkına sevgisine 😂
Soran+1 yılKim bilir belki de 😅
+1 yılBoşuna aşkın gözü kör dememişler,
esasında aşkın değil aşığın gözü kör'dür diyorum. Haliyle "görmek" zaten aşık için yok hükmünde bir kavram değil midir? :D11 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel düşünüyorsun 😅 Mantıklı
en fazla hoşlanma olabilir, aşk gibi bir şey olmaz. bu kadar kolay olmamalı zaten. ama düşünceleri ve fikirlerinden etkilenilebilir.
29 Yorumla
Soran+1 yılEtkilenme olabilir. Aşk da olabilir. Ancak ne gerek var? Kolayı zor zoru kolay eden bizleriz
Soran+1 yılYokluk art niyetli kaba bir tabir. Hiç alakası yok yokluk ile. Aşık olmak için görmek gerekmiyor. Hiç hoş değil...
Soran+1 yılYoo kibar değilim. Bende gördüm onları da onlar beni bağlamaz. Ben beni bilirim ve bilirim ki herkes bir değildir...
Yine de yokluk yürümek düşürmek tavlamak elde etmek bunlar hiç hoş değildir...
Soran+1 yılEyvAllah, senin güzelliğin diyim o zaman. Kaba da değilim aslında normal bir insanım. 😅
Deli dolu çocuksu, evet haklısın katılıyorum olanlar var 😅
Soran+1 yılHehehee sevindim günaydın 😅Uyan uyan sabah oldu 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer yapılan şey mantıklı mı sence. Yaşanılamaz değil... Tabi merak oluşur ve görmek istersin nihayetinde..
21 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki değildir. Evet katılıyorum olabilir.
+1 yılBen severim hatta gordugumude severim tipsiz olsa bile.
Herkes benim gibi merhametli degil tabi.😂😂17 Yorumla
Soran+1 yılHeheeh Allah'ım yahu 😂Sevme uleyn sevme 😂 Görmeden sevme içli dişli bak 😅
- +1 yıl
Iyi kalbi olduktan sonra banane tipten.😂😂
Soran+1 yılBak bak hımm afferin 😅Tip fizik geçici zaten önemi yok 😅
- +1 yıl
Yok. Sanaldan ve gercekten sevgili yapmisligim oldu evet ama ikiside ayni.😂😂
Soran+1 yılİyi iyi Allah gönlüne göre versin 😅
- +1 yıl
Umarim. Kocaman bir : " TESEKKUYLEY"😊☺
Soran+1 yılHeeheh amin inşaAllah ricalayyyy 😅😅
+1 yılBiz seni gormeden sevdik ya rasulullah diye bosuna mi diyoruz he tabi sizin sevginizin sebebini bilemem
11 Yorumla
Soran+1 yılBen Allah rızası için severim insanları insan olanları. Eşim olacak kişiyi de Allah rızası için severim. Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. Mutlu etmek ve mutlu ettikçe mutlu olabilmek için...
+1 yılMerhaba,
İnsan görmediği birine beyninde şekillendirdiği üzerine sevgi, saygı, hayranlık duyabilir. Ama insan görünce bile zar zor sevemezken, görmeden nasıl olacak acaba onu Allah bilir.. Belki mümkündür.. Ama belki. 😀☺️29 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba,
Çok güzel yazmışsın mükemmel olmuş emeğine yüreğine sağlık 😅 Her türlü katılıyorum her dediğine 😅
mümkündür tabiki ama hiç gerek yok yiaaa 😅- +1 yıl
Teşekkür ederim beğendiğin için, katıldığın için bence de hiç gerek 😀🤗
Soran+1 yılRica eder ve bende teşekkür ederim her şey için 😅 Kesinlikle
- +1 yıl
Rıca ederim sag ol 🤗🌺
Soran+1 yılEyvAllah 😊
- +1 yıl
Allah'a emanet ol her şey gönlünce olsun 🤗🤲
Soran+1 yılSende sende sende Allah'a emanet olasın görüşürüz 😅 Gönlünce olsun
- +1 yıl
Cok teşekkür ederim görüşmek dileğiyle ☺️
Soran+1 yılYeni soru sordum gel görüşelim 😅
Kalbini severim onu sevdikten sonra da görüntüsü çok rahatsız edici olmadığı sürece severim galiba emin değilim kdmd
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir tabii ki ama olmasa daha iyi Her şey olabilir yani ne çıkacağı belli olmaz
Evet sevebilirim ama çok acı çekerim bunu bile bile severmiyim onu bilemiyorum 🥰
25 Yorumla
Soran+1 yılSevme kardeşim sevme boşver 😅
Soran+1 yılHehehe zengin etmeyelim tükensin Efes biz zengin olalım 😂
Soran+1 yılGüzelse alırım kardeşim 😂
+1 yılEğer bir gün duygularımı geri kazanabilirsem olabilir
21 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok boşver duygular seninle farkında değilsin insanların canı cehenneme 😅
+1 yılSevemem, gözlerini görmediğim birinin hislerine ulaşamam
21 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevemem. Ruh hastası olmakla aynı. Ayrıca süpheci biriyim ben. Hemde dokunmak isterim..
11 Yorumla
Soran+1 yılBende sevmek istemiyorum. Yok o kadar da değil yahu. Bende şüpheci oldum ama herkese karşı değil. Ön yargı ve art niyet yok. Gönlünce olsun bende isterim
Genelde beyine, kalbe, karaktere aşık olduğumdan görmediğim birine tutulabilirim. Ama mantığım saçmalama diyor 5 duyu organını da kullan 😂😂
15 Yorumla
Soran+1 yılHeheheh mantığın ne güzel konuşuyor yahu onu dinle 😅En güzeli mantıklı aşk ve sevgi 😅
Soran+1 yılYalnızlık kalabalıklar arasında yalnız kalmaktan daha iyidir şimdilik uzak duruyorum Zaten 😅
Soran+1 yılEyvAllah mutlu günler dilerim 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılInsan görmediği birisine hayran olabilir bence, sevmek ayrı bir olay.
Görmediğim birini sevmem.11 Yorumla
Soran+1 yılHımm kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir. Ben severim sevebilirim de istemiyorum 😅
- Evet, sevebilirim.
- Görmeden hoşlanabilmişsem
görmeden sevmem de mümkün olur.11 Yorumla
Soran+1 yılHımm ne güzel 😅
Görmeden sevmek de bir başka her yiğidin hatunun harcı değil 😊
Zaten imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır pocoo😅
Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı. Ben görmediğim birini sevdim ama sonra gördüm.. Çok saçma ama😂😂
16 Yorumla
Soran+1 yılHeheeh bende bende bende bence de çok saçma ama sevmek değil de görmeden sevmek de değil saçma ama ne saçma bende bilemedim 😂 Görmek gerekmez sevmek için de görmek daha iyi 😂
Soran+1 yılValla bende anlamadım kafam karıştı sektör et 😂😂
- +1 yıl
Ben eskiden görmeden sevmezdim bana çok saçma gelirdi ama biri var kendini görmeden sevdirdi sevgili oldum sonra gördüm Kısacası uzak mesafe ilişkisi oldu ve hala da sevgiliyim iyi ki sevgili olmuşum çünkü belki de gerçekten sevmicektim kimseyi sevdirmeyi öğretti çocuk resmen yaa😂😂
Soran+1 yılOh oh ne güzel yahu sevindim senin adına huzur he mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize Rabb'im 😊
İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır hayırlısı
Sevebilirim dokunmadan hissetmeden kokusunu bilmeden.
13 Yorumla
Soran+1 yılHımm ne güzel bende ama olmasa daha iyi diye düşünüyorum 😅
Soran+1 yılAmin inşaAllah cümlemizin
Daha 17 yaşlarında iken mektup arkadaşım vardı İngiliz çocukken sevmiştim evet :D
18 Yorumla
Soran+1 yılBen de mektup yazdım, mektup güzeldir ve bende sevmiştim 😅
Soran+1 yılHihi mektup beklemek yazmak başka bir güzeldi şimdi pek tadı tuzu kalmadı her şey kolaylaştığı halde
Soran+1 yılGörüldü atar olduk son görülmeye bakar olduk Kim bilir belki de hayırlısı insanları sevmeyi unuttu sevmeyi bilenler bir bir yok oldu
https://m.youtube.com/watch?v=5aVyZm_mLgE
🎥 Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum - YouTube
Soran+1 yılEskileri eskitenler utansın 😅 Gelemedim günümüze
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılKör insanlar da sevebilir öyle değil mi , demek ki görmeden de sevmek olur
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet sevebilir ama sevmeyebilir de kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir. Herkes bir değildir. Evet görmeden sevilebilir. Bende sevebilirim ancak istemiyorum. Görmeden sevmek olur soru o değil sen sever misin 😅
- +1 yıl
Cyrano de Bergerac romanı okudun mu ya da filmini izledin mi?
Soran+1 yılHayır hiç denk gelmedim
- +1 yıl
Belki hepimiz bir şekilde görmediğimizi sevebiliriz ben illa hayır demem
Soran+1 yılVaktiyle sevmişim. Şimdi istemiyorum. Gönlünce olsun
Görmeden seve bilirim belki ama insan olarak, aşka dair birşey olmamalı.
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de olmamalı 😅 Mantıksız ne çıkacağı belli olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sohbetini sevmişimdir insani olarak sevebilirim fakat bundan ötesi olamaz, yoktur.
11 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı bence de 😅
Ergenlikteyken seviyordum artık sevebileceğimi sanmıyorum hormonlar değişti gerçekçi olalım lütven
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de 😅Bende istemiyorum
+1 yılsevemem dokunmadan gözlerine bakmadan kokusunu nefesini hissetmeden aşk yaşıyamam.
11 Yorumla
Soran+1 yılOh oh oh ne güzel 😅 Gönlünce olsun
Hayal kurmak insanın genelde sevdiği birşey, hayallerini süsleyen sevgiliyi gözünü kapatıp yanında da kendini düşünmek haz verebilir ama sonu hüsran olma riski de %50 diyebilirim.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın mükemmel olmuş emeğine yüreğine gönlüne sağlık. Kesinlikle katılıyorum hatta yüzde 90 diyorum. Reelde bile hüsran oluyor çoğu
Soran+1 yılEyvAllah 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sevgiden çok alışkanlık olur diye düşünüyorum sonuçta sadece ruhsal bütünlük yetmez fiziksel anlamda da bı bütünlük olmalı 😊
19 Yorumla
Soran+1 yılHımm, çok güzel düşünüyorsun amma lakin ki katılmıyorum. Görmek gerekmez sevmek için. Kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir. Saygı duyarım. Bence de bütünlük olmalı olsa daha güzel olur. 😅
Cevap sahibi+1 yılYanii milyonda bir olabilir bence ama sağlıklı değil sankim 😊
Soran+1 yılHehehe haklısın bak genel olarak yok zaten fakat yüz yüze de pek sevenleri göremiyorum hatta hiç görmüyorum. Lafta sözde herkes menfaat ve çıkar heves ve zevk peşinde hayırlısı...
Bende mantıklı bulmuyorum zatii😅
Cevap sahibi+1 yıl😊😊 öyle kimse gerçekten sevdiği ile değil.
Soran+1 yılHemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok. Mesele kola sevgili takmak değil gönülden sevdiğin ile olmak... 😅
Cevap sahibi+1 yılÇok doğru yalnız kalmamak adına insan insana tutunuyo işte ne acı
Soran+1 yılBence de çok saçma hayırlısı benim işim olmaz vaktin varsa beklerim şimdi hazırladım..
Özel günlerin sizin için önemi var mı? ↗
Cevap sahibi+1 yılTabikii 😊
Soran+1 yılEyvAllah
+1 yılsoyle tipi olmadan hoslanırsın hoslandıktan sonra tipini gorup begenmezsen sogup bırakırsın
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum. Tip ve fizik geçici olan birşey. Haýr ve şerr Allah'tan kaza bela Allah'tan. Her an her şey olabilir. Tipin ve fiziğin için seven, seni bırakır gider hastane köşelerinde ya da daha güzelini bulunca. Fakat seni sen olduğun için seven, her ne olursa olsun yine sever. Kaza bela olsa, sana gören göz, duyan kulak, yürüyen ayak, tutan el olur. Bu yüzden tipin ve de fizigin zerre kadar önemi yoktur. Çok güzel biri birkaç dakika içinde çirkin olabilir ama seni sen olduğun için sevene her zaman güzel gelirsin. Çünkü sevilen güzel gelir sevene...
+1 yılGörmeden de sevebilirim sevgi başka şey lakin başka bir duyguya dönüşmez
11 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı gönlünüzce olsun
+1 yılÖnemli olan karakter diye klişe bir görüş yaparak başlıyorum.. Hoşlanma olur o bence
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki önemli olan karakter kişiliktir. Tip ve fizik geçici olan birşey. Haýr ve şerr Allah'tan kaza bela Allah'tan. Her an her şey olabilir. Tipin ve fiziğin için seven, seni bırakır gider hastane köşelerinde ya da daha güzelini bulunca. Fakat seni sen olduğun için seven, her ne olursa olsun yine sever. Kaza bela olsa, sana gören göz, duyan kulak, yürüyen ayak, tutan el olur. Bu yüzden tipin ve de fizigin zerre kadar önemi yoktur. Çok güzel biri birkaç dakika içinde çirkin olabilir ama seni sen olduğun için sevene her zaman güzel gelirsin. Çünkü sevilen güzel gelir sevene...
Kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir olabilir de olmayabilir de 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılGördüğüm halde sevemedim dostum gerisini sen düşûn 😄
27 Yorumla
Soran+1 yılHehehe bende bende 😂 Olmayınca olmuyor
- +1 yıl
Aynen yalnız ölürüz 😄
Soran+1 yılAllah korusun amin 😅o kadar da değil yahu
- +1 yıl
O zaman kelimeyi ölürüz değil yalnız ölürüm diye düzeltiyorum 😄
Soran+1 yılSende yalnız ölme gönlünce olsun 😅
- +1 yıl
Eyv kral seninde
Soran+1 yılEyvAllah 😅
Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Hayır sevemem duygusal anlamda fazlasıyla zor biriyim , insani açıdan sevebilirim sadece
15 Yorumla
Soran+1 yılİnsani açıdan bende severim 😅
Soran+1 yılYok yok sevmekten bıktım yiaaa 😅 Uzaktan severim uzak olsunlar çok severim
Soran+1 yılSevme sevme hak etmiyor Demet 😂
+1 yılEvet kendini istediği gibi anlattığı için o karaktere hayranlık duyabilirim
11 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak öyle olur
Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. Tamam ruh güzelliği düzgün huylu olması. Güzel de biraz girsellikte olsun canım
11 Yorumla
Soran+1 yılEyvAllah,
Tip ve fizik geçici olan birşey. Haýr ve şerr Allah'tan kaza bela Allah'tan. Her an her şey olabilir. Tipin ve fiziğin için seven, seni bırakır gider hastane köşelerinde ya da daha güzelini bulunca. Fakat seni sen olduğun için seven, her ne olursa olsun yine sever. Kaza bela olsa, sana gören göz, duyan kulak, yürüyen ayak, tutan el olur. Bu yüzden tipin ve de fizigin zerre kadar önemi yoktur. Çok güzel biri birkaç dakika içinde çirkin olabilir ama seni sen olduğun için sevene her zaman güzel gelirsin. Çünkü sevilen güzel gelir sevene...
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılGördüğünü herkes sever. Maharet gormedigini dokunmadigini sevebilmekte.
15 Yorumla
Soran+1 yılKatılmıyorum. İnsanlar gördüklerini de sevemiyor
- +1 yıl
insanlar gördüklerini sevebilir.
sevmek tek taraflı bir eylem.
katılmayabilirsiniz.
eski divan şairler hiç olmayan sevgiliyi taşa bakarak ay'ı seyrederek yüzlerce beyitlik şiirler yazmışlardır.
Soran+1 yılAynı şey değil abi Çok şey değişti her şey değişti eskisi gibi değil ahir Zaman
- +1 yıl
benim de tam olarak dediğim bu.
zaman kötü şimdi iyiler değil kötüler kazanıyor.
Soran+1 yılKatılıyorum abi hayırlısı
+1 yılHani önemli olan karakterdi?
Bu ikiyüzlülükten başka birşey değildir11 Yorumla
Soran+1 yılEvet önemli olan karakterdir. Tip ve fizik geçici olan birşey. Haýr ve şerr Allah'tan kaza bela Allah'tan. Her an her şey olabilir. Tipin ve fiziğin için seven, seni bırakır gider hastane köşelerinde ya da daha güzelini bulunca. Fakat seni sen olduğun için seven, her ne olursa olsun yine sever. Kaza bela olsa, sana gören göz, duyan kulak, yürüyen ayak, tutan el olur. Bu yüzden tipin ve de fizigin zerre kadar önemi yoktur. Çok güzel biri birkaç dakika içinde çirkin olabilir ama seni sen olduğun için sevene her zaman güzel gelirsin. Çünkü sevilen güzel gelir sevene...
Sevebilirim diyorum ve sevdim de daha önce...
Bir de ben sana hiç öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum yahu 😅
İki yüzlü değilim 😅
Kanaatkar fedakar vefakar ve merhametli bir eş isterim. Tipe fiziğe bakmam. Aynı şey değil ki 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevemem. Görmem, dokunmam gerekli. Sanal sevmiyorum zaten.
11 Yorumla
Soran+1 yılGönlünüzce olsun
Karakter olarak severim ama sevgili olarak sevmek için görmek lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı 😅 Gönlünce olsun
Yok mok diyenler müslüman bu arada biz seni görmeden sevdikçi tipler
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bir olacak değil
+1 yılevet ama hic saglikli degil... ne cikicagini bilemzsin
10 YorumlaBüyük konuşmak istemiyorum ama sevemem.
25 Yorumla
Soran+1 yılYok yok ne demek bende sevmek istemiyorum zaten sevme de bir şey vardı seninle ilgili bir caps senin adın geçiyor ulaştırmak isterim sana 😅
- +1 yıl
Tabii bekliyorum.😂
Soran+1 yılBende bekliyorum 😅Nasıl olacak o iş 😂
- +1 yıl
Hallettim.😂
Soran+1 yılBakıyorum hemen 😂
Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. Kim bilir belki de sevilebilir jsdhd
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet belki de 😅
+1 yılTabiki de bu mümkün. Atatürk.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız, Hz. Muhammed Mustafa (s. a. v)
Ben etkilenirim fazlasiyla sevemem ama tabi
12 Yorumla
Soran+1 yılEtkilenmek normal 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 852 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim beni öyle sevmişti..
15 Yorumla
Soran+1 yılSonra ne oldu
- +1 yıl
Görünce de sevmeye devam etti
Soran+1 yılSonra sonuç ne 😅
- +1 yıl
Hala beraberiz😁
Soran+1 yılNe güzel daim olsun😅
Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı. Ama sevebiliyor ise soru boşa düşüyor..
12 Yorumla
Soran+1 yılKişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir herkes bir değil soru boşa düşmez. 😅
Sevmistim bir zamanlar
18 Yorumla
Soran+1 yılSonra ne oldu
Soran+1 yılBir kez ihanet eden Yine ihanet edecektir
Soran+1 yılO zaman tamam yahu 😅 Mutluluklar dilerim
Soran+1 yılAmin inşaAllah 😊
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. bir kere bile olsun görmem lazım konuşmak için
21 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı 😅 Gönlünce olsun
Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. Severim 😊 ama aşık olmam..
17 Yorumla
Soran+1 yılHımm aman aman dikkat et bende severim de aşk başka görmeden istemem 😅Belki de ninem gibi biri çıkar 😂
Soran+1 yılSende haklısın da ne bileyim güzellikten çok yalan dolan menfaat ve çıkar insanlar süper rol yapıyor melek gibi can acıtıyor sonra
Soran+1 yılHeheehe bilmiyorum ki çıkamadım işin içinden dikkat edelim de yeter 😅 yeter inşaAllah
Soran+1 yılAmin inşaAllah 😊
Sesinde huzur ve güven varsa sevebilirim
13 Yorumla
Soran+1 yılHımm diyorsun 😅Bende sevebilirim de istemiyorum 😅
Soran+1 yılNe çıkacağı belli olmaz her şey çıkabilir 😅
Sevebilirim neden olmasın.
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden olsun ki 😅
Soran+1 yılYiaaaa Allah'ı karıştırma şimdi tabiki seviyoruz peygamber efendimizi seviyoruz da bu başka bir şey yahu aşk anlamında şey etmiştim 😅
Soran+1 yılKatılıyorum kesinlikle olabilir 😊 Gönlünce olsun
+1 yılGörmediğim birine ne severim nede sevilirim
11 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli
Sevemezdim. Kimse sevemez
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sen değil ben sevmiştim
Ben severim de bilmiyorum ya
13 Yorumla
Soran+1 yılBence sevme😊
Soran+1 yılSevindim 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılSevmem, ama ilgimi ceker
21 Yorumla
Soran+1 yılBenim de
+1 yılSeverim ben o mallık var bende djjfjfjf
21 Yorumla
Soran+1 yılBende yaptım o mallığı😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeygamberimizi görmeden sevdik mi sevdik🙂
118 Yorumla
Soran+1 yılO başka ama bu başka aynı şey değil ki! 😅
Cevap sahibi+1 yılNiye be illa vacık vucuk mu seviliyor
Soran+1 yılSence öyle seven sevilmeyi hak eden var mı
Cevap sahibi+1 yılBen varım bak başkasına kafam çalışmamış cvbmdan belli degilmi 🙂
Soran+1 yılNe güzel sen varsın bende varım da bu neye yarar ki?
Cevap sahibi+1 yılOoo menfeatciymişsin sende
Soran+1 yılNe alakası var menfaatçilik ile? Edebiyat öğretmeninize selamlar 😅
Cevap sahibi+1 yılPardon?😅
Soran+1 yılYazdıklarım ile menfaatçi olmam arasındaki bağ ne?
Cevap sahibi+1 yılNeye yarardan dedin ya ordan cımbızla çekip aldım😅
Soran+1 yılÇünkü sen ben olmamız hiçbir şey fark etmiyor. İyi insanlar var ama çok nadir yok denecek kadar az. Her şey daha da kötüye gidiyor nesilden nesile insanlar insanlık aşk sevgi. Menfaatçilik ile alakası yok. Ben kendimi düşünmüyorum çünkü
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum
Sonuç, her şey boş.
Soran+1 yılMaalesef ama o kadar da değil yani Her şey herkes değil Kader kulun çabasına bağlıdır elimden geleni yapıyorum hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılCunki, nasılsa gidip en berbatina carpiyoruz.
Sen güzel seviyorsun diye oda güzel sevecek değil ya. ya da sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesini bekleme çaresizliği.
Soran+1 yılHiç sevilmek için sevmedim ki! Hep kendi kendime sevdim. Mutlu edebilmek için mutlu olsun diye elimden geleni yaptım. Olursa olur olmazsa olmaz. Zorlamanın anlamı yok ki. Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir. İnsanız hata bizler için her insan hata eder...
Cevap sahibi+1 yılSevilmedigin için sevmenden istenmez senden ama.
Cevap sahibi+1 yılNe yazdım ya sil bunu 😅
Yani şöyleki ;sevilmediysen sevilmedigin yerde fazla kalamazsin. sevilmiyorsan sevmene de izin yoktur.
Soran+1 yılBende onu diyecektim ne diyor yahu 😂 Edebiyat öğretmeninin yüzünden bunlar hep 😂
Allah Allah severim yahu kime ne ben sevilmek için sevmem ki kendi kendime çok güzel severim en azından kimse kandırmıyor kullanmıyor😅
Gitmen gerektiğine inandığın bir yerde kalkmak için bahane bekleme sektör git demiş bir şair 😂Özlü söz
Ezer geçerim yıkar giderim
https://m.youtube.com/watch?v=Xpp_y2Os5Co
🎥 Ajda Pekkan - Yakar Geçerim - YouTube
- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım