Sevmek demek doğru olur mu bilmiyorum ama sanırım bu aralar beni anlayan birinin varlığına ihitiyacım var. Belki bir boşluk belki bir değer görmemenin verdiği bir arayış ya da bilmiyorum. Kendimi ifade ettiğim beni anladığını hissettiğim biriyle konuşuyorsam ilgim oluşur ona karşı. Aynı şeyin onda olmayışını hissettiğim zaman da... Sevmek çok başka bir boyut özel bir anlam. Bence sanalda sevmek olmaz ama bağ olur bağımlılık olur
Belki tam anlamıyla doğru değil, bilemiyorum ancak toplumda birçok insanın yaşadığı psikolojik bir sorunu güzel bi' şekilde çözümlemişsin. Bahsettiklerine benzer olarak, gerek etrafımdaki insanlar gerekse kendim aracılığıyla yakın zamanda ben de benzer çıkarımlarda bulunmuştum.
Hayatımızdaki belirli sebeplerden dolayı ihtiyaç duyduğumuz değer, ilgi, sevgi ve anlayış; belirli arayışlara sokabiliyor bizleri. Aslında bu kötü bir şey değil. Çünkü hayatın genelinde duyduğumuz sevgi ya da özel olarak yaşadığımız aşk duygusu bile, ihtiyacını hissettiğimiz hislerden kaynaklı gerçekleşiyor diyebiliriz. Önemli olan bu arayışta psikoloji ve duygu durumumuzu sağlıklı tutabilmek. Gerçi açlığını hissettiğimiz bir şeyi korumakta ne denli başarılı olabiliriz ki, öyle değil mi? Umarım ki ihtiyaç duyduğumuz anlayışı, ilgiyi ve sevgiyi bize her anlamda zarar vermeyecek birilerinde; yakın zamanda bulabiliriz. Bunu diliyorum.
Gözün göze değmesi, karşılıklı elektrik , kokusu vs herşeyi değiştirir. bir şey hissetmem için karşı karşıya gelmem lazım. yazışırken birinden hoşlanmam. hoşlanan insanların bir kısmı şöyle bence , kafalarında bir profil oluşturuyor eğer foto yoksa tabi. O oluşturduğu kişiye yazışmalarına göre bir karakter copy paste yapıp ondan hoşlanıyor. YüzyüZe gelince çoğu zaman ilerlemez diye düşünüyorum. Hayallerindeki tip olmadığı için muhtemelen. Ama aksi de vardır :/
Böyle bir şey hiç yaşamadım bilmiyorum o yüzden. Ben ne zaman birinden hoşlandım ya sevgilisi olduğunu ya da evlenmeye hazırlandığını falan öğreniyorum. Ya da evleniyor. O yüzden hiç o topa girmem.
Duyguları sevilir hoşuna giden yönleri olmuştur o yüzden de sevilir, sana hissettirdikleri yüzünden de sevilir. Sevmek için illa görmek gerekmiyor. Kalp hissetsin yeter.
Hayır, sevemem. Karşılıklı konuşmadan diyaloglar aracılığıyla kim sevilebilir ki? Belki reelde gördüğümde çok farklı bir profilde olmuş olacak. Sanaldan insanlar çok farklı profil çizebilir. Ben insanlara kolay kolay güvenemiyorum.
Görmeden sevemez insan zaten hep şairler sevgililerinin gördükleri yerlerini ovmuşlerdir he içinde dışıda güzelse ancak içi, vicdani, iyiliği ovulur sevgili olarak
Görmeden konuşmalarıyla onu hayalimle süslerim hatta görmek istemem, nude hiç istemem onun da istemesini istemem. hayal ettiğim gibi kalsın istiyorum. Görürsem maalesef büyü bozulur.
Boşluktaysam olabilir matadorcum ama o sevgi olmuyor onun ilgisini seviyorum sadece
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sanal konuşmalardan doğacak duygular da sanal duygulardır.. Yüzünü görüp sesini duymadığın, hareketlerini görüp gözlerine bakmadığın insanı gerçekten sevemezsin maalesef...
Seversin ama bi süre sonra yan yana olamamak çok yoruyor insanı bu da karşındakine olan sevgini azaltıyor sonuç olarak da bu ilişki uzun sürmüyo. Elini tutamadığın birini sevmekten vazgeçiyosun