Hayatta hiç öyle merak edilmek istenmedim ama onun bakabileceği sosyal medya mecralarında işte hasta oldum falan gibi dikkat çekici paylaşımlar yaparak kendini merak ettirebilirsin karşı tarafa karşı. Tabii karşı tarafın nasıl birisi olduğu da çok önemli çünkü umursamaz birisini ne yaparsan yap kendini merak ettiremezsin çünkü o kişi kendini bile merak etmez. Ha örnek mi arıyorsun bu dediklerimden; ahada ben :D Hiç bir türlü merak etmiyorum kimseyi. Yani birazda kişinin kendisinde olması gerek :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben beni merak etmeyeni direk hayatımdan çıkarıyorum. :D
28 Yorumla
Soran+1 yılMerak etmek değil aslında güncelleme de dediğim gibi yani biraz kıvransın
Soran+1 yılGüzel taktik bu arada
- +1 yıl
Böyle şeyler karakter meselesidir. Bir insana bak benim gibi yap desem, benim gibi ol derim. Bu ona hakaret olmakla beraber kendin olmayı bir kenara at demek olur. Senin burada başkalarından aldığın tavsiye doğrultusunda yapacağın bir hamle kendini hiçe saymaktan başka bir şey değil. Karşı tarafın merak edeceği şey senin doğal ritmin değil, tavsiye veren kişinin verdiği taktik ya da her neyse onun ritmi olacaktır. Bu yüzden eğer dünya bile karşımda dursa her şey kendim olduğum sürece bana olan merakını yitirse, yinede ne yapacan bende böyle bir insanım? :D
Soran+1 yılBir şey diyim mi
Soran+1 yılKs'de gördüğüm ve görebileceğim en mantıklı görüş yorumu. Haklısın:)
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻 iyiki varsın 🌸
+1 yılo zamaaann wpdan her şeyini gizle bakalım. pp durum son görülme falan hiç kimse yap onları. bakıyorsa merak edip yazar. hatta engelledin sanmasın durumuna nokta falan koy. ben öyle yaptığımda yazıyolar çünkü noldu numaramı mı sildin vs diye 😂 dene bence
30 Yorumla
+1 yılDaha çok sessizlesirim fazla umursmam ki merak edileyim
231 Yorumla
Soran+1 yılKanka ben sessiz kalamıyorum ya iyle bir sorun var ya telefonu kapatmam lazım ya da uyumam lazım sjsjsjjskss
- +1 yıl
Bence direk sessiz kal daha çok önemseniyor insan merak uyandırıyor
Soran+1 yılYa biraz kurgucu karşımdaki insan yani çok da şey yapmak ıstemiyorum diyim
- +1 yıl
Ne burç peki
Soran+1 yılYengeç o☹
- +1 yıl
Ayy eski konuştuğum kişi yengecti 😢🙃Allah'ım hayatımda öyle umursamaz bir burç görmedim aşırı umursamazlar kafalarına buyruk takılıyorlar
Soran+1 yılYok kız bu manyak gibi sürekli arıyor ediyor rahat vermiyor ama küstük ağır laf ettim. Geri adım da atmıyorum bakalım ne olcak
- +1 yıl
Zor ikna edersin onu inatlari pistir anca kendileri istediler mi geri dönerler güven çok önemli onlarda
Soran+1 yılEvet öyle bebek, ikna etme gibi bir çabam yok sadece kudursun amaç bu kıvransın yani. Onun dışında umrumda değil takılsın
- +1 yıl
Himm kudurmasini istiyorsan onlar çok kıskanç oluyorlar bı şekilde çatlat onu anladın sen canısı 🙃
- +1 yıl
Yaaa taktik alayım diye okuyorum da yengeç sevgilisi olanlar olarak hep mi aynı şeyden muzdarip oluruz😢 benimki de umursamaz valla bir de üstüne üstlük ben de yengeçim🙄
Soran+1 yılHahahahaha kıyamam ya kuzum onları yavru kediye dönüştürmek senin elindeeeee geldi pisi pisi bak
- +1 yıl
Çok üzerine düşüyorum bu aralar zaten aramız iyi değil çünki ilgilenmiyor hiç. Uzun uzun konuşuyorum anlatıyorum bu durumdan rahatsız olduğumu ama yok. Daha napsam ne etsem bilemedim😔
Soran+1 yılÜstüne düşmemen gerekiyor. Onlar ilgi göstermeyi sevgi göstermeyi seviyor. Ne kadar kaçmaya çalışsalarda 🤷🏻♀️ sen sadece fitili ver yeter... kaçan kovalanır
- +1 yıl
Şu saatten sonra sessiz kalıp uğraşmamaya karar verdim evet gerçi ben agresif biriyim ama telefonu kırarık ya da sert bir cisimle beni bayıltmalarını isterim nolcak canım😂
- +1 yıl
Hayır canlar tam tersi çok ilgi göstermeyin
- +1 yıl
Yengeç erkekleri ilgisini pek belli etmiyo ama nasıl dikkat çekerim bilmiyorum
- +1 yıl
Himm tamam biraz sevgini belli et ama çok çok değil fazlasını verme ellerine degisiyrlar sonra sakin zittina da gitme
Soran+1 yılGidin ya niye gitmiyorsunuz olmaz öyle şey sonra size her şeyi yapar😜 kızlar taviz yok aslaaa😂👍🏻 kuzu ettim ben benimkiniiii
- +1 yıl
Zaten taviz yok 😅nasıl kuzu ettin bakalim
Soran+1 yılYani karşınızdaki insandan daha umursamazsanız otomatikman oluyor ya. E siz sorun etmiyorsanız o etmek zorunda kalıyor o toparlamak zorunda kalıyor. Ne biliyim aslında haklı oluyor ama öyle durumlarda bile özür diliyor falan biraz ipler elinizde olması gerekiyor, istediği zaman sizi uzebilecegini dusundurtmeyin, o olmasada mutlu olabileceğinizi bilsin. Sensiz yasayamam, öyle olmaz böyle olmaz vazgeçilmez şeyine sokulmamalı ve en önemlisi yani arada kavgalarda ya da konu geçerken böyle olmasanda olur her an gidebilcekmissin gibi hissetmesi lazım ki kaybetmekten korksun. bir sözle veya davranışla bunu her erkeğin hissetmesi lazım yoksa nankorlesiyorlar ve sonuç hüsran 😂 onun dışında tartışılan konuları uzatmayın üstünü kapatın yapıcı olun ve eğlenceli davranın onu çok sevdiğinizi sizden başkasının sevse bile bu. kadar güzel sevebilecegini düşünemesin böyle işte. Biraz da beraber cocuklasmak cok iyi geliyo seviyeli ilişkilere tahammülüm yok benim mesela 😂 böyle yani genel olarak
- +1 yıl
Aynen bende sevgilimle aynı şeyleri yaşıyorum oda sözümden çıkmıyor mutluyum bende 😅kaç senen oldu
Soran+1 yıl11 ay ☺️
- +1 yıl
Çok yeni daha benim 5 sene oldu
Soran+1 yılMasallahhh🌸🌸🌸 evlilik yakın o zamannn💃💃
- +1 yıl
Evet bu sene hazırlıklar olcak 🙈🙈🙃çok heyecanlı
Soran+1 yılYaaaa minnoş 🐥🌸 hadi bakalım hakkınızda hayırlısı ❤
- +1 yıl
Çok sağol canımmmm😘💛 darısı senin başına siz ne zaman düşünüyorsunuz
Soran+1 yılBizim daha 2 3 yilimiz var rahat. Üni falan var benim oda işlerini büyütsün öyle ☺️ yani inşallah ocakta isteme olsun falan demişti ama benim abi biraz sıkıntı yani okurken çok doğru bulmuyorlar 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Valla su gibi anlatmışsın ama benim için çok geç oldu sanırım😔 3 yıldır birlikteyiz bizde benden ayrılsa bile ben adım atardım pişman olduğunu hiçbi zaman demezdi. Şimdi de kavgalıyız haklı olan benim ama oturup medeni insanlar gibi konuşamıyoruz hemen uzaklaşıyor beni de çıldırtıyor haliyle ufacık şeyler kocaman sorunlara dönüyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Çok acil sana onun yazmasını istiyorsan eğer küçücük bir masumca yalan söyleyebilirsin meleklere de soyle günahını bana yazsınlar. Sevenleri kavusturcaz sonucta bunun hesabını veririz 😀 mesela serum takılı bir kol bulup durumlarda birtek onun göreceği şekilde paylaşırsın. Saniyesine yazmış olur bahaneyle konuşursunuz. Ama tabi gerçekçi olmak en güzeli.. Seviyorsan sevdiğini söylemek için bekleme. Gururunu yen ilk mesajında seni seviyorum olsun. En güzeli 😊
14 Yorumla
Soran+1 yılHahahah bilemiyorum 😂😜 teşekkür ederim
Soran+1 yılOlurrr djjsjsj
"Bende kaybolma isteği vardır. Küçükken başımı alır alır giderdim. Yine de fazla uzaklaşmazdım tabii. Kaybolayım, sonsuzluğu hissedeyim diye. Ama asıl istediğim aranmak, bulunmak, neden böyle bir şey yaptığımın, neden yalnız kalmak istediğimin sorulmasıydı."
30 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Merak edilmek için hiçbir şey yapmam. Merakta bırakmayı ve bırakılmayı sevmem...40 YorumlaBen böyle şeyleri hiç yapmadım hatta düşünmedim bile :)
Ama hastayım numarası her zaman tutmuştur genel anlamda :)30 Yorumla
+1 yılBence öyle bir şeye ihtiyaç yok Daha doğrusu İnsanoğlu zaten öyle bir şey ihtiyaç duymamalı ve özellikle bir çaba sarf etmeli bunun için
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 777 cevap paylaştı. Ortak bir arkadaş aracılığıyla benimle ilgili net olmayan bilgi almasını sağlarım.
14 Yorumla
Soran+1 yılHmm çok mantıklı ama ortak arkadaşımız yok benim gorustugum kişilerle de görüşmüyor, daha doğrusu küstüğümüzü kimse bilmiyor
Soran+1 yılÇok klişe ama hep ise yarar bu sebepten çok tartıştık tekrar ağzına laf veremem ama bu profil ve biyografi değiştirme olayını yapicam hahah😂
- Kişilik & Karakter konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılEn güzel taktik ne biliyor musun? Ölü taklidi yapmak yani hiçbir değişiklik yapmamak. Kuduruyorlar meraktan. Mutlaka ilk iletişime geçen o olacak.
70 Yorumla
+1 yılBu onu kıskançlık ve paniğe sevkedebilir. o sebepten böyle bir şey tetiklemek uyuyan yılanı uyandırmak olur. Sonrası pişmanlık olabilir. Şeytanla çelik çomak oynanmaz😊
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ararım kızarım bir güzel. Neden beni merak etmiyorsun diye 😂😂
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim istegimle olmasini hic istemedim. Kendi kendini kandirmak gibi olmaz mi sence de?
20 Yorumla Hiç böyle bişeye ihtiyaç duymadım:) aksine ben merak edilmemek için ekstra çaba harcarım.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu neyin kafası ki? İlişki bitmiş, ayrılmış yollarınız ama hala eski sevgiliyle zaman kaybetmeler. Madrm bu kadar önemli barışmayı deneyin. Evet benim görüşüm bittiyse bitmiştir artık yeni bir hayat, yeni bir sevgili, yep yeni umutlar.
00 Yorumla
+1 yılMerak edilmek isteme, seviyorsan açık açık söyle kaybedeceğin ne var? Birkaç son görülme mi? Merak etseydi zaten ona göre hareket eder ve bunu sana hissettirirdi. Senin kendi çabanla senin için mücadele edecekse hiç etmesin.
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılKiz arkadaşının birine sana görücü geleceğini söyle. oda bişekilde lafı ulaştırsın :))
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılSorular sorarım;
https://youtu.be/nWWqZPKZoTM10 Yorumla Pp leri değiştir mesela siyah bsy yap herzaman ise yaramistir 🤣
10 YorumlaTelefonu uçak moduna alır ve bir kenara atarım :) Sonra da 2 gün elime almam :)
20 Yorumla
+1 yılÇeker gider Marmaris’te tatil yaparım..;)).. o da merağından çatlasın bu nerde diye..;))..
20 Yorumla
+1 yılDışarda gözükmem story paylaşmam gerçekten sevenlerim zaten ulaşır bana ama beni hep merak ederler çaba sarfetmem severler sayarlar çok şükür
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılMerak edilmek istediğimde mangal yaparım
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 12,2b cevap paylaştı. taktik sonucu merak edileceksem hiç edilmeyim daha iyi bir anlamı olsun her şeyiniz taktik kızlaaaar sjsjshshj
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılSessiz olduğum an zaten merak edilirim ben😁 sessiz kal.
30 Yorumla
+1 yılböyle şeyler yapmam hiç ayrıca birini merak etmek de kötü bir durum gerçekten
20 Yorumla
+1 yılGizemli ol, bir yere gidecekmiş veya gitmiş gibi yap tehlikede olma durumun varmış gibi 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrtalıktan kaybolurum. Yani sosyal medyadan ve kişilerden. Asla online olmam ve bir şey de paylaşmam.
10 YorumlaMerak konusunu hiç sevmem. Nadir olur bu durum zaten onu da belli etmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbiri seviyor galiba birilerini
yapma cidden giden gitsin gitmediklerinde pişman oluyorsun
bırak yapma tabi beni dinlemiycen de ben söylüyüm10 Yorumla
+1 yılYa ben genelde interneti falan kapatıyorum ne biliyim telefonu kapatmak da olur😂😂 da pek işe yaramıyordu galiba
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAçelya bir ölmedin hep simarilikligin yüzünden sana yaziyolar
018 Yorumla
Soran+1 yılBeni üzdün şu annnn😂
- +1 yıl
Açelya sen uzulmezsin senin kitabinda bu yazmaz
Soran+1 yılAllah aşkına nereden tanıyorsun beni sanki 😂
- +1 yıl
Ne zaman girsem KS ye sen abuk subuk ilgi çekmek için 40 takla atiyosun
- +1 yıl
10 kilo boya ile olmaz bu iş
Soran+1 yılAhhahahaha doğru söylüyorsun kanka
- +1 yıl
Açelya reel hayatında da aynı mısın bilmiyorum
Soran+1 yılYalniz çok yok bir makyaj var suratımda, inanmıyorum bu yorumu yaptığına 😮😂
- +1 yıl
Makyaj malzemeleri olmasa kim bilir nasıl tip olurdu sizde
Soran+1 yılHakkimi yiyorsun makyajsız gayet iyiyim, gördüğün tanıdığın kezbanlardan değilim 🤷🏻♀️👍🏻
- +1 yıl
Tabi canım ne demezsin
- +1 yıl
Yok ben güzelim die kendinizi şey zannediyosunuz bişey
- +1 yıl
Önemli olan güzellik kezbanlik değil insan olmak dan geçer açelyacım
Soran+1 yılHaklisin kanks
- +1 yıl
Belki iyi birisin ama buradan kötü gösteriyorsun kendini
- +1 yıl
Yani ufacik birisi de değilsin çocuk da değilsin
- +1 yıl
Halini ve hal hareketlerini hiç ama hiç beğenmedim
Soran+1 yılKendi görüşün, teşekkür ederim. Sosyal mecra çok ciddiye almamak gerekiyor takılıyoruz eğleniyoruz ama herkes çok gergin işte biraz relax olsanız zaten reel hayatta fazlasıyla gerginiz?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir aynaya baksana at gibisin nasıl merak etmiyorlar seni
10 Yorumla
+1 yılTelefonlarına çıkma hatta instagrami bir süreligine dondur.. o zaman tam merak eder
10 Yorumla
+1 yılKimseye ihtiyacım yok.
Birisinin beni mutlu etmesini beklemek yerine kendimi mutlu etmeyi öğrettim.11 Yorumla- +1 yıl
Öğrendim*
birşey yapmama gerek yok bir günden az habersiz kalan arar hemen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok basit ekran süresi sonsuz yapılır ve whatsapp sabaha kadar açık bırakılır 😀
13 Yorumla- +1 yıl
Bunu yapmıştım ama etki etmedi😁
Cevap sahibi+1 yıl@kaanyilmaz010 demekki kızın umrunda değilsin
- +1 yıl
Ama sonradan barıştık kanka o dönem için işe yaramadı
Hastayım ayağına 1 2 gün ortalıktan kaybol merak eder
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 779 cevap paylaştı. Neden merak edileyim ya da edeyim ki insanız nihayetinde yer içer sonra çıkartırız 😂🤣
00 YorumlaSenin gibi bir çiçeği merak etmiycek bir adam olurmu ki?
01 YorumlaCani isterse merak eder istemezse çokta tın deyip inzivaya çekilirim.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. Telefonu kapatırım, aaa şarjım bitmiş çok mu merak ettiniz kiyamaağğmm
00 Yorumla
+1 yılAman yaa hiç uğraşamam çok boş geliyor böyle şeyler
10 Yorumla
+1 yılKabuklarıma çekilirim gerçekten kim önemsiyor anlaşılıyor.
10 Yorumla
+1 yılFarkındalık yaratırım
310 Yorumla
Soran+1 yılMesela
- +1 yıl
Bulunduğun ortama göre değişir okul ortamı, mahalle, iş vs nerden bu bey 😄
Soran+1 yılKanka su an şehir dışında problem o yoksa basit iki güzel giyime delirirdi de işte
- +1 yıl
İnstagramdan takipleşiyorsanız yanıtlayabileceğini düşündüğün storyler at ben öyle çok düşürdüm fjfkfk
Soran+1 yılÇıkardim instadan☹
- +1 yıl
Ay tüh 👻
O zaman de ki mesaj atıp kusurabakma beni aramışsın o da diycek ki yok aramadım falan sen de dersin ki evet neden aramadın fjfkfkf
Soran+1 yılHsbsbdbbsbsbs Ya çok tatlı bu, bunu barışırsak o zaman yaparım şu an tam bir sinirli kediyim😂
- +1 yıl
Ayyş kolay gelsin beybisu zor işler 👻💜
Soran+1 yılTeşekkür ederim canisi iyi gecelerrr💖
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerak edilmek isteniosan
Kendi hayatını arkaya bakmadan yaşa00 Yorumla ağrı keseci hapı kırarak tozhaline getirip burnumdan çekip hastanelik olurum. s
10 YorumlaYok ol, son görülmeyi kapat ya da girme. Hiç haber alamasın.
00 YorumlaYapılması gerekeni yaparım 😃
Mesela sen gibi oturduğum yerden taktik alarak merak ettirmem 😃00 YorumlaGerçekten seni seven önemseyen biriyse zaten küsmek istemez küssede illaki merak eder bence
10 Yorumla
+1 yılHer yerden engelle bak nasıl merak ediyor gör kapına dayanır 😅😅😅
10 Yorumla
+1 yılOnunlayken gitmek istemediğin bir yere git ve fotoğraflar çektir ama gizemli olsun biraz fotoğraflar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlgi cekici bir insta story yeterli olur
26 Yorumla
Soran+1 yılInstagramdan sildim
Cevap sahibi+1 yılWhatsapp?
Soran+1 yılOrdanda sildim
Soran+1 yılSadece son gorulmemi görüyor
Soran+1 yılŞimdi dışardayım arkadaşımla bakalım foto falan çekincem biyografimi degistirdim profil resmi degiscem o zaten bir atakta bulunur heralde
Cevap sahibi+1 yılOlabilir bak
+1 yılhic bisi mi anlatmazdim lise merak edilirdim ezik malin tekiyim
00 Yorumla
+1 yılSigarayı içip kız arkadaşımla öpüşüp dumanı ağzına üflerim sonrada dumanla o harfi yaparım
Onnumura ilgi çekerim bununla00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uzun süre ses verme merak ederler zaten
13 Yorumla
Soran+1 yılKanka guncellemeyi okusana bu tarz bisey değil istediğim
+1 yılKim tarafindan nerede
15 Yorumla
Soran+1 yılKanka guncellemeyi okusana bu tarz bisey değil istediğim
- +1 yıl
Seni de merak etmeyen ne bileyim. Güzelsin merak uanfiriyorsun
- +1 yıl
Bir şiir koy duygusal olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim, hiç tarzım değil. Umursamaz bir tipim ama merak edilmeyi seviyorum
- +1 yıl
Hoş. Ben merak ettim bile.
+1 yılmerak edecek var mı ki :D
10 YorumlaMerak etmem insanın başına yameraktan ya yrktn bişey gelirmiş
00 YorumlaHiçbirşey yapma o zaman merak edilirsin :F
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir durumda olmayı hiç düşünmedim.
20 YorumlaSosyal medyada görünme.
20 Yorumla
+1 yılTelefonu bir süre kulanmam.
30 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım