Sevgilim otobüste boğazımı sıktı korkmalı mıyım?

Arkadaşlar 1.5 yıllık ilişkimiz. Aileler tanıştı söz felan yapcaz. Geçen hafta resmimizi paylaş arkadaşların görsün dedim. Paylaşmadı. Sonra ısrar ettim sinirlenip otobüse bindi. Peşinden gittim. Çok sinirlendi. Affetsin diye sarılmak istedim parmaklarımı kırcak kadar sıktı ve hala ağrıyo. En son cüzdanını aldım inerken beklesin diye. Ver dedi. Vermeyince boğazımı sıktı boğacaktı neredeyse çevredekiler müdahale etti karışmayın dedim. Bu sefer yine boğazımı sıktı. Verdim cüzdanı inip gitti. Sonradan özür diledi. Sinirliydim üstüme gelme diye. Sinirlenince böyle olmasj normal mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Sinirlenince kendimi kaybediyorum diyor. Az önce de sinirlenip hakaret edip engelledi. Sonra da özür diledi. Sinirlenince üstüme gelme şiddete meyilliyim diyor. Ben sinirliyken üstüme gelme diyo. Ama kız kardeşi de var ona sinirlenince bişey yapmıyo. Çünkü o el bebek büyümüş dedi ona karışamam
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar için teşekkürler. Ben aşırı derecede takıntı yaptım ve her gün bunalttım onu. Üstüne de çok gittim o gün. Normalde paylaşırdı inat etti. Bende inat ettim ve sinirlenip gidince üstüne gittim. Sonra ben özür dilerken itti felan. En son cüzdanını alırken boğazımı sıktı. Yargılamak istemedim hemen bu yüzden sordum. Çok aşırı sinirlendi bunu yapma hakkı var mı
Sevgilim otobüste boğazımı sıktı korkmalı mıyım?