Arkadaşlar 4 gün sonra 10 saatlik bir yolculuğa cıkıcam ve ben korkuyorum. Hem aksam cıktıgım için hem de sanki içimde gece araba sürüyor şoför ya bisey olursa diye korkularım var. Birde oturur oturmaz sürekli midem bulanıyor. Sizce nedir bu? Yani bunun 5 gün önceden başlaması normal mi :((
Cevabın nedir?
+1 yılBende de yolculuk fobisi var arabada filan müzik dinliyorum geçiyor ama otobüs yolculuğu beni öldürüyor. birazdan denizliye gidicem arabayla ve yine sabaha kadar karnım ağrıdı çünkü dönüşte otobüsle döneceğim için resmen bu korku 1 hafta önceden başladı ya 3 saat yolculuk 1 buçuk saat sonra mola var ki ben moladan sonra daha kötü oluyorum ya tuvaletin gelirse ya panik atagim tutarsa diye stressiz yolculuk yapanlara o kadar ozeniyorum ki. Allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten psikolojik rahatsızlıklar.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Mide bulantısı icin haplar var ve korkmana hic gerek yok profesyonel insanlar bunlar koca sirket yani adina leke getircek bisey yapmazlar icin rahat olsun cok stres yapmissin miden ondan bulaniyodur buyuk ihtimalle sen rahatladiginda miden de rahatlicaktir
18 Yorumla
Soran+1 yılMide bulantım öyle 10 dk. Birşey oluyor sadece zatende. Evet biliyorum tabiki ama yinede biraz değişik oluyorum.
Soran+1 yılFarklı bisey bu..
- +1 yıl
Merak etme otobuse bindigin gibi rahatlarsin zaten korkulacak hic bisey yok ben defalarca hem uzun hem kisa mesafede seyahat ettim hic problem olmuyor yalniz kamil koctan felan al betini hem daha hizli hem daha konforlu efe tur senin icin tam bir kabus olur 4 saatlik yolu 6 saatte gidiyor
Soran+1 yılBilmiyorum iste. Teyzemlerle gidiyorum biletleri onlar aldı :)
Soran+1 yıl:Dd
Soran+1 yılTesekkürler
+1 yıl34 yıldır süikastçiyim ama ben böyle şey görmedim tayyeap okadar soyduki ne milletin beni tutacak parası var nede mermi değil çakı almaya yetecek paramız kaldı son 8 aydır mermi icat etme çabalarındayım 56 ağacı çalışmalarımda sigara niyetine içmiş bulunmaktayım 74 ağacıda çaya kullandım.
12 Yorumla- +1 yıl
Yanlış yer pardon. d
Soran+1 yıl:((
Tatil & Seyahat konusunda 435 cevap paylaştı. Otobüs de iki şoför vardır :)
Yani tüm saat o kullanmıyor molla olunca Şoförler değişiyor.
Miden bulantısına gelince kötü şeyleri düşünme güzel şeyler düşün ve yanına su al otobüsten korkma uçaktan kork bence.13 Yorumla
Soran+1 yılEvet :))
Soran+1 yılTeşekkürler :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
37Cevap
ben yılda 8-10 kez 11 saatlik yolculuğa çıkıyorum ve 1 ay sonra yine çıkacağım. gece yolculuğu candır korkma hiç sıkıntı olmuyo yat uyu uyuyabiliyorsan eğer. mide bulantın için de bulantı hapı al binmeden yarım saat önce.
134 Yorumla
Soran+1 yıl10 dakikalık birşey hemen geçiyor. Uyuyamam ben zaten yaa alısmısım geç yatmaya. Müzik açarım falan iste..
Soran+1 yılAhaha yazık yaa :D Ben birde şeyi çok seviyorum mesela hep yaz olduğu için geç yatıyorum. 3 de yatıyordum önceleri. Sabah 5.30 gibi kalkıyordum ve karsımda kocaman bir manzara görünce mutlu oluyorum :)
Soran+1 yılBireylerle ilgilenince iyi oluyor ama :)
Soran+1 yılAhaha :D
Soran+1 yılAhah yazık sanada yaa :D
Soran+1 yılUmarım kuzisim ama :))
Soran+1 yılVardık Allaha şükür :)
Soran+1 yılBiliyorum ne anlamda dediğini ;)
Soran+1 yıllafı değiştirmeye çalıştım.. Sende nerden nereye geldin Allah Allah :D
Soran+1 yılhee canım hee :D
Soran+1 yılyok da sen istiyorsun sanırım :)
Soran+1 yılniye korkayım yaa annemin terliklerinden alışkınım :D
Soran+1 yılihihi :D
Soran+1 yılvurmakla kalmam öldürürüm :D
Soran+1 yılNe korkak çıktın sende öldürmem merak etme :pp :D
Soran+1 yılaklıma gelmedi değil evet dizini kaldıracaksın böyle iki bacak arasına geçireceksin bak ne oluyor :)))
Soran+1 yıl-,-
ben 2 kez trafik kazası geçirdim otobüs sarampole yuvarlandı birinde 3 diğerinde 5 takla attı. 3 takla ttığında kaburgalarım kırıldı. 5 takla attığında bişi olmadı :D
Bendede biraz tedirginlik oluo ama hep emniyet kemeri takıyorum.17 Yorumla
Soran+1 yılBunu dememeliydin :(
Soran+1 yılGeçmiş olsun :/
Soran+1 yılAhmet ölmeden kurtulmuş baksanaa aahahaha :d Çok korktum :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılmüzik dinle ve aç çık fazl a bir şey yeme koltuğun en önde olsun kusmzsın ozamn bende hep gece giderim gündüz midem daha çok bulanıyor en öndeki koltukların yanı çelik koruyucu var dua et sakin ol gerisi Allah a kalmış
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten 10 dk. sürüyor. Bu zamana kadar da kusmadım ben zaten de. İnşallah kazasız belasız o seyim var benim
Cevap sahibi+1 yılhımm fazla kaygılısın anksiyete bozukluğun var benim gibi :)
Soran+1 yılAynen
Bak Bu Dedimi Yap Olmaz İlk Önce Yolla Çıkmadan Önce Abdest Al Sonra Allahım Kazasız Belasız Gidip Geliyim Bismillahirahmanirahim De Bak Hiç Birşey Olmuyacaktır
13 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim derim hep. Rabbiyesil velatüesil okurum genelde :)
Soran+1 yılİnşallah :D
Tatil & Seyahat konusunda 6,5b cevap paylaştı. Otobüs yolculuğu güzeldir. Disara bak, kitap okuyamiyorsan otobüs sürüyor diye dergi al. Müzik dinle.
Korkularinla hayatini kısıtlamaya izin verme13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür zaten o mide bulantısı anlık birşey oluyor 10 dakikaya geciyor
Soran+1 yılPeki
Bu zamana kadar hic kusmadım. Sadece 1 kere kusmustum seneler önce oda kavurucu güneşte ve otobüsün sıcaklığında gelmemizdi.
yolculuktan önce metpamid iç (yanlış yazmış olabilirim) iyi gelir. benim de gece yolculukları konusunda korkum var, tek çarem de uyumak :)
11 Yorumla
+1 yılbulantı için haplar var yola çıkmadan yarım saat önce al bitane uykunu getiriyor dana gibi uyuyosun onlardan kullan kafan rahat olsun
14 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler
- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
Yapma fordlarlar:)
- +1 yıl
oturduğu yerden mi fordlayacaklar? :D saçma mısın?
Mide bulanmaması için haplar var. Korkun için bir şey diyemem belki panik atak var
11 Yorumla
Soran+1 yılYaa mide bulantım 10 dk. Zaten dee
Anksiyete bozukluğu.. Yapman gereken guzel seyler dusun bineceğin zaman arkadasin yoksa birinin yanina otur ara sira konus kitap oku müzik ac
12 Yorumla
Soran+1 yılKuzenim var teyzoslaela gidiyorum. Öyle yapacağım:)
+1 yılHiç bişey olmaz otobüste şoförün uykusu gelmez şoförler önceden uyuyor bundan korktuysan korkman gereksiz miden bulanıyomuş doktora git
146 Yorumla
Soran+1 yılOnu biliyorum sadece yinede korkuyorum her yönden tek uyku da değil. Bu sadece otobüste oluyor mide bulantmm
- +1 yıl
yanına poşet al 5 tane felan ya da 6 al işte sonra birisinin suratına kusarsın adam seni döver
Soran+1 yılKusma hic olmadı şuana kadar :d
Soran+1 yılOlacagınıda sanmıyorum bir daha
- +1 yıl
bide kusuyon şoförün suratına kaza yaparsınız Allah korusun :D
Soran+1 yılBenim şoförün yanında ne isim var :l
- +1 yıl
bende senle gelim :D beraber kusalım :)
Soran+1 yılAhaha :D Yok sen tek kus :D
- +1 yıl
bende gelioym ulenn hangi otobüs
Soran+1 yılSanane :dd
- +1 yıl
hemen geliyom sanane otobüsüne
Soran+1 yılGel gel :))
- +1 yıl
banada bulaştırma ama
Soran+1 yılSen bilirsin..
- +1 yıl
ben bilirim hep :)
Soran+1 yılO zaman otobüse bin me kıs kıs diyorum :))
- +1 yıl
otobüs şoförü benim :) hızlı kullanırım tırsık olma :)
Soran+1 yılKullan :) İsin ucunda ölüm var nasıl olsa. Ölürsek otobustekiler, hepimiz birlikte ölürük :D
- +1 yıl
ölmeyelim daha gencim :(
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
niye ağlıyon kız :)
- +1 yıl
4 saatin kaldı otobüsten inmene ne düşünüyorsun :)
Soran+1 yılSana mı aglayacagım haha :D
- +1 yıl
ağlaa :(( sen öl ben ağlarım :(( bakağladım :(
- +1 yıl
otobüsü ben sürüyom valla uçuruma sürerim :D
Soran+1 yılDaha çok gencin ölemem diyene bak sen
. yapamazsın :D- +1 yıl
114 üm :)
- +1 yıl
1 çıkart :D
Soran+1 yılAyy kucukk :)
- +1 yıl
sen sanki çok büyüksün :D
Soran+1 yıl18 yasındaym ;)
Soran+1 yılHem yaşım buraya uyuyor :)
- +1 yıl
4 yaş var çokmu :D
Soran+1 yılÇok bana gore daha cocuksun sen yaa :))
- +1 yıl
ne çocuğu :/ beğenmedim yorumunu
- +1 yıl
ee kendinden 5 yaş büyük olanlarla evlenilio ya :+?)
Soran+1 yılYani kucuksun anlamında bana göre tabi :)
Soran+1 yılBurası 18 yas kabul ediyor yaa :)
- +1 yıl
sen benden küçüksün
- +1 yıl
Bak demmeki yaşım yetiyo :XD
Soran+1 yılDoğum tarihini daha yüksek yaparsan tabi :)
- +1 yıl
bidaha yazı yazma bana bişi izliyom +18 sen anlamassın :)
- +1 yıl
+18 biliyonmu sen. D
Soran+1 yılAhaha :d Hadi sana bay o zaman :d
- +1 yıl
:( byby :)
- +1 yıl
ben sapık ım yapcak bişi yok :D
+1 yılUcak desen tamam da otobus ilkkez duydum meptapid. Mide bulantisi icin hap at onu ac karnina binmeden 20 dk once. Sonra koy kafayi uyu ben 24 saat gitmisligim var be bisey olmaz :)
110 Yorumla
Soran+1 yıl10 dk. Zaten geçiyor mide bulantım da.
- +1 yıl
Uyumaya calis ozaman
Soran+1 yılUyuyamam. Zaten gece 3 de yatıyorum uyumam zor oluyor
- +1 yıl
O zaman muzik dinle nete takil
Soran+1 yılÖyle yapacağım aynen
- +1 yıl
en iyisi :)
Soran+1 yılAynen :D Ama ailemle gitmiyorum ilk defa :) Hep onlarla giderdim köye. Simdi onlar olmayacak yaa insan değişik oluyor :)
- +1 yıl
:) Alisirsin ya Zamanla insan yeni ayakkabi giyincede ayaklari tuhaf olur ama sonra alisir buda oyle bisey iste :)
Soran+1 yılAynen öyle :)
- +1 yıl
Evet :)
Miğde bulanti hapi çözüm olabilir gerçekten uykunu getiriyor gideceğin yere ulaştiğinda uyanmiş olacaksin yoldan birşey anlamayacaksin kullanmani tavsiye ederim.
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürlerr
+1 yılbişey olmaz canım yaa... bende 7 sene sürekli 10 saatlik yolculuklar yaptım. toplasam en az 15 kez gidip gelmişimdir. buda 150 saat eder. falan filan işte
11 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah :D
Mide bulantın için anti-em iç yola çıkmadan yarım saat önce miden bulanmaz. Yolun yarısında bir tane daha içersin. Korkun içinse bence çıkmadan bir gece önce hiç uyuma otobüse binince uyursun uyandığında yol bitmiş olur
10 YorumlaSen sofore birsey olmasindan once 10 saat nasil gecer onu dusun. Biter mi yolda 10 saat?
11 Yorumla
Soran+1 yılBitmez evet ama kulaklıgımı takarım internetime girerim. Kitap okurum. TV izlerin :)
Kendine fobi yaratmissin. Otobuse binerken sakinlestirici almak rahatlatir sanirim
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
- Tatil & Seyahat konusunda 960 cevap paylaştı.
+1 yılMide bulantısı için ilaç içebilirsin.
Cam kenarı koltuk seç tak kulaklığını gecenin karanlığını izle aklına bile gelmez kötü düşünceler :)14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacağım aynen :D
- +1 yıl
ayrıca şöförlerde uzun yolculuklarda değişir otobüste 2 şöför bulunur birisi uyur korkmanı gerektirecek birşey yok
- +1 yıl
rica ederim. iyi yolculuklar :)
cam kenarı + kulaklık al poşetini yanına kusarsanda kusarsın güçlü kızları severim ben az realist çok zayıfsın
15 Yorumla
Soran+1 yılHic kusmadım su ana kadar. Kusmam herhalde yine. Çünkü 10 dk. ya geçiyor :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :))
Soran+1 yılPeki :)
+1 yılPsikolojik. Mide bulantısı için hap al yolculuk öncesi
11 Yorumla
Soran+1 yıl10 dk. Geçiyor zaten de
o korku bende de var uyuyamam otobüslerde genelde bir de sürekli kaza haberleri duyuyoruz onun da etkisi var Allah korusun...
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben o yüzden etkileniyorum. Ya kaza olurda ya birşey olursa diyee
hangi firma? korkma bişey olmaz iki şöförü var sürekli sürüyolar..
17 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum teyzemlerle gidicem tek onun için onlar aldı..
Soran+1 yılEvet inşallah odur. Cumartesi aksamı yola cıkıcaz iste :)
Soran+1 yılYok :D Ben yinede uyanık kalıcam yolu izlemeyi seviyorum. Sabah birde uyanamam falan xd Zaten ben 5 saatlerini falan seviyorum. Gozlerimi bir acıyorum uyandığımda bir bakıyorum dağlık yerlerdeyim :) Çok seviyorum :)
Soran+1 yılHic bir fikrim yok kızlarda da aynı :@
günlük araca biniyorsun aynı neden öyle korku yaşıyorsun
18 Yorumla
Soran+1 yılKaza yapma gibi seylerden korkuyorum ben gece yaa
Soran+1 yılAynen öyle dusunecegim. İçimi rahatlattınız valla zaten :)
Soran+1 yılTesekkürler
Soran+1 yılYarın aksam yolculukk
+1 yılLibyada 36 saat durmaksizin otobus yolculugu yaptim. Ki savas bolgesi... hicbisi olmuyor
12 Yorumla
Soran+1 yılİçimi rahatlattın valla.. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Strese sokmuşsun kendini bu kadar düşme üstüne. Beni uyku tutar uyurum ama severim seyahati.
10 Yorumla
+1 yılanti -em diye bir ilaç var reçete ile satılıoyor. İç bişe olmaz. Kaderinde varsa kaza olur engelleyemezsin onun için endişe sadece seni yorar.
10 YorumlaHavayolu ile yolculuk yap, emin ol uçak daha güvenli.
Milyonda bir kaza oluyor, kaza olursa'da büyük ihtimal ölürsün.10 Yorumlaallah muavıne hostlara sabır versin gidene kadar kusarsın ıyyy :)
21 Yorumla
Soran+1 yılHic kusmadım bu zamana kadar. hem 10 dk. Lık birşey :d
+1 yılşoförün uyuya kaldığını düşünsene tam dalıyorsun camdan dışarıyı seyrederken :/
11 Yorumla
Soran+1 yılKorkmadım ki :d
Ucuktan korksa anlarimda otobusten korkun enteresan
126 Yorumla
Soran+1 yılBana göre değil herkesin bir korkusu var sonuçta. İlla bu uçak, yükseklik, örümcek falan olamaz değil mi?
Soran+1 yılTeyzeymis :D Sen kendine bak be :D Ben daha 18 im :D
Soran+1 yılEvet amcacım
Soran+1 yılGelme -.-
Soran+1 yıl:D.
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılSaka yapıyorum ve sırf ciddi olmak için seni inandırmaya çalışıyorum diyelim biz ona :dd
Soran+1 yılSaka yapmıştım kızma sakın. Kimseye bunları demem hele ki benden büyükse. Asla :)
Soran+1 yıl:dd
Soran+1 yılNe için :D
Soran+1 yılHaa.. Ama saka yaptın dan sonra biraz atma var sanki :)
Soran+1 yılAşağıya in ve tekrar oku bence :)
Soran+1 yılÖzetleyemem :)
Soran+1 yılBunca kırılacak ne varmis :))
+1 yılson durak 5 tekı otobus sahnesı gercek olmıyacak korkma ya da sarapnele dusmessınız ıcın rahat olsun :))
10 Yorumla
+1 yılKorkma sakın korkacak hiçbişey yok iyi düşün kötü şeyler düşünme kendine çekersin
01 Yorumla
Soran+1 yılVardık zaten bir sorun olmadı. Sadece son 1 saat kala sürekli otobüs virajlardan döndüğu için ve uyumadıgım için midem bulandı o kadar :)
5 gün önceden böyleyse 5 gün sonra kalp krizi geçirirsin, yolculuktan da kurtulursun hem :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar korkak kizlari hic sevmem ya. s eski sevgilim de tek basina belediye otobusune binemezdi
13 Yorumla
Soran+1 yılTek basıma degilim ama iste ;/
- +1 yıl
Korkamaz mı senn korktuğun bişey yok mu
Cevap sahibi+1 yılGözümle gördüğüm hicbiseyden korkmam :)
+1 yılOtobüs fobisi var ve otobüs tutuyo sakinleştirici al
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 453 cevap paylaştı. Psikolojik olarak stres yapmissin o kadar kisi dusuyo yollara sana mi bisey olcak rahat ol
10 YorumlaBen otobüse bindigim an yatiyorum zaten basa gelecek se korumanın manası yok :))
10 Yorumlaulaştırma bakanlığında çalışıyorum söyle uyarayım firmayı
10 Yorumla
+1 yılSeni otobüs tutuyor anlaşılan
16 Yorumla
Soran+1 yılBide ben hüzünlenirim simdi bir 15 gün duracağım köyümde :D Teyzoslarla gidiyorum ailem yok. Ne abim ne annem gelemiyorlar..
- +1 yıl
Tek gidiyorsun demek biri olaydı yanında vakit gecerdi
Soran+1 yılKuzenim var iste. Teyzemlerim. Anne yarıları onlarda sonuctaa
Soran+1 yılAma herşeye insan ailesiyle alışınca hep onlarla giderdim eskiden. Şimdi teyzemlerle gidince değişik oluyor insan :)
- +1 yıl
Olsun böyle daha iyi hem vakit geçer hem de sıkılmazsın otoüse binecegin gün uyuma otobüste uyursun 5-6 saat kalır 4-5 saat
Soran+1 yılYok uyumam :)
Tatil & Seyahat konusunda 449 cevap paylaştı. Boyle durumlar icin ucak var.
17 Yorumla
Soran+1 yılBak ama uçaktan korkmuyorum 1 kere bindim :d
Soran+1 yılBiletler çoktan alındı yapacak birşey yok :( :)
Soran+1 yılZaten mide bulantım 10 dk. Sürüyor.
İyi düşün, iyi olsun :))
13 Yorumla
Soran+1 yılbitti gitti zaten :dd
Soran+1 yılolsun :D
+1 yılAynı şey bende uçakta oluyor :^
10 Yorumlailk defa mı otobüse biniyorsun?
11 Yorumla
Soran+1 yılHaaa evet canımm yaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılObsesif bozukluk var sende. Kaygı bozuklugu
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum onu :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılgece yolculuğu kadar güzel bşey var mı ya :)
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok seviyorum. sadece korkum var mide bulantımda 10 dk. Uyumam artık o kadar seviyorum :)
Cevap sahibi+1 yılmüzik dinle insanı alıyo başka yere götürüyor
Soran+1 yılÖyle yapacagımm
durduk yere stres yapıyosun.. cadıı
10 Yorumla
+1 yılPisikolejk bişey olmaz eskisi gibi deyil
10 Yorumlaön taraflardan koltuk seç
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpanik atak var bence
10 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz