İlk şansının kıymetini bilmeyenin ikinci şansının da kıymetini bilmeyeceği yüksek olasılık olduğu düşünülürse arkadaş, sevgili, dost kim olursa olsun zaman kaybının diğer adıdır. Bunu bile bile yine de hepimiz bu şansı veririz. Çünkü o insanı hayatımızdan çıkaracak güçte değilsek bizi kandırsın isteriz. ikinci şans burada devreye girer. Acizane görüşüm.. Yaşananların bunu hakettiğine inanılıyorsa tanınmalı, bunun yanında ikinci bir yıkım da göze alınmalı..
Evli bir kadınla ilişki yasıyordum gençtim hata şimdi yok. Felaket geyşa idi bana ve diger müşter lerine karsı. Kocası zavallı bir adam iu biri bir gn seviştikten sonra bana canım sıkkın kocamın telinde bayan teli kayıtlı dedi küfürler etti adama. Beynim yNdı oysa fHişe bütün şehir le yatmıştı. Hep böyle dir sistem
Birçok şey affedilirde, aldatanı affetmek aptallıktan başka birşey değildir. Benim varlığımda bir başkasına karşı birşeyler hissedip ona yönelip onu seçtikten sonra ne anlamı kalıyor sevginin.
Aldatma affedilmez.. Aldatan kadın ya da erkekten nefret ederim ve arkadaşlarımdan birini görsem evliyse eşine, değilse de sevgilisine direkt acımadan ihbar ederim...
En İyi Cevaplar