Sizi affetmek, size verilen ikinci şans mı? İkinci fırsat mı? 

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İlk şansının kıymetini bilmeyenin ikinci şansının da kıymetini bilmeyeceği yüksek olasılık olduğu düşünülürse arkadaş, sevgili, dost kim olursa olsun zaman kaybının diğer adıdır. Bunu bile bile yine de hepimiz bu şansı veririz. Çünkü o insanı hayatımızdan çıkaracak güçte değilsek bizi kandırsın isteriz. ikinci şans burada devreye girer. Acizane görüşüm.. Yaşananların bunu hakettiğine inanılıyorsa tanınmalı, bunun yanında ikinci bir yıkım da göze alınmalı..
👍👍
affedip yol vermek gerek
En güzelini siz söylediniz
Onun kız kardeşiyim 🙂 sorun değil
Değil. Aldatmak öyle bir anda olan, "bilerek olmadı" denilebilecek değil. Bile isteye başkasıyla olmayı seçmiş birini kabul eden insan bence saftır.
Haklısınız.
Affedip yine aynı hatayı yapmasını sağlarsın doğru bulmuyorum böyle bir kahpelik affedilmemeli.
Cevap
38Cevap
Evli bir kadınla ilişki yasıyordum gençtim hata şimdi yok. Felaket geyşa idi bana ve diger müşter lerine karsı. Kocası zavallı bir adam iu biri bir gn seviştikten sonra bana canım sıkkın kocamın telinde bayan teli kayıtlı dedi küfürler etti adama. Beynim yNdı oysa fHişe bütün şehir le yatmıştı. Hep böyle dir sistem
😳😳🙄
☺️🤔
Merhaba,
Seven ihanet etmez, etmemeli. İhanet affedilmez. İhaneti affetmek bana yeniden ihanet et demektir. İhanet edenlerin canı cehenneme! 😅
Birçok şey affedilirde, aldatanı affetmek aptallıktan başka birşey değildir.
Benim varlığımda bir başkasına karşı birşeyler hissedip ona yönelip onu seçtikten sonra ne anlamı kalıyor sevginin.
Aldatma affedilmez.. Aldatan kadın ya da erkekten nefret ederim ve arkadaşlarımdan birini görsem evliyse eşine, değilse de sevgilisine direkt acımadan ihbar ederim...
Her olayı kendi özelin de değerlendirmek gerek doğru ya da yanlış demeden önce incelemek bakmak anlamak lazim
Yani pek azı bu hatasından ders alır ve tekrarlamaz diye düşünüyorum. Hemcinslerim için pek iyi birşey söyleyemeyeceğim bu konuda.
Doğru değil. İkinci kez beni aldatma şansı veremem.
İlk sefer affedersin. Dersin bir hata yapmış, nefsine uymuş acırsın. Ama ikinci defa yaparsa, yüzsüzlüğe girer. Ve affetmezsin.
Asla doğru değil ihanetin affı olmaz ihanete 2. bir şans veren o şanstan sonraki bütün ihanetleri kötülükleri haketmiş olur benim gözümde..
ben vermiştim yine aynısı oldu AFFETMEYİN ANLAYIN DIŞARIDA SİZE BAYILACAK ÇOK İNSAN VAR
Aldatan yine aldatır o yuzden affetmek degil yol vermek lazım
kimse 2. bir şansı hak etmez. bu tür insanlara şans verenlerde ahmaklığına doymamış demektir.
Hayır, değil. İkinci şans her durumda geçerli olan bir şey değil.
aldatan insana ikinci şansı vermeyeceksin..
hayat bir insana ikinci şansı verecek kadar uzun değil..
Aldatan erkek aldatan kadını affedebilecek bir erkekse affet. Ha yok erkek yapar kadın yapamaz diyen p.çlerdense tekme vur.
2. ve 3... mutlaka olur. 50 gibi biter ama bir daha yapmaz :D
Hayır kesinlikle yanlış
Karaktersizligin lüzumu yokkk
Dogru değil bir kere aldatan yine aldatır zaten seven insan aldatmaz nokta. 💫
Affedilmemeli affettikten sonra sürekli süphelenmeler başlıyo işte o zaman keşke diyosun
Affet tabii. Biz erkekler istediğimizi mikelim. Siz affedin.
Aldatan kimse affedilmez
ihanete merhamet kendine de ihanettir bence
Doğru değil bir kere yapan yine yapar 💫
Bir kere aldatan sürekli aldatır
Aldatma affedilmez ya.
İhaneti affetmeyin.
Aldatan kim olursa olsun affetmek, ahmakçadır.
Aldatan kim olursa olsun affetmeyeceksin
👍👍👍Kesinlikle. Hatta kadın aldatıyorsa bu tamamen bilnçlidir, erkek aldanabilir ama kadın aldanmaz.
İkinciyi fırsatı verirsen üçüncüye hazırlan
Siz bile bunu diyorsanıııız
Erkek oldugum için degil. Cinsiyet farketmeksizin söyledim. Çünkü bu bir kişilik sorunu bence
Orası da doğru...
Aldatan her kim olursa olsun affedilmemeli.
Doğru değil, alışkanlık yapar yine aldatır
Aldatmanın erkeği kadını olmaz asla af edilmez
Affetmek salaklıktır.
doğru değil seven aldatmaz
Aldatan yine aldatir
Değil.
Hayır doğru değil
asla ne erkek ne kadın aldatmanın affı yoktur
Değil
Değil bence
Yıkıklık açıkçası
Değil.