Yaz mevsiminde Vahşi hayvanların olmadığı Issız bir ormanda (Eski bir film sahnesinden 🤗) Karavanımız ve kamp malzemelerimizle Şelalenin aktığı Küçük bir gölün kenarında Köpeğimiz ve En sevdiğim kişi ile kamp kurmak; özgürce cinselliğimizi yaşamak isterdim..
Şu an mı? Şayet Sevgili değil de kadınım olsaydı. Karadağ Butva da bir otelde... Ya da Sonbaharı yaşayacağımız, o sarı, kırmızı kırmızı yaprakların çıtırtısını duyacağımız, el ele sabah yürüyüşü yapabilecegimiz, dönünce şöminenin başında baş başa kalabileceğimiz bir Dağ evi harika olurdu.
Sefkilim ile kalbimde ve zihnimde olmak isterdim, kalbime ve zihnime girip ona her yerin ondan oluştuğunu, ondan başka tek bir taneciğin bile olmadığını (belkisi bol bol kan görürdük ama korkunçlu olabiler) göstermek çoksel olurdu yüzünün şeklini falan görürdüm ay yerim onu sndjsmf Ay ak saçmalamanın da böylesi yane iyicene delirdim hay alla ya snjdmfb
valla şu siralar dag evine gitmek cok istiyorum ya da yogunluktan gurultu patirtidan kalabalik herseyden uzaklasip basbasa kalacagimiz her yer kabulüm ama nerdeeee malum hayat telasesi..
Evin kitap okumak için ayrılmış odasında, gramofonda çalan hafif bir müzik eşliğinde, birer kadeh kırmızı Leo's şarapla kitap okuyup daha sonra okuduğumuz kitaplar hakkında sohbet etmek efsane olurdu. Ama önce bunlardan hoşlanan bir kız bulmam lazım :D
Keşke sevdiğimin yanında olsaydım da neresi olduğu hiç fark etmez. Zaten gittiğim yerler onunla güzelleşiyor, o olmadiktan sonra bir anlamı olmaz, ve o yanımdaysa her yer cennet gibi 🖤
başbaşa olup, doğa miss hava güneş deniz olacak ve sakin sessiz bir koyda birlikte geceye ve gündüze ilişkiye girererk sevişerek başlamak isterdim. gece boyunca içinde kalarak uyurduk herhalde :D OFFF keşke olsaaa
Artık her şeyi yalnız hayal ediyorum. Belki yanımda bir köpek olabilir. Insan dışında herşey olabilir. Inancım kalmadı öyle sevgiliyle birlikte romantik ortamlar romantik şeyler falan.
Sevgilimle olduktan sonra çok da önemli değil benim için. Ne diyor üstat. Hiç bir şeyde gözüm yok Sen yanımda ol yeter Kapkaranlık odama Mehtap gibi doğ yeter.
Sevdigin kisi ile birlikte oldugun sure mekan ve zamanin bir onemi yoktur. Eger illa ki sececek olursam phuket adasi derdim tabi bilin bakalim ne eksik
Sevdiğim yok ama beğendiğim kişi ile şuanda aynı yatakta uzanıyor olmak isterdim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilim olmalı önce, sonra duşta beraber suyun altında uzanmak isterdim küvette. Sonra yatakta mışıl mışıl sarılarak uyumak. Tabii biraz da sevişmek. 🙃
Yeni yıla sevgilimle romantik bir dağ evinde girmek isterdim. Kar yağarken şömine etrafında aşkla sarmaş dolaş olmak kapalı terasımızda manzarı izlemek ve zamanımızın %70'inin seksle geçtiği bir yeni yıl tatili isterdim
Sevgiliyi bilmem de sevdiğimle beraber deniz kenarında kayaların orada ona sarılıp oturmak isterdim ama tabi insanın her istediği olucak diye bişey yok..
En İyi Cevaplar