insanı olgunlaştıran yaşadığı acılardır. Acı bitsede izi kalır.. Bu sebebten acıyı daha derinden hissederiz.. Mutluluk ise bir kelebeğin ömrü kadardır Gelip geçici olabilir. İnsanoğlu çok tuhaf varlıklardır. Mutlu olduğu anların değerini bilemezde. gider acılar içinde kıvranmayı seçer. Galiba acıyı seviyoruz
Aşkın değeri genelde gidince anlaşılır. İnsanoğlu mutluyken zaten neyin değerini bilir ki. Birşeyleri elimizden gidince anlamaz mıyız? Aşta öyle; gidince kıymete biner
Mutluyken değer bilmek lazım. Kasmadan yormadan yıpratmadan üzmeden. Peki bu mümkün mü pek tabiki hayır. Ozaman napmak gerekiyor aşka çizgi çekmek mi? ya da mutluyken değerini bilip ona göre davranmak mı? Peki insanoğu durur mu illa ki bir yerde oyunun kuralını bozar. Aşk zaten kural bozmak değil midir? Ozaman tek seçenek kalıyor aşık olmayacaksın. Yüreğin buz tutacak.
Çok yalnız kaldım bazen yüreğim aşkla yanıp tutuşuyor. Bazende otur oturduğun yerde şimdi aşkla yanıp tutunacaksın der işte bu soru işaretleri içimizden atmak gerekmiyor mu?
Öyle sorular geldiği anda bırakın en sevdiğiniz işlere odaklanın. Belli bir süre daha takılır sorular sonra kendiniz için yaşadığınızın önemini anlayınca durulur.
Zaten bu zamana kadar hep bunları yaptım. Geçen gün lise önünden geçerken iki genç gördüm öyle güzel sarılmışlardı ki istemeden kıskandım. Çünkü bizimse bunları yaşamamız lazım.
Aşık olacağımız insanı seçemiyoruz bir anda işliyor kalbe. Emin olun o iki genç şu an sarılmış olabilir ama bu hep böyle sürecek anlamına gelmiyor. Aşkın kitabında şu yazar " bir kişi mutlaka acı çeker " Değer bilmeyene değer öğretmek daha çok yıpratır. Aşk bile bile lades çekmektir. Güzel şeyleri hatırlayıp üzülmektense kaldığınız yerden devam edin.
Ben aşka inanan kesim değilim zaten aşkı beşere karşı yaşadıkları için mutluluk yerine zevale dönüyor, Biz sadece Yaradanı severiz Yaratılandan ötürü 'Yunus Emre'
Güzel günler sadece mutluluk verir biten şey acı zamanlarda soğursun ve dersin ki bu kadar sevgi beslediğim bişey artık hiç acı vermiyor hayat çok güzel yaşama devam edersin 🙂
Aşk eşi benzeri olmayan ve duygudur gördüğünde kalbin ağzında atar elin ayağı titrer bir başkasıyla yaşanmayacak kadar değerlidir bu duygu o yüzden doğru insana yanlış yapmamak gerekir ilişkilerde dikkatli davranılmalıdır bence üzmekten kırmaktan da kaçınılmalıdır
En İyi Cevaplar