Nişanlım bana ısınamadı

merhaba arkadaşlar benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez herhalde.

daha önce sözlenip ayrılmıştım ben çok tartışıyorduk anlaşamadık. sevdiğinin olduğunu baskı ile evet dediği için ayrıldık.

aradan epey zaman geçti.

görücü usulü ile tekrar nişanlandım ben.

ilk günlerimiz çok iyi gidiyordu. taki son bir haftaya kadar. nişanlım benimle bir konuşma yapacağını söyledi.

konuştuk

mantığım ile kalbim çelişkide kalbim sana ısınamadı dedi bana halbuki ben çok seviyordum. çok mutluydum. daha önce sözlendiğim için beni anlamanı istiyorum dedi. bıraksam yüzüğü atacak.

ben erkek karar alıyorsun dedim. senden memnunum seviyorum seni bir kusurum hatam varsa en ufak bişi olsa bile söylemesini bunu düzelteceğimi söyledim. çevresine dolaylı olarak durumu sorduğunu bizde mantıkla hareket ettik fakat sinradan kalbimiz işindi demişler. sorun sende demişler.

daha sonra annesi ile konuşmuş Annesi abarttığını böyle şeyler düşünmenin henüz erken olduğunu söylemiş.

benim en büyük korkum nişanın bozulması. eğer ki böyle bir şey olursa adının çıkmasına mı yanayım. nasıl insanların yüzüne bakarım ben lütfen nişanlımın kalbini kazanmam için bana yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum.
Nişanlım bana ısınamadı