Güzellik kimisi için lanet, kimisi için ise nimettir. Sürekli güzelliğiyle / yakışıklılığıyla övünen bir sevgiliye tahammül edersiniz, yoksa güzelliğin beş para etmez bu bendeki aşk olmasa mı dersiniz? :P- Your ego is my lego baby. :P
o degilde hic bir boka benzemeyip ego kasana ne demeli bence en kotusu o dusunsene tip yok gorsellik sifir giyinmeyi bilmiyo ve kendinden de pek emin.. iyyy ha yok gercekten cok yalisikli ve farkinda oldugu icin kendine guveniyo yani o ego bosa degilse cekilir severiiisss
Ego olmayacak ama kendini sevecek. Kendini motive etmek adına "çok güzelim/yakışıklıyım" demesi önemli değil. Bu lazım birşey ama her yerde belli ederse ensesine elimi indiririm valla:)
Güzelliğiyle/Yakışıklılığı ile övünen insan övünecek başka hiç bir şeyi olmayan insandır. Çünkü yaradılıştan gelen ve çalışmadan elde edilen özelliklerin benim gözümde pekte değeri yok. O yüzden olmaz diyorum.
Asla olmaz Böyle birisinin derdi çekilmez kesinlikle, çogu insanlar diyor yok öyledir böyledir ama arkalarini döndümü başka telden çalmaya başliyorlar, Aşkta tipe bakan çok var bu devirde
ben onun güzelliğiyle yeteri kadar ilgilenirim o kasmasın hiç :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Özgüvenli ve yerine göre egoist bir insanım. Karşımdaki kişinin de özgüvenli ve "yerine göre" egoist olması hoşuma gider. Kendine güvendiği şeyi dozunda kalarak övmesi gayet doğal.
Herkes güzel ya da yakışıklı sevgili istiyor öyle olupda egosu olmayan mı var. Kapısında yatarlar duyar kasmasın kimse😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Burdaki neredeyse herkes egolu istemem demiş kendileri egolu mu değil mi tartışılır da peki dışarıdaki sevilen egoistler kim bu kadar bu site dışarıdaki insanları temsil etmiyor muydu ya?
En İyi Cevaplar