Ben katil olurum çirkin olsun benim olsun 😀😀

Hala ben çirkin severim diye kendini ve etrafındakileri kandırmaya çalışanlar kaldı mı cidden derken bayağı bir gördüm.
Her insan gözüne hitap eden insanı yanında görmek ister, tanımak ister aksi halde tanışmak için çaba bile sarfedilmez.
Bu arada sözlerimi seni ve sorunu hedef almak için söylemiyorum sitede bazı kişilerin sorulardaki tavrına yönelik genel bir eleştiri sadece.
Birisi gözüm çirkine doydu artık yakışıklı isterim demiş ve aklınca birilerini aşağılmış mesela aynısını bir başkası yüzüne söylese nasıl bir hale tavra girerdi merak ediyorum cidden.
Güzellik algısı zaten değişken bir şeydir yani bana göre güzel olan başkasına güzel gelmeyebilir ki özellikle çirkin kelimesini telaffuz etmek istemedim illaki ütopik güzel veya yakışıklı olacak diye bir kaide de yok elbette ama dediğim gibi göze de hitap edebilmeli ki karakterini tanıma isteği olsun ha karakterini beğenmediğimiz tasvip etmediğimiz birisiyse isterse dünyanın en güzeli olsun işim olmaz.
Eyer bir arayistaysam ki oyleyim biraz dis gorunusu ilk sartim değil elbettde ama secme sansim oldugu surece hem beni seve bilecek biri hemde hos gozuken biri olmasini isterim tabi. En guzeli olsun demiyorum bana uygun guzel biri olsun diyorum ama kismet. Kiskancimdirda bu arada
Olabilir önemli olan karşılıklı sevgidir. Eğer bu konuda tereddüt yaşanıyorsa güven problemi vardır. Eğer bu problemi aşarsa işte o zaman bu tereddüt ortadan kalkar ve istediği kadar dikkat çekici olsun mutlu bir ilişki sürmüş olur.
İlk etapta önemli olabilir sonrasi için daha önemli kriterlerim var
Konuştuğu dinleniyormu, Toplumdaki yeri nedir, Çevresiyle iletisimi nasil, genel kültür seviyesi nedir bunlar önemli. Yakışıklılık kosuna gelince sadakatli ise gözüm arkada kalmaz
Cevap
53Cevap
Olabilir banada öylesi yakışır, yakışır da cinayet çıkmasa bari🤭
Benim dikkat çekici anlayışım sadece görsellik değil..
Çirkin olsun benim olsun mu yav Suveyda😂😂😂
Egosu evereste ulasiyorsa dilinde surekli para lafi varsa millete ustten bakiyorsa dis gorunusu mukemmelde olsa anlasamam gicik olurum sevgilim olamaz
Simdiye kadar hiç olmadi :D bi kere 190 sarisin yesil gözlü polis bi sevgilim olmustu, kizlar kudurmustu kiskancliktan. Ama burnu çirkindi ne biliyim... bana sokakta çok bakıyorlar laf da atiyolar ama aşırı yakışıklı da olsa laf atip agzinin suyu akarak bakinca karizmasi olmuyo benim gözümde.
hayır. dikkat çektirecek kadar yakışıklı olmasını istemem. öyle birinin bana ilgi duymasına da karşı koyamam ama bilemiyorum ya😅😅
Benim için sadece dış görünüş önemli değil, dış görünüş bir yere kadar. Karşımdaki insan iyi birisi olmalı, iletişimimiz akıcı olmalı, birlikte gülüp eğlenmeliyiz. Sevgili olmak için olmayın insanların duyguları ile oynamayın.
hayır olamaz. çok yakışıklı dikkat çeken birini istemem kızlar bakar benim de sinirlerim tepeme çıkar kimse bakmayacaksa gerekirse çirkin olsun benim çirkinim olsun.
Mantikli
Bilmiyorum eskiden öyleydim sonra travmalar yaşadım basım öne eğik kaldı. O günden beri dikkat çekici değilim ama toparlıyorum. Eski günlerden daha iyisi olacak inşallah.
Çok da önemli değil. Önemli olan onun kendini bilmesi. Elimi sallasam ellisi havasında olursa güzel , çirkin farketmez. O havada değilse de güzel olsa da kimse bakamaz.
Öyle bi insan asla benim sevgilim vs olamaz çünkü öyle bı insana asla yazmam konuşmam o yüzden direkt hayır
Sanmiyorum. Cok dikkat ceken insanlara karsi kendi halinde biri olmak zor oluyor. Ayrica genelde fazla egolu oluyorlar istemem.
Aynen teyze. Ben de çirkin birisi ile evlenmeyi düşünüyorum, en azından benim olur, paraya boğarım eşimi. Güzel bir kadınla uğraşamam gibime geliyor.
Ben ne zaman yolda gitsem kızlar bakıyor kendim dahi utanıyorum arkadaş Sevgilim olsa parçalar beni durduk yere kesin.😄
Olur, neden olmasın? Biz sevimsiz adam mıyız evladım? Tevazu gösteremeyeceğim galiba :D, bakımlı bir adamım, yakışır yanıma klas bir hatun.
Olabilir tabii ki.
Başkalarının da ilgisini çeken biri olmasından hiç rahatsız olmam. Aksine hoşuma gider. Sonuçta "o benim" :)
Dış görüşün önemi içindekileri görene kadardır be canımm.. içi boşsa alsın dışını da gitsin çokk uzaklara
Hatrı sayılır derecede guzel olmasına gerek yok, kalbi minnoş kendi de tatlı olsun yeter benim için
İsterse dünya güzeli olan kafası toy ne istediğini bilmeyen kezbanlara katlanamam kaçar giderim 😂👍
Ben duruşuyla dikkat çeken biri olsun isterim. Görüntüsüyle değil
Tek başına yetse iyi bşr heykeltıraş güzel iş görürdü
Olamaz hele orası burası ayrı oynuyorsa vururum onu.
Olamaz. Çünkü o kadar yakışıklısı beni napsın fjfjcnccn
Karakteri ve ahlak yapısı güzel olursa zaten dikkat çekmeyi istemeyecektir.
Evet çok isterim. :D :D :D
Düşman çatlatırım oh ne güzel :D
Dis görünüş tabii ki çekicidir ama içi pisse , kötü huylara sahipse olamaz
Dış görünüş önemlidir. Önce dış güzelliği olacak sonra kişilik karakterine bakılır
Hayır olamaz sadece görselliğe önem veren biri değilim
Olması Benim için her hangi sorun etmez memnuniyet duyarım
Dış görünüşü güzel dinle kimseyle muhatap olmam.
Zeki olmalı öncelikle.
Gençken takıldım öyle bir ela gözlü esmerle. Rahatsız oluyor insan
Ay yok derdi çok olur karakoldan çıkamam hiç mi hiç gerek yok
Dış görünüşü umurumda olmuyor, kapalı kutunun içindeki önemlidir.
Olabilir neden olmasın takarım koluma herkes bakar ağzının suyu akar ama iş benimdir çatlar dururlar hahahahh
Olur da çok kaprisli olur beee
Çekilcek şey değil 😁
Olabilir ama karakter de varsa..
Karakter kızlar için önemli değil ki?
Normal olsa yeter daha çok kişilik ve kafa uyuşması önemli
Güzeli de olur çirkini de efendilik ve adamlık ararım birinde gerisi benim özgüvenime kalmış meseleler
Beni sevdiğinden eminsem dünya yakısıklısı olsun yine sorun olmaz ama götü bası oynayan biriyle allah uzak etsin
Fazlası zaten bana bakmaz şöyle normal orta bir güzellik yeterli olur bana. Çok güzel kızlar karaktersiz olur egolu havalı olur
Yakışıklı erkekten hayır gelmez ama istisnalar da kaideyi bozmaz
Uzun boylu yakışıklı zengin anlayışlı karakteri düzgün olsun
Sendrn çirkini sev ki sana değer versin derler ksrdas
Yoldan geçerken bile insanların gözlerini ayıramadığını düşünürsek, evet
şu an sevgilim olmadığı için hiçbir şey diyemiyorum;(
Bize dış gorunus degil karakter lazim 😌
İsterdim ama istemezdim ahahsvdbsmmamd
Çok kıskanç bir kadın olduğum için bana göre olmaz
Fazla yakışıklı sevemiyorum xkvmdkx
Ancak öyle biri olabilir zaten ki öyle 😏
Olabilir
Olmamasi icin bi sebep yok
Neden olmasın... Yani bu kavram saçma...😏
Dikkat çekilmeyi sevmem :)
Olabilir önemli olan birbirimize olan güven
Tabi olur dış görünüş önemli sonuçta
Olabilir, çok yalarım onu. gaigsjcjwnsmw
2 side ayrı dertlerrr 😅😅😅
yok olamaz paçavra olucak illa
Karakter yoksa güzelliği bir işe yaramaz.
Olmaz, fotodaki iğrenç bu arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?