Müphem anlatılar (Hikayede bırakılan boşluk.), yersiz incelikler ("Aman kırılmasın!") ve söz keserken söz hakkını geciktirme.
Aldatma bir sorun değil, birçok sorunun sonucudur; yalan ise muhattabın baskılarının doğurduğu. Saygı yoksunluğu, iki noksan insanı bildirir dahası... Bunları yazanlar, aynı zamanda yapan kimselerdir.
Kavga edince birbirlerini acılarıyla vurmak suçunu kabul edip çözüm aramak yerine karşıdakinin suçlarını söyleyip bastırmak ve hakaret etmek ha aldatmayı yalanı hiç söylemiyorum böyle şeyler varsa ilişki kalmaz ortada diğerleride çözüme ulaşmazsa sonu yakındır o ilişkinin
Çiftlerin birbirine yapacağı en köyü şey ilk başta aldatmak olur. Aldatmanın nedenleri olmaz çünkü sen bana ilgisizdin seni o nedenle aldattım gibi bir savunma ile kendimizi savunamayız. İkinci sırada yalan gelir ki yalanın da bence savunacak pek bir yanı yok ama affedilemez bir durum değil üçüncü ise saygısızlık olabilir duygu ve düşüncelerine saygı duyulmaması insana yapılacak en kötü davranışlardan biridir.
Saygısızlık Sadakatsizlik ve dürüst olmama Sevmediği halde beraber olma (Yani o seni sever ama sen sevmezsin, buna rağmen mantık evliliği yaparsan bu o kişiye yapılan bir haksızlıktır. Çünkü o kişi aşk evliliği yapmak istiyordur.)
Karşı tarafı kullanmak ihanet yalan bunlar olmasaydı insanlar acı çekmezdi ama şunuda söylüyeyim insanlar bazı kişleri kullanıyor ve hiç düşünmüyor karşı tarafı unutur diyor ama kandırlan kişi unutmyor herkeze güvenemyor sonra
Aşk bir kişiye bağlanmaktır. Dolayısıya 1-aldatmak Aşk tüm kalbinin onunla dolmasıdır öyleyse 2-ilgisizlik Aşk onu kalbine kazımaktır o zaman 3-unutmak.
En İyi Cevaplar