• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir kadının bir erkeğe yapabileceği en kötü şey nedir?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
316
Yapay Zekaya Sor
Bana öyle bir şey söyle ki şeytanın bile aklına..
Bana öyle bir şey söyle ki şeytanın bile aklına..

Bir kadın ne yaparsa o erkeğe en kötü şeyi yaşatmış olur?

Nedir Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
20 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Bir kadının bir erkeğe yapabilceği en kötü şey, yatakta ona kötü davranması, kötümser olması, kötülemesi, küçük görmesi, ilk başlarda ilk ilişkide, nirvanayı beklemesidir!

Kimse annesinin karnında öğrenmiyor yani! 😅

Sevgilisinden, elinde olmayan şeyleri isteyip, onu zora sokması!

Elindeki şeyler ile mutlu olmaması!

Başka erkekler ile kıyaslaması!

Fakat, herhangi bir cinsiyete özgü bir "en kötü şey" belirlemek zordur çünkü insanlar arasındaki ilişkiler oldukça karmaşık ve çok çeşitlidir. Ayrıca her bireyin değerleri tercihleri ve sınırları farklıdır. Öyleyse bir kadının bir erkeğe yapabileceği en kötü şey doğrudan kişiye ve duruma bağlı olarak değişebilir..

Bana göre yukarıda yazdıklarım, olabilir...

3
    2 Yorumla
    • gaddarım
      gaddarım
      +1 yıl

babaa fazla açık veriyon kızlara göster ama ucundan. sıkıntı yaratacak kurnazlar.

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      +1 yıl

Günaydın abi 😅

Görüşüme atladığın için teşekkür ederim 😅

Valla abi düşündüm düşündüm aklıma bunlar geldi 😅

Düşündüğün için de sağol abim 😊

Huzurlu ve mutlu günler dilerim 🫡

Kızları düşünmüyorum da abi hayatımda olan hayatıma girecek olanı düşünüyorum 😅

Gerisinin hiç önemi yok Allah herkesin gönlüne göre versin 😅

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Fıkretınhıkayesı
    Fıkretınhıkayesı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Bir kadının bir erkeğe yapacağı en büyük kötülük şudur.

Varlıklı ama sülük gibi her kadına yapışan erkeği önce kendini naza çekip kendisinin önünde kırk takla attırır ve o şımarık yüzsüz erkeği ilk perdenin sonunda dünyasının bir parçası yapar.

Oyunun ikinci perdesinde ilişki başlamıştır. Kadın, oyunun ilk perdesinde kurguladığı kısa, orta, uzun vadeli stratejik/taktik planlarını adım adım hayata geçirmektedir. İkinci perdenin ilk kısmında erkeğin duygusal tarafına çok iyi oynar. Kendi hayatıyla ilgili şeytanın aklına gelmeyecek trajediler, dramalar döker. Şımarık, yüzsüz, zengin ve çapkın erkeğimizi, bu tip duygu sömürüleriyle avlamak kolaydır zira. İkinci perdenin ikinci kısmında ise duygusal olarak teslim alınmış erkek maddi olarak da sömürülmeye hazır hale gelmiştir. Bu aşamada kadın, erkeği öyle yağlayıp yıkar ki gaza gelen erkek tüm maddi imkânlarını kadının yoluna serer. Kadın erkeği pohpohladıkça sömürür, erkek sömürüldükçe kadın daha çok pohpohlar. Şımarık zengin erkeğimiz, hiç farkında olmasa da ölümcül bir girdabın içine düşmüştür.

Şimdi geldik üçüncü perdeye. Erkek, onun için o kadar çok harcama yapmış, maddi olarak o kadar sıkışmıştır ki... Ama bu durum hanımefendinin umurunda değildir. Çünkü o her yönden sömüreceği erkeği her zaman bulur. Hanımefendi, maddi açıdan tükenen erkeğe eskisi kadar değer vermez, ilgi göstermez olur. Bir süre sonra kendi yolunda sıfırı tüketen erkeğimizi hayatından çıkartır. Darısı sömürülecek olan diğer şımarık, yüzsüz ama zenginliği elinden gitmiş çapkın erkeklerin başına...

EVEEEEET. Şimdi gelelim bir kadının, bir erkeğe yapacağı iyiliğe. Bu uzun değil aksine çok kısa. Benim son 4 yılımın mimarı olan bir iyilik...

Bir kadının bir erkeğe yapabileceği en büyük iyilik şudur. Hayata küsmüş, duygusal, ezik bir erkek, kendisine yürüdüğü zaman önce onu reddeder. Kadın o erkeği dünyasına almaz ama bilerek ya da bilmeyerek onun dünyasında çiçek açtırır.

İşte böyle bir kadının sayesinde 4 yıl önce omega balık erkeği iken bu reddiyeyi yedikten sonra yükselen burcum başağın iklimine girmeye başladım. Tâbi ki her şey birden bire değişmedi. En az 2-3 yıl omega balık hastalıklarım tekrar tekrar nüksetti. Sert inişlerim çıkışlarım oldu. Zor günlerim oldu.

Bu aristokrat kadın, bana önce farkındalık, aydınlatma ve modernleşme evrelerinden oluşan kültür devrimini yaşamamda ilham kaynağı oldu. Ardından toplumda işe yarayan faal bir insan cinsine dönüştüğüm sosyal devrimi başarmamda en büyük güç kaynağı oldu.

O kadın, kupkuru çöllerime yağmur oldu. Ama maalesef ki, maalesef ki 30 yıllık enkaz o kadar büyük ki katettiğim mesafe hala çok kısa, arzuladığım hedefler hala çok uzak. Hala başarısız bir adam olsam da başarı yolunda kutsal olan her gayreti, çabayı gösterecek gücü bu kadın sayesinde kazandım. Bugüne kadar hiç kimsenin kazandıramadığı farkındalığı bana yaşatan, beni toksik değerler ve inançların gerici ikliminden kurtarıp aydınlanma ve modernleşmenin özgür dünyasıyla tanıştıran kadın. Bana kilometrelerce uzak ama bana benden yakın, beni benden iyi tanıyan kadın.

Bu kadının bana belki de hiç farkında olmadan yaptığı iyilik, yeryüzündeki tüm kadın popülasyonunun hayat boyu yaptığı iyiliklerin toplamından daha büyük...

Bu kadın, belki de gelecekte fikirleriyle/eylemleriyle dünyadaki tüm kalıpları yıkacak, insanlığın tüm ezberlerini bozacak bir adamın temelini atmıştır kim bilir!

https://www.youtube.com/embed/aQMF8oiVDkA
    2
    22 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Wow güzel bir yazıydı

Yorumla
    • Fıkretınhıkayesı
      Fıkretınhıkayesı
      +1 yıl

Teşekkür ederim.

Yorumla
    • Fıkretınhıkayesı
      Fıkretınhıkayesı
      +1 yıl

@pilly_bhebek Size bir sorum olacak. Fenomen olduğunuz için görüşlerinizi almak istedim. Geçtiğimiz günlerde YALANIN SİYASETİ VE SİYASETİN YALANI başlıklı deneme yazısı türünde bir BENCE kaleme aldım. Yazınsal ve görsel içeriği gayet dolu ve doyurucu bir BENCE olmasına rağmen ÇOK SÜPER BENCE seçilmediği, hiç kimse tarafından yorum yapılmadığı gibi tek bir beğeni de almadı. Sebep nedir? Eksik, kusurlu, hatalı olan nedir? Nasıl bir BENCE hazırlamalıyım size göre?

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Sade akıcı ve anlaşılır şekilde çok uzun olmayacak şekilde ve kaliteli görsel, giflele destekleyerek yazmalısın. Başlık kısa ve dikkat çekici , merak uyandırıcı olmalı. Yazınin orijinal olması da önemli yani alıntı çoksa geri planda kalır hatta kaldırılabilir

Yorumla
    • Fıkretınhıkayesı
      Fıkretınhıkayesı
      +1 yıl

Ece Hanım yemin ediyorum hiçbir kelimesi alıntı değil. Anlaşılır bir dille yazdım üstelik.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Yok ben genel anlamda bahsettim. Bencene göz atarım uygun bir anımda

Yorumla
    • Fıkretınhıkayesı
      Fıkretınhıkayesı
      +1 yıl

Bencemi okudunuz mu bilmiyorum ama bu bence ÇSB secilmeyecekse hangi BENCE ÇSB seçilecek. O kadar faydalı yorumlar yazıyorum, sorular hazırlıyorum, benceler yazıyorum. Takipçi sayım hiç artmıyor

Yorumla
    • Fıkretınhıkayesı
      Fıkretınhıkayesı
      +1 yıl

Bıktım Ece Hanım vallahi bıktım ya. Ne reel hayatta başarılı olabiliyorum, ne sanal âlemde. Lânet olsun ya lanetler olsun.😥😪🥲😢😡😡😡

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Takipçi sayısını boş ver o çok önemli değil. Fenomen olunca zaten artar. Görüş, soru ve bencelerine bu şekilde devam et fenomenlik teklifi alırsın, biraz sabır istiyor

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Bencene simdi bir göz attım tamamen okuyamadım okurum sonra ama başlık yanlış bir seçim olmuş siyasi bir yazı izlenimi vermiş oysa yalandan bahsediyorsun, "Yalanın katlettiği yaşamlar" "Yaşatılamayan yalan sözler" tarzı başlıklar ilgi çekebilirdi 😃

Yorumla
    • Fıkretınhıkayesı
      Fıkretınhıkayesı
      +1 yıl

Yazının temel konusu yalan ama siyasete de atıf yapan bir yönü de var. O yüzden o başlığı seçtim.

Yorumla
    • Fıkretınhıkayesı
      Fıkretınhıkayesı
      +1 yıl

Ben profilimin alt kısmında şunu belirttim mesela. Seküler demokrat devrimci. Siyaset ve ekonomi artık uzmanlık alanım gibi bir şey

Yorumla
    • Fıkretınhıkayesı
      Fıkretınhıkayesı
      +1 yıl

Şimdi otur günlerce BENCE hazırla. Yani şu an keşfedilmemiş entelektüelleri arasındayım ama köşe yazarı değilim ki ha deyince bir deneme, bir makale yazayım. Şimdi başlayıp non stop gitsem bı deneme yazmam en az 1 hafta sürer.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Okudum, siyasi bir konu yok sadece atıf var çok kısa şekilde.. ana konu yalan ve yalancı insan çeşitleri... Bence de giriş bölümü zaten anlatmak istediğin konunun kısa anlatım yeridir şimdi bencenin başlığına bakıp okumaya başlayınca çok farklı konunun içinde buluyorsun kendini ve beklentin karşılanmadığı için bırakıyorsun okumayı.. anlatabildim mi ,, buna dikkat et 🙂

Yorumla
    • Fıkretınhıkayesı
      Fıkretınhıkayesı
      +1 yıl

10 yıl sonra yazıları en çok ses getirecek köşe yazarı potansiyeline sahip bir aydın, KS yönetimine BENCE beğendiremiyor.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Eğlenmeye bak bu kadar ciddiye alırsan olmaz tabiş 😄

Yorumla
    • Fıkretınhıkayesı
      Fıkretınhıkayesı
      +1 yıl

Anladım. Teşekkür ederim kıymetli düşüncelerin için. 4 yıl öncesine kadar omega yaşamın içinde bütün gün uyumaktan sıkılıyordum. 4 yıldır bütün kapasitemi zorladım hem reel hayatta, hem sanal ortamda. Hiçbirinde başarılı olamadım. Ece Hanım siz sağlıkçısınız anlarsınız. Benim tipimde bir şizofreni mi var yoksa beni itici gösteren bir şekil bozukluğu mu?

Yorumla
    • Fıkretınhıkayesı
      Fıkretınhıkayesı
      +1 yıl

Benim hayatım hem reelde, hem de sanalda fiyasko. Şu an senin yüzünü gülümseten şeyler benim en büyük trajedim.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Ben doktor değilim. Kapasiteyi zorlamak devreleri yakıyor dostum, relax yaşamak akışa bırakmak ve mantık aramadan devam etmek daha sağlıklı.
      Rica ederim keyifli günler

Yorumla
    • Fıkretınhıkayesı
      Fıkretınhıkayesı
      +1 yıl

EİC için teşekkürler Ece Hanım. Bir fenomenden EİC almak, insanı onure ediyor gerçekten.
      Günde ortalama 1 Bİ BOT, 3-5 arasında değişen ortalamalarda EİC alan şahsımın dört yıldır bir tane bile ÇOK SÜPER BENCE alamaması benim adıma sinir bozucu olduğu kadar KS adına da tarihsel bir utançtır. Neymiş efendim. Başlığın tamamını büyük harflerle yazmışım. Kritere bakın. Zihniyete bakın.
      İlk hesaptan ilk kez üye olduğu 12 Mart 2019'dan beri yüzlerce Bİ BOT, binlerce EİC kazanmış bir üyenin bir sempozyum değerindeki bencelerini bile ÇOK SÜPER BENCE seçmezken, en faydasız benceleri ÇOK SÜPER BENCE seçmek, sitenin hangi kriterlerle, hangi motivasyonlarla tercih yaptığı ve hangi nepotik ilişkiler üzerinden yürüdüğüne dair de önemli ipuçları vermektedir. İYİ GÜNLER.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Rica ederim. Sitenin belli kuralları var bunları doğru şekilde öğrenmek lazım. Ayrıca büyük harfler internet dilinde "hakaret ve bağırma" yı ifade eder. Devamlı taarruza geçmek yerine nerde hata yaptığımızı öğrenmeye odaklanmak bizi istediğimiz başarıya ulaştıracak yol. O yüzden tekrar tekrar dene her seferinde hatanı en aza indirip sonunda istediğin hedefe ulaşacaksın. Mutlu günler

Yorumla
    • Fıkretınhıkayesı
      Fıkretınhıkayesı
      +1 yıl

Teşekkür ederim. İnşallah. Umarım iyimserliğiniz hayatın gerçekleriyle örtüşür. Gerçekler de iyimserliğinize yaklaşır.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kişiye göre cevabı muhtemelen değişecektir ancak net bir cevap alamamak benim için en kötüsü. Terk edildikten sonra ne olduğunu anlamamıştım bir süre. Sonra sorayım bari sorun neydi diye düşündüm ve sordum. Ancak hiçbir cevap alamadım. Yakın arkadaşlarım ve onu tanıyan birçok kişiye sorunun ne olduğunu tahmin etmelerini istedim ama yok. Yani bende hoşlanmamış ve başkasıyla birlikte olmuş olabilir, bazı kötü yonlerim olabilir, vs vs tonla benim fark etmediğim şeyler olabilir. Ama bunu bana söyle. De ki" bre adam bana ilgi göstermedin, berbat alışkanlıkların var, malın önde gidenisin" vs en azından bir şey söylese eksiğimi gidermeye çalışır ve bir sonraki ilişkiye kendimi daha iyi hazırladım. Geri bildirim verilmemesi en kötüsü. Ne oldu bilmiyorum ancak bir sonrakine de belki aynı hatayı yapacağım :(

1
    1 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Evet ya nedenini bilmemek berbat bir his

Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Taciz/tecavüz iftirası olabilir.
    Başkasının çocuğuna bilmeden babalık yapması olabilir.
    Bu ikisiden daha kötüsünü düşünemedim.😀

2
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Çocuğuna da kötülük 🙁

Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Kesinlikle çocuk içinde kötülük..

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

24

Cevap

75

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Ses çıkartmamak adam der bu ne böyle bu kadar mı etkisizim 😂

1
    1 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

😈😄

Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Erkeğin cinsel kusurlarıyla aşağılayıcı bir dille dalga geçip herkese rezil etmesi bence :D

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı.

İhanet etmesi , kullanması

1
    0 Yorumla
  • Üyeadıalmadım
    Üyeadıalmadım Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

En basit ve anlaşılır dille anlatacak olursak. Erkek fıtratı gereği hayatındaki kadına yermek ister bu yetme her konuda baş gösterebilir sevgi, ilgi, eğlenme ya cinsellik konu başlığı ne olursa olsun erkek kadına yetmediğini ve onu başka arayışlar içinde gördüğünde yıkılır yani fıtrat gereği en çok benle gülsün en çok bana ihtiyaç duysun ister bunları göremeyen erkeğin eril enerjisi düşer düşen enerjide huzursuzluk getirir.

1
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Görüşmeye çağırıp başka bir erkekle arabaya binip gitmesi olabilir.

İftira atabilir Taciz etti ya da hamileyim tarzında olabilir.

Kredi veya kredi kartını kullandırıp sonra engel koyması olabilir

Kendisine aşık ettirip hiç bişey olmamış gibi 1 hafta sonra baskasıyla görüştüğünü söyleyebilir

1
    0 Yorumla
  • Quafly
    Quafly Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.

Her ne yaparsa yapsın hic bi zaman hic bi yere gitmeyecekmiş gibi düşünmesini saglamak..

2
    3 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Tam anlayamadım bunu

Yorumla
    • Quafly
      Quafly
      +1 yıl

Adama öyle bi özgüven pompalar ki kadın, bi sure sonra adam nasilsa benim, bana ait, o hic bi yere gitmez tribine girer.. ancak kadının vazgeçmesi ihtimali hep vardir ve bu dumur eder, beklenmediktir ve hayal kırıklığıdır adam icin..

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Hmm o kadar doğru ki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

O, senin için her şeye gögüs gerip ve senden güç bulup tüm zorlukların, engellerin üstesinden gelmişken kendi başına bide darmadağın hâldeyken senin için herkesle, her şeyle mücadele ettiyse kadın da tüm bunlara rağmen o adamı o yolda bıraktiysa güçsüz, sevgisiz, yapayalnız, kimsesiz bu ona yaptığı en büyük kötülüktür. Bunca kötülüklerin içinde has seven erkek bulmak zordur. Sever gibi davranirlar ama ya uçkurlari için ya da sadece ona iyi geldiğiniz için sevgi hem iyi günde hem kötü günde beraber ağlamak gülmek demektir. Sizi boylesine seven bi erkeği ya da kadını terk etmeyin. O sizi nasıl her şeyi bildiyse siz de vefa bilin!!!

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkeklerler erkekliklerinin kıyaslanmasını sevmez, aşağılanmayı, küçük düşürücü şeyleri, dalga geçilmesini ve daha bir çok şey olabilir. Bir kadın bunları bana yapacak olsa zaten o kadının gözümde hiç bir değeri kalmaz. 😎😎😎

Düşünsene sevdiğim kadın beni başka bir erkekle kıyaslıyor 😂😅🤣🤣 veya cinsel olarak beni kusurlu buluyor. Demezler mi beni sen seçtin yavrum 🤔 hadi şimdi git ucuzluğunun ve basitliğinin sefalefini yaşa beni kendinden kurtardığı için teşekkür bile ederim 😎

1
    0 Yorumla
  • KRALINIZASELAMDURUN
    KRALINIZASELAMDURUN Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Senden önceki sevgilim gerçek bir erkekti yatakta ne yapması gerektiğini iyi bilirdi sen erkek misin tarzı cümleler olabilir belki

1
    1 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Bence kendini ucuzlatmaya da gerek yok pöff

Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Sevdiği kadının gözlerinin başka bir göze değdiğini gördüğünde.. o erkeğe yapılacak en büyük şiddettir.. adamı tekme tokat döv.. anasına avradina söv.. hiçbiri bu kadar koymaz..

3
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Aynı zamanda da en iyi şeydir. Onurunu kırmak. Çünkü kaybetmiş insanlar en çok kazanan olanlardır.

1
    3 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Ne anlamda kazanıyor bu insanlar 😅

Yorumla
    • MadagaskarAslanı
      MadagaskarAslanı
      +1 yıl

Kendilerine geliyorlar 😂

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Üçüncü gözleri açılıyor 😄

Yorumla
  • whitecruz1000
    whitecruz1000 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.

Bazen hiçbir şey yapmasına gerek yok aslında.. Karşısına çıkmış olması bile ona en kötü şeylerden birini yaşatmış olur.. Keşkelerde boğulur gider sonra o adam.

1
    0 Yorumla
  • MarcoPasha34
    MarcoPasha34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 92%
    +1 yıl

Sabahın köründe eşini uyandırmaya çalışıp gezmek istesi. Eşi kalmayınca da tek gidiyorum o zaman diyip sevgilisiyle aldatması. Başından sonuna kadar kadının şeytansı kurgusu😃 ve başarılı. True story

1
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Bir kadının bir erkeğe yapabileceği en kötü şey o kişiyi sevmemektir soğumasıdır ilgilenmemesidir

2
    0 Yorumla
  • Sinirlicoksinirli
    Sinirlicoksinirli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 92%
    +1 yıl

testisine vurmak, taciz iftirası atmak, nafaka ödetmek, parasını kullanması ve onun için hiç para harcamaması gibi gibi

1
    0 Yorumla
  • Kauss
    Kauss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Duygularıyla oynamak
    Aşktan bahsedip cinsel konulara girip birden nude atması ve boşaldıktan sonra engellemesi veya hiç yazmaması

1
    0 Yorumla
  • newface13
    newface13 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.

Terk etmek nedeni de gururlarına çok dokunuyor ve karşı taraf seviyorsa çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorlar ilk 1 ay fark etmeselerde.

1
    0 Yorumla
  • mehmet0234
    mehmet0234 Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 62%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.

En kötüsü şükürsüz ve israf etmesi sonra da dırdırcı olması. Bunları yapmayan her türlü kadına katlanırım be katlanılır.

1
    0 Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Erkek yani normal gururlu olması gereken erkeği ele alırsak tabi😀
    Gururunu kırmak, yetersiz olduğunu hissettirmek her konu için geçerli.

1
    0 Yorumla
  • Veratoprak
    Veratoprak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Seviyor gibi yapıp onunla sadece zaman doldurması, aldatması, kullanması

2
    0 Yorumla
  • Utukk_aann
    Utukk_aann Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Kaale almamak hiçe saymak her insana kötü hüssettirir

2
    0 Yorumla
  • fanatikbucasporl35
    fanatikbucasporl35 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Sevmedigi halde onu kullanmak duygularıyla oynamak.

2
    0 Yorumla
  • Living_Tribunal
    Living_Tribunal Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Aldatırsa ve onu başka erkeklerle kıyaslarsa en kötüsünü yapmış olir

2
    0 Yorumla
  • DeadliftYapGeçer
    DeadliftYapGeçer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Maske takıp hayalleri ve duygularıyla oynamak , kandırmak.

2
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Seviyormuş taklidi yapmak, güven verip güvenini boşa çıkartmak

2
    0 Yorumla
  • KırılmazRakıŞişesi
    KırılmazRakıŞişesi Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Güvenini kırmak, ona yanlış gelen şeyleri yapmak, ihanet zaten en büyük kötülük

2
    0 Yorumla
  • beyt_16
    beyt_16 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Onca emekten sonra -sözde- İyisini bulunca terk ettiği zaman

1
    0 Yorumla
  • morGüzeli21
    morGüzeli21 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Onu aldatmasidir erkeklerde ego çok fazladır bu onu sansar kendine gelmesi baya olur/profil yakiyor yine:)

1
    1 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Teşekkür ederim🌷

Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Gururunu kırmak

Erkekliğine laf etmek

Bence saygısızlık

1
    0 Yorumla
  • cizgisizgomlek
    cizgisizgomlek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.

Ümit verip boşa cikarmasi... Biz erkekler çabuk baglaniyoruz maalesef...

1
    0 Yorumla
  • Danışabilirsin
    Danışabilirsin Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.

Öncelikle aldatması.

İftira atması.

Yokmuş gibi davranması.

1
    0 Yorumla
  • dobraerkek1
    dobraerkek1 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Onu korumaya çalışırken koruduğu kişilerle daha iyi olması

1
    0 Yorumla
  • Selmasude
    Selmasude Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Erkeklerin yaptıklarının yasattıklarının yanında kadın ne yapsa kötü bir şey yasatamaz erkekler hemen yenisini buluyor

1
    1 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Doğru

Yorumla
  • Afrodit429067
    Afrodit429067 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Onu aşağılaması saygısız olması herkese rezil etmesi

1
    0 Yorumla
  • Grininellitonu35
    Grininellitonu35 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Erkek tarafından aldatıldığını bilmesine rağmen hiçbir şey olmamış gibi normal davranarak erkeğin gözlerinin içine bakması ve zamanla erkeğin psikolojisini bozması

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bir arkadaşım Ismail yatakta senden daha iyiydi dedi erkek arkadaşına valla çocuk bisey demedi yinede evlendiler 😂😂😂😂

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evlenip altınları , nafaka , tazminat alıp boşanmak. Başkasının çocuğuna senin diye yutturmak diye düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • human11
    human11 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Yillarını çalmak... Güven duygusunu boşa cıkarmak.. kullandığını hissettirmen.. bunlardan da kötüsü.. yıllarca o seni sevdiği halde ona kötü davranman ve onun seni sürek kendini kandırarak telore etmesi... Sende onun kanını emmen.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Umut verip, sevgili olup bir başka adama gitmesi. Kimsenin hayalleriyle oynamayın arkadaşlar neler olduğunu tahmin bile edemezsiniz.

1
    0 Yorumla
  • Kerembugra555
    Kerembugra555 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Oda mm önce sevmek sonra aldatmak hiç beklenmedik biriyle HİÇ bu kadar kötü olmaz olum kız böyle erkeği asosyal anksiyete bozukluğu uykusuzluk gibi 1 milyon psikolojik hastalık verir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evliyse yakın bir akrabasıyla beraber olması

1
    0 Yorumla
  • Punisher-34
    Punisher-34 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 94%
    +1 yıl

bakirliğimizi bozup bizi terk etmesi :D

2
    4 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Ödül olur o 😄

Yorumla
    • Punisher-34
      Punisher-34
      +1 yıl

Eğer sevdiğin kişiyse kesinlikle değil..

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Yine ödül sevdiğine sahip olabilme şansı sonunda gitse bile o''nu yaşamış olacak

Yorumla
    • Punisher-34
      Punisher-34
      +1 yıl

Tabi canım bizim kalbimiz taştan gururu kırılır kendini yetersiz hisseder. Neden diye kendi kendine söylenip durur

Yorumla
  • LALOGLAN
    LALOGLAN Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Aldatmak. Hic bir insan kadin/erkek aldatilmayi hak etmiyor.

0
    0 Yorumla
  • michael_k
    michael_k Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Amacın ne senin yaa 😱

Bir erkeğe bunu yapman için sana tüyo vermeyeceğim 🤣

0
    0 Yorumla
  • Afacan_37
    Afacan_37 Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl

Ben yaşadım. Allah kimseye de yaşatmasın inşallah

1
    3 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Ne yaşadın

Yorumla
    • Afacan_37
      Afacan_37
      +1 yıl

İhanet, aldatılmak

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Anladım 🙁

Yorumla
  • Lordseyfo
    Lordseyfo Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Degee vermemek

1
    1 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Değer *

Yorumla
  • dadayi
    dadayi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

en kötüsü sadakatsizlik. ama daha da kötüsü en yakın arkadaşıyla. yani double sadakatsizlik.

2
    0 Yorumla
  • CigarayıTersYaktım
    CigarayıTersYaktım Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    +1 yıl

Ona yalanlar söylemesi, karşı çıktığı şeylere inanmayıp kendinde var gibi görmesi, kendi olamayıp duyduğu ve dinlediği şeylere inanması. En önemlisi erkeğe kulak vermeyip duyduğu her şeye inanması

0
    0 Yorumla
  • birdumqn
    birdumqn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51
    +1 yıl

Doruğa erişmek üzereyim derken tabi soru ne anlamda olduğuna bağlı ben seks olarak cevapladim

1
    0 Yorumla
  • Salvatore2
    Salvatore2 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    +1 yıl

Seviyormuş gibi yapması,

Aldatması,

Parası için beraber olması...

1
    0 Yorumla
  • Mrkaraaa
    Mrkaraaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Onu aldatması çok büyük hayal kırıklığı olur sakın yapmayın acısı geçmiyor

1
    0 Yorumla
  • Kemal1790
    Kemal1790 Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Bir gelip bir gitmesi,

2
    5 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Bir ayrılıp bir barışması 😃

Yorumla
    • Kemal1790
      Kemal1790
      +1 yıl

He ya hayatım utuldu medcezir gibi 😂

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Ee dolunayin seyrinin bir bedeli var gelgit yaşatır 🥶

Yorumla
    • Kemal1790
      Kemal1790
      +1 yıl

Gelirken iyi oluyor da giderken açıyor canoo, ama Allah tan ben alıştım, gelince nede olsa gidecek diyorum, gidince nede olsa gelecek 😂

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

😁😄

Yorumla
  • Dark_Scourge u
    Dark_Scourge Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Erkekliğini, şerefini hiçe saymak

2
    0 Yorumla
  • DEADLY_666
    DEADLY_666 Takip Et
    Yoda Yaş: 125 , eic 98%
    +1 yıl

Parasız erkeği kim sever demesi

2
    0 Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Gururu ile oynamak slaşağılamak.

2
    0 Yorumla
  • AskeriiMühendissss
    AskeriiMühendissss Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekliğine laf etmek

2
    0 Yorumla
  • NangaParbat
    NangaParbat Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.

sen erkek misin demesi

1
    0 Yorumla
  • özgürkahraman
    özgürkahraman Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl

İhanet etmesi, aldatması

1
    0 Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.

İftira , aldatma , Umut verme

1
    0 Yorumla
  • esmer_adam34
    esmer_adam34 Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Kadın şeytanın aklına gelmeyeni düşünür 😀

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kadının bir erkeğe yapabileceği en kötü şey nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir kadının erkeğe yapabileceği en büyük kötülük nedir? 3 cevap verildi
Bi kadının /erkeğin kendine yapacağı en büyük kötülük nedır? 9 cevap verildi
Bi erkekge yapilabilecek en kötü şey nedir? 23 cevap verildi
Bir kadın için en kötü şey nedir? 14 cevap verildi
Bir kadının kendine yapacağı en büyük kötülük nedir? 10 cevap verildi
Bir kadının kendine yapabileceği en büyük kötülük nedir? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizi alan yaşar mı sürünür mü?
  • Sosyal medyada iletişimci olanlardan mısınız?
  • Bir kitaba yolculuk yapma şansınız olsa bu hangisi olurdu?
  • Türkiye de Alınabilecek en mantıklı en güzel araba nedir sizce?
  • Şarkıları hikayesi ve sözleri için mi dinliyorsunuz, yoksa melodi mi sizi daha çok etkiliyor?
  • Bu sitede hoşlandığınız birisi var mı?
  • Vazgeçmeyi başarabilir misiniz, sizve bu hayatın sonu mu?
  • Karşı cinsinizi hangi meslekte gördüğünüzde daha çok hayranlık uyandırıyor sizde?
  • Hiç sevgini sakladın mı?
  • Dünya Kupasında Juju Büyüsü yaparak takımını zafere ulaştıran taraftar gündem oldu! Sizce etkisi olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨