Bir kadın ne yaparsa o erkeğe en kötü şeyi yaşatmış olur?

Bir kadın ne yaparsa o erkeğe en kötü şeyi yaşatmış olur?
Merhaba,
Bir kadının bir erkeğe yapabilceği en kötü şey, yatakta ona kötü davranması, kötümser olması, kötülemesi, küçük görmesi, ilk başlarda ilk ilişkide, nirvanayı beklemesidir!
Kimse annesinin karnında öğrenmiyor yani! 😅
Sevgilisinden, elinde olmayan şeyleri isteyip, onu zora sokması!
Elindeki şeyler ile mutlu olmaması!
Başka erkekler ile kıyaslaması!
Fakat, herhangi bir cinsiyete özgü bir "en kötü şey" belirlemek zordur çünkü insanlar arasındaki ilişkiler oldukça karmaşık ve çok çeşitlidir. Ayrıca her bireyin değerleri tercihleri ve sınırları farklıdır. Öyleyse bir kadının bir erkeğe yapabileceği en kötü şey doğrudan kişiye ve duruma bağlı olarak değişebilir..
Bana göre yukarıda yazdıklarım, olabilir...
Günaydın abi 😅
Görüşüme atladığın için teşekkür ederim 😅
Valla abi düşündüm düşündüm aklıma bunlar geldi 😅
Düşündüğün için de sağol abim 😊
Huzurlu ve mutlu günler dilerim 🫡
Kızları düşünmüyorum da abi hayatımda olan hayatıma girecek olanı düşünüyorum 😅
Gerisinin hiç önemi yok Allah herkesin gönlüne göre versin 😅
Bir kadının bir erkeğe yapacağı en büyük kötülük şudur.
Varlıklı ama sülük gibi her kadına yapışan erkeği önce kendini naza çekip kendisinin önünde kırk takla attırır ve o şımarık yüzsüz erkeği ilk perdenin sonunda dünyasının bir parçası yapar.

Oyunun ikinci perdesinde ilişki başlamıştır. Kadın, oyunun ilk perdesinde kurguladığı kısa, orta, uzun vadeli stratejik/taktik planlarını adım adım hayata geçirmektedir. İkinci perdenin ilk kısmında erkeğin duygusal tarafına çok iyi oynar. Kendi hayatıyla ilgili şeytanın aklına gelmeyecek trajediler, dramalar döker. Şımarık, yüzsüz, zengin ve çapkın erkeğimizi, bu tip duygu sömürüleriyle avlamak kolaydır zira. İkinci perdenin ikinci kısmında ise duygusal olarak teslim alınmış erkek maddi olarak da sömürülmeye hazır hale gelmiştir. Bu aşamada kadın, erkeği öyle yağlayıp yıkar ki gaza gelen erkek tüm maddi imkânlarını kadının yoluna serer. Kadın erkeği pohpohladıkça sömürür, erkek sömürüldükçe kadın daha çok pohpohlar. Şımarık zengin erkeğimiz, hiç farkında olmasa da ölümcül bir girdabın içine düşmüştür.

Şimdi geldik üçüncü perdeye. Erkek, onun için o kadar çok harcama yapmış, maddi olarak o kadar sıkışmıştır ki... Ama bu durum hanımefendinin umurunda değildir. Çünkü o her yönden sömüreceği erkeği her zaman bulur. Hanımefendi, maddi açıdan tükenen erkeğe eskisi kadar değer vermez, ilgi göstermez olur. Bir süre sonra kendi yolunda sıfırı tüketen erkeğimizi hayatından çıkartır. Darısı sömürülecek olan diğer şımarık, yüzsüz ama zenginliği elinden gitmiş çapkın erkeklerin başına...
EVEEEEET. Şimdi gelelim bir kadının, bir erkeğe yapacağı iyiliğe. Bu uzun değil aksine çok kısa. Benim son 4 yılımın mimarı olan bir iyilik...

Bir kadının bir erkeğe yapabileceği en büyük iyilik şudur. Hayata küsmüş, duygusal, ezik bir erkek, kendisine yürüdüğü zaman önce onu reddeder. Kadın o erkeği dünyasına almaz ama bilerek ya da bilmeyerek onun dünyasında çiçek açtırır.
İşte böyle bir kadının sayesinde 4 yıl önce omega balık erkeği iken bu reddiyeyi yedikten sonra yükselen burcum başağın iklimine girmeye başladım. Tâbi ki her şey birden bire değişmedi. En az 2-3 yıl omega balık hastalıklarım tekrar tekrar nüksetti. Sert inişlerim çıkışlarım oldu. Zor günlerim oldu.
Bu aristokrat kadın, bana önce farkındalık, aydınlatma ve modernleşme evrelerinden oluşan kültür devrimini yaşamamda ilham kaynağı oldu. Ardından toplumda işe yarayan faal bir insan cinsine dönüştüğüm sosyal devrimi başarmamda en büyük güç kaynağı oldu.
O kadın, kupkuru çöllerime yağmur oldu. Ama maalesef ki, maalesef ki 30 yıllık enkaz o kadar büyük ki katettiğim mesafe hala çok kısa, arzuladığım hedefler hala çok uzak. Hala başarısız bir adam olsam da başarı yolunda kutsal olan her gayreti, çabayı gösterecek gücü bu kadın sayesinde kazandım. Bugüne kadar hiç kimsenin kazandıramadığı farkındalığı bana yaşatan, beni toksik değerler ve inançların gerici ikliminden kurtarıp aydınlanma ve modernleşmenin özgür dünyasıyla tanıştıran kadın. Bana kilometrelerce uzak ama bana benden yakın, beni benden iyi tanıyan kadın.
Bu kadının bana belki de hiç farkında olmadan yaptığı iyilik, yeryüzündeki tüm kadın popülasyonunun hayat boyu yaptığı iyiliklerin toplamından daha büyük...
Bu kadın, belki de gelecekte fikirleriyle/eylemleriyle dünyadaki tüm kalıpları yıkacak, insanlığın tüm ezberlerini bozacak bir adamın temelini atmıştır kim bilir!
https://www.youtube.com/embed/aQMF8oiVDkAWow güzel bir yazıydı
Teşekkür ederim.
@pilly_bhebek Size bir sorum olacak. Fenomen olduğunuz için görüşlerinizi almak istedim. Geçtiğimiz günlerde YALANIN SİYASETİ VE SİYASETİN YALANI başlıklı deneme yazısı türünde bir BENCE kaleme aldım. Yazınsal ve görsel içeriği gayet dolu ve doyurucu bir BENCE olmasına rağmen ÇOK SÜPER BENCE seçilmediği, hiç kimse tarafından yorum yapılmadığı gibi tek bir beğeni de almadı. Sebep nedir? Eksik, kusurlu, hatalı olan nedir? Nasıl bir BENCE hazırlamalıyım size göre?
Sade akıcı ve anlaşılır şekilde çok uzun olmayacak şekilde ve kaliteli görsel, giflele destekleyerek yazmalısın. Başlık kısa ve dikkat çekici , merak uyandırıcı olmalı. Yazınin orijinal olması da önemli yani alıntı çoksa geri planda kalır hatta kaldırılabilir
Ece Hanım yemin ediyorum hiçbir kelimesi alıntı değil. Anlaşılır bir dille yazdım üstelik.
Yok ben genel anlamda bahsettim. Bencene göz atarım uygun bir anımda
Bencemi okudunuz mu bilmiyorum ama bu bence ÇSB secilmeyecekse hangi BENCE ÇSB seçilecek. O kadar faydalı yorumlar yazıyorum, sorular hazırlıyorum, benceler yazıyorum. Takipçi sayım hiç artmıyor
Bıktım Ece Hanım vallahi bıktım ya. Ne reel hayatta başarılı olabiliyorum, ne sanal âlemde. Lânet olsun ya lanetler olsun.😥😪🥲😢😡😡😡
Takipçi sayısını boş ver o çok önemli değil. Fenomen olunca zaten artar. Görüş, soru ve bencelerine bu şekilde devam et fenomenlik teklifi alırsın, biraz sabır istiyor
Bencene simdi bir göz attım tamamen okuyamadım okurum sonra ama başlık yanlış bir seçim olmuş siyasi bir yazı izlenimi vermiş oysa yalandan bahsediyorsun, "Yalanın katlettiği yaşamlar" "Yaşatılamayan yalan sözler" tarzı başlıklar ilgi çekebilirdi 😃
Yazının temel konusu yalan ama siyasete de atıf yapan bir yönü de var. O yüzden o başlığı seçtim.
Ben profilimin alt kısmında şunu belirttim mesela. Seküler demokrat devrimci. Siyaset ve ekonomi artık uzmanlık alanım gibi bir şey
Şimdi otur günlerce BENCE hazırla. Yani şu an keşfedilmemiş entelektüelleri arasındayım ama köşe yazarı değilim ki ha deyince bir deneme, bir makale yazayım. Şimdi başlayıp non stop gitsem bı deneme yazmam en az 1 hafta sürer.
Okudum, siyasi bir konu yok sadece atıf var çok kısa şekilde.. ana konu yalan ve yalancı insan çeşitleri... Bence de giriş bölümü zaten anlatmak istediğin konunun kısa anlatım yeridir şimdi bencenin başlığına bakıp okumaya başlayınca çok farklı konunun içinde buluyorsun kendini ve beklentin karşılanmadığı için bırakıyorsun okumayı.. anlatabildim mi ,, buna dikkat et 🙂
10 yıl sonra yazıları en çok ses getirecek köşe yazarı potansiyeline sahip bir aydın, KS yönetimine BENCE beğendiremiyor.
Eğlenmeye bak bu kadar ciddiye alırsan olmaz tabiş 😄
Anladım. Teşekkür ederim kıymetli düşüncelerin için. 4 yıl öncesine kadar omega yaşamın içinde bütün gün uyumaktan sıkılıyordum. 4 yıldır bütün kapasitemi zorladım hem reel hayatta, hem sanal ortamda. Hiçbirinde başarılı olamadım. Ece Hanım siz sağlıkçısınız anlarsınız. Benim tipimde bir şizofreni mi var yoksa beni itici gösteren bir şekil bozukluğu mu?
Benim hayatım hem reelde, hem de sanalda fiyasko. Şu an senin yüzünü gülümseten şeyler benim en büyük trajedim.
Ben doktor değilim. Kapasiteyi zorlamak devreleri yakıyor dostum, relax yaşamak akışa bırakmak ve mantık aramadan devam etmek daha sağlıklı.
Rica ederim keyifli günler
EİC için teşekkürler Ece Hanım. Bir fenomenden EİC almak, insanı onure ediyor gerçekten.
Günde ortalama 1 Bİ BOT, 3-5 arasında değişen ortalamalarda EİC alan şahsımın dört yıldır bir tane bile ÇOK SÜPER BENCE alamaması benim adıma sinir bozucu olduğu kadar KS adına da tarihsel bir utançtır. Neymiş efendim. Başlığın tamamını büyük harflerle yazmışım. Kritere bakın. Zihniyete bakın.
İlk hesaptan ilk kez üye olduğu 12 Mart 2019'dan beri yüzlerce Bİ BOT, binlerce EİC kazanmış bir üyenin bir sempozyum değerindeki bencelerini bile ÇOK SÜPER BENCE seçmezken, en faydasız benceleri ÇOK SÜPER BENCE seçmek, sitenin hangi kriterlerle, hangi motivasyonlarla tercih yaptığı ve hangi nepotik ilişkiler üzerinden yürüdüğüne dair de önemli ipuçları vermektedir. İYİ GÜNLER.
Rica ederim. Sitenin belli kuralları var bunları doğru şekilde öğrenmek lazım. Ayrıca büyük harfler internet dilinde "hakaret ve bağırma" yı ifade eder. Devamlı taarruza geçmek yerine nerde hata yaptığımızı öğrenmeye odaklanmak bizi istediğimiz başarıya ulaştıracak yol. O yüzden tekrar tekrar dene her seferinde hatanı en aza indirip sonunda istediğin hedefe ulaşacaksın. Mutlu günler
Teşekkür ederim. İnşallah. Umarım iyimserliğiniz hayatın gerçekleriyle örtüşür. Gerçekler de iyimserliğinize yaklaşır.
Kişiye göre cevabı muhtemelen değişecektir ancak net bir cevap alamamak benim için en kötüsü. Terk edildikten sonra ne olduğunu anlamamıştım bir süre. Sonra sorayım bari sorun neydi diye düşündüm ve sordum. Ancak hiçbir cevap alamadım. Yakın arkadaşlarım ve onu tanıyan birçok kişiye sorunun ne olduğunu tahmin etmelerini istedim ama yok. Yani bende hoşlanmamış ve başkasıyla birlikte olmuş olabilir, bazı kötü yonlerim olabilir, vs vs tonla benim fark etmediğim şeyler olabilir. Ama bunu bana söyle. De ki" bre adam bana ilgi göstermedin, berbat alışkanlıkların var, malın önde gidenisin" vs en azından bir şey söylese eksiğimi gidermeye çalışır ve bir sonraki ilişkiye kendimi daha iyi hazırladım. Geri bildirim verilmemesi en kötüsü. Ne oldu bilmiyorum ancak bir sonrakine de belki aynı hatayı yapacağım :(
Evet ya nedenini bilmemek berbat bir his
Taciz/tecavüz iftirası olabilir.
Başkasının çocuğuna bilmeden babalık yapması olabilir.
Bu ikisiden daha kötüsünü düşünemedim.😀
Çocuğuna da kötülük 🙁
Cevap
75Cevap
Ses çıkartmamak adam der bu ne böyle bu kadar mı etkisizim 😂
😈😄
Erkeğin cinsel kusurlarıyla aşağılayıcı bir dille dalga geçip herkese rezil etmesi bence :D
İhanet etmesi , kullanması
En basit ve anlaşılır dille anlatacak olursak. Erkek fıtratı gereği hayatındaki kadına yermek ister bu yetme her konuda baş gösterebilir sevgi, ilgi, eğlenme ya cinsellik konu başlığı ne olursa olsun erkek kadına yetmediğini ve onu başka arayışlar içinde gördüğünde yıkılır yani fıtrat gereği en çok benle gülsün en çok bana ihtiyaç duysun ister bunları göremeyen erkeğin eril enerjisi düşer düşen enerjide huzursuzluk getirir.
Görüşmeye çağırıp başka bir erkekle arabaya binip gitmesi olabilir.
İftira atabilir Taciz etti ya da hamileyim tarzında olabilir.
Kredi veya kredi kartını kullandırıp sonra engel koyması olabilir
Kendisine aşık ettirip hiç bişey olmamış gibi 1 hafta sonra baskasıyla görüştüğünü söyleyebilir
Her ne yaparsa yapsın hic bi zaman hic bi yere gitmeyecekmiş gibi düşünmesini saglamak..
Tam anlayamadım bunu
Hmm o kadar doğru ki
O, senin için her şeye gögüs gerip ve senden güç bulup tüm zorlukların, engellerin üstesinden gelmişken kendi başına bide darmadağın hâldeyken senin için herkesle, her şeyle mücadele ettiyse kadın da tüm bunlara rağmen o adamı o yolda bıraktiysa güçsüz, sevgisiz, yapayalnız, kimsesiz bu ona yaptığı en büyük kötülüktür. Bunca kötülüklerin içinde has seven erkek bulmak zordur. Sever gibi davranirlar ama ya uçkurlari için ya da sadece ona iyi geldiğiniz için sevgi hem iyi günde hem kötü günde beraber ağlamak gülmek demektir. Sizi boylesine seven bi erkeği ya da kadını terk etmeyin. O sizi nasıl her şeyi bildiyse siz de vefa bilin!!!
Erkeklerler erkekliklerinin kıyaslanmasını sevmez, aşağılanmayı, küçük düşürücü şeyleri, dalga geçilmesini ve daha bir çok şey olabilir. Bir kadın bunları bana yapacak olsa zaten o kadının gözümde hiç bir değeri kalmaz. 😎😎😎
Düşünsene sevdiğim kadın beni başka bir erkekle kıyaslıyor 😂😅🤣🤣 veya cinsel olarak beni kusurlu buluyor. Demezler mi beni sen seçtin yavrum 🤔 hadi şimdi git ucuzluğunun ve basitliğinin sefalefini yaşa beni kendinden kurtardığı için teşekkür bile ederim 😎
Senden önceki sevgilim gerçek bir erkekti yatakta ne yapması gerektiğini iyi bilirdi sen erkek misin tarzı cümleler olabilir belki
Bence kendini ucuzlatmaya da gerek yok pöff
Sevdiği kadının gözlerinin başka bir göze değdiğini gördüğünde.. o erkeğe yapılacak en büyük şiddettir.. adamı tekme tokat döv.. anasına avradina söv.. hiçbiri bu kadar koymaz..
Aynı zamanda da en iyi şeydir. Onurunu kırmak. Çünkü kaybetmiş insanlar en çok kazanan olanlardır.
Ne anlamda kazanıyor bu insanlar 😅
Kendilerine geliyorlar 😂
Üçüncü gözleri açılıyor 😄
Bazen hiçbir şey yapmasına gerek yok aslında.. Karşısına çıkmış olması bile ona en kötü şeylerden birini yaşatmış olur.. Keşkelerde boğulur gider sonra o adam.
Sabahın köründe eşini uyandırmaya çalışıp gezmek istesi. Eşi kalmayınca da tek gidiyorum o zaman diyip sevgilisiyle aldatması. Başından sonuna kadar kadının şeytansı kurgusu😃 ve başarılı. True story
Bir kadının bir erkeğe yapabileceği en kötü şey o kişiyi sevmemektir soğumasıdır ilgilenmemesidir
testisine vurmak, taciz iftirası atmak, nafaka ödetmek, parasını kullanması ve onun için hiç para harcamaması gibi gibi
Duygularıyla oynamak
Aşktan bahsedip cinsel konulara girip birden nude atması ve boşaldıktan sonra engellemesi veya hiç yazmaması
Terk etmek nedeni de gururlarına çok dokunuyor ve karşı taraf seviyorsa çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorlar ilk 1 ay fark etmeselerde.
En kötüsü şükürsüz ve israf etmesi sonra da dırdırcı olması. Bunları yapmayan her türlü kadına katlanırım be katlanılır.
Erkek yani normal gururlu olması gereken erkeği ele alırsak tabi😀
Gururunu kırmak, yetersiz olduğunu hissettirmek her konu için geçerli.
Seviyor gibi yapıp onunla sadece zaman doldurması, aldatması, kullanması
Kaale almamak hiçe saymak her insana kötü hüssettirir
Sevmedigi halde onu kullanmak duygularıyla oynamak.
Aldatırsa ve onu başka erkeklerle kıyaslarsa en kötüsünü yapmış olir
Maske takıp hayalleri ve duygularıyla oynamak , kandırmak.
Seviyormuş taklidi yapmak, güven verip güvenini boşa çıkartmak
Güvenini kırmak, ona yanlış gelen şeyleri yapmak, ihanet zaten en büyük kötülük
Onca emekten sonra -sözde- İyisini bulunca terk ettiği zaman
Onu aldatmasidir erkeklerde ego çok fazladır bu onu sansar kendine gelmesi baya olur/profil yakiyor yine:)
Teşekkür ederim🌷
Gururunu kırmak
Erkekliğine laf etmek
Bence saygısızlık
Ümit verip boşa cikarmasi... Biz erkekler çabuk baglaniyoruz maalesef...
Öncelikle aldatması.
İftira atması.
Yokmuş gibi davranması.
Onu korumaya çalışırken koruduğu kişilerle daha iyi olması
Erkeklerin yaptıklarının yasattıklarının yanında kadın ne yapsa kötü bir şey yasatamaz erkekler hemen yenisini buluyor
Doğru
Onu aşağılaması saygısız olması herkese rezil etmesi
Erkek tarafından aldatıldığını bilmesine rağmen hiçbir şey olmamış gibi normal davranarak erkeğin gözlerinin içine bakması ve zamanla erkeğin psikolojisini bozması
Bir arkadaşım Ismail yatakta senden daha iyiydi dedi erkek arkadaşına valla çocuk bisey demedi yinede evlendiler 😂😂😂😂
Evlenip altınları , nafaka , tazminat alıp boşanmak. Başkasının çocuğuna senin diye yutturmak diye düşünüyorum.
Yillarını çalmak... Güven duygusunu boşa cıkarmak.. kullandığını hissettirmen.. bunlardan da kötüsü.. yıllarca o seni sevdiği halde ona kötü davranman ve onun seni sürek kendini kandırarak telore etmesi... Sende onun kanını emmen.
Umut verip, sevgili olup bir başka adama gitmesi. Kimsenin hayalleriyle oynamayın arkadaşlar neler olduğunu tahmin bile edemezsiniz.
Oda mm önce sevmek sonra aldatmak hiç beklenmedik biriyle HİÇ bu kadar kötü olmaz olum kız böyle erkeği asosyal anksiyete bozukluğu uykusuzluk gibi 1 milyon psikolojik hastalık verir
Evliyse yakın bir akrabasıyla beraber olması
bakirliğimizi bozup bizi terk etmesi :D
Ödül olur o 😄
Eğer sevdiğin kişiyse kesinlikle değil..
Yine ödül sevdiğine sahip olabilme şansı sonunda gitse bile o''nu yaşamış olacak
Tabi canım bizim kalbimiz taştan gururu kırılır kendini yetersiz hisseder. Neden diye kendi kendine söylenip durur
Aldatmak. Hic bir insan kadin/erkek aldatilmayi hak etmiyor.
Amacın ne senin yaa 😱
Bir erkeğe bunu yapman için sana tüyo vermeyeceğim 🤣
Ben yaşadım. Allah kimseye de yaşatmasın inşallah
Ne yaşadın
Anladım 🙁
Degee vermemek
Değer *
en kötüsü sadakatsizlik. ama daha da kötüsü en yakın arkadaşıyla. yani double sadakatsizlik.
Ona yalanlar söylemesi, karşı çıktığı şeylere inanmayıp kendinde var gibi görmesi, kendi olamayıp duyduğu ve dinlediği şeylere inanması. En önemlisi erkeğe kulak vermeyip duyduğu her şeye inanması
Doruğa erişmek üzereyim derken tabi soru ne anlamda olduğuna bağlı ben seks olarak cevapladim
Seviyormuş gibi yapması,
Aldatması,
Parası için beraber olması...
Onu aldatması çok büyük hayal kırıklığı olur sakın yapmayın acısı geçmiyor
Bir gelip bir gitmesi,
Bir ayrılıp bir barışması 😃
Ee dolunayin seyrinin bir bedeli var gelgit yaşatır 🥶
😁😄
Erkekliğini, şerefini hiçe saymak
Parasız erkeği kim sever demesi
Gururu ile oynamak slaşağılamak.
Erkekliğine laf etmek