• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Uzun kadın kısa erkek ilişkileri sizce nasıl?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
45
Yapay Zekaya Sor
Bu insanlar sizce birbirine yakışıyor mu?
Jason Statham , Rosie
Jason Statham , Rosie
Tom Cruise , Katie Holmes
Tom Cruise , Katie Holmes
Johnny Depp , Amber Heard
Johnny Depp , Amber Heard
Uzun kadın kısa erkek ilişkileri sizce nasıl?
İlişki Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• NaberYakışıklı
    NaberYakışıklı Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 80%
    +1 yıl

İlişkiden beklentilere ve/veya diğer kazanımlara bağlı. Kadın 150 ama belki hayatında hiç görmediğin kadar dürüst merhametli ya da adam 188 belki ama yalancı kalpsizin önde gideni. Tabi 188 olup karakterli vicdanlı erkeğe de denk gelebilirsin ama hayat oturup onu beklemek için çok kısa olabilir. Günümüzde biz part time vitrin ilişkileri yaşamayı seviyoruz, çıkalım; gözümüz doysun fotoğraflar atalım milleti çatlatalım insanlar bizi yakıştırsın vs. Tabi ki insanların düşünceleri önemli tabi ki herkeste kompleks var ama insani kazanımlar, kültür bilgi birikim önemlidir. Yanında güzel/uzun kadınlar olan kısa erkeklerin hiçbiri boş beleş adamlar değil mesela.

9
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Herşey bitti sevecek insan buldunuz da taktığınız şey bu Allah karakter versin gerisi halolur

6
    0 Yorumla
  • DusunenHanim
    DusunenHanim Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 69%
    +1 yıl

Adamı güçlü gösteren ekstra birşey yoksa pek uygun olmaz. Hadi Jason Statham güçlü bir duruşa sahip bir adam olduğu icin kadından 10 cm kısa durması abes durmuyor. Ama Serdar Ortaç kendisinden uzun eşiyle devam edemedi hatta parayla tutmaya çalıştı kadını.

Kadın erkekten ne kadar kısa ve küçük cusseye sahip olursa psikolojik olarak erkeğin koruma güdüsü o kadar devreye girer.

5
    17 Yorumla
    • alperta42
      alperta42
      +1 yıl

Güzel yorum :)

Yorumla
    • oziyistiyorum
      oziyistiyorum
      +1 yıl

Ben de erkek boy ortalamasına göre kısa bir erkeğim ama hiç de koruma iç güdüsü uzun kızlara ya da kızlarla olan ilişkilerimde farklılık yaratmıyor. Hatta uzun kızlara daha çok ilgi duyuyorum

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

@oziyistiyorum Uzun kizlara kendini ispatlama çabasıdır o. Kisa erkeklerin genelinde kendini ispatlama cabasi var zaten. Tosunpasa'daki Kucuk Eniste bunun ornegidir. Bazı kadinlar da özellikle kısa erkek isteyebilir. Tercih meselesidir.

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

@alperta42 teşekkürler

Yorumla
    • oziyistiyorum
      oziyistiyorum
      +1 yıl

Yo kendimi ispatlama çabasından ziyade uzun çocuklar üretme isteği olabilir evrimsel açıdan uzun boylu sevgililerim de oldu kısa boylusu da his olarak bir farkı yoktu hatta boyumda olan sevgilimin omzuna kolumu atıp yürümek güzel ve romantik oluyordu

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

@oziyistiyorum Uzun çocuk sahibi olma açısından haksız sayılmazsınız. Ama uzun boy hem genetik hem çevresel faktörlere göre olur.

Yorumla
    • oziyistiyorum
      oziyistiyorum
      +1 yıl

tabi ki işte ben de ondan bahsediyorum. Kendimden uzun veya aynı boyda olan kadınlara daha fazla ilgimin olmasının sebebi belki de uzun çocuk sahibi olma dürtüsüdür bir nevi gen terapisi. Yani benim bu ilgimin arkasında kendimi ispatlamak gibi bir düşüncem yok zaten en başta onu koruyacağım bir kadından ziyade her şekilde hür ve güçlü kadınlardan hoşlanıyorum. Toplumdaki genel erkek ilgisi bundan zıt olabilir tabi orasını bilemem

Yorumla
    • Serap173
      Serap173
      +1 yıl

bence bu çok ilkel bir görüş artık insanlar böyle şeylere takmıyor ben bir erkeğin beni koruması için mi çıkıyorum o zaman bodyguard tutarım

Yorumla
    • oziyistiyorum
      oziyistiyorum
      +1 yıl

@Serap173 aynen öyle ben de korumaktan ziyade daha güçlü her anlamda bağımsız kadınları daha çekici buluyorum bu söylenen daha eski tarihlerde geçerli bir şey

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

@oziyistiyorum @Serap173

Erkekte koruma kadında da korunma güdüsü vardır. Bu yaratılışla alakalı birşey. Modern dünyada kadın ve erkek eşitlenmeye birbirine benzetilmeye çalışıldığı icin insanlar bu içgüdüleri de reddetmeye çalışsa da bu gerçek hala var. Sizin gorusunuze de saygı duyarım.

Yorumla
    • oziyistiyorum
      oziyistiyorum
      +1 yıl

@dusunenhanim ilkel çağlarda erkeğin fiziksel gücü kadından fazla olduğu için söylediğiniz doğru fakat etrafınıza bir bakarsanız o fiziksel güç çağlar öncesinde bir elma ağacını sahiplenebilirken şu an o ağacı sahiplenmesi için önce o arsaya ait bir tapusunun olması gerekli. Bütün medeniyet fiziksel güçten ziyade adalete , eşitliğe düşünmeye kurgulanmış. Bu da doğal olarak bizim seçimlerimizi isteklerimizi aşklarımızı etkiliyor. İnsanlığın bu kadar yıldır hayatta kalabilme becerisi ortam şartlarına uyum sağlayabilen en iyi canlı olmasından gelir en güçlü olmasından dolayı değil. Günümüz medeniyeti de dediğinizden farklı bir yönde gelişmiş durumda.

Yorumla
    • oziyistiyorum
      oziyistiyorum
      +1 yıl

Üstüne üstlük koruma ve korunma olarak bahsettiğiniz özneler belli peki neyden korunmak gerekli? Diğer güçlü erkeklerden mi yabani hayvanlara av olmaktan mı? Farkındaysanız korunacak şeyler de kalmadı artık etrafımızda, bu korumayı devlet vatandaşına sağlamakla yükümlü tüzel kişilik olarak varlığını sürdürüyor zaten tüm bunlar düşünsel ilerlemenin bir sonucu ve aşk hayatımıza da etki etmemesi imkansız

Yorumla
    • Ahmethsrv3411
      Ahmethsrv3411
      +1 yıl

@oziyistiyorum Ben de senin gibi çocuğum olursa uzun olsun isterim ileride o yüzden uzun boylu kız istiyorum. Benim dayım 1.70 karısı da 1.67- 1.70 arası çocukları yapılı ileride 1.90 - 95 olucak gibi. Yeni nesil at gibi, bu devirde kısa olunmaz, ihtimalleri yüksek tutmak lazım bence

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

Olabilir sizin görüşünüz. Birşey demedim. Günümüzde erkegin ailesini korumasi icin boydan ziyade zekaya sahip olmasi daha onemli desem yalan olmaz. Ama siz çocuğunuzun uzun olması icin uzun kadın istiyorsanız bir kadın da çocuğu uzun olsun diye uzun erkek isteyebilir. Iki tercihin arasında bir fark yok.

Yorumla
    • oziyistiyorum
      oziyistiyorum
      +1 yıl

Tabi ki yok bu konuda kadınlara saygım sonsuz zaten genel eğilim o yönde, uzun bir kadının boyumdan dolayı beni çekici bulmamasını anlayışla karşılarım. Sadece şuna karşıyım: kısaysa kısa uzunsa uzun biriyle olmalı mantığı yanlış

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

@oziyistiyorum Kimse kimsenin kimi seçeceğine karar veremez zaten. Bu kimsenin haddine değil. Siz uzun birini seçtiniz uzun kız da sizi seçtiyse mesele bitmiştir. Kimseye laf düşmez.

Yorumla
    • oziyistiyorum
      oziyistiyorum
      +1 yıl

Aynen öyle tamamen katılıyorum

Yorumla
  • sananekızaağm
    sananekızaağm Takip Et
    Yoda Yaş: 106
    +1 yıl

En iyi ilişki onlardan çıkıyor

9
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynı fikirdeyim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

81

Cevap

59

Cevap

• foreveralone6
    foreveralone6 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 50%
    +1 yıl

Paylaştığın örneklere sokayım afedersin de. Fotodaki tüm erkekler eşlerinden daha uzun. Hatta son fotoğrafta erkek kadından tam 8cm daha uzun. Kadın 10 cm topuklu giyiyor ve erkekten azıcık daha uzun oluyor ve bu problem oluyor öyle mi?

Şöyle açıklayayım dengeli olması için erkek kadından 12 cm uzun olmalı. Fotoğraflarda bu oran en fazla 8 cm filan sapmış. Bu 1.60 kadının 1.80 erkekle olmasından daha abes bir şey değil. Nasıl onlara bok atmıyorsanız bunlara da atmayacaksınız. Topuklu ayakkabı giyen kadın zaten ideal erkeğine ulaşıyor.

0
    0 Yorumla
  • sabala_79
    sabala_79 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Kadınlar her ne kadar inkar etse de kısa boylu erkekle birlikte olmak istemez. Kısa boylu olupta uzun kadınları tavlayanların mutlaka bir artıları vardır. Artıdan kastım yakışıklılık, karizma, espritüellik, zenginlik vesaire. Eğer bunlardan biri seni öne çıkarmıyorsa asla uzun boylu bir kadınla birlikte olamazsın.

5
    0 Yorumla
  • Smalleop
    Smalleop Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 77%
    +1 yıl

Boyu boyuna huyu huyuna ilişkiler daha kolay ilerliyor. Bu fiziksel farklılıkları aşmak için iki tarafın da güçlü yanları olması lazım. Mesela çok karizmatik olmalı ki birbirlerine bağlı kalsınlar gibi. Tabi ki imkansız değil, sadece ilişkinin başlaması daha uzun sürer ya da zor olur.

1
    0 Yorumla
  • merv3e
    merv3e Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 47%
    +1 yıl

Sevdikten sonra önemsiz bir şey. Sevgilimin boyu benden 5 cm kısa önemsemiyorum bu detayı.

6
    5 Yorumla
    • ShortMen
      ShortMen
      +1 yıl

dediğin doğruysa helal olsun diyorum sevdiğim kız boyum kısa diye beni reddetmişti halbuki o 1.60 ben 1.67 idim

Yorumla
    • NaberYakışıklı
      NaberYakışıklı
      +1 yıl

@ShortMen 6 ayda 4.5 cm uzadım 20 yaşından sonra istersen egzersiz programını verebilirim

Yorumla
    • merv3e
      merv3e
      +1 yıl

Teşekkür ederim. Sevgilinizin yaptığını da doğru bulmuyorum bunu ayrılık gerekçesi gösteriyorsa en başından sevgili olmaması gerekirdi. 170 benim boyum sevgilimin 165 boy bizim için hiç bir zaman sorun olmadı.

Yorumla
    • ShortMen
      ShortMen
      +1 yıl

@NaberYakışıklı hocam teşekkür erderim fakat ben artık uzamam kemik uçlarım kapanmış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@NaberYakışıklı Bana verebilirsin :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

yok erkeğin boyu uzun olsun, yok yaşı büyük olsun yok maaşı kadından fazla olsun yazık ulan bu erkeklere valla kadının neyi olsun 250 gramı olsun yeter :D :D

13
    1 Yorumla
    • Charlesworth
      Charlesworth
      +1 yıl

Biz seviyoruz ya yeter cevabını veriyorlar daha çok 😂

Yorumla
  • SᴏᴄɪᴏᴘᴀᴛʜJᴏᴋᴇʀ
    SᴏᴄɪᴏᴘᴀᴛʜJᴏᴋᴇʀ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 80%
    +1 yıl

Kafalarda "aşk mı boy mu" sorunsalı oluşturması gerekir. Hatta cevaba göre bir ilişkinin başlangıcı hiç bu kadar sağlam temellere dayanamaz bile denilebilir. Çünkü kız egolarını yenmiş, gerçek aşkı isteyen mantıklı biridir. Erkek ise etrafında ki bakış ve dedikodulara aldırış etmeyecek, yiyeceği küfürleri umursamayacak kadar seven bir adam olmayı tercih eder. Tabi sonu her zaman mutlu bitecek diye bir şart yok. Ama kesinlikle çok sağlam bir başlangıçtır.

3
    0 Yorumla
  • ZamanınÖtesindeki
    ZamanınÖtesindeki Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 50%
    +1 yıl

Aşk olunca boy önemli değil ama [168, 180] dışında boyları istemem ya. Ama aşk farklı bişi etkilemez belki

1
    1 Yorumla
    • GoktugSevinc
      GoktugSevinc
      1 yıl

senin boyun kaç peki

Yorumla
  • mervems91
    mervems91 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Kuzenim 170 eşi 180, 3 çocukları var aslolan anlaşmak gönül bağı vitrinlerde yaşamıyoruz.

5
    0 Yorumla
  • emiiinnn
    emiiinnn Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.

Böyle takıntılar bana saçma sapan geliyor. Anlaşabiliyosan ve gönlüne karşı gelemiyorsan boy kilo yaş falan sorun değil

3
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.

Yakisiyor tabi ki, neden yakismasin. Bizim bir Turk unlu sevgilisinden uzun oldugu icin babet giyiyormus. Yoo topuklu ayakkabi giymek istiyorsa yine giymeliydi bence. O erkek egosundan dolayi bunu kabul edemiyorsa zaten bir defolup gidebilir mi? 😂

2
    4 Yorumla
    • NaberYakışıklı
      NaberYakışıklı
      +1 yıl

Kadın zorluyor erkeği kompleksi olmaya

Yorumla
    • scorpiongirl429
      scorpiongirl429
      +1 yıl

@NaberYakışıklı o zaman o erkekle beraber olmazdi. Kimse kimseyi kompleksli olmaya zorlayamaz. Eger "beni kompleksli olmaya zorladi" diyorsa zaten ozguveni dusuk, kendi yargilarindan cok baskalarinin yargilarina guvenen, kolay etki altinda kalan zayif karakterde biridir.

Yorumla
    • NaberYakışıklı
      NaberYakışıklı
      +1 yıl

Kadınların üzerindeki toplumsal baskı gibi düşün

Yorumla
    • scorpiongirl429
      scorpiongirl429
      +1 yıl

Toplum ayri partner ayri. Toplumsal baski burada rol oynamaz. O zaman toplum onu komplekse sokmus, partneri degil. Bu az once anlattigim zayif karakterde biri olmadigini gostermiyor ama.

Yorumla
  • nirhamm
    nirhamm Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Bence normal ya ne olacak, ilk sırada ki ne ara bebek yapmışlar ya, mutlularsa sorun yok.

2
    0 Yorumla
  • nsnnujkkk
    nsnnujkkk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 42%
    +1 yıl

Sevgilimle aynı boydayım kisa topuklu giyince geçiyorum bile ama kültürlü olması beni çekiyor boyu problem etmiyorum

7
    0 Yorumla
  • alkalinli13
    alkalinli13 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 49%
    +1 yıl

Paran ve şöhretin olmadığı sürece uzun boylu kadın kısa boylu biriyle olmuyor (%1 belki). Doğal seçilimin bir sonucu.

3
    0 Yorumla
  • duimluatra6
    duimluatra6 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 82%
    +1 yıl

sevecek insan buldunuz da kafaya takacak bir bu mu kaldı

4
    0 Yorumla
  • SalataCaacık
    SalataCaacık Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 35%
    +1 yıl

Sorduğun insanlara bakar mısın bende olsa yakışmaz ama bu adamlar o farkı karizmasıyla geçmiş zaten

3
    0 Yorumla
  • berkay17oz
    berkay17oz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 45%
    +1 yıl

Jason statham 3 cm daha uzun kadından kadın topuklu giydiği için daha uzun duruyor. Bu arada benim için önemli

1
    0 Yorumla
  • Sinakaplan
    Sinakaplan Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 47%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Tuhaf görünüyor biraz, tabii iki kişi birbirini sevdiği sürece onları boy meselesinin ilgilendireceğini sanmıyorum pek. :)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kız 1.50 adam 1.80 olsa yine boy farkına bak ediyle büdü gibi falan derlerdi insanlara bişey beğendiremezsin ki çiftler birbirini beğenip sevdikten sonra bize laf söylemek düşmez

3
    0 Yorumla
  • Birazgizliyimaslında
    Birazgizliyimaslında Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Yani boy nedir ki, cidden. Ruhlar uyduktan sonra boymuş posmuş yok kolmuş bacakmış. Çok da bir şey ifade etmiyor bence.

1
    0 Yorumla
  • PLAYERUNKNOWN
    PLAYERUNKNOWN Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 35%
    +1 yıl

Jason Statham veya jhony dep den bahsediyorsak ayrı mesele

3
    2 Yorumla
    • PLAYERUNKNOWN
      PLAYERUNKNOWN
      +1 yıl

Ama bence kızın erkek den kısa olması yakışıyor

Yorumla
    • fridanınsigarası
      fridanınsigarası
      1 yıl

Johhny Deep öyle biri ki o benden büyük ihtimal kısa 1.82 yim ama evlen deseler evlenirim johnny bende öyle bi mesele😂

Yorumla
  • KafamKatliam
    KafamKatliam Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

Karşılıklı sevgi olduktan sonra bunlar önemsiz şeyler kalpleriniz yakissin

2
    0 Yorumla
  • busonhesapsöz
    busonhesapsöz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

Komik duruyor ama seviyorlar da birlikteler yani bana ne.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben sevgilimle neredeyse aynı boydayim. Birini çok fazla sevince bunlar çok önemsiz oluyor.

1
    1 Yorumla
    • GoktugSevinc
      GoktugSevinc
      1 yıl

Nerdeyse deyince. 1. 85 gibi mi?

Yorumla
  • IamGoddess
    IamGoddess Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

jason statham neden bu kadar karizmatik görünüyor :)

1
    0 Yorumla
  • XXlovesXY
    XXlovesXY Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 56%
    +1 yıl

Erkek cılız çelimsiz bişey olmadıktan sonra ve 10cm den fazla fark olmadıktan sonra no problemo

2
    3 Yorumla
    • Sadıkk_FB
      Sadıkk_FB
      +1 yıl

1,77 yim..-10 mu +10 mu sun nööw piröblemö?

Yorumla
    • XXlovesXY
      XXlovesXY
      +1 yıl

@Sadıkk_FB yani erkek 10cm kısa olsa farketmez uzun kadınlar için soylemiştim ben 1.63'üm :/ o yuzden kısa erkekle olamam cunku benden kısası cüce sayılır hahahah :D

Yorumla
    • Sadıkk_FB
      Sadıkk_FB
      +1 yıl

Dişi hobit seni :)

Yorumla
  • YouSilly
    YouSilly Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 31%
    +1 yıl

Ohoo bunlar ne benim eski sevgilim göğüslerime denk geliyordu bunlar aynı boyda gibi

1
    12 Yorumla
    • Alihangg
      Alihangg
      +1 yıl

boyun kaç ki merak ettim?

Yorumla
    • YouSilly
      YouSilly
      +1 yıl

@Alihangg 1 70

Yorumla
    • Alihangg
      Alihangg
      +1 yıl

anladım

Yorumla
    • YouSilly
      YouSilly
      +1 yıl

@Alihangg anlamayacak bisey yoktu ki zaten niye anlamayasin anlıcan tabi

Yorumla
    • Alihangg
      Alihangg
      +1 yıl

😂 ne diyim başka

Yorumla
    • YouSilly
      YouSilly
      +1 yıl

@Alihangg illa bisey demene gerek yok yavrum

Yorumla
    • Alihangg
      Alihangg
      +1 yıl

😂😂 yavrum mu

Yorumla
    • YouSilly
      YouSilly
      +1 yıl

@Alihangg siz bize derken iyi merak ettiğim hosuna gidiyomu yavrum denilmesi 😀

Yorumla
    • Alihangg
      Alihangg
      +1 yıl

özelden yaz anlatiyim 😂

Yorumla
    • Feritt35
      Feritt35
      +1 yıl

Sanırım bir yer elmasıyla beraberdin : (

Yorumla
    • Sadıkk_FB
      Sadıkk_FB
      +1 yıl

Emziriyo muydun?

Yorumla
    • GoktugSevinc
      GoktugSevinc
      1 yıl

ben şok :D. sevınce boy kilo sadece rakamdan ibaret kalıyor

Yorumla
  • artifexasli
    artifexasli Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 68%
    +1 yıl

abi aşk dediğin boya kiloya bakmaz hepsi çok yakışıyo birbirine

3
    1 Yorumla
    • Sadıkk_FB
      Sadıkk_FB
      +1 yıl

İste benim kadınm

Yorumla
  • LaZkIzI258
    LaZkIzI258 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 37%
    +1 yıl

Boya gelene kadar bir dünya sıkıntı var terk derdimiz bu olsa keşke

3
    0 Yorumla
  • Bluishmoon
    Bluishmoon Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 43%
    +1 yıl

Yakışıp yakışmadığı bizi ilgilendirmez. Sevdikten sonra herşey olur.

2
    0 Yorumla
  • Gargantuangal
    Gargantuangal Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Ben bayılıyorum buna sevgilim yanımda kardeşim gibi kalıyor zaten 😂

2
    1 Yorumla
    • GoktugSevinc
      GoktugSevinc
      1 yıl

böyle yazıyorsunuz , boyunuzu belirtmiyorsunuz. insan merakta kalıyor :D

Yorumla
  • Pennywise35
    Pennywise35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 48%
    +1 yıl

Yani topuklu giymeseler adamlarla aynı boydadırlar bence

0
    0 Yorumla
  • Bilgin90
    Bilgin90 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Bunlarda cok fark etmemis hos duruyolar. Benim boyum 152 zaten benden kisa erkek cüce olur:). Şu boyumla bile 165 den kisa erkek hos gelmiyo bana.

1
    0 Yorumla
  • jellybeann
    jellybeann Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 58%
    +1 yıl

Hiç hoşuma gitmeyen bir durum, allah yaşatmasın da kötü bence

0
    0 Yorumla
  • Gizemkarasu
    Gizemkarasu Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Abla kardeş gibi dururlar hiç hoş değil erkeğin kızdan kısa olması

0
    0 Yorumla
  • SBEcAN
    SBEcAN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 52%
    +1 yıl

biseksüel olaraktan Amber Hearda düştüm kalktım tekrar düştüm😂

0
    1 Yorumla
    • Ardaaa_
      Ardaaa_
      +1 yıl

heteroseksüel olarak ben de düştüm

Yorumla
  • FlyOnly
    FlyOnly Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

En yakın arkadaşımın boyu 1.75, sevgilisi ise 1.80 boyunda ve çokta mutlular. İnsanlar bunu neden kafaya takıyorlar anlamıyorum.

2
    0 Yorumla
  • Bey_efendicik
    Bey_efendicik Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 45%
    +1 yıl

Sanırım pek gözümüz alışmadığı için olsa gerek hoş görünmuyor bana kalırsa

0
    0 Yorumla
  • Sistrumu
    Sistrumu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 110 , eic 44%
    +1 yıl

benden uzun kadın olduğunu pek sanmıyorum :D o yüzden hiç bilemeyeceğim bir duygu.

0
    1 Yorumla
    • GoktugSevinc
      GoktugSevinc
      1 yıl

boy?

Yorumla
  • elaa33
    elaa33 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

bu adamlar haric ler yakismiyor. erkek uzun olmali Jason yaaa o adama asigim 52 yaainda ama 38 39 gorunuo

0
    0 Yorumla
  • _HaZeLL_
    _HaZeLL_ Takip Et
    Bilge Yaş: 25
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.

Bu resimdekiler yakışıyorlar güzeller yani. Peki Chloe ve Serdar yakişiyor muydu? Hayir. Demek ki erkekte karizma olmasi lazim

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Serdar uzun olsa yakışırlar mıydı peki?

Yorumla
    • _HaZeLL_
      _HaZeLL_
      +1 yıl

Hayır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Demek ki boyla alakalı değilmiş :)

Yorumla
  • Makyevelist
    Makyevelist Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 29
    +1 yıl

Adam karizma olduktan sonra her türlü yakışıyorlar

9
    0 Yorumla
  • Leading_Leader
    Leading_Leader Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Kısa uzun seviyorsa uzun da kısa seviyorsa bundan kime ne?

1
    0 Yorumla
  • Pskptkzz
    Pskptkzz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Pek olmuyor ya bana göre erkek uzun olmalı kadın erkeğin göğüs boyunda olmalı bence

0
    0 Yorumla
  • ALSalvatore
    ALSalvatore Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Açıkçası yanımda manken olduktan sonra kim ne düşündüyse düşünsün millet konusuyor adamlar keyfine bakıyor 😀

0
    0 Yorumla
  • Mehmt21
    Mehmt21 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Ya olmuyorya kadın senin elinden tutup dolastiriyormus gibi oluyor ya da bir kavga oldumu o seni korur gibi😂😂
    Ama ask bu olurda

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle aşırı fark değil fotolardaki gibi düşün

Yorumla
  • ByAtEti
    ByAtEti Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Gönüller bir olduktan sonra boya ne hacetEdit:Ortalama bir boydayım :)

3
    0 Yorumla
  • LanaRaw
    LanaRaw Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Bunlara yakışmış ama benim de öyle bir durumum oldu yakışmıyordu

0
    2 Yorumla
    • NaberYakışıklı
      NaberYakışıklı
      +1 yıl

Çıkmasaydın :D

Yorumla
    • LanaRaw
      LanaRaw
      +1 yıl

@NaberYakışıklı çıkmadım huyunu sevebilirim diye tanıştım

Yorumla
  • Adanaaşk
    Adanaaşk Takip Et
    Master Yaş: 47
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

kadının uzun olması farketmez, kısa olursa erkek için sorun olur.

0
    0 Yorumla
  • Girlkız2
    Girlkız2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Daha önemli konular var bence çok ta önemli değil benim için

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Benim böyle bir ilişkim vardı fakat ilişki ilerleyince kendi kendime ben takıntı yapmıştım. Çok salakçaydı.

0
    0 Yorumla
  • RavenYusuf3146
    RavenYusuf3146 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Rosie’nın boyu jasondan koşa topuklu giydiği için uzun duruyor

1
    0 Yorumla
  • eyllgns
    eyllgns Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Ya aynı boy?
    Bence kadın hafif uzun ise erkek zorbalık yapmaya eğilim gösteriyo

0
    0 Yorumla
  • Armstrong19
    Armstrong19 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

bence fark etmez ama asiri fark olunca guzel olmuyor

0
    0 Yorumla
  • Melsas
    Melsas Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

Takmam böyle şeyleri boyum 168 benimle aynı boyda erkek arkadaşım oldu

0
    2 Yorumla
    • NaberYakışıklı
      NaberYakışıklı
      +1 yıl

O ne ya 168 erkeğin nesinden etkilendin

Yorumla
    • Melsas
      Melsas
      +1 yıl

Zekası

Yorumla
  • erkenöpentavuk
    erkenöpentavuk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

kısa erkek çok komik bence 1.75 altını asla ciddiye almam

1
    2 Yorumla
    • Sadıkk_FB
      Sadıkk_FB
      +1 yıl

Bodur tavuğa bak hele sen!

Yorumla
    • erkenöpentavuk
      erkenöpentavuk
      +1 yıl

ama ya ayıp :/

Yorumla
  • Amakafamıznassıgüzel
    Amakafamıznassıgüzel Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Aaa ne kadarda cok boy farkları varmıış 😧😱
    Gözlerime inanamıyoruum

0
    0 Yorumla
  • ƒσянσησσя
    ƒσянσησσя Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Annem 1.68 Babam 1.66 felan gayet de iyi anlaşıyorlar boyla ilişki yürüyecek diyenlerin sonu gözü yaşlı bitiyor

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Fotoğraflardaki ünlülerde rahatsız edici görünmüyor ama erkek olsam uzun olmayı tercih ederdim.

0
    0 Yorumla
  • onur5353
    onur5353 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Bana da çok saçma geliyor açıkçası ne alakası var gonul otada bokada iste birbirlerini sevmeleri birbirlerine guvenmeleri yeter geri kalan Bu soruda da ayıp çoğu şey boş

1
    0 Yorumla
  • Emrepiqq
    Emrepiqq Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Yakışıyor da ben benden üzümünü bulamadım 😁😁 190 boy sıkıntı 😁

0
    6 Yorumla
    • galataaşığıııı
      galataaşığıııı
      +1 yıl

Türk erkeklerin boy standartlarına göre harika benc😄

Yorumla
    • Emrepiqq
      Emrepiqq
      +1 yıl

@galataaşığıııı benden uzunu olacaktı bide ☺️☺️

Evet biraz standart uzerimdeyim☺️☺️ teşekkür ederim ☺️

Yorumla
    • galataaşığıııı
      galataaşığıııı
      +1 yıl

Boyu uzun bir kız al sen haksızlık olmasın sonra😄

Yorumla
    • Emrepiqq
      Emrepiqq
      +1 yıl

@galataaşığıııı okdar uzun kız bulamadım bulursam belki😁😁

Yorumla
    • galataaşığıııı
      galataaşığıııı
      +1 yıl

Var var

Yorumla
    • Emrepiqq
      Emrepiqq
      +1 yıl

@galataaşığıııı nerde 😁😁

Yorumla
  • Devamını Gör (80)
Devamını Gör(125)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzun kadın kısa erkek ilişkileri sizce nasıl?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Uzun erkek kısa kadın ilişkisi hakkındaki düşünceleriniz neler? 16 cevap verildi
Kısa erkek, uzun kız ilişkisi göze batar mı? 31 cevap verildi
Kısa erkek uzun kız ilişkisi? 11 cevap verildi
Uzun erkek ve kısa kız ilişkisi ? 5 cevap verildi
Uzun erkek kısa kız ilişkisi daha uzun sürüyormuş katılıyor musunuz? 27 cevap verildi
Uzun erkek kısa kız ilişkisi😍? 21 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sen geceye bir şarkı bırak Bende sana bir şarkı bırakayım mı?
  • Kas yaparken günde 1 paket lor peyniri yemek mi daha mantıklı yoksa protein tozu mu?
  • Mesleğinizi üç emoji ile yazın desem?
  • Kadın ruhundan anlarmısınız?
  • Size nankörlük eden birine kin duymadan nasıl yaşayabiliyorsunuz?
  • Oyun oynamayı özlediniz mi?
  • Çekici biri olduğunu düşünüyor musun?
  • Tatile kiminle gidilmeli?
  • Sevgilin sözünü dinlemezse ayrılır mısın?
  • Sizce Türkiye son maçını oynamadan Dünya Kupası'ndan elenebilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨