Karımın telefonunu kurcalamam hiç ama bir ara kuecaladım ve gördüm ki resim de attığım gibi erkek kardeşimle bazen bel altı muhabbet yapıyor genel de bunlar karikatür vs. Art niyetili olduğunu düşünmüyorum ama örf adet saygı gereği ne kadar doğru ben mi abartıyorum?
Değilse de aç gözlerini. Bu tarz konuşmalarla resmen cinselliğin temelini inşa ediyorlar.
Uyuma.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır arkadaşım trol değil sık olan konuşmalar yok ara ara sadece ama hep abi kardeş tarzı konuşmaları ki erkek kardeşimin sevgilisi var üstelik yine de ben rahatsız oldum
Sevgilisi olup olmaması önemli değil. Bunlara aldanma. Unutma yasak olan şey her zaman insanoğluna çekici gelir. O an insan elindekinin kıymetini bilmez, yasak olanı elde etmek ister. Sen yine dikkat et sadece. Arada sırada gözlemle.
@_SonÇomarBükücü_ Öncelikle konuşmalar hiç normal değil. Bunun farkına var pls. Evet olmayabilir. Ama bu soruyu burda sorarak asıl bizden fikir istiyor acaba bu işin altında böyle bir şey aramalı mıyım? diyor sen gelip bu adam mal diyorsan. Senin kalıbnıan tüküreyim de hadi basgit.
Hayır arkadaşım trol değil sık olan konuşmalar yok ara ara sadece ama hep abi kardeş tarzı konuşmaları ki erkek kardeşimin sevgilisi var üstelik yine de ben rahatsız oldum
En İyi Cevaplar