Aşk kelimesi Arapçadan gelmedir. Kelimenin kökeni eskale’dir ki; eskale bir sarmaşık türüdür. Aşk dediğiniz, sarmaşık ise insanın bütün hayatını sarmalı demi? Derken dilimize de “ aşk” diye geçmiş.. kelime böyle değişerek gelmişse varın siz düşünün!!! Bu zamanda ise aşk kelimesini, Barda, clup’ta tanışıp ilk gecede birbirini yatağa atanlar da aynı ahenkle kullanıyor... Bir kaldırım yosması ( bu kelime eskiden güzel bir kelimeydi ya, o... pu dememek için kullandım) üç kuruşa ilişki yaşarkende aşk’ım diyor!!! Diğer tarafda bir defa sevdalanıp, hayatını o Sevda ile çürütüp hiç o kelimeyi ağzına almayıp, dünyanın en Mahsum duygularına sahip insanları da var!!! Aşk mi? Elbiseye benziyor!!! Şık bir elbise gibi!!! Fahişe de giyor, ye kürküm ye modelinde olup ihtiyaç gideren de, daha yeterince pişmedim Sevda duygusunda aşk demek için diyenler de!!! Aşk, en akıllıyı zir deli etmiyorsa, o aşk değildir... Hep derim “ çıplak hayal edememe raddesindeki deliliktir” sanırım hiç bir zaman bu farkında olduğum Erdeme erişemeyeceğim...
Bu zaman diliminde Aşk denilen sözün tek bir tanımı yapılabilir. oda şöyledir geleceğin garantisi.. isteklerin yaşanması için bir partner.. gerekli masrafları ödemek için gerekli bir cüzdan.. sanırım sıralama da yanlış yaptım diye bir düşünce ve hadi yine yeni baştan başkası ile.. yani indi bindi tarifesi öğrenciye yaşlıya yer ver gibi düşün..
Aslın da görsel çok iyi özetlemiş aşk = seks olmuş, istediğini elde edene kadar romantik düşünceli olan erkek istediğini aldığında sırra kadem basıyor ya da istediği olmadığında hakaretler ile aşka son veriyor. O kadar yalan olmuş ki aşklar günümüzde sabun köpüğü daha fazla uzun ömürlü oldu. Kadınların da şu para merakı ilişkilerin değerini değersiz kılar oldu...
Hiç bilemiyorum ama esasen ben tüm insanlara karşı bir umutsuzluk taşıyorum. Zeka geriliği mi var, kötü niyet mi vaaar, ahlaksızlık mı vaar... Valla hiç bilemiyorum. Şaşkınım bu kadarına da pes dediğim çok olmuştur. Eh insanlar böyle olunca ilişkiler de saçma sapan oluyor haliyle. 🙄
Günümüz ilişkilerine şöyle bir bakıyorum🙄 yakışıklı ya da güzel misin paran var mı araban ya da evin tamamdır edası. Onlar yok mu " ya cınımm ben sana göre değilim sorun bende" edası. Yani kısacaaaa günümüz ilişkileri maddiyat ve sadece görsellik. Buna da aşk diyorlar ya vallahi helal olsun haa
Artık cocuk oyuncagına dönüstürdüler hergün baska biriyle sevgili olanmı arasın 1 birden fazala sevgili yapanmı arasın sırf arkadaslarına hava atmak için sevgili yapanmı arasın hertürlüsü var sen hangisini sorduğuna göre değişir
Güle benziyor. Dalında gül okadar güzel cazip gelir heveslenir koparırsın onu 1 gün bile dayanmaz solmaya başlar solunca heves kaçar kurut ve direk çöpe
En İyi Cevaplar