İnsan hayatı boyunca sadece bir kere mi aşık olur? ↗
Aşk kapınızı çalsa ne yapardınız?
İnsan hayatı boyunca sadece bir kere mi aşık olur? ↗

Hoşgeldiniz sevgili aşk. Sanırım sayenizde önümüzdeki uzun bir süre mantıklı düşünemeyeceğim bir kadına çok fazla değer vereceğim sürekli onu düşüneceğim onunla alakalı konularda aptal aptal güleceğim onun yanında elim ayağım birbirine karışacak iyice aptallasacagim ve sonunda tekmeyi yiyeceğim. Gelmeseniz iyiydi ama gelene git demek olmaz. Hayatımı mahvetmekte size başarılar efendim.☺️
Vay vay vay ne güzel yazmışsın kesinlikle katılıyorum genel olarak böyle oluyor ama böyle olmak zorunda değil hayırlısı
Amin inşAllah 😊
Kapıyı geri kapatırdım, çünkü şu anda bu tür gönül ilişkilerine karşı pek hazırlıksızsım. Daha kendime bile tam anlamda değer veremiyorken gidipte başkasına değer vermem çok büyük bir yanlışlık olur. Kendime değer verip kendimi sevdiğim gün o tür işlere olumlu yönde bakmaya başlayacağım, yoksa olmuyor. Kendim mutsuzken başkasını nasıl mutlu edebilirim yani
Ne güzel yazmışsın her zaman ki gibi. Emeğine yüreğine sağlık. Rabb'im gönlüne göre versin. Katılıyorum ve bende hazır değilim zaten...
EyvAllah teşekkür ederim sende aynı şekilde kardeşim 😊
Aynı düşüncedeyim bende. hazır değilim. ve ayrıyetten ne sevmeye ne sevilmeye. hissizleştim. aşık olmak istemezdim sanırım. ilk önce okulumu bitirmeliyim. diyeceğim şey şu benle olmayacağı ve uzak durması gerektiği.
Aaa ne güzel sevindim. Ben çok pis hisseder hissettirim ama vakti değil işte en güzel şekilde yaşar ve yaşatırım 😅 Rabb'im zihin açıklığı versin 😅 Rahatsız eden olursa söyle 😅Evet aşk duydun uzak dur bu kızdan yoksa öperim seni 😂😂😂
Teşekkür ederim 😅rahatsız eden olursa ben ağzının payını veririm 😉😅saol yinede 😅duruyorum 😂😂öperim seni ne ya 🤨anlamadım bak. ona göre kızıcam
Rica ederim 😅Ver tabiki hani sıkıntı olursa beni de haberdar et 😅sende sağol ve sağ ol😅öperim derken seni rahatsız edeni demek istedim bu başka bir öpmek sansür içerir 😅kafa göz kırmak gibi ağız burun dağıtmak gibi 😅Allah Allah ne kızması ya ben seni korumak istemiştim 😅
Pekala söylerim 😅peki anladim 😅pekala😅ben bir an anlamadım. saol. kusura bakma yanlış anlama için.
Estağfurullah canın sağolsun 😅
Şu sıra ev de yokum numarası yaparım herhalde. Hiç düşünmediğim bir dönem çünkü:)
Hımm hayırlısı 😅Ama ayıp olur şimdi misafiri içeri almamak 😅Bende düşünmüyorum 😅
Cevap
56Cevap
Şu an aşk kapımı çalamaz çünkü aşkı zaten uzun yıllardır yaşıyorum, ve harkulade bir duygu ınsallah aşkı yaşayamanlar da en kısa sürede aşkı yakalar ve mutlu olurlar.
Of of of yine döktürmüşşün kesinlikle katılıyorum hayde hayırlısı 😅
Onu bilmiyorum ama aşkın tatlı olduğu kadar, acı verdiği muhakkak. İlk geldiği zamanı hiç unutmuyorum.. Habersizce ve içten içe beni yok etmişti. Tıpkı 'kanser' gibi...
Vay anasını ya ne güzel anlatmışsın ama katılmıyorum. Aşk acı vermez aşkı yaşamak varken acısını yaşamak istemem. Birbirini seven iki kişi arasındaki mutsuzluk bahanedir acı filan bahane bunlar 😅
Yok yok gerçekler bunlar birbirinin seven iki kişi arasındaki mutsuzluk bahanedir seven ve sevilen her türlü mutlu olur mutluluk mutlu olmak mutlu etmek hiç zor değil
Himm örnek mesela
Etik metik beni bağlamaz valla kime ne benim aşkımdan insanlar umrumda olmaz aşkımı yaşarım ben 😅
Kim o, birine mi bakmıştınız derim 🤣 kapat kapıları, kır dizini otur yahu 🤣
Yeni fark ettim kusura bakma 😅Allah Allah o neden ya bak sonra nerde bulacan aşkı hazır ayağına gelmiş 😂😂😂
Çaldı sonrası deli gibi mutluluk hep mükemmel değil ama bir kadar da harika. Her şeye rağmen bir aradayız "aşk" bence bu.
Oh oh ne güzel daim olsun 😅
Haydi hayırlısı da bana biraz daha zaman var 😅
Biliyorum sağol her şey için 😊
Bize denk gelmez be bro :/
Kim bilir belki de olabilir de olmayabilir de gönlünü ferah tut 😅 Gönlünce olsun
Aşk gelip gecicidir. İhtiras ve seks e dayalidir. Kapidan paspas ile ayaklarini sil takilip cek git derdim :)
Katılmıyorum böyle bir şey yok kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterir o başka 😅
Gerçekten beni sevebilecekse karşılıklı bağlanabiliceksek ihanet etmeyecekse güven verecekse buyursun gelsin başımın üstünde yeri var
Oy oy oy yakışır kardeşim olur inşAllah😊
Amin inşAllah kardeşim benim 😊
Aşk kapıyı çalarsa yapacak bir şey yok misafire her zaman kapı açılmalı😂😂😂
Allah Allah belki misafir değil satın almaya geldi komple sahip olmaya geldi 😅 Gönlünce olsun Benim de kapım misafire açık ama aşka açık değil şimdilik
Senin de her şey gönlünce olsun.
Amin inşAllah 😊
Karşılıklı olacak ve o insan doğru kişiyse allahım şükürler olsun derim
Olur inşAllah tez vakitte 😊
Kalbim ısındıysa tanımaya çalışırım, tanıdıkça aklım da kabullenirse durumu aileme iletebilirim 😊
Oy oy oy ne güzel ifade etmişsin kendini 😊Keşke bende hazır olsam olabilsem 😅
Olursun inşallah zaman bakalımm 😊
Aynen zaman elimden geleni yapıyorum hayırlısı 😅
Çalacağını sanmıyorum. Bu saatten sonra gelmediyse daha sonra hiç gelmez
Gelir gelir merak etme belki geldi de almadın içeri öldü senin yüzünden kırlangıçlarin ömrü azdır..
https://m.youtube.com/watch?v=fDXmFYdisg8
🎥 CAN DÜNDAR^^ Kırlangıcın Öyküsü^^ - YouTube
Bu dünyada aşk diye bir şeyin olduğuna inanmıyorum. Özellikle günümüzde sevgililik kavramı cinsellikten ibaret olduğunu görünce aşk gibi şeylerin olduğuna olan inancım azaldı. Insanlar birine dokunmadan sevemiyor. Gel gelelim hayatımda böyle birinin girdiğini düşünmüyorum çünkü çoğunlukla evde duran sınavlara çalışan birinin hayatına nasıl aşk gelebilir ki? Anca kargoyla gelmesi lazım 😂
Ben aşka inanıyorum ama insanların aşkına inanmıyorum. Günümüz insanları ve ilişkileri hiç umrumda değil çünkü herkes bir değildir. Hala iyi ge güzel insanlarin var olduğuna inanıyorum. Rabbim zihin açıklığı versin. Ahahaha bende iş ev ev iş 😂
Bende günümüz insanların aşkları yüzünden asktan soğudum. Sen hiç olmazsa çalışıyorsa belki orada denk gelir ama benimkisi daha zor.
Bende aşksız olanlardan soğudum hayırlısı be. İş ev ev iş ortamım yok kızlardan uzağım 😊
Müthiş kararsızlığınla karşı karşıya gelince o gider zaten
Himm kararsızlık hiç iyi değildir 😅Çabuk karar ver der niye gitsin o kadar yoldan gelmiş 😅
Çaldı, geldi oturdu ben de mal mal baktım. Yavaş yavaş kaynaşıyoruz.
Oh oh ne güzel 😅 Mutluklar dilerim
Ricalayyy😅
Kapıyı kimin çaldığına bağlı
açabilirimde açmayabilirim de 😂😂
Heheeh Allah Allah 😂😂 Gönlündeki çalar umarım 😂
Yanlış adres yan komşuya gidecektiniz sanırım der yan komşuya gönderirim 🤣
Ahahaha yok yahu konum attılar bana pastacı emira sen değil misin 😂uzun yoldan geldim nefes nefeseyim ölüyorum çay çorba ne varsa getir bir su verr 😂😂😂
Ben gene inanmam 🤦o derece bahtsizim
Bende inanmıyorum genel olarak hemde hiç her şey yalan geliyor insanların duyguları aşkları her şeyleri sahte boş menfaat ve çıkar uğruna heves ve zevk uğruna ama bil ki herkes bir değil 😊Nasip kısmet şans sensin Rabb'im gönlüne göre versin.
Bu arada soru ile ilgili ve de kıssadan hisse 😊 tavsiye ederim.
Teşekkürler
şu an ask durumlarına hazır değilim ve şimdi olmaz ona uygun dille anlatırdım.
Bende bende bende 😅 Gönlünce olsun
S*kerim böyle aşkın ızdırabını deyip kapıyı yüzüne çarpardım
Derdin ne
Aşka meşke falan inanç bırakmıyorlar ki, bıhtım yavvv slsşsşsşd
Hayırlısı sıkma canını
Onun sevmeyeceği kelimeleri söylerdim giderdi. Örneğin ben fakirim derdim yanlış adres der ve giderdi.
Gönlünce olsun bende hep fakirim diyorum 😅
Duygusal olarak hazirim da maddi, ekonomik yonden hazir degilim.
Bende abi hayırlısı 😥
Şu sıralar çalsa sanırım biraz zamana bırakırdım pat diye olmaz zaten her şey zamanın da güzeldir.
Evet olmaz benim için de olamaz hazır değilim henüz hayırlısı bakalım 😅
Böyle meselaa
https://www.youtube.com/embed/FwK_sooOhVsFelaket bir tepki 😂Ben şok oldum hatun delirdi resmen 😅
🤷♀️😛
Aşk: Sonunda kavuştuk🤗
Ben: Bak şurdan s... git😒
Hehehe neden 😂
Genel olarak öyle görünüyor
Kapıyı içerden kırarak açarım ve içeri alıp zincirlerim 😈
Vay anasını ne güzel düşünüyorsun gönlünce olsun her şey 😊Helal olsun sana
Ricalayyy 😊Sen gerçekten yalnız mısın?
Bu insanlar kör olmalı suç senin değil sakin üzülme hemcinslerim adına ben özür dilerim yani nasıl bir insan seni görmez fark etmez peşine düşmez sana tutulmaz melek gibisin çok tatlısın Allah için şeker gibisin maşAllah
Rica ederim 😊
“Aklımı uçuruyorsun, hava gibi hissediyorum. Beni rahat bırak!” şeklinde uyuşmazlık çıkartırdım...
Hhahaha ne güzel oldu 😅Amma neden
Kaçç beden giyindigini sorardım , sonuçta kapıdan içeriye girebilecek mi önemli bir konu 🤭
Hehehe Allah'ım ya süper oldu 😅 Gönlünce olsun
Yok yanii sığmayacaksa kapıyı sökeceğim de 🙈🙃
Hehehe yakışır helal sana 😂
Keşke hiç çalmasa da yalnız kalsak biraz.
Neden ki
Böyle daha iyi. Rahatım. Boğazıma yapışan yok 😎
EyvAllah
O kapıdan sonsuza kadar çıkmayacaksa içeri buyur eder kapıyı kilitlerdim
Oy oy oy ne güzel düşünüyorsun öyle olur inşAllah ama şunu bil başlamak kadar bitirmek de normaldir. Aşk sensin en güzel aşksın sen aşk senin için de tepeden tırnağa önemli olan onu doğru kişide kullanmak onu doğru kişiye vermek. Hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir. Hiç kimseye mecbur değiliz bende sonsuz olmasını istiyorum da görmedim daha hayırlısı 😅
O zaman hayırlısı diyip beklemek düşer bizede
Hayırlısı ama hayırlısı demek ile de olmaz 😅 Kader kulun çabasına bağlıdır ihtiyari olan kader ızdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur biz elimizden geleni yapacağız dua edeceğiz ve öyle bekleyeceğiz
Öyle tabi 😊
Sen neden hazır değilsin 👀
EyvAllah hazır değilim çünkü ailevi sıkıntı sorunlarım var. Onları çözmem gerekiyor...
Hmm çözersin inşallah
Amin inşAllah 😊
Aşk mı o ne yeniliyor mu giyiliyor mu ben hiç tanımadım da😂😂
Yalan söyleme sanatı 😂
Yenilir giyilir içilir aşk ile her şey yapılır 😂
@Attarlıkadın yok gardas yok😂
Kim o derim iyi birisiyse pozitif gelirse sesi acarim.
Ne güzel tez vakitte gelir inşAllah 😊
Kapıyı suratına çarpar kapının arkasından pompalıyla arka arkaya ateş ederim
Anında kovarım onu
Kapıyı bile açmadan sektir çekerim
O neden ne oldu 😅😅
İşim olmaz benim aşkla meşkle
Zaten aşka falan inanmam ben
Aşk denen şey, libidonun insana oynadığı adice bir oyundur sadece
Ben aşka inanır ama insanların aşkına inanmam genelde ve aşk kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterir. Saygı duyarım ama bana göre öyle değil
Yoneticimisin ve gizliden sorulan soruları kimin olduğunu goruyormusun
Hayır sadece süper moderatörüm, gizli soruları ve kullanıcıları admin harici göremez.
Admin hangisi oluyordu. Isminin başında a harfi olan mi
Evet öyle
Bekledigim kışıyse buyur ederim.
Var mı öyle biri?
Benim de hayırlısı 😅
Çok üşeniyorum hiç sırası değil 😁
Hehehe bende üşeniyorum da aşk olunca hiç üşenmem her türlü ama zamanı değil işte 😂😂
Evlencem diyordun noldu 😂😂😂
Evlilik düşünüyorum evlenmeyi de düşünüyorum da vakti var zamanı de değil vakitsiz aşk istemem de sen niye hep bana bulaşıyorsun 😅hep ters çıkıyorsun bak 😅
https://youtu.be/aq8BVb_pGgk
Soruma cevap ver 😅
Sarki hic guzel degil. Iyi bir daha yazmam 😂😂
Sen ne anlarsın güzelden 😅Anca laf şey etmeye çalış hıh hoh hüh puff😅
Nerdeydin deyip Kucağına zıplarım 😅
Vay anasını 😂Ben de ziplarım aşkıma da tutamaz beni şimdi sjsjsjjsjs
Hahaha 😄😄 sen sar bacaklarınla tutun sıkıca düşmezsin merak etme 🤩
Yok yok en iyisi o da senin gibi zıplasin direk yıldırım nikahı yapar ondan bak ayına kaçarım bir daha dönmem 😂😂😂
En azından kapı çalıyor respect.
Gönlünce olsun 😅Bizim ki de çalıyor ama boş çalıyor 😅
Kapıyı suratına kapatırım
Neden ki
Himm hayırlısı bana da var da vakti değil hayırlısı
Nerde kaldın geri Z ekalı derdim
Heheeh trafik vardı seni bulamadım 😂 Yakışır
Kendin kaybettin derim 😂
Hehehe telafisi yok muuuu 😂😂
Güzel günler göreceksem evvet var
Güzel günler göreceksin bir gün güneş doğacak ve hiç batmayacak inan gönlünce olsun her şey😊
Amin teşekkür ederim 😊
Rica eder bende teşekkür ederim 😊
çalar calar gider sjdjfjfkf
Müzik çalar gibi 😂😂😂
bir miktar
Birazcık 😅
Seni yok sanıyordum, derdim.
Heheeh olur mu ya ben hep vardım vaktini bekliyordum😅 Gönlünce olsun
kapı deliğinden bakarım
Heheeh neden ki 😂
kim diye :D
Olmasını istediğin biri var mı ki 😂
var
Gelir inşAllah
Evde yokmuş numarası yapardım
Niye ama ya 😅
Aşk yormaz aşksızlık ve kişiler yorar insanı benim hayatım da yorucu valla hayırlısı 😅
Ben öyle aşk istemem olmaz 😅
Hayırlısı bakalım kim bilir belki dee😅
Cumaya gittim dönücem yazıyor kapımda
Vay anasını bugün pazar ama 😅
Erenlerin sağı solu belirsiz olur😅
Hiii haklısın erenler erenler erenler 😅😂
Aşka her zaman hazırım.
Heheh ne güzel tez vakitte gelir inşAllah 😅
Haydi başka kapıya derdim djsjjdns
Neden ki 😅
Kesin oyalayacak beni o yüzden 😄
Belki niyeti ciddidir hayırlı bir iş için gelmiştir belki 😅
Bilemicem artık 😄 Soğuttular beni
Heheeh 😅Beni de ama aşktan değil aşksızlıktan 😅
Sevgi ve saygı arıyorum aşk kusur kalsın 😃
Olur inşAllah ben de vaktini bekliyorum hayırlısı 😅
Kısmet 😄
Nasip kısmet biziz kader kulun çabasına bağlıdır
Kırlangıçlarını öldürmeeee
Vay be
EyvAllah 😊
Allah versin derim. Kapiyada kapatırım
O neden yahu 😅
Canın sağ olsun 😅
Yüzüne geri kapatırım sanırım pek emin olamadım :)
Allah Allah neden ki 😅Sonra sana küser ya daha kibar ol işim var de bari 😅
Harbi mi bende güvenmiyorum genel olarak ama herkes bir değil hayırlısı güvenmemek de haklısın insanlar menfaat ve çıkar peşinde heves ve zevk peşinde malesef...
Haklısın kesinlikle bende elimden geleni yapıp bekliyorum 😅İyi şeyler olsun diye
Amin bir sürü bı suru bir dünya 😊😅
Aşk de get azcık sal beni derim shdkdlfnf
Ahahhaha ne güzel bende tabi şimdilik 😂
Hoşt başka kapıya 😂😂
Tövbe tövbe bu kadar da sert olma bak belki işin düşer aşka ihtiyacın olur açık kapı birak 😂
Gerek yok kapalı herşey bende 😎😎
Hımm o zaman başka gönlünce olsun her şey...
Anem yabancilarla konusma dedi derim 😂
Aaaaa bak ya 😂Ben anana damat değil oğul olmaya geldim derse 😅
Vay anasını 😂kardeş değil koca olamaya geldim ciddi düşünüyorum valla bak 😂😂hem resmi hem dini her türlü 😅
Vay anasını uf uf uf 😅Canın sağolsun hıh
Üzülmek istemiyorum derdim..
Bende bende ama aşk neden üzsün ki? Aşk mı aşksızlık mi üzer?
Aşk üzebilir ama aşksızlık üzer sanki
Off ya evet bir ihtimal üzebilir aşksızlık her türlü üzüyor 😅bomboşum yok gibi
Ohaa hiç hazır değilim😱 Diyip geri kapatırdım
Allah Allah ayıp olur insan bir çay filan ikram eder 😅
Kim o demeden açmam
Merhaba ben aşk deese 😅
O ne ya öyle bizimkilerin ‘beeen’ demesi gibi afahss
Heheeh ne bileyim aşk nasıl seslenir ki😅hiç sesini duymadım 😂
Haydaaa😂😂😂 kim kaybetmiştir bennnn
Birinin kaybettiğini boşver sen sadece sana ait olanla ol 😅
Bana ait biri yokkk😉😉
Olur inşAllah bana ait olan da yok 😅
😂😂😂
Niye güldünki😂
Herkesin var ama yok ya ona gülüyorum... var ama görüntüde sadece kafa yapısı kişilik karakter yok.. sorun orda kendime gülüyorum.. var biri ama sadece var... kâğıt üzerinde geçerli esas olması gereken unsurlar yok yani
Hımm hayırlısı kağıt üstünde olan kağıt üstünde kalır. Ne önemi var ki.
Fiziksel şartlarda önemli duruyor maalesef
Benim için pek önemli değil. Tıp ve fizik geçici her an değişebilir. Hayır serr Allah'tan kaza bela Allah'tan...
Aynn öyle... şikayet etsemde elimde bir yok maalesef
Neden şikayet ediyorsun
Yanlış kapı diyip başka kapıya yollardım..
Hımm niye ama 😅
Kim bilir 🤔
Sen bilirsin tabiki 😅
Evde yokuz diye bağırırım içerden
Niye ki hem öyle şey mi olur bu sesler kimin o zaman nereen geliyor der😂
Enne sen aç kapıyı hatice abladır derim
Ahhahuaa o kim yahu 😅😂
Kotamı doldurdum ben. Kapılar kapalı :)
Benim ki de geçici süre kapalı hayırlısı 😅 Gönlünce olsun
Sağ ol. Senin de gönlünce olsun 💫
Sende sağ ol ve sağol amin inşAllah
Buyurun kime bakmıştınız😌