Kuscam. İnsan kocasıyla konuşmasını internete atarmı lan? Şimdi sen ötmeyede başlarsın ama hiiç cevap vermicem. 😘😘😘
herkesin kendi hayatı bacım.
Atma bunları, sevgilim yok diye kuduruyorlar. Nazar değer
sağol kardeşim herkese allah en gğxrlini nasıl etsin sevgili nasip ersin amin
Nazar değer abla nazar , Allah saadetinizi bozmasın.(maşallah)
sağol
Sizdeki hasret aşkı pekistiriyor. arada özletin birbirinizi
geç gir
Cevap
13Cevap
Ne kadar mıç mıç işler kaliteli insanlar böyle şeyler yapmaz özel yazışmalarınızı ne diye paylaşırsın acaba. Ve ayrıyeten aşırı samimiyetsiz kusacam hani o derece.
sana nasıl dite sormadım ki? ben soru seçtiğinizden ayrı kaldınız mı diye soruyor? bunları açıklama gereği duyman sormadığım şeyi anlatman ezik egon ve hasetin kuzucuk😅
Yoo alakası yok bu düşünceler tamamen senin seviyenle alakalı.. Kaliten bahsediyorum sende olmayan şey.. Anlamaman normal.
gerçekler şu. sen evde kalmış baba yanında sığıntı bir eziksin mesleğin yok ve asla böyle evli mutlu çoçuklu yuvan olmayacak seni bu denli özleyen bir kocan olmacak sende biliyosun ki bu sözler çok normal ve güzel bir karı koçanının birbirine edebileceği sözler ama evde kaldım ben mutsuzım baba yanında sığıntıyım beni bir tane seven erkek yok dite kurdurup bana saldırıyorsun😅😅 mesleğinde yok babanın yanında sığıntı bir köpek gigi yaşa arada önüne ben atarlar 😁
pskoleji derki hiç tanımadığı insana hakaret eden ve eleştirel başlayan insanlar. hayatlarında kimsenin önemsemedipi ikinci planda atılan kıskanı ve önemsiz insanlardır bana bunu isparladoğın için sağol şimdi gitte babanın yanında sığıntı devam et
ne olur bana saldırma senin evde kalman benim suçum değil babanın yanında sığınrı olman benim suçum değil hiç bir erkeğin seni almamask benim suçum değil 😅😅 asla böyle mutlu bir yuvan olmayacak seni özetleyen seven bir kocan olmayacak şimdi ağla orospuu ananın ospsğuu kızı kime siktirdinn ki almıyor kimse seni acaba hadi naşş kocam gelirken bana pırlanta kolye getiir sana atarım az çatla evde kalmış hatice kaltakk ağla gece gec3 ezik ezmek iyi geldi fahişee seni 😅😅 kocasızluk başına vurmuş
Abla bak yinede eşin ve seni çok seviyor. Ama beni bırakıp kendi ülkesine gitti abla yüreğim yanıyor 😔 kıymetinizi bilin sevdiklerinizin yüreğim yanıyo benim
Bende coook özlüyorum keşke böyle ponçik mesajlasa bilsek:(
eşim e ilk adımı ben atmıştım debe
Denicem, mutluluklar size
Allah başka ayrılık vermesin...
vermez
Büyük konuşma başına öyle şeyler gelir sen dahi şaşırırsın.
vermez vermez sen sıkma
Allah kavuştursun ne diyelim :)
2 gün kaldı
ne guzel hep boyle olun insallah
amin inşallah 7 yıldır böyle
masallah ne guzel darisi basima 😂
Ben mi yok 🤣kalmadim
Hiç kavuşamadım ki ayrı kalayım
Atma oraya buraya nazar değer
tamam 😅
Sevgilim yokki ayrı kalayım
olue