Eski eşimi çok özlüyorum. Burnumda tütüyor resmen. Numarasını resimlerini silmiştim. Telefoncuya gidip hepsini geri getirttim. Şimdi surekli resimlerine bakıyorum. Üstelik evlenmek için arayistaymis ortak arkadaşlarım söylüyor eş ariyor diye 😔
Bunu duyunca biraz soğudum sandım ben de kendi ortamımdan birilerine sıcak bakmaya çalıştım ama sanki ona ihanet ediyormuşum gibi kimseyle ilerleyemiyorum. Kimseyi sevemem gibi geliyor.
Boşanmayı isteyen de ben değildim anlayacağınız üzere. Terkedildim, kızgın olmam lazım ama her geçen gün özlemim büyüyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben neyi özledim , 7-24 yanyana olmayı. Bir ses bir nefes olmayı. Ama değmezmiş ona. Beni yapayalnız bırakıp gitti.
Değmiyorlar. Akıllarına bile gelmiyoruzdur
Asla beni terkerderken dedi ki asla geri. dönmeeceğim. Yani kısacası halinden cok mutlu. Olan bana oldu
Olabilir ama geçmiş geçmişte kaldı önemli olan gelecek
Geleceğini kur
Haklısınız
Kaç yıldır evliydin
Kendini buna şartlandırmıssın. Dediğin gibi baskalarıyla zaman gecırerek bunu aşabılrısın. Bunun ıcınde zorlansanda devam etmen gerek. Ama bu sekılde ah vah dyıp dusunmeye devam edersen sonuc daha kötu olabılır.
Aynı durumdayız dostum sadece benim hatun birini arıyor mu bilmiyorum gece uykuları yok yemek aklıma gelince yiyorum açlık hissetmiyorum çok özlüyorum hiç bir şey tat vermiyor kimse umrunda olmuyor her yaptığım şeyde onu arıyor gönlüm
Bir buçuk yıl önce sormuştum bunu. Şimdi başkasına ilgi duyuyorum. 2 aydır tanımaya çalıştığım biri var. Hersey geçiyor. Kimse vazgeçilmez değil
Niçin ayrıldınız? Senden kaynaklı mı ondan kaynaklı mıydı problem.
Bosanma nedenini bile tam olarak bilmiyorum. Sadece arkadaşa onda yara açtığımı biliyorum çok üzgünüm ama ayrılmamız gerekiyordu , sebebini sorma demiş.
O nasıl oluyor ya. Sebebini söylemeden boşanması saçma. Üstelik sen neden diretmedin sebebini? Yaşlarınız kaç sizin
32 o ise 40 yaşında.
Ne zaman ayrıldınız? Sence sebep neydi. Begenmemek gibi bir durum olabilir mi
Gerçi gelmiş 40 yaşına. 25 yaşında birini bulacak değil bu yaştan sonra. Çocuk var mı? Kaç yıllık evliydiniz
Çocuk yok. Onun ilk evliliğinden oğlu var. Benden çocuğu yok. Genç güzel kadın arayışı olan biri degil zaten benden 8 yaş büyük. Ama birseyi beğenmediği belli benimle ilgili. Ya bir sözüme ya bir hareketime taktı bilemiyorum
Ya böyle birisini gerçekten özlüyor musun? 40 yaşına gelmiş olgunluk ortada. Eşini kendine ait olan kadını sebepsizce saçma canım şekilde bırakıyor. Kendine yakıştırıyor musun şu halini? Normalde erkek ne olursa olsun kıskanır boşansa dahi. Umurunda değilsin görmüyor musun? Ve boşanıp sürekli gezen birilerinin peşinde koşan birini hâlâ düşünüyor musun? Yaşın 32 henüz. Çok çok genç. Şu güzel yıllarını heba etme lütfen. Lütfen yapma şunu. Kendini toparlayıp önüne bak. Yalnız geçirme zira ilerde pişman olursun.
Haklısınız
Evet. Bir an önce aklını başına devsirip önüne bakman lazım. Başlarda kadın için zor olur seni de anlıyorum fakat hayat akıp gidiyor. Lütfen kendini zorla. Çevrende yakınlık gösteren olursa derbedere bağlayıp erteleme mesela. İleriye dönük bir şey olmayacaksa bile flörtles. Çivi çiviyi söker. Yavaş yavaş atacaksin onu içinden ve inan bana çok daha mutlu bir geleceğin olacak. Yeter ki şu psikolojiden çık. Canın sıkılırsa dayanamazsan ve duygularin hâlâ aynı devam ederse de ben burdayım. Hesabı silmedigim müddetçe elimden gelen psikolojik desteği sağlamaya varım.(psikolog ya da psikiyatri değilim😂) her şey gönlünce olsun
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😊
Sen misin istek atan. İsmin D ile mi başlıyor
orada mısın? Hesabı siliyorum
Silin size istek filan atmadım
Ha tamam
Bu kadar özlüyorsan gururu kenara bırakıp bir adım at mesaj falan bir bahane bulup
Mesaj atmadım arkadaş söylemiş hâlâ seviyor üzülüyor diye. Oralı olmamış maalesef. Ben de işte hâlâ numaramı silmedi diye seviniyorum ergen gibi
Senin adına çok üzgünüm. Özel değildse neden ayrıldınız?
Bosanma nedenini bile tam olarak bilmiyorum. Sadece arkadaşa onda yara açtığımı biliyorum çok üzgünüm ama ayrılmamız gerekiyordu , sebebini sorma demiş. Uygun değildik demiş. Neymiş uygun olmayan şey çözemedim. Aynı inanç biçimine, aynı mesleğe, aynı hayat görüşüne aynı yaşayışa sahiptik. her şey aynıydı bana göre
Hoşuna gitmeyen bir davranışın olmuştur sevmeyene bahane çok gözünün üstünde kaşın var der yine de gider
Öyle. Sevmeyene bahane çok maalesef
Üzülme herseyin hayırlısı canım takıntı haline getirmişsin dır belki
yoluna bak ya o şimdi keyf yapıyo belliki:)
Öyleymiş zaten. Arkadaşlar var ortak. Her gün geziyormuş. Birileriyle takılıyormuş
:) sende otur üzülmeye devam et :)
Seviyorsan niye aytildin
Ben ayrılmadım o gitti
Ozmam boş ver kuzu net yani ugrasma
Neden boşandıniz? Kaç sene evli kaldınız,
Olan olmuş yoluna bak
Ulen ayrılmışsınız ne ihaneti :D :D
Oooooo geçmiş olsun kardeşim
Hangi açıdan özlüyorsun peki
Kız dert yanıyor afedersiniz hala sapıklık peşinde siniz hamgi acı derken?
Öyle mi dersin ;
Örneğin aşk acısı ayrı bir durumdur,
Alışılmış olmak başka.
Yani senin anladığın gibi beynimiz bacak aramızda gezmiyoruz,
İnsanların unutamama sebepleri boşluğa dusmektir aslında.
İnşallah böyle düşünmüşsun dur diğer türlüsü senin adına üzücü olur
Ben böyle düşündüm ama aklın nerde senin?
hahahhahahahh adam prof *mcı
Site sapık dolu k. bakma on yargılı davrandım sanırım
@Yalnızbirrkadın kizim saf misin
Ewet cevaplardan anlaşıldığı üzere abimiz sapik
Sapıklık dediğiniz şeyleri de biliyorum :) dışa vurur bazen değil mi
Be gerek var
neden boşandın
O istedi
neden işte. neden istedi
Bosanma nedenini bile tam olarak bilmiyorum. Sadece arkadaşa onda yara açtığımı biliyorum çok üzgünüm ama ayrılmamız gerekiyordu , sebebini sorma demiş. Uygun değildik demiş. Neymiş uygun olmayan şey çözemedim. Aynı inanç biçimine, aynı mesleğe, aynı hayat görüşüne aynı yaşayışa sahiptik. her şey aynıydı bana göre