Çok üzülüyorum arkadaslar hayata yalnız devam edicem ama bir yanım hep buruk?

2 yıllık evliliğimin sonuna geldik bitmek üzere cok sorunlar oldu maddi manevi cok çöktük bittik kalmadık ben hala seviyorum ama onunla olmucagını yürümcegini biliyorum üzülüyorum ama bitmezse daha cok üzülücem birbirimizi cok yıprattık cok fazla ben evcimen çalısan kadınım eşim basına buyruk sorumluluk istemeyen biri o yüzden yürümesi mümkün değil belki cok mutlu olucaz belki cok mutsuz ama benden sonra başkasyla birlikte olcagını düşünmek bile canımı cok acıtıyo bende baskasyla olucam belki ama beni mutlu edemedi ya başkasını cok mutlu ederse içim içimi yiyor evleri ayırdık esyalar bende kaldı ev kira ortak cok sevdigimiz köpegimiz var baskada hiç birseyimiz yok evladım olsa bu kadar severim ona köpegim demek yerine dostum demeyi tercih ediyorum ikimizde cok seviyoruz nasıl paylasıcaz bilmiyorum oluru yok ama bu üzüntümden nasıl kurtulucam bu zor sürecleri tek basıma nasıl atlatıcam aileme sığınmak istemiyorum güçlü olmak istiyorum güçlü duruyorum ama biri dokunsa yerle bir olucak durumdayım hayata sıfırdan temelden başlıcam cok zor geliyor neler önerirsiniz başına gelen illaki vardır nasıl atlattınız rica etsem söylermisiniz
Çok üzülüyorum arkadaslar hayata yalnız devam edicem ama bir yanım hep buruk?