Bu soruyu bana bir arkadasım sorsa salak mısın derim ama insan konu kendisi olunca mantıklı düşünse bile kalbine söz geçiremiyor ve bu fikir aklımdan çıkmıyor 😅. Sevgilimle 1 hafta önce onun “kimseyle konuşmak istemiyorum , ilişkimiz bitti GİBİ bir şey “ gibi lafları üzerine ayrıldık. ( bunlar tek seferde söylenmiş değil.) Her neyse onun bana çok yanlısı oldu ama ben nefret edemiyorum silip atamıyorum. Daha önce de çok kez böyle yaptı ayrılıp barışmamız çok oldu ama hepsi onun istediği şekilde o gitti canı istedi döndü. Belki akısına bıraksam gene dönecek ama beklemek istemiyorum. Ya gelse gene gitmek isteyecek onu da biliyorum. Ben ne istediğimi bilmiyorum ya artık. Kafam o kadar karışık ki , hem istiyorum onu hem de gelse affetmem diyorum ( ki affedeceğimi de çok iyi biliyorum:( . ) uzun lafın kısası dertleşmeye ihtiyacım var galiba 😂😂
Cevabın nedir?
Senin durumunu bu yıl bende yaşadım ve sürekli mesaj attım. Bunu yaparsam benden soğursun dedim, o soğumam dedi ama yalandı. Soğudu benden. O sebeple aynı hatayi yapma. Aranızda sorunlar varsa düşünmesi için zaman ver. Uzun bir zaman sonra yaz. Arkadaş olarak bir süre konuşun, aranızdaki sorunlar geçmezse iletişimi tamamen bitirin. Çünkü bu ikinizide çok yıpratır. Zaten yaşadığınız sorunlardan yoruldugu için senden ayrılmış. Bırak bir süre kafasini dinlesin. seni ozlesin ve değerini anlasın. Eğer seni özlemesi icin ona şimdi zaman vermezeen gelecekte versen de işe yaramaz. Ben senin dediğin hatayi yaptim ve pişman oldum. Aynisini sende yapma :) bir de bu ilişkide en çok deger veren ve çabalayan sensin. O senin kadar çabalamamış o belli. Sen ondan fazla çabaladıkça bir süre sonra sende yipranacaksin. Kendisi sorumluluk almak yerine fazla çabalamamayi seçmiş
25 Yorumla- +1 yıl
Benimki de aynıydı. Durduk yere canı isteyince gelip durduk yere canı isteyince gidiyordu. Üstelik gitmesinde mantıklı açıklama olmuyor. Nedenini öğrenmek için zorlayınca da geçmişte sende gördüğü hatayi bulup söylüyor. O hatayi gördükten sonra neden ayrilmadin da simdi ayrıldın deyince de unuturum sandim ama unutamadim diyorlar. Aslinda yalan. Karşı tarafin duygularini düşünmuyorlar ve canlari istedigi gibi davranıyorlar. Uzerlerine sorumluluk binince, kaçıyorlar senden. Ama sorumluluk binmeyince canim, cicim diyorlar. Sende farkindasin, sen cok cabaladin ve o senin kadar çabalamadı. Hayatindaki kimse icin yeteri kadar cabalamayan birisi. Fedakarlik nedir bilmeyen birisi. Senin gercekte istedigin kisi boyle bencil birisi mi peki? Evet Şu an canin cok yaniyor. Seni anliyorum. Bundan bir kac ay önce bende senin gibiydim. Hatta bu aci beni öldürecek dedigim cok oldu. Ama sadece biz aciyi gozumuzde buyutuyoruz. Hiç bir aci öldürecek kadar güçlü degil. O yokken mutlu olamam dediginde eminim olmustur. Ama o hayatina girmeden once mutluydun, yine mutlu olabilecegini dusun. bir de sende benim gibi ayrildiginizi kabul etmedin Şu an . Bu da canini cok acitiyor. Insanin acisini en cok artiran sey, kabullenmemesidir. Evet geçmişte hayatindaydi ama Şu an hayatinda o yok. Kendini belki sucluyorsun bu konuda. Ama sen bu kadar cok cabalamişken asla suclu olamazsin. O sadece senin verdigun cabanin, sevginin degerini bilemedi. Belli, senin yerinde kim olsa sıkılır bu cocuk. Uzun iliski ya da sorumluluklara gelemiyor. Gelmis olsa cani istediginde gelip cani istediginde gidemez
- +1 yıl
kız ne istediğini bilmiyor karşı tarafı dinlemek lazım birde değişse farklı olabilir.. erkeğin gitme nedenleri araştırılsın onun istediği yapılsın demiyorum ama geri dönmesi için önce kendisi değişmeli kızın.. ben olsam değiştim diyen birine dönerim eğer ex başka manitam yoksa
- +1 yıl
@canercan212 Tabiki bu dediğin ihtimallerde var. Belki karşı tarafın istemediği şeyler vardır ama gidip geliyorsa, herşeyi kabul ederek gelmesi gerekiyor. Ilk seferde ayrılık normal ama tekrar geri geliyorsa, kızın herseyini kabul etmis olarak gelmesi gerekiyor. Çünkü bir kere sorunlari gördü. Ama buna rağmen emin olmadan gelip sonra yine gidiyorsa bu sadece sorumsuzluk ve bencillik oluyor. Ayni seyi bende yaşadım. Yasayacagimiz sorunlar belliydi, o da ben de belliydik. Bunu bilerej geri geldi. Sonra tekrar gitti o sorunlari bahane ederek. Böyle yapacaksa geri gelmemeliydi. Bunun adi sadece bencillik olur. Karşı tarafin duygularini hiçe saymak olur. Cani istediginde gelip cani istediginde gidip karşı tarafin duygularini hiçe sayamaz kimse. 1 kere ayrilik normal ama 2. Seferinde geri geliyorsa 2. kez ayriligi iyi düşünmeli
- +1 yıl
kendi icin değişsin o halde
En İyi Cevaplar
+1 yılSurekli mesaj atarak adami bogarsin. Seni engeller yakinda demedi deme. Bir insani eger cok istiyorsan ondan uzak dur. Mesaj atma arama.. sen fazla yuz vermissin. Cantada keklik olmussun onun icin. Nasil olsa donsem barisir dedigi birisi var elinin altinda kusura bakmada bu yaptığın cok yanlis. Bir adama vazgecilmez oldugunu hissettirdiginde ilk vazgecegi kisi sen olursun. Sen tilki kürkçü dukkani misali ne zaman dönse kabul ederek bu vazgecilmez adam rolünü iyi biçmişsin ona.. simdi aksi taktikler yapicaksin. Kendine engel olmazsan bu adam sana engeli basar. Demedi deme...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgiliniz sizden tek taraflı ayrıldıysa ve ayrılma taraftarı oysa bu gerçekten zordur, çünkü siz ona mesaj atsanız bile sürekli sıkılmıs ve bunalmıs hissedecektir sizi unutma asamasında sizin onun sürekli pesine takılmanız onu bunaltacaktır tıpkı söyle düsünün siz birini beğenmiyosunuz size göre hiç uygun değil ama sürekli mesaj atıyor gerçekten bunalırsınız, sürekli mesaj atmanız onun sizden daha çok nefret etmesine zemin hazırlayacaktır, ve son olarak sizi engelleyecektir yani onu çok fazla bunaltmayın bırakın kendi yoluna gitsin ayrılan insanlar genel olarak eski sevgililerinden mesaj alırlarsa geçici cevaplar verirler sürekli atılırlarsa bıkarlar sonunda engellerler ya da ben senden ayrıldım ayrıldık mesaj atma artık!! vb gibi seyler söylerler yani size önerim atmamanız.
12 Yorumla- +1 yıl
En mantıklısı bu tabii ki.
+1 yılDiyelim ki geri geldi..
Ve sen onu affettin sonra ne olacak yani bu kısır döngü devam edecek gibi..
Yine aynı sorunlar yaşanır yine biter..
Sanırım sen alışkanlıklarından vazgeçmek istemiyorsun ama en iyisi akışına bırakmak yani gelmek isterse kendi istegiyle gelsin sürekli mesaj atman neticesinde gelmesin
Belki o zaman orta yolu bulunur40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
83Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAksine daha da kendinden uzaklaştırmak istiyorsan sürekli mesaj atabilirsin. Ona zaman ver, seni özlemesini sağla.
30 Yorumla
+1 yılSen dolmuş duragımısın bu adam aktarmalı dolmus şoförü mu altın kaplamamı neyinden vazgecemiyorsun adam seni istemiyor belli ki canı sıkildıkca boşta kaldıkca geliyor bunu ne diye kazanasin bundan Hayır gelmez git duvarla konus o ilgiyi ona goster duvar seni sever bu seni sevmez net
51 Yorumla- +1 yıl
kız ne istediğini bilmiyor karşı tarafı dinlemek lazım birde değişse farklı olabilir.. erkeğin gitme nedenleri araştırılsın onun istediği yapılsın demiyorum ama geri dönmesi için önce kendisi değişmeli kızın.. ben olsam değiştim diyen birine dönerim eğer ex başka manitam yoksa
Sürekli mesaj atmak yerine kaçarsan kovalanırsın Kovalarsan da kaçırırsın 😉 anladın umarım. Bazen birine sülük gibi yapışmak yerine uzak durup kaçmak gerekir ki peşinden gelsin diger türlü ne yapsan kazanamazsın
38 Yorumla- +1 yıl
Bu arada sorundaki detayı okudum. Kimseyle konusmak istemiyorum vs diyip iliskiyi bazen bitiriyosa aklında Baska biri vardır. Beni seven birine şans verdigimle bende de bu durum oluyodu insan sevdigi kisi ile olamayınca böyle gel gitli oluyo malesef sana geldiginde de Bil ki yalnızlığını giderip senden ilgi görmek İcin gelecektir. Yarabandı olmak yerine bence dogru insanı bulmaya çalışmalısın. Aksi halde kullanılır daha fazla canın yanar. Salaklık etme önüne bak kimsenin de mecburi istikameti olma 👍
- +1 yıl
Evet ben onun hep eski sevgilisini unutmadığını düşünürüm bunu ona da söylemiştim hafta unutunca istersen konuşuruz demiştim en son. Ben onu buna rağmen sevdim ondan da büyük bir sevgi beklemedim. Aptallık belki benim ki ama işte yapacak bir şey yok sevince insan buna bile olsun benle olsun da diyor ☹️☹️
- +1 yıl
Biliyorum bende seven biri olarak söylüyorum sana bunları bende yaşadım ama şu an düsününce değmediğini de görünce cok salak oldugumu farkettim. Keşke dememek İcin ilerde sana sadece terket diyorum. Ben yapamadm o kadar pismanım ki sen pisman olmamak İcin uzaklas ondan. Vazgecilmeyen unutulmayan kimse yok. Gecmisinde yaşayan erkegin geleceğinde olamazsın böyle bisey yok. Kısmetlerini de kapatma yeni insanlarla tanıs daha kolay unutur belki bir baskasına asık dahi olabilirsin gencsin güzelsin yazık etme kendine. Bu dünyaya 1 kez geliyoruz hayatını ona göre yaşa kimse İcin de kendini heba etme
- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel yorumun için. Unutmak için elimizden geleni yapacağım. Umarım bu süreçte bana mesaj atmaz. Aklımı yeniden çelmez cunky kendimi yoklayınca bir mesajına atlayacağımı fark ediyorum. Ben onu tamamen hayatımdan çıkarmadan geri gelmez umarım yoksa bu böyle gider durur bir yere kadar 😑☹️😞
- +1 yıl
Sen kendi kafanda onu bitirdiğin sürece "bidaha ne olursa olsun onla barısmıcam kendimi kullandırtmıcam" dedigin sürece kendini şartlandırdıgın zamanda. O ne yaparsa yapsın karşında 40 takla da atsa aklını çelemez. Yeter ki kafanda bitir kendini kullandırma. Sen ona muhtac mecbur degilsin dünyada Baska erkek mi yok elbet seni deli gibi sevecek kıymetini bilecek kişiyi bulur mutlu bir aşk yaşarsın. Yeter ki geçmisini sil at arkana bakma. Bunlar sende tecrübe olarak kalsın. Bidaha yanlıs insanlar İcin kendini üzüp yıpratma direk silip gecmeyi dene daha cok mutlu olursun böyle emin ol 😉👍
- +1 yıl
+1 yılSakın atma. Kovalamaya başladığın an kaçmaya başlayacak.. Erkek bu, üstüne düşünce hemen değişir. Umursamıyor gibi davran, umursanmamak herkesi sinir eder. Durumlar at bol gülücüklü. Hemende affetme. İyice bir süründür ki bir daha gitmemesi gerektiğini öğrensin. Bir daha gideceksen gelme bu ne be de yanii
21 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKardeş sen zaten her hatasına rağmen geri her döndüğünde kabul ederek yapacağın en kral hareketi yapmışsın yaşamış biri olarak şu an bence o giderim yine gelirim kafasında ama biraz kendine zaman ayır umursamaz olmayı öğrenmelisin her gidip döndüğünde alışmaması lazım onun böyle böyle umursama bikere bence şok yaşasın yani seviyorsun biliyorum ama bazen herşey sevmek değil ilişki de çocuk oyuncağı değil iki gün sonra evleniceksiniz haftanın 1 günü evde diğer günü mahkeme de mi geçecek
21 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSürekli mesaj atarsan bıktırırsın, bir kere at dönerse senindir dönmezse hiç olmamıştır
60 Yorumla
+1 yılKazanamazsın aksine hiç mesaj atmayarak kazanabilirsin, eğer sürekli mesaj atarsan seni cepte görür, onu rehberinde ekli tutarsan/sosyal medyada onunla takipleşirsen bile gözünde değerin kalmaz. Onsuz hayatına devam edebileceğini göster, bunu gördüğü an "bensiz nasıl devam edebilir" diyerek sana geri dönüş yapacaktır, tecrübeyle sabit.
12 Yorumla- +1 yıl
kız ne istediğini bilmiyor karşı tarafı dinlemek lazım birde değişse farklı olabilir.. erkeğin gitme nedenleri araştırılsın onun istediği yapılsın demiyorum ama geri dönmesi için önce kendisi değişmeli kızın.. ben olsam değiştim diyen birine dönerim eğer ex başka manitam yoksaa
+1 yılHayır üstüne düşme yanlış yaparsın sosyal medyadan görüyorsa mutlu fotolar at.. üzüldüğünü belli etme sakın arama sorma en fazla 1 ay dayan.. güzelleş makyaj yap umursama kaybettiğin kadına dön bir bak istedim imajı çiz ve unutma ☆ her gidişin bir dönüşü vardır. ☆
16 Yorumla- +1 yıl
Biraz zamana ihtiyacın var senin.. bu süre de onu istiyor musun istemiyor musun bu duygularından da emin olmaya çalış aklını başını topla.. seviyorsa döner onda bıraktığın izlenime bağlı bu.. erkeklerin sonradan kafasına dank eder ayrılık.. 😌😉
- +1 yıl
Henüz çok yeni 1 hafta biraz daha zaman geçsin sabırlı ol... hayırlısını iste.. üstüne düşme üstüne düştükçe kaçar.. bırak biraz da o çabalasın birşeyler için.. belki de hayırlısı ya da böyle olması daha iyidir sürekli ayrılıp barışmalar.. îlişkiyi de iki tarafı da yıpratır.. birde böyle düşün ama önce duygularından emin olmalısın.. bu arada rica ederim..😊
- +1 yıl
Evet ben olsam arkadaşlarıma da böyle tavsiyelerde bulunurdum. Hayırlısı demek ki. Aslında geri döbmesin bende böylelikle unutayım bitsin gitsin de istiyorum çünkü aynı seyleri tekrar yasicaz biliyorum. Bir yanım böyle derken bir yanım konuşmadığımız için üzgün kırgın. Açıkcası duygularım birbirine girmiş durumda.😒
- +1 yıl
Varlığına alıştığın insanın yokluğuna alışmak zordur o yüzden.. unutmak içinse yaşananları silemezsin unutur musun belki zamanla ama alışırsın bir zaman sonra.. belki o geri geldiğinde sen ondan gitmiş olacaksın istemeyeceksin... kendini yıpratma üzme.. herşey geçer kimse vazgeçilmez değildir.. boşver giden düşünsün..😉🌸
- +1 yıl
Biraz akıllı olun abi hayatınızı hislerinizle değil de mantığınızla idame ettirmeniz gerektiğini anlayın, bir insan 2. şansı hak eder ama daha önce de böyle olmuş söylediğine göre , uzun vadede o kişi sana mutsuzluk getirir , zarar verir bu belli yani , aklını kullan mesaj falan da atma , o yanaşırsa da affetme , kimse bulunmaz hint kumaşı değil , birkaç aya unutur başkasından hoşlanırsın , rahat ol hayatını yaşa , mantıklı günler herkese :D
24 Yorumla- +1 yıl
Aferin. Yaşına göre gayet olgun aklı başında görüşlerin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSneinki sevgi degil takinti asla yazma arama biraz zaman gecsin unutursun böyle deger vermeyen sevmeyen bir insanla daha fazla ugrasip kendine basit dedirtme ne yapsam ne etsem birakmiyo der agzini sallar orda burda adin basite cikar unutulur neler unutuluyor bu hayatta
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTut kendini ne olucak aman ya yazıyım diye düşünme. O der ki kendi kafasında aman nasıl olsa orda bekliyo ben istersem gelir hatta yazıyo bile der. Bunu onun eline verme. Hatta dönünce bile süründür ki adam olsun. İstediği zaman bırakıp istediği zaman dönen bir adamla olmak istediğine emin misin? Bu adam seni hayatı boyunca bırakır geri döner kendine bunu yapma etrafına bak hayatını yaşa. Bırak giden gitsin sen her şeyden daha değerlisin unutma. Kendini ezdirme
23 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@canercan212 ne demek erkeğin istediği yapılsın? Sizin gözünüzde kadınların neden önemi yok? Biz neden kendimizi size inandırmak için değişiyoruz pardon? Hiç kimse için değişemem beni kabul eden böyle etsin ama öyle istediğinde giden istediğinde dönen birini asla kabul etmem. Ki istediği kadar değiştim desin insanlar değişmez unutmayın...
- +1 yıl
haklısın
şundan 2 ay önce sorsaydın hayır derdim ama bence olabilir. çünkü benim eski sevgilimi eski sevgilisi böyle elimden aldı. ama azimli ve yüzsüz olman lazım. kadın kapıdan kovuldu bacadan girdi. sonunda aldı. şahsen bana bir kere hayır deseler arakama bakmam ama azim yani.
51 Yorumla- +1 yıl
kız ne istediğini bilmiyor karşı tarafı dinlemek lazım birde değişse farklı olabilir.. erkeğin gitme nedenleri araştırılsın onun istediği yapılsın demiyorum ama geri dönmesi için önce kendisi değişmeli kızın.. ben olsam değiştim diyen birine dönerim eğer ex başka manitam yoksa..
Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı. Neden sürekliliği devamlılığı istikrarı olmayan bir iliskinin peşine düşer ki insan? Hem kendi duygularını yıpratıyorsun kendi ruhunu darliyorsun kendini üzüyorsun? Geçmişe bir bak bakalım gerçekten değer mi? Ve kendine şunu sor bu dünyaya bir daha gelecekmiyim? Benden önemli yoktur demeyi kendine bilmelisin yoksa çok git gel döngüsü içerisinde yok olur gidersin
02 Yorumla
+1 yılOhhh.. Tam arayıp da bulamadığı milletin.. Sürekli mesaj atarsan iyice düşersin gözünden
Hiç duymadın mı kızım sen kaçan kovalanır diye. O kaçıyor sen kovalıyorsun Neden onun **tünü kaldırıyosun ki. Biraz gururlu ol30 YorumlaBence peşine düşmek yerine gerçekten sende bitirmiş gibi davransan eğer önceki ayrıldığınız zamanlarda da hep yazdiysan büyük ihtimalle şaşırır ve seninle iletişime geçer
22 Yorumla- +1 yıl
Önceden yazmamıştım çünkü döneceğini bilirdim. Ama şimdi emin olamıyorum bu yüzden bırakmak istemiyorum. Bir kere ayrıyken yazdığımda ayrıldık biz unutmaya bak deyip 2-3 gün sonra yazmıştı kaskld güvenemiyorum ki bu sefer tamamen bitti diyim. O evet bitti diyor ama en sonda böyle demişti. Dengesiz birisi işte
- +1 yıl
Takıntı yapmışsın elde etmeden bırakmak istemiyosun elde edince de sen istemiceksin bırak gitsin hem sen huzura kavuş hem o sana bakacak hiç erkek kalmadı sanki
44 Yorumla- +1 yıl
kız ne istediğini bilmiyor karşı tarafı dinlemek lazım birde değişse farklı olabilir.. erkeğin gitme nedenleri araştırılsın onun istediği yapılsın demiyorum ama geri dönmesi için önce kendisi değişmeli kızın.. ben olsam değiştim diyen birine dönerim eğer ex başka manitam yoksa..
- +1 yıl
haklısın bencede
- +1 yıl
ex mex sek...
+1 yılKendi haline bırak. Erkekler sevmez bu kadar üzerlerine gidilmesinden daha da uzaklaşır, kendinden bıktırırsın. Seninde kafan karışık madem, uzak durun birbirinizden.
41 Yorumla- +1 yıl
kız ne istediğini bilmiyor karşı tarafı dinlemek lazım birde değişse farklı olabilir.. erkeğin gitme nedenleri araştırılsın onun istediği yapılsın demiyorum ama geri dönmesi için önce kendisi değişmeli kızın.. ben olsam değiştim diyen birine dönerim eğer ex başka manitam yoksa...
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Duanlamı doğdum ki bedduanla öleyim
Yani açılımı;
Onsuz olamayacağını hissettirdiğin an ilk bırakacağı kisi sen olursun oylede olmus gibi
Ondan önce de yaşıyordun
Ondan sonra da yasayabilirsin hayatına devam et seni yarı yolda bırakanlar icin arkana dönüp bakmamalısın bile00 Yorumla
+1 yılBir yerlerini kaldırırsın ve daha kötü olur ayrıca sana 3 soru sorucam iyi düşün ve cevap ver° Alışkanlık mı, bağımlılık mı, hastalık mı? Sevgi olucağını sanmıyorum belki biraz olabilir. Ama ona da ihtimal vermiyorum ✂️
10 Yorumla
+1 yılhayir sürekli mesaj atarsan senden uzaklaşır en az 1 ay bişey yazmaman lasim seni merak edip yazar arar çünkü erkekler en az 1 aydan sonra ozlemeye merak etmeye basliyorlar oyle duydum
21 Yorumla- +1 yıl
Seni istemeyeni sende isteme. Özsaygın olsun, özgüvenin olsun. Adam canı istediğinde dönecek, canı istediğinde sevecek, canı istediğinde ayrılacak. Oyuncak mısın sen? Allah'tan evli değilsin. Evli olsan, ayrılsan hiç kaldıramazsın. Kendine değer ver lütfen
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bisey yapınca sana dönmez o kişi, sana döndüğünü sanırsın. Eger boyle yapıyorsa ciddi değildir kendine dönmesi için uğraşma üzülen sen olursun.
31 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBosver ya canı istediğinde gidip canı istediğinde gelen insandan Hayır beklenmez. Bağlanmışsın o yüzden bırakmak da istemiyorsun ama çokk zor olduğunu en iyi anlayan olarak boşver derim Yoksa çok yıpranırsın canım.
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle malesef biliyorum
- +1 yıl
+1 yılBoşver onu yaa. Bak ben bunun gibiyle ugrastım yillarca. Git gel git gel nereye kadar. Senin gibi yaziyim falan diyordum. Ama sonra bir kendimi geri cektim köpegim oldj. Artık umrumda degil zaten. Sogursun zamanla. Vaktini bosa harcama
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle tabi canım.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAffetme bence yoluna bakk
Eskiye mazi derler
Seni cepte görmesine izin verme33 Yorumla- +1 yıl
kız ne istediğini bilmiyor karşı tarafı dinlemek lazım birde değişse farklı olabilir.. erkeğin gitme nedenleri araştırılsın onun istediği yapılsın demiyorum ama geri dönmesi için önce kendisi değişmeli kızın.. ben olsam değiştim diyen birine dönerim eğer ex başka manitam yoksaa
- +1 yıl
@canercan212 illa ki döner özüne kimse değişmez aslında değiştiğini zanneder
- +1 yıl
haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacım biraz zamana ihtiyacınız var, ilk 1 ay öyle olur, sonrasında alisirsiniz. Sevgili flört işleri boş işlerdir, evlenmeye niyetiniz olduğu zaman kendinize dürüst , sorumluluk sahibi birini bulun evlenin.
10 YorumlaBu ne aciz bir soru... Yazık... Kendine gel !! Sen Bihter Ziyagilsin aptallık etme!! Diyesim geldi Şu an yemin ediyorummm hahaha
10 Yorumla
+1 yılyazma sakın iyice havaya girip vazgeçilmez sanıyorlar.
23 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@canercan212 canı isteyince gelip gidiyor diyor. neyini araştırcak?
- +1 yıl
haklısın
Aynı şeyleri bende yaşadım kardeşim gel özelden sana taktik vereyim
23 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen resmen oyuncak olmussun adamin elinde bu sevgi degil
20 Yorumla Şöyle düşün sevmediğin birine bir sans verdin olmadi ayrıldin ama deger verdigin icinde fazla net olamiyosun ve bu kisi surekli sana mesaj atip seni rahatsiz ediyor soğursun ve ne kadar degeri olursa olsun kalp kirici konuşursun ama eğer o üstelemez kendini geri çekerse sen neden acaba geri cekildi diye merak edersin ilk merakinda sana hemen yazmaz biraz uzatirsa bu sefer sen ona birseyler hissedersin cunku insan elinin uzanamadigina ilgi ve sevgi duyuyor bu boyledir şimdi bu taktigi sen yap
10 Yorumla
+1 yılBeni soğutur bu davranış kadın dediğin biraz kendi ni ağırdan satmalı
10 YorumlaKendini daha çok küçük düşürürsün. Tabi onurun 2 kuruşluk olsun istiyorsan başka.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılMesaj atarak kendini küçük düşürme kaçan kovalanir muhatapi kes seni kolay lokma olarak görmesin
10 Yorumla
+1 yılYaa bu durumun benzerini bende yaşıyorum gerçekten keşke boşverebilsem döndüğünde reddedenilsem ama yapamıyorum dışardan boşver demesi çok kolay ama döndüğünde bile affetmemelisin bu çocuğu kendimden biliyorum çokk zor bir durum
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence o sende alışkanlık olmuş.
Bu ilişki ciddi bir kararla neticelenmez neticelense bile evlilik de böyle devam eder. O sebeple biraz diren. Normalde. aşkta gurur olmaz düşüncesindeyimdir. Ama defalarca ayrıl. barış biraz kötü.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılBir dene ama sonucu seni hayal kırıklığına uğrattığında tecrüben olsun. Kaçan kovalanır..
210 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi olsa cevap vermezdi ama:)
- +1 yıl
Ya sen anlamadın aslında egonu seviyene indirirsen anlayacaksın. Bir kere çocuk öyle cevap verse kız defalarca yazmaz:)
- +1 yıl
@na-noow2 bide çok güzel bir şey yapmış gibi anlatıyor. Bizden bir kez daha olmaz ben 2. Şans vermem deyip insan gibi geri çevirebilirdin. Nasıl çok kolay bir şekilde kalp kırabiliyorsunuz anlam veremiyorum Hem de belkide karşındaki seni çok seven bir kalp.. helal olsun valla. Elbet karşısına bir gün senin gibi biri çıkar.
- +1 yıl
Gerçekten pişman da olmuş olabilir. Bazen sadece bir taraftan bakmamalı.
- +1 yıl
kız ne istediğini bilmiyor karşı tarafı dinlemek lazım birde değişse farklı olabilir.. erkeğin gitme nedenleri araştırılsın onun istediği yapılsın demiyorum ama geri dönmesi için önce kendisi değişmeli kızın.. ben olsam değiştim diyen birine dönerim eğer ex başka manitam yoksaaa
+1 yılKahpe ve gurursuzsan tabii. Ama kazanmazsın. Ya da kazandığını zannedersin ama kendinden bir seheri kaybedersin
20 Yorumla
+1 yılMesajla kazanamazsın cocuk gitip geliyosa sevmiyo o anlık birini buluyor işini görüyo sonra boş kalınca sana düşüyo nasıl olsa bu saf beni affeder die
10 Yorumla
+1 yılDün hayatında olmayan ve yarında olacağının garantisi bulunmayan insan için oturup karaları bağlayacak değilsin. Tak sepeti koluna ve herkes kendi yoluna demen gerekir. Sen kürkçü dükkanımısın ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşa ve gör o zaman... Geçmişinde keşke olmaz... Değmeyen kişilere ayırdığım boş zamanlar yüzünden şu an güven sorunum var... Tercih senin..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aksine senden iyice uzaklaşır mesaj atma ama seni gördüğü yerler wp den mesela fptolar paylaş mutlu storyler at
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılOnu kazanırsın ama karakterini kaybedebilirsin :) Erkek milletine öyle yüz vermemek lazım.
32 Yorumla- +1 yıl
@acelyasuu sağol :D
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılGeri dönsün derken, engel yeme de. Sonra söylemedi deme... Gideni döndürmek niye, hiç uğraşma...
20 Yorumla
+1 yılKalbe söz geçirememek nedir çok iyi bilirim.
Unuttun sanıyorsun sonra öyle bir aklına düşüyor ki..
Of of..00 YorumlaVe işte sizin gibi kadınlar yüzünden yalnızım. Açıkcası Sitem değil, aksine teşekkürdür.
10 Yorumla
+1 yılSürekli mesaj atarsan adamı hayatından usandırırsın seninle tanıştığına pişman olur.
00 YorumlaGeri gelip canı sıkılınca gidedekse onunla nasıl bir geleceğinin olmasını bekliyorsun ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdı üzerinde "eski sevgili" sürekli mesaj konusu da ayrı bir olay...
00 Yorumla
+1 yılbilinç altına girersin ama öyle bir çizgi varki soğutup kaçırabilirsin de⚠️
00 Yorumla
+1 yılO gelse ayaklarına kapansa kendine saygın varsa yine affetmezsin affetmemelisin bırak inceldigi yerden kopsun
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kimse değişmez köprüyü geçene kadar değiştim der
- +1 yıl
haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı. Tam tersine , sıkılır senden , eski , eski'de kalmıştır. Zorlama bırak
00 Yorumla
+1 yılçok bunalır bence sal gitsin ilgilenmemeye bak çocuk oyuncağı yapmıs adam bu işi
00 Yorumla
+1 yılönce istemez yan cebime koy der kadınlar, sonra istenmediği halde yapışırlar... :/
00 YorumlaDediğini yaparsan çantada keklik durumuna düşersin.
Ve arkadaslari arası da senin mesajların gurur konusu olur
Bak kanka hala beni unutamamış falan.
Secim senin 👍00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki kazanamazsın kazansan da uzun sürmez biten ilişki yeniden başlanınca eskisi gibi olmuyor
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@canercan212 oğlan da durduk yere ayrılmış
- +1 yıl
haklısın
+1 yılthe end of the f ing world 2. sezon başladı skdhskdjsdjsjdhdjs
00 YorumlaHep aynı kısır döngü, mutlu değilsin ki zorlama yoluna bak bence
12 Yorumla- +1 yıl
Geri kazanmak değil ama uzaklaştırmak için bunu yapabilirsin çünkü kaçan kovalanıyor kendi değerini düşürmüş oluyorsun neticesinde hafif kabarmalar meydana gelebilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılRahat birak kendini biraz bekle bu sekilde kendini yipratma
00 Yorumla - Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilime sürekli mesaj atarak onu geri kazanabilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler