Unutamadığım eski sevgilime mesaj atmalı mıyım?

2023 Haziran başında tanıştığım kız arkadaşım ile bir aylık bir ilişkim oldu, çok güzel vakitler geçirdik. Bana daha önce yaşamadığım şeyler yaşattı ve O'nla beraberken çok mutluydum. 1 Temmuz'da doğum günümde ve onunla beraber Kuşadası sahilinde pizza eşliğinde gün batımına karşı oturduk ve bana kitap okumayı çok sevdiğim için iki tane kitap hediye almıştı ve çok güzel iki tane not bıraktı. (O notları hala saklıyorum ve arada açıp bakıyorum ve o günleri çok özlüyorum.) Doğum günümden bir hafta kadar sonra bir gece aniden kavga edip ayrıldık ve bu benim için çok ani olmuştu ve acı verici olmuştu çünkü benim için doğru kişi olduğunu biliyordum, çok uyuyorduk. Aradan 3.5 - 4 ay geçtikten sonra Ekim ayı ortalarında İnstagram'dan priw hesabına yazdım (Main hesabını dondurmuştu üniversite sınavına çalışıyor olduğu için. Bende lise sonum.) ve ona aklımda takılan bazı sorular olduğunu ve buluşup bulaşamayacağımızı sordum ve O'da 'Eğer neden ayrıldığımız ile alakalı soru soracaksan buluşmamıza gerek yok, benim sana olan ilgim bitti.' demişti. Ve ben de teşekkür edim yoluma devam ettim. Ama baktığım her yerde ondan bir parça görüyordum her şarkıda ondan bir şeyler hatırlıyordum ve bir türlü unutamıyordum. O'nu unutabilmek için yeni insanlarla tanışmaya çalıştım ve bir iki date e çıktım ama date e çıktığım kişilerle hiçbir türlü yakınlık kuramadım, dokunamıyordum, dokunacak olsam aklıma O geliyordu ve yakınlaşamıyordum o kişilere ve en son artık bıraktım yeni kişiler de aramayı. Bu arada O'nla ayrıldığımdan beri onu hiç görmemiştim, rüyamda bile bir kez görmüştüm sadece ve geçen hafta O'nu bir ikinci kez rüyamda gördüm fakat bu kez yüzü çok netti, bu rüyayı gördükten sonraki sabah O'nu yüzyüzeyken gördüm ve onu gördüğüm an kalbim duracak gibi oldu, o anı durdurup saatlerce ona bakmak istedim onu hala ne kadar çok sevdiğimi fark ettim bir kez daha. Ama O kulaklığı takılı müzik dinliyordu benden bir 10 metre uzaktaydı ve beni görmedi. Acaba beni görseydi nasıl bir tepki verirdi çok merak ediyorum çünkü ayrıldığımızdan beri ben görünüş olarak çok değiştim. Yani işin aslı O'nu hala unutamıyorum ve hala çok seviyorum durmadan onu hayal ediyorum, yüzyüze denk gelsek nasıl konuşacağımın senaryolarını kuruyorum hep.

Unutamadığım eski sevgilime mesaj atmalı mıyım?