BİR KIZ GÜZELSE İSTEDİĞİ ERKEĞİ ETKİLER Mİ?

Şimdi, güzel bir kızım, farkındayım bu göreceli ancak çevremde şu güne dek hep güzelliğimle anıldım ve ben de aynaya bakınca kendimi fazlasıyla beğeniyorum, her neyse anlayacağınız iddialı bir güzelliğe sahip olduğumun arkasındayım. tamamen arkadaş olarak yaklaştığım, kanka dediğim erkekler bir zaman sonra bana açılıyor, beni istediklerini söylüyor, bundan dolayı erkekler ve kadınların arkadaşlık kurabilmelerine dair umutlarım asla kalmadı. hoşlandığım bir çocuk var. kendisi de çok fazla yakışıklı, yolda onu gören kızların onu yiyecekmiş gibi süzmelerinden de anlayacağınız gibi. son bir senedir sürekli konuşup konuşmayı kesiyoruz, ve hayatımda kimse yok, bugüne dek olmadı da, ne ben ondan ne o benden vazgeçiyor, onunla da hiç sevgili olmadık ama birbirimizden hoşlandığımız çok belli, ben beni sevmemesinden korkuyorum, o kadar manevi, kültüri yönden gelişiyor olsam da kendime asla güvenemiyorum, belki beni güzel olduğum için isteyebilir diye düşünüyorum, sadece güzelliğim, bakışlarım, sürekli övülen gözlerim ve duruşumla onu etkileyebilir miyim? eğer istersem elde edemeyeceğim bir erkeğin olduğunu sanmıyorum ancak onun karşısında kendimi asla yeterli hissetmiyorum, keşke daha güzel olsaydım, daha zeki olsaydım, daha kültürlü olsaydım da ona yakışabilseydim diyorum, ancak bugüne kadar benim gibi dominant bir karaktere sahip bir kız görmedim yanında, hep çok normal, dikkat çekici olmayan, etrafta milyonlarca bulunan o kızlar var çevresinde. bunlara rağmen kendimi çok kötü hissediyorum. arkadaşlarım onun gibi birisinin beni asla hak etmediğini söylüyor arafta kalmış durumdayım, bu çocuğun beni nasıl bir hale getirdiğinden asla haberi yok :(
BİR KIZ GÜZELSE İSTEDİĞİ ERKEĞİ ETKİLER Mİ?