- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence onun yaninda nasil bir enerji hissettigin onemli. Bazi insanlarin yaninda sessiz kalamazsin mesela, garip bir enerji doldurur ortami. Bazi insanlarla da rahatsindir. Aptallassan bile guler gecersiniz mesela, sessiz sessiz de kalabilirsiniz rahatsizlik duymadan..
Tabi fiziksel gorunum de bir dereceye kadar onemli. Tombik istemem mesela. Ben doneri bile tombik yemem 🤣 Ama 1.80 olsun, kasli ve yuz hatlari erkeksi olsun falan demiyorum. Sisko degil, normal, normal boylu, yuzune de bakilsin. Olgun bile olabilir, sakallarina beyazlar dusmus vb. Cekici buluyorum.
Unutmadan davranislari da onemli, yere tukuren erkekleri igrenc buluyorum mesela. Oule aptal aptal hareketleri yoksa kabulumdur yani 😆50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAncak ayağım takılırsa düşerim, karşı cinse düşmüyorumm djjsjsj
30 Yorumla
+1 yılYüzü güzel olsun, vücudu şekilli olsun, ayakkabısı temiz olsun, kaşları martı gibi veya aşırı kalın falan olmasın, önyargılı olmasın, espriden anlasın, yeni şeyler keşfetmeye açık olsun, sakin olsun, aşırı derecede konuşmasın, sesi kulağımda uğuldamasın, konuşurken yürürken otururken temas etmeyi sevsin, sokulgan olsun, hayata karşı sağlam bir duruşu olsun, işine/okuluna/hobilerine önem versin, anlatacak bir şeyleri olsun, arkadaşları olsun onlarla da vakit geçirsin, fikirlerini beğendiğini beğenmediğini açıkça söylesin, verdiği sözü tutsun, tutamayacaksa haber versin, dengeli/tutarlı olsun, söylediği sözün bir kıymeti olduğunu bileyim vs vs vs
40 Yorumla
+1 yılgüzellik vs ne önemi var ki 🙂 insan olsun karşındakini düşünsun sohbeti güzel olsun yeter 🙂
25 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
Rica ederim 😄
- +1 yıl
Yani mesela 150 kg, yüzü kıllı falan.. ama müthiş sohbet ediyorsunuz, gerçekten çok iyi, çok düzgün, çok zeki bir insan... bu kızla sevgili olursunuz, evlenirsiniz? Doğru mu?
- +1 yıl
insan iyi bir destekle yapamayacağı hiçbir şey yoktur 🙂 cok güzel ama suratı asık seni insan yerine koymayan kişiden daha iyidir biz beraber kendimize bakarız sorun değil ki onlar da insan sevmeye aşık olmak onların da hakkı
- +1 yıl
"Onlar da insan" :)) bu her şeyi açıklamaya yetti zaten. teşekkürler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir kadına düşmelik dememek gerekir onların da duyguları var gadası
20 Yorumla
+1 yılTip evet bir yerde de önemli de tip kurtarır sknti yok kalp de önemli de... Kadınlığını bilecek hiç bir erkeğin ona bakabilecek hayatını onunla endame ettirebileceği bir kadına düşmeme olasılığını yok tamamen fıtrattan gelen bir şey. Erkek erkek gibi, kadın kadın gibi olduğunda ko problem. Sarma, dolma, yetiştiği yörenin yemeklerini yapabilen evlendiğinde o kocalık yaparken ona kadınlık yapabileceği kadını sever, bekâr ise de onu sezdiği kadına düşer. Çok güzel alımlı olsan nolur içi boş olduktan sonra kadınlık yapamadıktan sonra içi boş cüzdan kurutan alışveriş tutkunu tek işi trip atmak olan modern şahıslarıyla olmaz bu iş erkekler düşmez buna belki her malın alıcısı çıkar ihtimaliyle…
10 YorumlaBütün sarışın ve renkli gözlüler de sıraya dizilmiş seni bekliyorlar dı kjhgj 😂
Hiç bir karşı düşmem istemediğim sürece,
Düşmüş gibi yaparım sadece kjhgj 😂517 Yorumla- +1 yıl
Ben boş adam değilim.
- +1 yıl
Yooo ne haddime😂
- +1 yıl
İşte anla sjsjksks
- +1 yıl
Tamam darılma jsjsks
- +1 yıl
Bana küseceğine bunları takmaman lazım 😂
- +1 yıl
Bana niye küstün ki😟
- +1 yıl
😔😔😔
- +1 yıl
Tamam özür dilerim🤗
Böyle şeyleri düşünüp kafamda tasarlamakta çok zorlanıyorum. Çünkü hani bazen böyle kafamızda bir tasarlama yaptığımızda bile bazen öyle insanlara duygusal anlamda bir şeyler besleyebiliyoruz ki hayalimizdeki silinip gidiyor. Yani bilmiyorum, tasarlayamıyorum.
30 YorumlaHayatımdaki Adam
(Hunter Parrish Yüzü + Kellan Lutz Vücudu
Jason Statham - Kerem Bürsin Tarzı)
20 Yorumla
+1 yılBu ikisine düşmemek mümkün değil bence 😁

70 YorumlaEn az 185 kabuldur aşağısıni görmem ;) Kel ve hafif sakal bıraksın siyah sakallı olması şarttır, bıyık hiç sevmem full kesmeli.. Kulağında gümüş küpe olsun, dudakları dolgun köfte olsun, Buğday ten ya da esmer olabilir ;) Son olarak adam olabilsin gerisi rayına oturur bir şekilde :))
26 Yorumla
+1 yılEn fazla 1.70 boy
Kilosu boydan bir 5-10 fazla olacak.
Dişleri temiz olsun yamuk olması sorun değil.
Babet ya da spor ayakkabı giysin. (Topuklu mu? ASLA!)
Hanımhanımcık olsun.
Hayvanları sevsin.
Hele bir de diz çöküp sokak hayvanlarını sevdiğini göreyim. Ölürüm la ben ona.25 Yorumla- +1 yıl
@BuBirRüya inşAllah bulursun karşim.
- +1 yıl
@BuBirRüya o zaman Allah tamamına erdirsin karşim. Şu an içime su serptin. Sağol. Rahat rahat uyuyabilirim artık.
+1 yılNama gire geçti o işler fakat aklı basında olmalı yüz güzelliği fizik bu işlerde boş işler...
41 Yorumla- +1 yıl
Bana*
Bu gorseldeki kadinin hic bir cekiciligi yok neyini begendiniz anlayamadim
510 Yorumla- +1 yıl
Gösterişe gerek yok masumane surat hoşuma gidiyor.
- +1 yıl
Olabilir.😅
Çok çekici değil belki ama bana göre çekiciliği var.😀 - +1 yıl
Bncde güzel ama ne çekicilik ne sexsilik sadece güzel
+1 yılMargot koyaydın iyiydi 😂 neysem ben açıklayınca taşlanıyorum. düştüğüm nadide tipi kendi içimde tutayım bu gece sakin geçsin istiyorum 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Jessica Rothe'nin bende yeri ayrıdır.😃
+1 yılGeniş omuz, büyük ela gözler, hafif kemikli bir burun, dolgun dudaklar, çıkık elmacık kemikleri, açık kumral gür saçlar, 185 ve üzeri boy, iri kollar, düz karın hayalimdeki erkeği yarattım varsa böyle biri gelsin beni bulsun...
22 Yorumla- +1 yıl
Sipariş alindi bir haftaya teslimati yapariz😂
- +1 yıl
Ahahahah😂
- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılSarışınlık ve renkli göz herkese çekici gelmeyebilir misal ben kıvırcık kumral seviyorum çok hoşuma gidiyor
40 Yorumla Buğday ten, kara kaş, kara göz, geniş omuz.
63 Yorumla- +1 yıl
Napak
Gözleri mini minnacık olsun. Asyalılar gibi çekik... Bembeyaz ten. Simsiyah kaş, göz, saç... Allah'ım sana geliyorum
30 Yorumla
+1 yılNefes alması da buna dahil mi? jsjsj
31 Yorumla- +1 yıl
Şimdi buraya atmayım skksks
+1 yılBöyle esmer kara kaşlı kara gözlü 1.80 geniş omuz yürürken ağır abi havasında falan filan işte 😂
40 YorumlaBeyaz tene siyah sac ve guzel bir kitli sakali varsa ben dustum, allah kaldirmasin.
41 Yorumla
+1 yılNe çok renkli göz seven var☺️
Beni dış görünüşe değil huyuna suyuna düşerim düşersem.40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir kriter yok 1.70 de aşağı dünya ahiret bacım dedik 1.60 lık kıza gönlümü kaptırmıştım yani gönül kimi severse ona düşerim
40 Yorumla
+1 yılHiç kimseye hiçbir şeye düşmem "beğenirim, etkilenirim, hoşlanırım, aşık olurum, severim" düşmek nedir ya ne kadar itici bir tabir.
20 Yorumla
+1 yılGözleri renkli genis omuzlu sariya calan bir sac rengi en az 170 boy ses tonu cekici ve beni her zaman dinliycek biri
20 YorumlaHayellerin ete kemiğe bürünmüş hali
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFotoğraftan da anlaşılacağı üzere sarışınlık ve renkli göz önemli
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Esmer 165 170 boylarında 55 56 kilo düzgün fizikli küçük ya da büyük olmayan göğüs ve kalça başka da bişey yok 😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Belli bir kriterim yok bazen sarişin bir kadin icimi eritirken bazende simsiyah saçlari olan esmer biri beni benden alabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılUzun boy geniş omuzlar cezbedici gülüş harika dişler 😅😅
25 Yorumla- +1 yıl
Böyle birini hiç görmedin mi?
- +1 yıl
@Hüseyin_33 görmedim
- +1 yıl
Ben gördüğüm de sana haber vereceğim
- +1 yıl
@Hüseyin_33 teşekkür ederim
- +1 yıl
😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayalim; sarışın mavi gözlü
Gerçeği ise; esmer kahve rengi gözlü sporcu ne yazikki😂21 Yorumla- +1 yıl
Kumral mavi gözlü olmazmı 😅
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Kesinlikle beyaz tenli olmalı. Türkiye'de olduğumuz için fazla uçuk isteklerim yok.
20 Yorumla
+1 yılaramızdaki o enerjiyi yakalayalım yeter , bir özellik belirlemiyorum, her türlü olabilir.
10 YorumlaAh ah! Ülkemin güzellik anlayışı 'sarışın, renkli gözlü'
12 YorumlaArkadaş burdakilerin hayalleri de nasıl bişeyse daha rastlamadım 😂
10 Yorumla
+1 yılMiranda Kerr gibi zayıf vücutlu küçük kalçali kadını değerli buluyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılRenkli göz ve sarışın tartışmaya bile gerek yok bence tabi şahsi görüşüm
10 Yorumla
+1 yılSempatik, Çalışkan, ayakları üzerinde duran, çıt kırıldım tipi ama eyvallahı olmayan.
10 Yorumladüştüm kaldırmayın ksksksk
40 Yorumla
+1 yılBunların yarısı kıroları tarif etmiş yarısıda doğuluları.
20 Yorumla
+1 yılUzun boy, beyaz ten, hafif dalgalı saçlı birisine düşerim
40 Yorumla
+1 yılFiziksel olarak uzun boylu, karizmatik bakışları etkileyici olmalı ha bir de gülüşü bir de en önemlisi zekası 😬
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana da düşün
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Derdi düşürmek değil, tutmak olan 😄
45 Yorumla- +1 yıl
Zeki insanın hali başka 😊😂
- +1 yıl
Kızların görüşüne yorum yapma.
- +1 yıl
Soru sahibiyim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeyaz ten siyah siyah saç uzun boy birazda kalıp hafif göbek kirli sakal beyaz dişler
20 YorumlaBu kız kumral yalnız 🙄 Benim için küpe ve uzun boy çekici.
20 Yorumlamavi göz sarışın candır reis ona düşmelik ama onlar bize var bakmamak hiç..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sarışın mavi gözlü zayıf veya normal kiloda olursa direk düşerim
10 Yorumla
+1 yılDüşmem için tanımam gerekir tanımadım bir kişiye düşmem
10 Yorumla
+1 yılHer gördügğne düşüp vermeyen verip namus iki bacak arasımı demeyen
10 Yorumla
+1 yılTesetturlu olsun azcik alimmli ve topuklu giysin birazcikta gulsun be 😉
10 Yorumla
+1 yılEsmer sakallı olması önemli
25 Yorumla- +1 yıl
Bunu her kıza yaz aferin.
- +1 yıl
Şimdi bütün gerçekleri ortadan kaldırıyorum jsksksk
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı. Güzel bakan
Ses tonu çekici
Esmer 👍50 Yorumla
+1 yılEsmer , uzun boy, yüz hatları keskin
52 Yorumla- +1 yıl
:)))
+1 yılUzun boy, geniş omuz, muhabbeti güzel.
31 Yorumla- +1 yıl
Bunlar bende var da bir şey eksik ben bedensel engelliyim
+1 yılTakım elbise giyiyorsa düşerim bir miktar sjfjd
30 Yorumla
+1 yılBenim için esmer ve uzun boylu olmak önemli
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Temiz , beyaz tenli, kara kaş kara goz
21 Yorumla
+1 yılEsmere düşerim yavrum😂😂
20 Yorumla
+1 yılAnlayış, tatlı söz, şefkat.
20 Yorumla
+1 yılDağınık saç, Ela göz, Uzun kirpik, Çene kemiği :D
20 Yorumla
+1 yılDüşeceğime düştüm ben başkasına gerek yok shdkdmd
20 Yorumla
+1 yılAçık buğday tenli esmer bir tip.
20 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi