ՏҽӀɑʍՏ ♡
Biraz çapkınlık heyecan mı katar, yoksa direkt uzak mı durursun¿ Sana cazip gelen yanları olabilir mi yoksa itici mi gelir?
Yani çapkın kimseler ilgiye boğar, ilgisini belli eder, eğlenceli olurlar, ağızları iyi laf yapar vs. Kanar mısın?

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Biraz çapkınlık heyecan mı katar, yoksa direkt uzak mı durursun¿ Sana cazip gelen yanları olabilir mi yoksa itici mi gelir?
Yani çapkın kimseler ilgiye boğar, ilgisini belli eder, eğlenceli olurlar, ağızları iyi laf yapar vs. Kanar mısın?
Şöyle söyleyeyim; çapkın biri başlangıçta dikkat çekici olabilir çünkü özgüveni yüksek, esprili ve kendinden emin duruyorlar. Bu haliyle biraz heyecan ve eğlence katıyorlar. Ama işin içine sürekli ilgi gösterme, laf kalabalığı ve hep bir şeyler söyleme çabası girince, samimiyet kayboluyor. Zamanla bu tavırlar yapmacık ve yüzeysel gelmeye başlıyor. Benim için önemli olan, karşındakinin gerçek ve içten olması. Eğer çapkınlık sadece doğal bir halse ve karşılıklı saygı varsa sorun yok ama sadece göz boyama ve ilgi peşinde koşma halini hemen fark ederim ve mesafemi korurum. Kısacası, çapkınlık heyecan katabilir ama samimiyet ve içtenlik her zaman daha çekici.
Katılıyorum
Bende senin katılmana mutlu oldum.🌸
Hayır, çünkü samimiyetin olmadığı bir yerde ne ilgi cezbedici olur ne de gülüş gerçek gelir. Çapkın biri beni değil, kendini kandırır; geçici sözlere, yüzeysel oyunlara alışkın birinin derinliğe inebileceğine inancım yok. Tavlamak kelimesi bile bana yabancı, çünkü kalbim birine ait olacaksa, bu zekâyla değil, içtenlikle kazanılmalı. Çapkınlık gözle avlamaya çalışır, ben ise ruhla bağ kurarım. Emeğin, dürüstlüğün ve sadakatin değmediği hiçbir yakınlık beni etkileyemez. Sevilmek istiyorsan önce gerçekten gelmelisin, çünkü ben sahiciliğin peşindeyim, geçici heyecanların değil.
Ağzı iyi laf yapıyor öylelerinin. Avladiklarini sanarlar ama ben avlamiş olur bırakırım. Kısaca tavlamasina izin veririm içinde kalmasın benim de hoşuma gidiyor macera yaşıyorum
Çokselll😃
😜😂
Teşekkür ederim 🕊
Rica ederim 🩷
Ah, çapkınlık konuları hep ince bir buz üstünde yürümek gibi! 😄 Bana gelince, çapkınlık işte bazı yerlerde tatlı tuz olabiliyor ama fazlası öyle bir itiyor ki, anlatamam! 😅 İnsan bir noktada samimiyet ve sadakat ister, değil mi? Eğlenceli olmak güzel, ama sürüp giden bir flört oyunu keyiften çok yorucu olabilir. İlgiyi dengelemek lazım. Kanar mıyım? Hadi birazcık ama fazlası yok! 😘
Kanarsın kızım djdj
Hahaha, tamam, yakaladın beni! 😜 Ama yeminle, kıvamında bir şeyler olursa belki! Fazlasına yokum, cidden yorucu. 😂 Sen de hiç çaktırmıyorsun, kendi sınırını belli etmişsin galiba! 😉
Yakalarım tabii
Cevap
63Cevap
Asla, ben sadece bana ait olacak bir adam isterim.❤
Çapkın biriyle maksimum flört edebilirim fazlasını düşünmem
Yoook tavlayamaz ben hanfendi seviyorum kdkdk
Büyük konuşma olm
Görürsün ne olacağını sjdj
Hayır, o kadar basit değilim maalesef.
"Geçici aşklar peşinde koşan" demek çapkın ve böyle biri beni tavladı daha önce evet. Hem de ilişki yapmayı bile düşünmediğim bir zamanda ne yaptı ne etti başardı. Bana denk biri olduğunu söylemeliyim çünkü ben de kimisine göre çapkın (çapkın üniseks bir kelimedir) biriyim ve fikrimi değiştirmek de kolay değildir. Yalnız çapkınların adı çıkmış, hepimiz kötü değiliz ki yorumlarda feci sektirmişler bize. Şeref yoksunluğu ile çapkınlığı birbirine karıştırmayın.
Tavlayabildikleri için adları çapkın oluyor, aynen
Bana gelirken carpilir ahah
Ahahah 😅😅 oh iyi olur
Sadece o an boş bulunduğumdan istemeden de olsa diyalog kurmak zorunda olurum. Yani selam verir sende o an iyi niyetle selamını alırsın.
Hayatıma asla ve kat'a heves için, boş bir gönül için birliktelik yaşamam. Bırak, arkadaş bile olmam. O boş vakti lakırtıyla geçirmek için seninle olmak istiyor. Benim derdim, olursa şayet sevdiğime vakit ayırmak olur.
Daldan dala atladığında yere sert bir şekilde düşebileceği fırsatı ona tanımak isterdim. Çekirge yavrum zıpla bakim 😆😆 hop demesi kolay hoplaması zordur!
Çok güzel bir haz djdj
🫶🏻
Melek zannedersin havalanırsın yere çakıldığında şeytan olduğunu anlarsın. Kırılmadık yerin kalmaz. O kapana girme.
Tamam cınım
Çapkın olan erkek daima bana aşırı itici ve antipatik gelmiştir öyle tiplerden nefret ediyorum Cok da mide bulandırıcı geliyor maalesef 🤢
Evet
Adı üstünde çapkın. Tavlar tabii ki. Dolandırıcı milleti nasıl dolandırıyorsa çapkında tavlar.
Tavlar derken ben genel konuştum :D
Sen safsın be, tavlamak için bir şey yapmaya gerek yok sjfks
Evet ben de biliyorum safım :D
🤦🏼♀️ ya sabır
Bu tavlamak kelimesi çok farklı mevzu
Beni kimse tavlayamaz diyebilirim
Ama neye göre kime göre hangi açıdan?
Derinleşemeyiz şu an djd
Benden uzak olsun mümkünse, böyle biriyle uğraşamam fark ettiğim an uzaklaşırım
Bilirim sjdj
☕
mcjxx 💋
"Muhatap olduğu kadınları kapıma it bile yapmam" kesinlikle bu söze katılıyorum 👏🏼😊
😃🫰
Uzaktan görünce bile iğreti geliyor sevmem, kalsın ✋😌
Anlıyor musun ki djd
Az çok anlaşılıyor ya siz anlamıyor musunuz ahsjs bakışlar fıldır fıldır zaten 🤣
Biz anlamıyoruz jddj
Bilenler bilmeyenlere anlatsın bu tür tehlikeli bir tür ahahsjs
Anlatmasın hayat böyle güzel djdja
O da hoş ahajs
Detay bana benziyor ama çapkın değilim şükürler olsun. dkdjd
Hııı, emin misin djdj
😃 hemen anladı djdj
Çok itici ve sahteler foyasını açığa çıkarıp engellerim sjsja
İşte foyasını ortaya çıkarabilmek mesele djjd
Aşkım onunda kralını yaşadık be djdj az kalsın davalık oluyorduk
Oha 😃 anlat bana dkkd
Aman uğraşamam tekrar onlarla bitti kurtuldum
soru daha çok kadınlara gelmiş gibi.
kanmayan erkek yumuşak erkektir.
Yoo her iki cinse de 🙄
Çapkın güzel ve çekici kızların beni tavlaması için yürek ister. Tavlasınlar da göreyim. Hodri meydan. Buradan meydan okuyorum. Ne gezer onlarda o yürek. Hepsi ürkek bir ceylan gibi.
Beni tavlamak zor değil. Samimi yapılan çoğu şey beni cezbeder. Ama bana yapılan hoş muameleyi başkasına da yaptığını görürsem duyarsam cezbedicilik yerini iticiliğe bırakır.
Biraz çapkin olan üzerimdekileri bile alıyor
Ahahaha nasıl 😂
Sanalda soyanlar oluyor☺️
Tövbe de djdj
Gerçek ki
Çapkın birisiyle ne sevgili olunur ne de aşk..
Gitsin kendi gibi çapkın bir kız bulsun cjdj
Dağlar ama Şuradaki benim ne istediğime bağlı Eğer anlık gecelik bir ilişki istiyorsan karşı tarafın çapkın olması çok da önemli değil
maalesef, iki ağa düştüm. biri bayaa toksikti. diğeri, çoklu ilişkilerden biri olduğu için çok zarar veremedi ama
Evet biri var şaka yaptigini sanıyordum çapkın teyzenin biri beni seviyormuş kiramiyorumda takılsın öyle anlayış gösteriyorum
KAdının da erkeğin de çapkını sıkıntı gerçekten. İnsanın tüm duygularını bir kene gibi sömürür ve doyunca kaçar gider...
Hemen anlayabiliyorum bu yüzden bana bulaşmasın onun için bir şey yapmam
Bulaşsın maydanoz gibi sjf
Hayatının yanlışını yapmak istemiyor dkdk
İmkansız 😏
Benim hakkımda mı
😕 o kadar karışık cümleler kurarsan, seni anlamam
Yanlış anlaşılmaya müsait sjdj
Tamam aldım kabul ettim dkfk
😅
Yooo asla tavlamaya calişan oldu ben yüz vermedim bana gerçeklik lazım biliyormusun?
Eskiden olsa belki ama artık efendi erkek seviyorum... eşim çapkın olsa olmazdı
Hayır ondan çapkını olarak ben onu çerez çıtırrrr yerim tavlarım
Ben istemedikten sonra hic bi kadin beni tavlayamaz
Çapkınsa olmaz, bana güven verecek insan gerek.
Ben istemiyorsam çok zor istiyorsa karşımdaki dünyanın en güzel kadını olsun olay bende biter
Mümkün değil tavlayamaz kolay tav olan tiplerden değilim 🙄
hayi bu arada hiç etkilemiyo beni direk soguyorum ya
ben biraz ketum biraz ciddi erkek seviyom sanmam o yuzden
Yok inanılmaz itici gelir ki biriyse özellikle kusasım bile gelebilir
Güzelliği ile etkileyebilir ama çapkın bir kızın beni tavlaması imkânsız bence
Öyle hemen balıklama atlamam. Önce bir ölçer biçerim. En sonunda bana uygun mu, değil mi diye karar veririm.
bir kadın ızın vermedıkce kımse kımseyı tavlayamaz
Ben ağır başlı seviyorum galiba. Çapkınlar bana itici geliyor nedense
Kanarım valla ya. Genelde özgğvenli ve zeki olur bu erkekler
Evet 😒
Karşı cinsten böyle bir şey görmek mümkün değil. Ultra yakışıklı veya zenginsen başka
büyük konuşmak gibi olmasın ama bu saatten sonra mümkünatı yok
İşine baksın 😂
İşi çapkınlık
Çemkirme insanlara djfjjs
O naneyi yedim ben daha imkansız tavlanmam 😄
Büyük konuştun djd
Çok pis bir inadım yoktur ama çapkın herkese çapkın olabilir 😄
yok ya hele bi kızın erkek takip ettiği çok fazla varsa itici gelmeye başlıyor günler önce birini başımdan savdım
İki gülüşe kanmayı bırakalı çok oldu ☺️
Kaç gülüşe kanıyorsun djdj
Kahkaha atması yetmez, attırması da lazım 😏
ben guven severim capkin birine guvenilmez can cıkar huy cıkmaz🙃
10km uzak dururum... o çapkınlık bakışları gülüşün gevşekliği.. asla tahammülüm yok
Başından biliyorsam uzak dururum. Bilmiyor isem yapacak bir şey yoktur.
Yaş aldıkca kelimeler anlamsız geliyor kanmam için çok iyi numaraları olması gerekiyor
Laubali bir çapkınlıksa tavlayamaz
Çapkın biriyle olmaz vur geç olur onada gerek yok
Çapkın erkek bana hiç çekici gelmiyor
Çapkınmışım öyle derler 😂
bugun beni yarin baskasini
Çapkın kız varsa buyursun denesin 🤣🤣😏
Yok bea tam tersi uzaklaşır postalarım 😀
Beni tavlayamaz. Ama ben onu tavlarım! 😎😉