Sevgilimden soğuma geldi ayrılıp başkasıylamı sevgili olsam?

Ben 22 yaşındayım sevgilim 24. 3 yıllık bir ilişkimiz var bundan 6 ay öncesine kadar 98 kiloydum boyum 167 diyete girdim ve şu an 53 kiloyum diyete girmemdeki sebep aslında kilolarımdan şikayetçi değildim benim için çok fark etmiyor zayıf kilolu olmak tek fark seçtiğim kıyafetler daha şık artık istediğimi giyiniyorum ve dışarıdan eve gelince daha az yoruluyorum ailem ve özelliklede sevgilim çok baskı yapıyordu zayıflamam için sevgilim artık zayıflamassam ayrılacağını söylemişti bu arada sevgilimin boyu 184 kilosu 76-77 neyse ben hırs ettim zayıfladım hem sevgilim ve sağlım için hemde istediğim kıyafetleri giyinebilmek için mini etekler kısa bluzlar mini elbiseler falan hep özeniyordum artık giyiniyorum. Fakat nedenini bilmiyorum ama sevgilime karşı bir soğukluk oluştu artık ona karşı eskisi kadar ilgim yok bazen tartışıyoruz 2 hafta önce instagramda bir bikiniyle poz paylaşmıştım diye 50 tane tantana etti kılığıma kıyafetime instagramıma falan çok karışmaya başladı çok sıkıcı hale geldi ve zayıfladığımdan beri sanki çevremdeki erkeklerinde ilgisi arttı aralarından beğendiklerim var sevgilimle ilişkime devam etsemmi ayrılıp başkasıylamı sevgili olsam?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Sevgilimden soğuma geldi ayrılıp başkasıylamı sevgili olsam?