Yok. Kaderde ne varsa o olur diyorum hatta artık aşka bile inancım kalmadı biri seviyorm desn kollarımı açarım belki ama tekrar inancım kaldimi dersen bişi diyemem. Bir yengeç olarak kalbim paramparça oldu artık kırılacak küçük kırıklar bile kalmadı dümdüz oldum. Bu saatten sonrada kimseye inanmam zaten
Olamayacağı için varsayımsal konuşayım. Ben pek fotoğraf paylasmazdim sosyal medyada bir de topluluk içinde çok da sirnasmazdim sevdiğime bunlar bile nazardan korur bir nebzede
Açıkçası 1-) geliriniz 2-) aşk hayatınız 3-) bir sonraki hamleniz bu üçlü gizli kalması beklenendir. Öyle ki karşıma sosyal medyada ilişkimi paylaşmıyorum diye komplekse giren biri olmuştu aktif paylaşımcı olmamama rağmen. İnsanlar kendini belli ediyor. Kemi alıp partner yaparsanız zaten o içinden patlıyor. Dışarıdan gelecek şeyler beni etkilemez onu da etkilememeli. Hani şu doğal seçilim ilişkilerde de boy gösteriyor
Gerçekten böyle bir şey varmış, herkesin kıskandığı bir ilişkim vardı, evlenecek gözüyle bakılıyorduk, her şey gerçek olamayacak kadar özeldi ve birden bire çok acı bir şekilde sona erdi, sosyal medyada paylaşmayın, mutluluğunuzu insanlara anlatmayın, nazar değiyor.
Face-mace, insta-minsta, wp-mp, gibi mecralarda paylaşmadan; sağa sola kendini gösterme merakı olmadan yaşanılan ilişkiler hem daha uzun, hem de daha kem gözlerden uzak hale gelir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Mal gibi insanlara gösteriş uğruna her haltı sosyal medyada paylaşmazsanız o zaman değmez sevgilinizi sosyal medyaya ha bire yayın edip bunun romantik olduğunu düşünüyorsunuz ! Çocukça ve cahilce özeliniz yani bu kadar ortaya atılmaz
İllaki çekemeyenler oluyor.. bizi hiçkimsenin bilmediği bir yere gider evleniriz.. bilmeyen ve tanımayanlardan zarar gelmez.. orda da hayatımızı kurarız..
En İyi Cevaplar