Bana Serdar Ortaç dinleten aşk size ne yapmaz🤦😄 Evet konumuz nazar nas felak mı okuyayım her sabah akşam, profilime nazar boncuğu mu koyayım. Nasıl korunulur ilişkiye değen nazardan🙄Sevgiliyi şöyle sevmek mi uhh
Bazı şeyler gizli yaşanırsa daha iyidir naçizane tavsiyem bu genelde mutluluk veren şeyler fazla göz önünde tutulursa nazar değebilir. Dualarınıza devam edin mutlaka. 🙏💫
Kimseciklerin haberi olmazken her şey nasılsa güzel ve tatlı yürüyor.. bildiklerimiz bizimle kalmalı.. birde ipleri sıkı tutmamiz lazim. Dua toprağa vurur gökyüzüne vurur korur derler.. dualara dewam.. beraber olmak adına çaba sarfetmeye dewam.. İnsanın olduğu yerde problem sıkıntı bitmiyor.. aşk sektörü kapanmış durumda.. Maşallah diyelim buldugunuza sımsıkı tutunun, kaybetmeyin.
Anlatmayacaksın, Paylaşmayacaksın, Soranlara normal insan diyecek kendi aranızda şımartacaksın. Nazar konusuna kökünden çözüm. İnsan yoksa nazar yok tabi nazar boncugu ve şapı çengelli iğne ile iç çamaşırına tutturabilirsin kocakarı tavsiyesi :)