2 yıl önce çok sevdiğim evlenme hayalleri kurduğum bir anda beni yarı yolda bırakan eski sevgilim bu gece bana mesaj attı. O dönem psikolojim alt üst olmuştu belki de ilkleri onunla yaşadığım için ağır gelmişti. O dönem çok defa konu açmıştım burada acaba yazar mı yazmaz mı derken aradan 2 yıl geçti ve yazdı ama bendeki fark artık ona karşı hissiz olmamdı. Katil tekrar yokladı ama 2. defa öldüremeyecek kadar. Hepimize ders olsun sevginin kıymetini , size verilen değeri zamanında gösterin. Yazışmaları ismini silerek gönderdim.
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim yorumlayanlara.
2 yıl sonra yazan eski sevgili? Ne garip hisler bunlar?
2 yıl yazmayıp da sonradan yazan insan net boşta kalmıştır. Bir de birkaç ay olmuş gibi ''Seni çok özledim'' yazmış... Seni enkaz altında bırakmaya gönlü elvermemiş, tamamen yıkmaya çalışıyor. Bana hiç samimi gelmedi. 2 yıl konuşmadığın birisine damdan düşer gibi ''Uyudun mu?'' yazmak nasıl bir yüzsüzlüktür. Bir kere giden, imkanlar el verdiğinde tekrardan gider. Şu an senden iyisi olmadığı için yazdı. Kabul etseydin, muhtemelen yarın başkasını bulur yine terk ederdi. Resmen gönül eğlendirme çabası... Bir de kadınlar bizlere duygusuz diyorlar! İyi yapmışsınız.
her kadın aynı değil, bu arkadaşın başına gelen olayın aynısı benimde başıma geldi, tek farkla.. ben cvp bile vermedim halbuki bir gün bana yazdığında ona cvp olarak neler yazıcağımı bile defalarca kafamda kurmuştum, yazmaya bile halim kalmamış meğerse
Yanlış yapmışsın çok uzun yazarak ve kullandığın kelimelere bakarak net bir şekilde söyleyebiliyorum ki umursamadım seni desende baya umursamışsın.
Bazen karşındakine değerinin olmadığını anlatmak istiyorsan eğer onu umursamadığını göstermek için kısadan kestirip atarsın ki o kişi uzun cümlelere dahi değmeyeceğinin farkına varsın.
Ama yinede tekrar kabul etmeyerek doğrusunu yapmışsın.
Bazen insanı tanımak için kurduğu cümleye bile bakmak yeterlidir anladığım kadarıyla sende iyi birisin ve inan sevdikçe karşıdaki değer bilmiyor kendimde yaşadım ve seni anlıyorum helal olsun ama hayatını ikinci kez mahvetmesine izin vermemişsin sevmişsin o çok belli hala ona kırgınsın tamamen silememişsin ama ders almışsın "bazı şeylerin değerini yitirince anlar insan " malesefki bu böyle umarım iyi biri sever seni ve sende onu
Helal olsun. Bu kadar uzun yazman ve her satırı içtenlikle yazman hala ona değer verdiğini hissediyorum. İçinde tuhaf bir his var dimi? Özlemişlik ve çokça kırgınlık. Ama asla affetmeyeceğin gerçeğini vurgulaya vurgulaya anlatman. Yine yazar sana. Yüzsüzdür bu insanlar. Dilerim bir sonraki vereceğin cevap tek satırlık cümle ve sonunda noktasıyla hoşça uğurlamak olur.
Bazen oluyor. Benim sanaldan bir sevgilim vardı. Sürekli benden fotoğraf falan isteyip atmak istemiyorum deyince kızıyordu. O zaman küçüktüm ve ilk günden bağlanmış gibiydim. Ama bana aslında ilişkiyi öğreten de o oldu. Sürekli bana engel attı. Ben onu sevdiğim için engelleyemedim en başlarda. Ama o beni sıktı ve engelledi. 6 ay sonra tekrar yazdı. Uzun uzun anlattım kendimi ama anlamaya niyeti yoktu. Umursamaz cevaplar veriyordum artık. Orada bana bir sürü küfür etti. Ama brn küçük bir kız olduğum için engelleyemedim genede. O engelledi. 3 ay sonra tekrar engeli kaldırdı ve yazdı. Cevap verdim. Umursamaz ve hissiz bir şekilde. Gene engelledi. 2 ay sonra tekrar yazdı. Umursamaz konuştum ve bu sefer daha akıllandığım için kendim engelledim. Ve geçen hafta engeli kaldırıp beni takip etmiş. Hiçbir şey demiyorum. Yokluktaki bir erkek işte 😂
Bu kadar uzun yazmana hiç gerek yoktu. Deymemiş hiç. İstersen ona küfür ede ede okadar uzun yaz her türlü Uzun yazman hoşuna gitmistir. Net kısa kesektin.
En İyi Cevaplar