Değersiz hissettiğiniz yerde durmayın.. Yanında olmayı seçtiğiniz kişi sizden uzakta duruyorsa, siz arzularınızı onun kucağına sererken her fırsatta geri çeviriyorsa, size göstermediği küçücük şefkati bile üçüncü şahıslara bol keseden dağıtıyorsa, her şeye rağmen onun yanında olduğunuz için varlığınıza şükretmiyorsa, orada daha fazla kalmayın.. #beyazorkidem😘
şu güne kadar yazdığın belki de en güzel satırlar bunlar bence.. en azından denk geldiğim diyelim.. sonuna kadar doğru.. kıymetli olduğun yerde duracaksın.. umursanmadığın yerde değil.
Mecburiyet ler olabiliyor. Mecburiyetlerden ötürü binlerce kadınımız sevilmediği yerde, sevmediği adamla bir ömre katlanmak zorunda kalıyor. Acilen kadın bakanlığı kurulmalı, kadınlarımıza çalışmasa bile sigorta ve maaş bağlanmalı ki bu zaruriyet ortadan kalksın. Kusura bakmayın soru aşk ile ilgili ancak sosyal bir yara da aynı zaman da.
Oğlum için duruyorum lanet olsun hergun kan kusuyorum ben annem ve babamdan bu duyguyu yaşadım oğlum yaşamasın diye katlanıyorum akşam eve geldiğimde hoş geldin baba demesi kadar huzur veren birşey yok hayatım karanlık oğlumun ki olmasin
ben durdum 2 yıl bı adamın yanında durdum benı sevıyo sandım ama anladım kı sevmemıs 2 yıl her ıstedge katlandım sevdı gıttım kızdı gıttım sevıyo sandım askın en temız halını yasadım benım zayıf notam oldu gorun kı Şu an yanımda degıl ondan kımseye guvnmemeyı ogrendım sevıldıgını dususndugum yerdede durmam artık kımseye guvenmıyorum
Kendi değerini bil ve her zaman hissettir karşı tarafa. Kendi değerini bilmeyen için asla peşinde koşma. Değerini bilen, hakkını veren kişi kim ise onunla mutlu olmalısın.
Öz abim beni çekemediği için evinden kovmaktan beter etti sabahın ilk ışıklarında gitmiştim 7 sene önce 7 senedir konuşmuyorum çok gereksiz bir insan ve rezil
O zaman su dunyada durmam gerekmiyor. Kimse beni sevmek zorunda degil ki. Sevilmedigim yer degil istenmedigim yer diye degistirirsek soruyu eger... Evet istenmedigim yerde durmam
En İyi Cevaplar