AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Allah yardımcın olur merak etme
Zaten zorluk çekiyosun şimdi birazcık daha zorlanicaksin sadece
Elbette ayakta kalabilirsiniz Allah yardımcınız olsun
Asla ümidinizi kaybetmeyin. Önce kendinize inanın mutlaka başarılı olacaksınız.
Peki evlendiğinde o kişi senin onu sevmediğini biliyor muydu bunu bilerek mi seninle evlilik yaptı
Ayakta kalamayacak bir şey yok herkesin rızkı ayrıdır
Rabbim yardımcın olsun
Allah yardımcınız olsun hanımefendi bende boşanıyorum ama sizin durumunuz çok zor çocuk var mı
Bence boş yapıyorsun tek başına da hayatta kalabilen insanlar var kendi ayağının üstünde durmaliydin
aykta tabi kalabilrsn ama hemen nesne boşanma kararı monusbilrmiuiz
Tek başına hayat cok zordur yakınlarına sığınmalısın
karıya kıza gitmelerfiziksel psikolojik şiddet., içki
bunlar zaten boşanma sebebidir
sen kendine güven ve kendi ayakların üzerinde durman lazım
2 tane evladin varsa bence onlar için her türlü ayakların üzerinde durabilirsin
bende evelndim ayrildim suanccok baska bi hyataim var yas olarak benden buyuksun evet zorlanacaksin ayakta dururken ama basaracaksin kimse senin hayatindan dhaa onemli degil bosanmak istiyorsn bosan hicbiseyi kacirma neolursa olsun
Her ne olursa olsun, güçlü bir kadın, her daim ayaklarının üzerinde durabilir...
Bir iş bulmaya bak kısa sürede..
Elbette zorluklar sıkıntılar olacak ama hiçbiri mutsuz evliliğinden dahada çok yıpratmayacak seni
Umarım mutlu olursun elimdrn gelecek bişey varsa yardıma ihtiyacın olduğunda haber ver
Allah yardımcın olsun
Benim teyzemin eşi vefat etti. Evi bile yoktu. Temizliğe gitti, çocuk baktı derken ev aldı. Şu an araba almaya çalışıyor. İsteyince neden olmasın.
sana destek olacak bir ailen varsa belki ayakta kalabilirsin. öteki türlü çok zor.
Tek başına da ayaklarının üzerinde durabilirsin niye duramıcan ki
sana is imkan saglayalim bundan sonrasi icin farkindaligi yuksek istedigin hayatini cocuklarinla yasa..
istersen yaparsin.. sana benzeyen bi dostum var yurtdisina cikip geldi saglamda tutundu..
Bir psikolojik danışmandan yardım almalısınız en doğru o yönlendirir sizi. Bu sorunu yaşayan çok kadın var. Allah yolunuzu açık etsin
Annem keşke tanıdık olsan ben senin arkanda dururdum kuzum sıkma canını Rabbim iyi insanlar ile karşı karşıya getirsin seni
Benim halamda senin şartlarında bir evlilik yaptı. Sonra boşanıp çalışmaya başladı. İyi kötü düzenini kurdu hayatını yaşıyor. Ama iş hayatı oldukça zordur çabuk pes edebilen insanlar için iyi değil.
Bence iki tane evlada sahip bir anne başarabilir güçlü olmak için sebebiniz çok kalan ömrünüzü mutlu olmak için yaşayın böyle bir evlilikte zira çocuklarınızı da huzursuz edeceksiniz.
Ben boşandım 2 ay önce. Her şey rayına oturuyor korkma.
Kalmalisin kadın güçlü olmalı ki erkek asla onu ezememeli
Ahh kurban olurum yaa
Keşke elimden bir şey gelse de seni o hayattan mutlu bir hayata kurtarabilsem
Secimlerini kendiniz yaptığınız hayatta umdugunuzu bulamayınca kadere lanet etmek ne kolay dimi..
Kardeşlerim böyle olduğunda mağdur olmamak için dini nikahla evlenin ki ömür boyu nafaka ödemeyin.
Git kendin dini nikâhla evlen o zaman boş yapma
tutunacak dalın olmadan boşanma ortada kalırsın zorluk çekersin
Aynen kocası da döverek öldürsün.
Elif yanlış anladın ben garantiye almadan boşanma demek istedim hayırdır tavukmu öldürüyo kadınları öldüren eller kesilmeli kırılmalı
Ne olursa olsun bitir bu durumda (anlattıklarına istinaden). Bir kapı açılır elbet
Ya arkadas benim fizyolojimi bozdunuz. Kendine neden guvenmiyorsunuz arkadas. Illa size birileri destek olmasi gedekmediginin neden farkinda degilsiniz
cocuklarını biraz daha büyüt dahah sonra olabilir onların hatrı için katlan
Detaylı konuşmak istersen fikirler verir yardımcı da olurum sana
Bosanma dusun bosanirsan ne yapacan kendi ayaklarin ustune durursun ama etraf ac dolu allah korusun basina bisey gelir onu kesin konus kocanla sonra karar ver bırakırsan
Çocuk la zor ama bakacak kimsen yokmu ve nerde yaşıyorsun
Kendinengüvenirsen güçlü olursun! Sakın ha bırakma kendini asla o kişiye muhtaç oldugunu düşünme!
sen sadece kendine inan kendi başına ayakta durmayı başarabilecek birisin bence
Kadınlar güçlüdür eğer şiddet falan görüyorsan bekleme şiddet yoksa bile mutlu olmadığın birinin yanımda kalma
instagramda arama kısmına sevgiselses yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar o sana yardımcı olur zaten bir çok kişiye yardım ediyor
x
Allah yardımcın olsun. Ne desem boş. Hele ki içki sigaram yok. abla sen de bana dua et. Evlenemiyorum yalvariirm
Huzursuz ortamda bulunmak tan aç kalmak iyidir. Öte yandan daha kötü durumlarla karşılaşma ihtimallerin var. Allah yardımcın olsun
Yaz bana en doğru olan neyse bir çıkış buluruz daraltma kendini her şey düzelir bir şekilde
😂
Neredeyse her soruya senin yorumunu okumak için giriyorum diyebilirim. :D
Belki inanmıyosun ama böyle kadınları görünce üzülüyorum solmuş ama kurtabilceklerini bilmiyolar
Edepsiz
Bak işte sen yardım etmek istiyosun edepsiz oluyosun naparsan yap
Tutunursun sen. Çıkarın olunca sevmediğin adamın parasınıda yaprağınıda yemişsin. Başka yaprak yemek korkutmaz seni.
Birilerine muhtaç olmak zorunda değilsin kendine güvendikten sonra herşeyi başarabilirsin
Çocuk musun? Neden birinin elini tutmasına muhtaçsın?
Başarmak isteyen başarır madem en başında sonumuzu biliyordunuz en azından keske çocuk yapmasaydınız kendinizi çok daha zora sokmussunuz onlarida. Bu durumlarda sadece çocuklara üzülüyorum.
Başarırsın sana inanıyorum yardımcı olmak ta isterim
Tutunduğum dalı kesersen ya ayaklarının üstüne düşersin ya da popo nun 🤓
Var sana örnek verririm senden daha beter bence vereceğim örnek
İsin zor ama çözümsüz degil senin başını ailen yakmis
Her türlü hayatta kalırsın korkma
Allah yardımcın olsun üzüldüm 🥺
Yufka yürekliler çetin yollar aşılmaz kimse açlıktan olmez bir şekilde hayatını devam ettirirsin
Bayagi mantikliymissin he
Eğer çalışmaktan korkmusyosan durursun
Baktım
Tutunacak dalın yoksa olmaz ya orta kalırsın
Ben sana dal olurum istersen tut beni ama kirma
Bende de aynı dert var. Seni iyi anlıyorum
Çalışır çocuğuna bakarsın
Ayakta kalabilirsiniz yeterki inanç ve çaba olsun
İşin çok zor Allah kolaylık versin
1xper fakeye ciddi ciddi yorum yapmislar. vay mmk