21 yaşındayım ama psikolojik olarak bu durum etkiliyor mutsuzum. 1.60 a 48 kiloyum minyonum göğüslerim böyle. Bu yüzden hiç sevgili yapmadım herkesi reddediyorum evlilik hayali bile kurmuyorum nasıl olsa esim sevgilim beğenmez diye. Böyle olup evlenen var mı ya?
Göğüslerim küçük bu yüzden herkesi reddediyorum ve evlilik düşünmüyorum?
Küçük göğüsler kötüdür diye kim demiş! Kendinle barışık ol. Kendinde beğendiğin yerleri düşün. Eğer psikolojik olarak kendini ikna edemiyorsan çaresi var. Plastik cerrahi. Ben yine de kendini sevip beğenmenden yanayım. Üniversitede erkek arkadaşlarımdan biri aynı seninki gibi göğüsleri beğenirdi. Bu bir zevk meselesi. O zaman ben de kemerli burnumu takayım kafaya :) Amaaan. Ne önemi var sen kendin olduğunda kişiliğinle karakterinle ruhunla güzelsen. Güzellik bir bütündür.
Niye kendini böyle hissetiyorsun ki 158 boyunda 65 kiloydum evlenirken eşim 175 buyunda 74 kilo fit çok mutluyuz huzurluyum bide doğum yaptım oldüm mü 90 kilo☺️ önemli olan anlayış ve geçinmek
Sen kendini olduğun gibi sevmezsen başkalarının seni sevmesini nasıl beklersin ki?
Ayrıca hormonal durum değiştiğinde, bu durum değişecektir,
Çocuk olduğunda da değişecektir.
Eğer çok sorun olarak görürsen, bir operasyona bakar.
.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadınlar yakışıklı, sakallı, geniş omuzlu erkek isterler. Çirkin erkekleri red ederler. Ama erkeklerin yorumlarına baktım, kadınların küçük göğüslü olmasını sorun etmemişler. İşte erkekler ve kadınlar arasındaki fark. Kadınlar narsist, bencil, erkek düşmanı ve feminist , erkekler ise iyi kalpli, vicdanlı, merhametli.
Ah be canım derdin bu mu? Şimdiden senin dışında 2. şahısı mı düşünüyorsun? Bugün hastanedeydim, oraya gittiğimde gördüklerimle kendi derdimi unuttum.. Kendini sevmezsen kimse sevmez seni değer vermez.. Çok takıyorsan ileride silikon taktırırsın.. Elalemi düşünmeden hayatını yaşaman dileğiyle 🙏
😂 nekadar güzel işte hem sirt ağrisi da çekmiyorsundur küçük memeli olmak ayricaliktir bagzi kizlar var sağmalik inek memesi gibi sanki vucudu komple memeden ibaret gibi iğrenç bence ben küçük seviyosam mutlaka kücuk seven de vardir 😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Senin erkek olduğuna kalıbımi basarım. Milleti iyi trollemissin. Yorumlara verdiğin cevaplar bunu kanıtlar ama böyle bir göğsü kimse istemez de beğenmezde. Göğüs yok çünkü. Göğüsten bahsedilemez bu küçük değil, hiç yok
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
NE erkeği kafan mi güzel senin benim gibi olup estetik ameliyatı olan dolu instagram a girip plastik cerrahlarin sayfasına bak istersen tahta göğüs gibi olup ameliyat olan dolu ben burda ciddi kafama takan bir konu olduğu için soru sordum
evet hepsi eski sevgililerimdi. sen o gibileri hiç takma onlar 1 koca sepette bir kaç çürük elma yani abaza tip. onlara çuval gibi gögüs versek yine mutlu olmazlar
Allah aşkına 164 boyum 48 kilom göğüslerim 85 beden ve ayrıca sporcuyum. Sporcu olmama rağmen küçülmüyor. Küçülsün diye neler yaptım neler. Değerini bil. Koşarken yürürken zıplayan bişey olmadıgına sevinmelisin.
fotoğraftaki gibiyse kötü tabi ama her şey göğüs değil belki karşındaki göğüse ona buna bakmıcak gerçi o okey olsa bile sen rahatsız hissedeceksin seninde kabullenip okey demen lazım bu görünüme
En İyi Cevaplar