eğer erkek ilk eşinden , yaşadığı problemlerden ötürü soğuduysa , aynı şeyleri ikincisinde de yaşayacağı için kuma konusunda net olarak aptallık etmiş olur. bunu bir erkek olarak söylüyorum.
eğer eşinle aranda problem varsa çözmeye çalışacaksın , eğer karşındaki kadın sorunu çözmek istemeyen inatçı birisiyse , ve ilişkiyi etkileyen bir ciddiyeti varsa , ayrılıp yoluna bakacaksın.
öbür türlü ne sorunu çözersin , ne de boşanmaktan kaçınabilirsin. ancak geciktirirsin.
buda zaman kaybı , arada çocuk olursa çocuklara da aynı şekilde zarar...
o yüzden ne aldatmaktır çözüm , ne metres ne kuma ne de başka şey.
kadın eğer aklı varsa , sorunu çözmeye gider.
değilse erkeğe de kadına da zulüm. çünkü biliyorum erkek iyi birisi olsa bile kadınlar gerçekten inadım inat deyip işi yokuşa sürebiliyorlar. o yüzden iş tamamen erkeklere düşüyor.
eğer ortada kadının bir şikayeti varsa , sorunu çözmeden o gece yatağa yatmamak lazım. yoksa kadınlar unutmuyor , zamanı geliyor hepsini hortlatıp işin içinden çıkılmaz bir hale sokuyor. bir problem varsa oluyor sana 100 problem.. erkekte böyle durumlarda hep kaçmaya eğilimli.
o yüzden aldatmalar daha fazla oluyor , çözüm mü? değil tam tersine sorunu daha da büyütüyor..
en iyisi olgun olmayan , konuşmaktan anlamayan, inatçı kişileri evlilik öncesinde iyi tanıyabilmek ,
ve yolları ayırmak. her şey sevişmek etmek değil. evlilik dediğin iki insanın uyumlu şekilde , saygı çerçevesinde beraber yaşayabilme sanatından ibarettir. değilse en güzel kadını da getirsen , en yakışıklı erkeği de getirsen , anlayış saygı sevgi olmadıktan sonra , aldatma da yaşanır , metreste olur , ikinci de olur , başkasından da çocuk olur :D sağlıklı ilişki dışında her şey olur.
benim ilişkilerden öğrendiğim bir şey varsa oda budur yani42 Yorumla
Soran+1 yılDisardaki 2. Kadina tutulabilir asik olabilir ve gerçekten mutsuz ama cocuklari icin katlanilan bir evlilik içinde olabilir değil mi?
- +1 yıl
bir ilişkiye çocuklar için devam edilmez.
mutsuz evliliğin etkileri eşlere etki ettiği gibi çocuklara da edebilir.
şiddet ve stres ortasında yetişen çocuklarında ileri de sıkıntılı birer bireye dönüşeceği unutulmamalıdır.
aynı şekilde bir insanın iyi bir eş olmadığı , onun iyi bir baba veya anne olmayacağını da göstermez.
o yüzden , çocukları anne / baba dan mahrum etmemek daha önemlidir. boşanılsa bile.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. evdeki ihtiyaçlarımızı karşılayamadığı için olabilir mi... türk kadınının en büyük sorunu trip atmak sevgisini gösterememek ve cinsellikte malak gibi uzanıp sadece yatmaktır. biz erkekler olarak hem iş hayatımızda hem ev hayatımızda trip yemekten usandık. sevgi sözcüğü de yok ya akşama kadar it gibi çalışmışsın eve gelmişsin surat beş karış trip bini bin para nasılsın bile diyen yok akşam ihtiyacın olmuş ve eşini istemişsin mal gibi uzanmış hadi çabuk bitir diyorsunuz. bir bende sarılıyım bir adamın sırtını tırnaklayım bir vücuduna opucukler kondurayım yok. dışardaki kadınlar bunu daha kolay ve rahat yaptığı için yalandan bile olsa canım cicim yaptıkları için erkekler ikinci kadını istiyor belkide metres hayatı yaşıyor... bu konu saatlerce konuşulacak bir konu kısa kesmeye çalıştım.
52 Yorumla
Soran+1 yılAsik olmus olamaz mı ya da şöyle diyelim daha anaç daha merhametli bir kadındır etkilenmis olamaz mi
Vermeye gönüllü her kadından almanın heveslisidir erkek... Bu yüzden adam ve erkek arasında büyük farklılar vardır. İlgisizlik, açlık, doyumsuzluk, eziklik psikolojisi, erkekliğini gösterme girişimleri erkeklerin klişe bahaneleridir. Oysa kadınlardaki nefs daha ateşli ve rakamsal olarak daha fazladır ateşi yakmasını bilmeyen erkek kadını kül eder, ateşi yakmasını bilen adam işin kaymağını bir ömür yer...
50 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisizlik, sevgisizlik, cinsel tatminsizlik, ego tatmini ve aşağılık kompleksi erkeği aldatmaya iter.
51 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılNedeni yok ki gadası
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. erkeklerin yaradılıştan gelen fıtratları böyledir.. kadınlara aşırı düşkünlük ve birden çok kadına meyledecek en azından bir "potansiyel" diyelim.. ister içgüdü deyin ister öküzlük.. tamam sevdiğimiz kadına bağlı kalabiliriz. sonuçta kalbimiz , değer yargılarımız , inancımız , irademiz de var.. ama bıraksanız dünya üzerindeki tüm erkekler 3 - 5 kadınla olur veya değiştirir sürekli.. bu fıtrattır.. içgüdüsel bir şey.. kadının yaradılış fıtratı ise genellikle , tek bir erkeğe bağlanmak üzerinedir.. son zamanda bunu delen yoldan çıkmış bazıları olsa da bu ayrı bir şey.. yaradılıştan gelen fıtrat. bu kadar. bir erkeği bir kadının peşinden koşturacak hale getiren içgüdü de yine bu kuvetli kadın düşkünlüğünden gelen bir şeydir aslında.. ister hayvan ibir içgüdü deyin.. çok güçlü bir libido..
38 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar emin konuşmanız çok ilginç. Yazdığınızı tekrar okur musunuz?
- +1 yıl
Kimsenin yapamadığını!
Bukadar genel konuşmayın nasıl emin olursunuz?
Bu sizin içinizde var olan birşey belliki doyumsuzluk kalp bir kişiye ait olur tabi kalbin varsa çok yazık...
Soran+1 yıl2 sini idare edebilir mi yani biri evde biri disarda
- +1 yıl
Yaradılış? Yaradılış diyorsan bir yaratıcıya inancın var demektir. Velev ki müslümansın. Allah, bir erkeğin/kadının nikahlı eşinden başkasıyla olan münasebetini HARAM kılmıştır, zinadır. Hani yaradılış diyorsun ya, yaratıcı erkeğe bir sürü kadınla beraber olma fıtratını verdiyse zinayı haram kılmazdı. Şimdi sen diyeceksin ki kuma getirebilir, peygamber de yaptı bilmem ne? Kuma getirmenin de ŞARTI var. Üstüne kuma getireceğin hanımın izin verirse ikinci bir eş alabilirsin. İzin vermezse o da sana haramdır. Kaldı ki hatunlar buna izin de vermez.
Yani sevgili arkadaşım burada bir atasözü paylaşmak icap eder:
"Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar." - +1 yıl
@timid61 ben islam şeriatı hakkında konuşmuyorum. beni tanımıyorsun. hakkımda beni ve ilmimi bilmeden yargılama. ben burada kimseye haram helal veya zinadan bahsetmedim. serbesttir falan da demedim.. bu fıtrat bizim imtihanımızdır.. bu ayrı bir mesele.. istersen sana şerri hükümlerle de yorum yazarım bu sorunun altına. kemalist veya komunist birine hitap etmiyorsun şu an. 5 vakit namaz kılan bir insana hitap ediyorsun. ama her nasılsa , sanki ben islam karşıt bir şeyler yazmışım gibi cevap vermişsin. erkeğiz ve kadınlara çok düşkünüz , tek kastettiğim şey bu. haram helal değil meselem burada. sadece soruya bir erkek olarak cevabım. erkek ırkı , çok eşliliğe daha yatkındır fıtrat olarak. ve erkeğin imtihanıdır da bu. bu kadar. celallenme hemen.
Erkek ister; erkek hayvandır. Nefistir kişinin özüdür. Nasıl söylemişler "Nefis ister, akıl aklar". Adam olan istemez. Adam olanın aklı iş çözer, çare bulur, derman olur. Adam olanın vicdanı aklar. Akcacıktır vicdanı suya düşse bulandırmaz; kadınını utandırmaz, gocundurmaz. Kuma ise şimdiye dair bir söylem. Amacın erkeğin zevki sefası değil kadını korumak olan eski bir eylem. Geçmiş dönemdeki cahiliye, kıtlık, savaş ve vahşetten kadının kişilik ve insani haklarını korumanın mümkün konuma getirme yoludur. Şimdi bunun için devlet ve mahkemeler var. Toplum gelişmekte, pürüzler muhakkak ki hala mevcut. İnsan eninde sonunda kendini toplayacaktır.
32 Yorumla
Soran+1 yılO zaman şuanda evli bir adam ikinci kadina meylederse metresimi kumasimi oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu herkes için geçerli olmaz ama şu an ki durumda dediğin çoğunlukta bunun sebebi de günümüzde ilişkilerin artık sevgiden çok birisiyle birlikte olma, yalnız kalmama ihtiyacı yüzünden, yedekte birilerini tutmayı tercih ediyolar...
50 YorumlaSiz bazı kadınların erkekler hakkındaki yozlaşmış düşünceleri gerçek anlamda sıkmaya başladı, bazı erkekler nasıl dört dörtlük insani onur ve ahlak anlayışına sahip değilse siz bazı kadınlarda dört dörtlük onur ve ahlak anlayışına sahip değilsiniz, açmış olduğun konu başlığına bazı kelimesini eklemek sana zor gelmiş olmalı ya da cinsiyetçi bir düşünceye sahipsin
32 Yorumla- +1 yıl
Bazıları değilde çoğunluk böyle kendini geliştirememiş çoğu
- +1 yıl
@Fnjdjsisisieidjd Çoğunluk kelimesini kullanmak isteyebilirsin yine aynı şekilde çoğul kelimesini kadınlar içinde karşılık olarak alırsın, biz erkeklerin düşünce onur ve ahlak anlayışlarını çoğul olarak saldırırsan aynı şekilde kendi hemcinslerin içinde geçerli olduğunu unutmamalısın
+1 yılAdem oğlu doğadaki diğer hayvanlar gibi çok eşlidir. Tek eşli olanların tek eşliliğe evrilme sebebi soyunu daha rahat bir şekilde devam ettirebilmesidir. İnsanda diğer hayvanlardan farksız olarak bilinçaltında genlerimi ne kadar fazla dişiye aktarırsam o kadar mutlu olurum vardır. Çok eşliliği tercih etmesinin sebebi gen diziliminde genlerinde saklı!!!
16 Yorumla
Soran+1 yılPeki bir soru ailesinde aldatan biri varsa o adam genlerinden dolayı aldatmaya meyilli olurmu
- +1 yıl
Tüm adem oğulları diyorum aldatmaya meyilli. İnsanlar tek eşliliği daha rahat ve masrafsız olduğu için sonradan öğrenmiştir.
Soran+1 yılPeki ikinci kadinda sahipleniyor mu bu süreçte o durum nasıl oluyor asik oluyor mu seviyor mu
Soran+1 yılIkinci kadina olan hisleri nasıl olur yani
- +1 yıl
Bilemem kendisine sormak lazım ama istiyorsa elde tutmak içim çabalar.
- +1 yıl
İnsanları diğer hayvanlardan çok ayırt etmemek gerek belgesellere bak çok eşli hayvanlar ne yapıyorsa insanoğluda ona yakın davranışlar sergiler diye düşünüyorum.
+1 yılAga bu söylediğin her erkek için geçerli bir duygu değil bak 5 dakika önce bir video seyrettim kadın adama iş veriyor adam parmağındaki yüzüğü gösterip yoluna devam ediyor bu duygu benim içinde geçerli bir kadına bağlandım mı o benimdir bende onun kuşlar gibi 😄 tek eşlilik he gözle gördüğüm güzelliğide kaçırmam bakarım aga
07 Yorumla- +1 yıl
Sorunun cevabını vereyim! sanırım ruhsuz, şerefsiz ve namussuz olduğu için olacak
Soran+1 yılO gördüğün güzelliğe bir teklifte bulunsan diyelim mesela niye olur bu işte sende
- +1 yıl
Ama başka biriyle evliyken nasıl o güzelliğe teklifte bulunayım bir kadınıma haksızlık olur iki benim karekterime yakışmaz
Soran+1 yılCok etkilendin asik oldun diyelim
- +1 yıl
Diyelim aşık oldum aşk duygusunu içime gömer yinede aşık olduğum karımı aldatmam
Soran+1 yılBuyuk konusma hacı emmi
- +1 yıl
Bunun büyüğü küçüğümü var hacı anne ben böyle terbiye aldım böylede devam ederim ben aldatmam aldatan mahlukat aldatılmış olur ne ekersen onu biçersin
Genelleme yapmasak lütfen her kadın gibi her erkekte bir değildir karaktersiz kanı bozuk olan sevmeyi bilmeyen bir kişiye sadık kalamayan her iki cinste yapar bunu bunun erkeği kadını yok seven insan aldatmaz sadık kalır sevdiğini asla üzmez korur kollar sahiplenir ve üzerine titrer güzel sevmeyi bilen insanlar var yani
02 Yorumla
Soran+1 yılBaska kadina asik olmaz mı biri varken hayatinda
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın kendi için çabalayan bir erkeği ilgi ve şafkate en çok ihtiyaç duyduğu anda (hasta iken) neden terkeder? işte bu iki sorunun cevabı kıyasıya kapışır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Değişik nedenlerden dolayi 1. yi bırakamaz.. O yüzden kadroyu 2 ye yükseltir.
Peki kadro neden 2 olur dersen o zaman kusura bakmayın ama erkeği hiç tanımıyorsunuz derim size.
Kadronun son sayısı açık uçludur.. 2-3-5... Ne kadar yakalarsa o kadar gagalar.00 YorumlaErkek aynı evde yaşayacağı 2. bir başka kadın istemez, istiyorsa zaten erkek değildir. Burada kaçamak ya da aldatmaktan bahsetmiyorum. Aynı çatı altında 2 kadınla yaşamak üstelik 2 si ilede canı ne zaman isterse seks yapmak herşeyden önce işkembe ve insanlık meselesidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasak olan ilişki çok zevkli oluyor bende evli adamlarla takılıyorum seks yapıyoruz adamlar daha mutlu oluyorlar ve sakin bir yapıya sahip oluyorlar aldatmak erkeğe spor yapmak kadar dinclik verir tavsiye ederim biraz zeki ve parası olanlar yapsın sadece diğer türlü eldeki bulgurdanda olursunuz
14 Yorumla
SoranAsk yok mu sana karşı yani
Cevap sahibi+1 yılAşık olan da oluyor ama evliler sonuçta ben istemiyorum sürekli ilişki
Kendilerini dünyanın en yakışıklı güçlü hem maddi hemde cinsel yönden tatmin edici sanıyorlar. Goril özgüvenine sahipler, herşeyi elde edeceklerini sanarlar. Ama daha ellerindekinin kıymetini bilmezler. Ileri boş delik gibiler..
30 YorumlaHayatıma bir kadın girdiği anda bütün kadınlar çıkar. Dünya sadece ondan oluşur.
20 Yorumla
+1 yılSinirlerimi depreştirme kız kğfredesim geliyor ister ne isteyemez elindeki ne travesti mi çıkmış 2. Kadını istiyor o 2 kadında aynısının daha beterini onlara yapsın dünyanın kaç bucak olduğunu anlasınlar.
* tabi her erkeklerin böyle değil10 YorumlaSiz kadinlar ikinci hatta daha fazla erkek arasinda istemiyormusunuz? metres kuma demiyorum, gurup erkek arasinda? Burda toplum baskisi tabulara göre cevap vermeyin, ruhunuzdaki fantazini sorgulayin, aranizda bu ruhta kadin cok var.
00 Yorumla
+1 yılAllah yarattigi mahlukun ihtiyaçlarini çok daha iyi bildiginden erkeğe 4 e kadar eş musade etmiştir durumu yerindeyse. Size ne oluyor da bu durumu yadirgiyorsunuz.
20 YorumlaHangi erkekler onlar? Genelleme yapmayın lütfen. Televizyondaki dizilerde abaza köylüleri görüp bütün erkekleri öyle sanıyorsunuz.
30 Yorumla
+1 yılİlki yetmiyor olabilir. Erkek sevmiyor olabilir. Zaten daha iyisini bulunca buna tekmeyi bascam diye düsünüyo olabilir. Her acıdan erkegin karaktersizliği
10 Yorumla
+1 yılBirinciyi adam gibi tatmin edebiliyorlar da sanki ikinnciyi istiyorlar 😄
51 Yorumla- +1 yıl
😄.
Erkekler değil karısını ya da sevgilisini sevmeyen aç gözlü erkekler ister
36 Yorumla- +1 yıl
Bence ona aç gözlü değilde sanırım şerefsiz ya da namussuz demek daha doğru olacak
- +1 yıl
Öyle erkek yerin dibine kadınlar baş tacı 👍🏻
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın 😄
- +1 yıl
Umarım çoğalsın ama sanmıyorum çağalacaklarını heleki bu devirde çünki bu yetiştirme karekter ve kişilikle alakalı şimdiki nesil 😱 ama yinede dileğin için amin 🤲🏻
Bir kadınla baş etmek yeterince zorken, ikinciye yeltenen de ne bileyim.. 😂
Ya aklı yok, ya aklı yok. 😁 başka seçeneği olamaz..10 Yorumla
+1 yılKadınladın 2.-3.-4. Adam istemeleri ile aynı nedenden.
20 Yorumla
+1 yılileri-de maddi durumum iyi olursa alırım 2 kadinda 3 haksızlık olmayacaksa Allahü teala izin vermiş sonuçta ama tek cekilmiyorken 2 hiç cekilmez 😁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. Ikinciyi isteyen erkekmi suclu yoksa ikinci opmayi kabul edenmi suçlu önce bu soruyu sor bence topu erkeğe atmak kadinlar icin bahane ikinci olan kadinda hemcinsine karsi yanlis yapmis olmuyormu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. salatasız yemek iyi olmaz, yemeğin yanında birde salata olursa daha lezzetli olur. ondan ikiciyi isteriz salata niyetine.
02 Yorumla
Soran+1 yılAsk olur mu ikinci kadinda
bence bu cinsiyet ile ilgisi yok her zaman ki gibi dediğim gibi bu karakter meselesi aldatmak isteyen aldatir ve ikinci bir partner arar
00 YorumlaDoyumsuzlar çünkü akılları bazen bel atı dışında hiçbir şeye çalışmıyor. A a pardon bazen demişim, düşüncelerinin %95'i öyle.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü kadın daha çok sever. Erkek daha çok sevilmek ister.
10 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmayalım herkes ikinci istemez şahsen ben istemem benim olsun 1 tane olsun.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılBirinci onun kadını olmuyorsa yani adam ilişki yaşamıyorsa karısı ile
Ya da doyumsuz bir şerefsiz ise14 Yorumla
Soran+1 yılAsik olmus olamaz mı
- +1 yıl
Olabilir tabiki
Ama bu yine yukarıdaki kapsam içinde olur genelde
Çok iyi cinsel hayatı olan erkek genelde aşık olmaz başkasına onun gibi birşey
Sana ne dedi boşanacağım ve mi
Soran+1 yılBen de biliyorum aslında gerçekten tavsiye üstüne yapılan bir evlilikti.. Ask yok deyip duruyor.
Cocuklar icin katlanıyor.. Ve aslında kağıt üstünde boşanmış ama aynı evde yasiyorlor.. Iflas durumu borçlar kalmasın diye.. Ama ben sanki gönül bağı da kopmuş hissettim- +1 yıl
Aslını anlamış olsan zaten bu halde olmazsın
Seninde birşeylere inanman lazım zaten
Sana bahane ve gerekçe olabilecek ne varsa mantıklı gelmek zorunda ki kendini aptal hissetmeyesin
Ama sonunda şöyle bir soru sorabilirsin
"Ben onun için... ... .. iken o bana gözümün içine baka baka... ... Bende ona... ... Iyi yapmış mıyım KS canlar?
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen ikinci kadın istemem. Bir tane fakat, bir ömürlük olsun istiyorum.
30 Yorumla
+1 yılOnu kadınlara sormak lazim neden bir erkeğin ikincisi olunur?
31 Yorumla- +1 yıl
Güzel yaklaşım.👍
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. 1. kadın onun burnundan getirmediğinden 2. ye göz diker.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisinden 1 hayır gelmediği için ya da doymadiklari için.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkek lerin kadınlar konusunda bir aç gözlülüğü vardır hep
07 Yorumla- +1 yıl
Belki doğaları gereği belki farklı şey
- +1 yıl
Ak sütten çıkmış ak kaşık değilim şimdi ne yalan söyleyeyim
- +1 yıl
Yanlış olan yanlıştır bende yapsam yanlış başkasıda yapsa yanlış
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler 2. Kadın istemez 3. 4.5. 6. Kaçtane olursa olsun hep bir eşy olmasa bile etrafında olsun ister eskiden beridir böylrdir haremlerden bellidir
02 Yorumla- +1 yıl
Bence tamamen kafa yapısıyla ilgili bir şey kendini geliştirememiş insanlar sizin dediginiz gibidir ama cogunluk bu durumda ve bence iğrenç sevgi maneviyat herşeyden daha üstündür
- +1 yıl
@Fnjdjsisisieidjd kendini geliştirememiş diyor ya. Sultan Süleymanı bilir misin? Ne kadar kendini geliştirdiğini be hareminde bilmem kaç kadın olduğunu. Tamamiyle nefis meselesi.
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben istemiyom yauv. Ben birine anca bakarım. Napim birden fazlayı. :-/
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı. Genelleme yapmayın ya , kadınlar da hiç yok dimi? 2. 3. erkek yapanlar
00 Yorumla
+1 yıl1. kadın enayi ise neden istemesin ki , bedava mal orucu bozmaz derler
00 Yorumla
+1 yılİstediğim bir kişiyi tip sorunundan ötürü alamıyorum ikinci kişiyi istediğim nereden çıktı?
00 Yorumla
+1 yılBen birinciyi bile istemiyorum millet 2.'yi neden ister ki 😄
14 Yorumla
Soran+1 yılKim üzdü seni
- +1 yıl
Biri değil ya genel olarak anlaşması zor kadınlarla 😐
Soran+1 yılHic çevrende yok mu biri varken hayatında 2. ye tutulan
- +1 yıl
bir kaç tane önceden olmuştu geneli kadınların çok stem ve ilgilenmemesinden kaynakliydi ama bana sorarsan ikisinede pek gerek yok
+1 yılKendine güvenmez ve yedekte ikinci kadını tutar yani mesela biz kadınlar ikinci bir erkek tutmayız
00 YorumlaNe demişler bir kadının nesi var iki kadının dırdırı daha çok
10 Yorumla
+1 yılBu işin erkeği kadını yok kadına iki erkek ister kadında aldatır, bu karakter kişilik meselesi..
20 Yorumla
+1 yılİstemedim hiçbir zaman
12 Yorumla
Soran+1 yılNe olur verelim😂
- +1 yıl
Gerek yok sonra ağlıyorsunuz aldatıldık diye :D
+1 yılKaraktersizligin izahı yok
30 Yorumla
+1 yılBuna karşıyım gecenin kadını için evimin kadınını üzmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYine başladınız ha bacım bunları kimden duydun ama erkekler ikinci kadın istemez
00 Yorumla
+1 yılben sırf iyi niyetimden isterim bir takım isteklerimden dolayı değil mesela evi barkı ailesi olmayan yardıma muhtaç eş isteyebilirim anca
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFarklilik olsun diye sanirim. Benim de icimde hep 2 kadınla seks yapma istegi olmustur :))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılkaraktersiz olanlardan bahsediyorsun sanırım zira herkes böyle değil.
00 Yorumla Bayanın eksikliğinden kendini kullanamaz eksik kalir erkekte görmez yok sayar
00 Yorumlaİstemem biriyle uğraşabileceğimi sanmıyorum, 2 fazla
10 Yorumla
+1 yılErkekler öyle şeyler istemez iftira atma askldfjlkjsd
00 Yorumla
+1 yılDoyumsuz oldukları için ve tek bir kadına ait olma ona muhtaç olma hissini yediremedikleri için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılBen istemem şahsen mutluluk her zaman Tek insanda saklıdır
00 Yorumla
+1 yılBirinci her zaman denemedir
İkinci gerçek aşk dır06 Yorumla
Soran+1 yılBen de oyle düşünüyorum inanır misin
- +1 yıl
Öyle ama zaten
Soran+1 yılAska inanman sevindim.. Gündeminde bosanma yoksa birinciyle ikinciye gizlilik mi teklif eder o zaman.. Sonuçta asik
- +1 yıl
Tam anlamadım özel den sor eğer soru sıkıntılı ise
Soran+1 yılMesajlaşmayı başlatır misin
- +1 yıl
Takip mi ettin sen
+1 yılDoyumsuz olduğu için...
00 YorumlaEğer bir erkek iki kız arasında kalıyorsa 2. yi seçsin çunku birinci mutlu etseydi 2. ye gerek kalmazdı.
14 Yorumla
Soran+1 yılAsik olmus olabilir mi 2. ye
Soran+1 yılPuf noktalari var mı asiksa söyle cinsellikle söyle gibi
- +1 yıl
Eğer aşıksa düşünceli gelir biraz düşünceli olur yani sürekli birsey düşünür is yaparken felan eskisi gibi de ilgi göstermiyorsa ya da eskisi kadar gülmüyorsa vakit geçirmiyorsa aşıktır. eğer farklı şekilde biri varsa onuda senin anlaman lazım senden biraz uzaklaşmissa yani öpmuyorsa sarilmiyorsa ya da bu ara biraz daha sana ilgi duyuyorsa ve sende eminsen iyle olmustur. Biraz uzun oldu umarım anlatabilmisimdir
- Devamını Gör (136)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat