Boyum 1.57 konuştuğum çocuk 1.96 sizce bu ilişki yürür mü. Çocuk beni çok sevdiğini söylüyor ve boy sorum değil diyor. Ama cidden aşırı sorun bence :( Lütfen. Kötü yorum yapmayın boyum koşa biliyorum evet yanında çocuğu gibi kalırım va vs bu yorumları çok okuyoruz ciddianlamda yorumlayın lütfen. Sizce dışarıdan 10 15 cm topuklu giydiğimde nasıl görünür. Böyle bir çift görseniz ne tepki verirsiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılBen 180 im yani ben bile çok tercih etmem açıkçası o aralığı ha seversem başka ama 196 ya o boy nedir ya😂
Kusura bakma ama daltonlardaki boy sıralaması geliyor aklıma.
Eğer dışarıdaki insanların ne söylediğine bakmam diyorsan sıkıntı yok ama ben etkilenirim söylenenlerden diyorsan kusura bakma ama herkes alaya alır seni bu bir gerçek.05 Yorumla
Soran+1 yılYa iyide koşa boylu kuzular uzun erkekleri sevemez veya uzun erkekler kısa kızları sevemez diye bir kaide mi var. Herkes herkesi sevebilir ki bence. evet haklısın ama sonuçta 1.96 için 1.70 bile kısa yani denile şeyleri takmam ben o zaman olabilir bence
- +1 yıl
Tamamda 170 ve üzeri kız daha az diye zaten genelde o boy söylenir.
Ayrıca 170 ile 157 arasında bile çok fark var.
170 bir kadık topuklu giyince 180 oluyor ve aradaki fark 16 cm ki bu çok uzun bir erkek ile arada olabilir bir fark ama diğeri komik bir fark yani. - +1 yıl
Ayrıca biz sevemez vs demedik eğer dışarıya bakacaksan çok gülen olur dedim ama yok ben takmam dersen ne ala o zaman sorun yok.
Soran+1 yılPeki teşekkür edeirm
- +1 yıl
Rica ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılTopukluyu unut yine kurtarmaz sevgiye bak yasin boyun onemi yok kalp severse gerisi hikaye leyla cirkinmis mecnuna sormuslar yahu ne buldun bunda oda demiski sen bide benim gozumle baksan anlarsin demiş kaptın sen buna ha 😄 😅
15 Yorumla
Soran+1 yılAlkışlıyorum. Cidden gerçekten sevgiye değer veren insanlar hala var bunları görmekte ayrıca mutluluk verici
- +1 yıl
🙏🙏 mutlu olursun kardesim insallah boya felan takilma sevecek olan zaten sever bunun boyla alakasi yok gonul isi bu bir gulusu bir bakisi insani yakalar 🙃
Soran+1 yılYaaa cidden çöl güzel konuştunuz ağzınıza sağlık 😇teşekkür edeirm katılıyorum size
- +1 yıl
Rica ederim :) sende yorumdan ve espiriden anliyorsun hayirli geceler
Soran+1 yılHahaha teşekkür ederm 😇 iyi geceler sizede
+1 yılBen de 158 ve eski flortum 193 du yapılı bir adamdı. Ben de hep topuklu giydim bazen kaldırım da yürürken onu aşağıya indirir ben kaldırıma çıkar konuşurdum kavga edeceksem tabure koyar üstüne çıkar gözüne gözüne konuşurdum 😁 sen mutluysan o mutluysa milleti sorun etme.
Basketçiler hep 2 mt hepsinin sevgilileri de uzun değil10 Yorumla
Sevgilim 193 ben 158
Kimin ne dediği ne düşündüğü neden önemli olsun ki? Biz çok mutluyuz.
Takma sende, seviyorsan devam kuzusum127 Yorumla
Soran+1 yılYaaa harikasınız teşekkür ederm gerçekten mutlu oldum 😍
Soran+1 yılSizde inşallah canım 💜
Soran+1 yıl@mcjoseff ne alaka şimdi
Soran+1 yıl@Kovacic10 tipsiz olduğumu nerden biliyorsun ayrıca herşey tip mi
Soran+1 yıl@mcjoseff o sevmiş sevgili olmuş sna mı kalmış ayrıca hep bu iprenç zihniyetteki insanlar yüzünden insnalar doğru düzgün aşkını yaşayamıyor. Sizin gibi sapık zihniyetteki erkeklerde bacak boyu uzun kozları tercih eder tabi niye tercih ettiğinizde ortada. Sevmek fizikle olmuyor kalple oluyor
Soran+1 yılHaklısın canım 😘
Soran+1 yılahshsh birşeyler saçmalıyosun işte kendi çapında. Seni düşürmek isteyen mi var. Sen bu karakterdesin ama beğenen beğeniyor herkes bir şekilde bireyleriyle evleniyor sevgili oluyor. Sen bulursun umarım uzun boylu birini. Ama sen beğenmiyorsun diye uzun erkeklerin koşa kızalrı sevmesine de karışma
Soran+1 yıl@Kovacic10 ben burum kıvırmıyorum İnan bana çünkğ 1.70lik erkekler 1.80 ve üst erkeklerden daha egoist olup koşa kızlarla takılmak istemiyor. Karşıma hiç 1.70 erkek çıkmadı veya boyuma uygun 3 sevgilim oldu 3üde 1.80 üstüydü sence benim suçum ne. Bunda ben alnıma 1.70erkekler benimle muhattap olmazın yazıp çıkmıyorum sokağa
Soran+1 yıl@Kovacic10 ayrıca 1.88 olan erkek arkadaşım bana seni seviyorum benimle sevgili olur musun diye sorduğunda ben hayır olmaz ben dengim birini bulmam lazım mı demeliydim?
- +1 yıl
Burdan gelmek istediğim nokta şu.
Kadınlar kendi altında bir erkekle birlikte olmaz. Kendi AYARINDA bir erkekle de olmaz.
Hep kendinden daha üstünü, hep daha fazlası, hep daha iyisi... Çıkarına uygun adamı bulur, adını da "aşk" koyar.
Siz ne kadar duygusalsınız ya. Yersen...😂👍
Soran+1 yıl@Kovacic10 o yazdığımdan da bunu çıkarman helal sana be sen en düzle fikirleri ortaya koyuyorsun ödül falan verilmeli sna. Kimse kimseden üstün değildir bu bir. Azıcık boy uzun diye o insan sendne üstün olmuyor. Keşke sevginin ve aşkın taksonlardan ibaret olmadığını insanlar artık anlayabilse. O zaman çöl daha güzel bir dünya olurdu. Sen vöyle saçma düşüncelerinle devam et eminim ki o aradığın uzun boylu kuzu bu kafaylabulursun. Uzununu bulursun ama bu kafaylaseni gerçekten sevenini bulur musun orası meçhul. İyi geceler sana
Soran+1 yılKadınlara olan saygısı ortada canım benim profilindeki sorulardan ve saygısızlığından belli. Senin ve benim konuştuğumuz erkek karşımıza böyle saygılı ve sevgili insanlar çıktığı için dua etmeliyiz. Sevgiden yoksun ve sevgili olmayı sadece yatmak olarak gören bir zihniyetten nasıl bir yorum bekliyorsun ki. Gereksiz boş bir insan
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
33Cevap
+1 yılTatlım bu soruyu sorman bile insanların seni nasıl kırdığının kanıtıdır. Sevgi varsa boyu geçtim gözü kör olsa umursamazsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılYaaa gerçekten çok haklısın böyle yorumları okumak çok mutlu ediyor beni
- +1 yıl
Hep mutlu ol tabi🤗
Soran+1 yılSende canım 🥰
olur. niye olmasın. tall girl var, senin durumuna yakın bir film. izle istersen.
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😇
Gerçekten birbirinizi severseniz boylarınınız çok da önemi yok
11 Yorumla
Soran+1 yılHelal be bemcede 🙏🏽
Eğer beğeniyorsanız birbirinizi kimin nasıl düşündüğüne önem vermeyin
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏽🙏🏽🙏🏽
+1 yılHay sizin boyunuza be.
Mesele boyda mı yürekte mi bir karar verin artık.11 Yorumla
Soran+1 yılYa bende vöyle düşünüyorum ama bazı kendini bilmezler konuşuyor mesela :(
Ben 182 cm'im, eski kız arkadaşım ise 158 cm'di. Bence sorun değil gibi gözüküyor olsa da aslında basbaya sorun vardı. Ondan sonra tercihimi nispeten boyu bana yakın olan kızlardan yapmaya başladım.
05 Yorumla
Soran+1 yılÜzdü. Mesela sorun neydi senin için yani?
Soran+1 yılAnlıyorum. Tabiki herkes bir değil
Soran+1 yılHaklısın 😇
+1 yılAçık konuşayım hiçbir erkek hiçbir kızla sevdiği için birlikte olmaz niyeti farklıdır herzaman erkeklerin ha gerçekten seviyorsa sıkıntı yok ama ben şahsen sizi görsem baba kız sanarım 😂😂😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Ya topuklu giymek ya da giymemek gibi ıvır zıvır şeyleri hiç düşünmeyin.
Benimde boy 1.95 ve 1.56 sevgilim vardı,
Çok memnunduk ikimizde bu boy olayından hiç sorun yaşamadık.
.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılBence de sorun değil, bulmuşsun minyon seven dalyan gibi çocuuu bırakma haline şükret git 2 rekat namaz kıl. Aletide varsa bir 20 filan tadından yinmez. 😉
00 Yorumla Yanlış anlama lütfen ama komik olur. Tabi siz birbirinizi seviyorsanız bu bir sorun değil. Boşver elalemi.
00 YorumlaYanında ağır kezoo görünürsün. Hayır 1.96 boyuyla o utanmıyor mu yahu, ben sokakta gezmeye utanırım yanımda o kadar tıfılla.
00 Yorumla
+1 yılyani teyzem benden kısa 160 falan eniştem 2 metre resmen o bir dev jhhujhgjk
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 170 175 180 olsa olurda 196 ne çok fazla noktayla ünlem gibi olursunuz :D
10 YorumlaYemin ederim bende 1.57 ve sevgilim 1.96 aramız çok iyi bunu kafana takma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılDışardan garip görünürsünüz ancak sevgileriniz eşit boyda olsun gerisi mühim değil
00 Yorumla
+1 yılMillet ne der diye düşünerek yaşamayın en fazla 15 dakika konuşurlar arkanızdan bu 15 dakika için hayatini mi degistireceksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim konuştuğum kız da 150 cm o da senin gibi düşünüyor malesef
00 Yorumla
+1 yılBahsettiğin boy farkına rağmen evlenen bir çift var tanıdığım Seviyorsan boy o kadar da sorun olmayabiliyor Millet ne derse desin ayrıca
00 Yorumla
+1 yılSorun değil diyormuş? Niye kendine sorun yapıyorsun ki evet kötü bir durum gibi gozukebilir ama sevdikten sonra boş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılIlerde çocuk biraz uzun boy kalıplı kadın heves ederse sende arada kaçamak yapmasına göz yumarsın sorun olmaz.
00 Yorumla Bana tatlı geliyo yaa böyle şeyler
11 Yorumla
Soran+1 yılYaaa 💜
+1 yılÇocuk belki sorun etmeye bilir ama ileride ailesinin edeceginden adım gibi eminim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAradaki fark cok olunca yanında cocuk gibi kalırsın. Beline sarılması bile zor olur.
00 Yorumla
+1 yılKanka konuşurken saldeyeye çıkıyormusun sesin gidiyormu yoksa telefonlamı?
00 Yorumla
+1 yılo adama 180 kız lazım...
ama askta boy sorunu olmaz bosverin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim böyle bir sevgilim vardı onu hatırlattın😂
37 Yorumla
Soran+1 yılYani olabilir mi diyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@colombuss olsun😂
Cevap sahibi+1 yılOlur tabi kızım niye olmasın çok tatlı durursunuz☺️
Soran+1 yılYaaa 😍
+1 yılBende seviyorum ya benimde uzun boyum 😔🙈
15 Yorumla
Soran+1 yılSende mi koşa bir kızı seviyorsun mesela sen sorun ediyor musun kısa olmasını?
- +1 yıl
Hayır 😔😍 Tam tersi bayılıyorum..
- +1 yıl
Evet zamanında sevdim hatta hala unutamıyorum 😔😔
Soran+1 yılYaaa :( allah yardımcın olsun inşallah çöl daha iyi birisi çıkar karşına unutmam gerekiyorsa eğer
- +1 yıl
Zor unutmak çok denedim ama yok 🙄 Şey takip edebilirsen sohbet edelim mi kafa dağıtırım lütfen 😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomik duruyor ama sevdjyseniz neden olmasin
10 Yorumla
+1 yılHayat seni yoracak belli ki
10 Yorumla
+1 yılGuinnes ödül vermeli sana
10 YorumlaTopuklu da kurtarmıyor 🤔
00 Yorumla😂 Helal kız o boyla
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. Yan yana nasıl gözüküyor merak ettim. 🙄
00 Yorumla
+1 yılSevgi varsa gerisi önemli değik pek
10 Yorumla
+1 yılGülerim bacım kusura bakma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklıma bir p*rno sahnesi geldi 🤔
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaklıma gelen şeyi söylemek istemiyorum.
00 Yorumla1 xper Fakesin normal
00 Yorumla
+1 yılÇok uzun değil mi ya.
00 Yorumlagittiği yere kadar götür.
00 Yorumla
+1 yılŞeytan tüyü var sende
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoy sorun olmaz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYürür evet o yürür sen yuvarlanarak gidersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Yuksek topuk bisey ifade etmez kolunda otur gitsin
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSekste iyisinizdir ne sikker seni
00 Yorumla
+1 yılKonik olur
00 YorumlaÇok saçma
Yurumez01 Yorumla
Soran+1 yılNeden mesela?
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Böyle cift cok
00 Yorumla
+1 yılKendine gel kızımmm