Aşk İlişkileri Sevgilimin boyu 1.81 benim 1.59 sizcee? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce neresine gelirim cok dikkat cekermi? Güncellemeler+1 yıl Guncelllll Sevgilimin boyu 1.81 benim 1.59 sizcee? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
darksafir Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aha bak 181 benim boyum ben açıkçası 1 65 1 70 altı pek dikkatimi çekmiyor ne yazık ki. Çünkü ben bana yakın olsun isterim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya birsey dicem senin boyun 1.81 se bak iyi denk geldi sence neresine denk gelirim Yorumla darksafir +1 yıl Yani bilmiyorum da sanırım göğsüme gelirsin öyle bir arkadaşım vardı göğsüme geliyordu yani Yorumla
esoylu7 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 46% +1 yıl Neresine geleceğini söylemek zor ama göbek falan kanki 😂Allah'tan 1.40 falan değilsin 0 0 Yorumla
FahriEren01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl boy farkı önemli değil , yaş ve kültür farkı önemli. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yani neresine gelirsin bilmem ama içine girdiğinde karnına kadar gelebilir bişey var dikkat et 😈 0 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Allahım çok sevimli 😅😂 gğüs hizasına sanırım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim sevimli bulduğunuz için:)) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yok ya düşünme hiç bence. ben de senin boyundayım o 185 186ydı uzundu evet ama garip hissetmedm hiç 0 0 Yorumla
_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diz kapağına 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ohaa amma attın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aha bak 181 benim boyum ben açıkçası 1 65 1 70 altı pek dikkatimi çekmiyor ne yazık ki. Çünkü ben bana yakın olsun isterim.
Ya birsey dicem senin boyun 1.81 se bak iyi denk geldi sence neresine denk gelirim
Yani bilmiyorum da sanırım göğsüme gelirsin öyle bir arkadaşım vardı göğsüme geliyordu yani
Neresine geleceğini söylemek zor ama göbek falan kanki 😂Allah'tan 1.40 falan değilsin
boy farkı önemli değil , yaş ve kültür farkı önemli.
Yani neresine gelirsin bilmem ama içine girdiğinde karnına kadar gelebilir bişey var dikkat et 😈
Allahım çok sevimli 😅😂 gğüs hizasına sanırım
Teşekkür ederim sevimli bulduğunuz için:))
Bacağına gelirsin anca. :D
yok ya düşünme hiç bence. ben de senin boyundayım o 185 186ydı uzundu evet ama garip hissetmedm hiç
Diz kapağına
Ohaa amma attın
Kısa kalmışsın ama önemi yok ya salla
Gayet iyi