Beni kullandığını çok geç anladım maalesef?

Arkadaşlar önceden bir sevgilim vardı ilk tanışmamız bile cinsel sohbetle başladı ama sonradan birbirimizi anladık yanıma geldi bana sürpriz hediyeler aldı etti ben hiç yanına gitmedim hatta ancak üçüncü buluşmada sinemada öpüşürken malum yerime dokundu falan ben de 17-18 yaşındaydım sonra diğer buluşmada bu sefer bildiğin elledi hatta elini soktu falan düşünün ben de o zamanlar bir ilgiliydim cinsel şeylere sonra arabayı kenara çekip kimsenin görmeyeceği yerde oral yaptı ve yaptırdı otele aparta gittik tabi gezdik dolaştıkta ama her geldiğinde bir şeyler yaşadık ilişki olmasa bile ama bunları yaparken gelecekle ilgili hayalllerindende söz ederdi çocuğumuz olur işte ister misin benden falan ben kendimi bir süre sonra cinsel obje gibi görmeye başladım önceleri hoşuma gitsede bir akıllandım ayrıldım iki yıl uğraştı inanmadım arkadaşlarım böyle şeyler yaşadığımı bilmediği için hep çocuk uğraştı barışmak için dediler ama bence yanıma öyle şeyler yaşayıp tatmin olmak için gelirdi beni ailesiyle tanıştırmadı hiç gelecekten söz etsede uzaktan tanıştırmak istemedi buraya gelmen lazım derdi Şubat ayı gibi sözlendiğini gördüm o zamanki çocuksu duygularımı kullanıp bana cinsel baktığını sonradan anladığım için ona sana hakkımı helal etmiyorum diye mesaj attım sen neden gittin yaptın diyeceksiniz ama o zamanlar gerçekten çok istekli hissediyordum birde o ilk tanıdığım erkekti seven insan sevgilisini ister mantığındaydım siz olsanız duygularınıza üzülüp o kadar zaman geçmesine rağmen içinizdekileri böyle birine söyler miydiniz?
Beni kullandığını çok geç anladım maalesef?