Iliskilere bakış açım bu şekilde sizce yanlış mı düşünüyorum?

Benim için kadın erkek arasındaki ask ilişkisi şöyle bişey iki insan kadın ve erkek birbirini sevdiği için birbirinin hayatına girer ve hayatı birlikte paylaşırlar iki kişilik yasarlar erkegin kadını kadının erkeği kıskanması hesap sorması erkegin kadının giyeceği kıyafete karışması bana cok saçma geliyor. Sonuçta siz birbirinizi hayatına sonradan dahil olmuş iki insansiniz kimsenin kimse için vazgeçilmez olduğuna da inanmıyorum yani o olmasaydı başka bir erkeği kadını da sevecektin hem bir insanı sürekli kıskanarak kısıtlayarak elinde tutamazsın ki bir insan seni sevdiği için senin yanında olmak istediği için yanında olmali sonra ben erkekten bana şunu alsın benim masrafımi o ödesin olayına da karşıyım erkekler cüzdan değildir kadınların bir çoğu kadını erkeği eşit görüyor ama erkek bana şunu alsın ilk buluşmada hesabı erkek öder demek bile kadını erkekten aşağı görmek bence yanlış mı düşünüyorum. Yani bir insan senin hayatında diye onun merkezinde olmak zorunda değilsin sonuçta senin dışında da bir hayatı var bana bos geliyor sürekli ilgi merakı
Iliskilere bakış açım bu şekilde sizce yanlış mı düşünüyorum?