ben 174 boyunda bie kızım üniversite meuznu hemşireyim 5 bin tl maaşım var. ve güzelim. başarılıyım nişanlım ise askeri ücretle. çalışıyor. ve benden 1 cm kısa. neyde lise meuznu. kendisi. yani bu ilerde aramızsa çok sorun olur gibime geliyor bana layık olmadığını düşünüyorum. ve bu nedenle bitirmeliyim. çünkü böyle çok örnek var ilerde sorun olan sizce
Cevabın nedir?
+1 yılBende calismadigim halde hemsire ve tip okuyan iki kişiye kapıyı kapattim. Ne o öyle nöbet tutuyorsunuz, eve yorgun geliyirsunuz, sizinki de hayat mu?
Bilmesek tamam derim de, ama hiç iyi yasantiniz olmuyor, bunu sizde biliyorsunuz, bunun dışında eşim hergun birsürü sapıkla, yabanci erkekle muhatap olacak, hastane zaten hastalık bölgesi, tedavi edilmeye gittiğimde, daha büyük bir hastaluga yakalanmaktan korkuyorum 😄.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben sen önce insanları insan oldukları için sevmeyi öğren sana değer verene bak cebini sana açana değil senden faydanlanmak isteyenlerin amacını tahmin edebilirsin güzel seksi hemşire ha olmaz ben çok para kazanan birisini istiyorum diyorsanda saygı duyarım umarım sana değer veren biri olur
16 Yorumla
Soran+1 yılkardeş ben şunu diyorum kimse peri masalında yaşamıyor. üzgünüm ama evlilikler bundan bitiyor aslında para meşale değil asla. ama şimdiden bunun sorunları çıkarıyor eğtim farkının . sevmek başka şey geçinmek başka şey. . yani bunlar sürkeli ile3de sorun olacak bile bile ateşe atmayalım ikimizde şimdiden sürkeli bunun benle kavgasını ediyor eğtim ki olmam suç gibi ben yoeıkuldum
- +1 yıl
öncelikle ben senin abin yaşındayım kardeşin değilim sonrasında da eğerki siz şimdiden dediğin gibi bunun kavsını yapıyorsanız zaten ilişkiniz bitmişki devam etmenin bir anlamı kalmamış
Soran+1 yılaynen öyle
- +1 yıl
hayırlısı demek lazım ozaman sen ne arıyorsun şimdi senden uzun olması paralı olması eğitimli olması şartmı yoksa kısa paralı ve kendini geliştirmiş eğitimini üst düzeye çıkarmış biriside olurmu
Soran+1 yılhayır ben şunu istiyorum para önemi yok. ama kendini ezik gmenedin sorun çıkarmasın eğtim seviyesi önemi değil ama kendini geliştirmeyi bilsin nişanlım da dorun bu kendini geliştiremiyro dövünüyor üretici değip
- +1 yıl
peki onu üretici olmaya yönlendiremiyormusun aslında seni merak ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke düzgün türkçe yazım kurallarından da haberin olsaydı.. Ne komiksiniz ya 10 kişiden 8 tanesi rahat hemşire olur. Kaç dil biliyorsun? Dünyanın kaç tane ülkesine gittin? Kültür seviyen ne durumda? Kaç kişiye gönülden yardım ettin? Güzelim diyorsun , aynaya bakıp çirkinim diyen çatlarmış zaten. Çağımızın en büyük sorunu ego.
42 Yorumla
Soran+1 yıl@tasknaydnn bu arada. 4 dilim var. ve 4 yıl berlinde yaşadım türk değip new-york üni mezunuyum... mesele şu onla eşit olamam ben zaten dünyanın en iyisiyim demedim ama şartlarım nişanımdan iyi bundan bahsettim cahil kasan bunu almıyor ben demedim ki hemşirelik büyük iş ama nişanlıma göre büyük peri masalında çi
böyle düşünüyorsan neden sevgili oldun ve nişanlandın ki o kişiye yazık değil mi sen gidince hemde gitme sebebinin ayrılma sebebinin bu olduğunu öğrenince ne olur kim bilir hayat toz pembe değil evet ama hiç bilemezsin karşına daha beteri de çıkabilir
14 Yorumla
Soran+1 yılaslında böyle düşünüyordum asla. ama şimdi den bu farkı görmeye başladım bana baskıları olsun sürekli bu tür olaylar oluyor. eminin ki evlilikte daha çok yıpranıcaz
Soran+1 yılya şöyle kardeşim ben aslında tamam dedim bu benim evlenicwğim adam ama benim eğtim li olmam suç gibi davranıyor. yani böyle
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
30Cevap
Kendini adet diplamyla 2 kuruş fazla maaşla ve bir cm fazla boyla allahu Ekber dağında gören sefil karaktersizler.
Anlayış sadakat güzel huy guzel geçim, bunların uzerinde şu tuttuğun kriterlere bak canım kardeşim20 Yorumla
+1 yılÜniversite mezunu hemşire olduğu için kendini üstün görmek... Ayakta alkışlıyorum kafanı senin. Oğlan inşallah kurtulur senden.
211 Yorumla
Soran+1 yılahahaha sana açıyorum çidrren öncelikle sen onu tanımıyorsun. belki kötü biri bu nasıl bir çoçuk lik biraz büyü sonralıkla ben kendimi üstün görmedim.. uygun değiliz dedim. eblikşker hep bunlardan bitiyor. peri masalı da yaşayan ergen olmaktan çık
- +1 yıl
"bana layık olmadığını düşünüyorum" ne demek? Daha kendi yazdığından haberi olmayan, okuduğundan bile anlamayan bir cahilsin. Tez zamanda akıllanman dileğiyle
Soran+1 yılahaha cahil le muhattap kötü layık olmamak denk olmamak demekit yani biz denk değiliz yalan mi denk değiliz. üstünlük olarak değil bu. yalnızca. eşitlikle alakalı. imkanlarla alakalı agha
- +1 yıl
Yav he. Denk olmamaktan sonrasını okumadım
Soran+1 yılahaha cahilliğin yüzüne geldi çünkü okumadım diyor bu da senin acizliğin bana mi bir şey olur iletişim lkurmayan bilmeyen veled der geçerim 😂
- +1 yıl
Senin gibi iğrenç varlıklara da Allah güzel hayat, sağlık, iş nasip ediyor ya, o koyuyor bana.
Allah'ım, adaletini sorgulamıyorum ama ne bileyim sence bu ne yav?
Soran+1 yılahaha haddini bil beni tanımadan yargılaman bile bir ergenlik. bu kadar kadın düşmani olma ben senin hemvinsinim... ve haddini bil yoksa senle mahkemelik oluruz bana tazminat ödersin insanları anlamayı bil ve saygıyı nil sevgi serbest saygı zorunlu haddini aşarsan. mahkemelik ederim seni acımam. senin gibilerde alalh bir şey nasip etmez çünkü hak etmesin tanımadığı insana böyle davranan ön yargılı birisin sen anlamıyorsun dinlemiyor suçlamaya gelmişsin insanlar açıklama yapıyor okumadım yazıyorsun sonra insanlıktan bahsediyosun ergen dedim ya işte sonuna kadar arkasindayim.
- +1 yıl
Neye mahkemeye vereceksin, "gerçekleri yüzüme vurdu mu" diyeceksin mahkemede? Hahahahahaah. Komiksin :D Allah cidden akıl fikir versin sana tez zamanda. O kadar mantıksız konuşuyorsun ki cevap vermeye bile üşeniyorum. Şimdi kendi kendine söylen burada, ağla.
Soran+1 yılahahaha gülmek ten yardıldım 😂😂 şeref zedeleyici aşşağılıcı kelimeler ve hakaret bu ülkede tazminat suçu dediğim gibi bir ergen le muhattap oldum kendimden özür dilerim insanları dinlemeden anlamadan yarılayan bir şey sorunca cevap veren insana okumadım yasan bie cahil sin iletişim bozulduğu olan bie ergen allah akıl fikri versin demek de bie aşşağılacı terim zekaya hakaret bu da tazminat suçu tavsiyem yaşadığı ülkenin anayasasını öğren cahil olma 😂😂 ezik egonu da insanlara saldırsak tatmin etme ezik olduğunu böyle kapatamassın ergen us veled yazıyor yazıyor karşında ki cevap verince okumadım yazıyor lan ergenlikten çık önce abi profilinde çizgi flim karakteri vat tam ergen bu diplomamı çıkarıp özür dileyeyim böyel ergen le muhattap oldum hadi naşş mahalle kaşarı evde kalmış seni
Soran+1 yıl19 yaşında veled seni evden cafeye gidecek parası olmayan fakir orta okul mezunu açıktan okuyan küçük zavallı acıdım lan 😂
- +1 yıl
Senin bu yazdıkların kesinlikle mahkemelik işlerden o zaman :DD nasıl da delirdin damarına basınca aksmssvsksvsksblsgsslbdl
İnsanları aldıkları maaşı, aldıkları eğitimi ve boyu ile değerlendiren kişi beyanı. Yazık sen evlenme.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı. Aklınızda böyle bı düşünce varsa uzatmayın ayrılın yaptığınız meslek sıradan kendinizi nerde görüyorsunuz bilmiyorum ama gerçekten sevdiğiniz biriyle evlenin para kariyer sizi mutlu etmez
10 Yorumla
+1 yılinşallah iyi birini bulur çocuk da mutlu olur... egoistin bencilin tekisin güzelim ne demek yarına çıkacağımızın kesinatı var mı? asgari ücretle çalışan insan düşük insan mı?
22 Yorumla
Soran+1 yılhayır değil ama kendine göre birini bulmalı..
- +1 yıl
heee sen bu kavramlara neden bu kadar takılıyorsun ki kavramlar mı mutlu olacak onlarla mı hayat süreceksin karaktere bak sevgiye bak nişanlın seni seviyordur bak çocuğa yazık etme
+1 yılKatılıyorum. Seni taşıyamaz! Her şeyine müdahale edecektir. Yatakta dahi farklı olacaktır.
10 Yorumla
+1 yılBu cümleyi kurduğun biriyle berabersen zaten ayril da kurtar çocuğu.
27 Yorumla
Soran+1 yıltanımadan yargıla... ergen lik by işte.
- +1 yıl
begenmiyo ya da istemiyo olabilirsin bunu anlarim ama drekt "nişanlim bana layık değil" gibi kendini cok yükseklere koyup karsindakini asağilar bir üslup takinirsan herkes yargılar.
Soran+1 yıllâyık kelimesinin anlamı eşitlik ve denk demektir eşir değiliz ama yücelik olarak değil bunlar olarak. cümle nin anlamın bu ama halk arasında sanırım ego olarak kullanılıyor bu neden le yanlış anlaşıldı her neyse demek istediğim bu eşitsizlikler yüzünden ilerde yıpranabiliriz
- +1 yıl
ne yıpranmasından bahsediyorsun ya çocuk seni seviyorsa seviyor büyük ihtimal olay bitmiştir ama senin gözün yükseklerdeyse bir şey diyemem..
- +1 yıl
ikiniz için de ayrıl sen. aşik olmadan ve gerçekten sevmeden de kimseyle olma çünkü insan gerçekten severse sevdiğinin tüm eksiklerini tamamlıyo bir bütün hissediyo.
Vunlarsiz kimseyle olma, mutsuz eder mutsuz olursun.
Soran+1 yıl@tasknaydnn ben burs yorum da ki kadınla konuşuyor. bir ikincisi cahil mısın peri masalı mi ulan bu ülkede evlilikler eğtim farkı ile bitiyoe peri masalını bırakın grrçrekler bunlar. herşeyde atlama aynca. kendi yorumunda belirt gerçekler bunlar . ve şimdiden bunun sorununu. çılarıyor nişanlım okudum diye suçlu görüyor remen sevgi başka şey geçineök başka şey. sevgi olur ama sürkeli sürkeli bunlar yıpratır gerçekler bunlar çık şu hayal dünyasından
Soran+1 yılsindi sans gelelim. gerçekten seviyordum ve eksiklerini tamamladım ana nisandan sonra sürkeli bunun srounuı çıkarıyor durduk yere. mesala aşkım sana kahve yapayım diyorum durduk yere benim gibi eğitimsiz e kim kahve yapar diyor ki ben bunu sorun görmezken o geriyor du gündeme. sürkeli üretmek yerine dövünüyor
ve nişanlıyken böyle sorun okurda evlenirken neler olur lütfen peri masalından çık aklında kurmuşsun sevgi herşey diyosun ama o filimlere olıyor. sevgi çok önemi ama saygı yoksa hiç.. üretmek ypk sa hiç..
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHemşireler çok yoğun çalışır biliyorum geceli gündüzlü seni normal bir öğretmen mühendis kimse istemez bu yüzden kaybetme cocugu evlen maaşınla evin reisliğini elde edersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörende tıp bitirdi sanıcak yahu hemşirelikte ne var? Kaç tane kişi tanıyorum hemşire olan. Yok maaşım bu yok şu. Güzelim demişsin kime göre neye göre? Şahsen ben 170 ten uzun kadın istemem. Kendim 182 oldugum halde. Nasıl ego bu ya?
02 Yorumla
Soran+1 yılahaha hemşirelik zoe meslek sen hasta olınca bize geliyorsun hemşirelik ve doktorluk nedir biliyor musun Bir insanın iyiliği mesleğine sığdırma sıdır Ayrıca sana göre değil ülke geneline göre öyle
Cevap sahibi+1 yılahahahahah işin zor
+1 yılÖyleyse neden nişanlandın? Diploma verilir eşeklik baki kalır gibisinden bir söz vardı burdaki diplomali eşek de sensin bilgine
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara umrunda olmayabilir çoğu şeyde haklı olabilirsin ama anlatım tarzın yanlış bana layık değil demek ne ya sende insansın o da insan kimseyi küçük gormemek gerek kimsenin bir dakika sonra yasayacaginin ya da bir dakika sonra basına ne geleceğinin garantisi yok ne kazalar oluyor ne olaylar oluyor insanlar ömür boyu yatalak kalabiliyor kibirlenmeyip kimseyi küçük gormemek gerek...
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen yanlış anlattım biraz kendimi. ben genelde kelimelerin halk anlamında arasına kullanıma değil gerçek anlamına bakarak konuşurum o nedenle yanlış anlattım demek istediğimi an
Haklısın sana layık değil. Senden çok daha iyilerine layık.
20 Yorumla
+1 yılİlla ki herşey maddiyat değil, önemli olan sevginiz. Ama gözü yükseklerde olan biri için bu imkansız birşey
03 Yorumla
Soranmaddiyatran bahseden kim neden dikkatin o çekti eğtim farkı kültür bilgi. bunlar en önemli etken kimse leri masalında yaşamıyor sevgi diye başlı5oe boşanma ile bitiyor ister istemez oluyor
- +1 yıl
Nice lise mezunu olupta kendini geliştiren kişiler var,
Soran+1 yılgerçekten peri masalında yaşamayı bırak 😂😂 ülkede eğtim farkından boşanan. milyonlar varken sen 4 5 tane evli kalana bakıyorsun. ben im için maddiyat önemsiz. ben sadec ilerde korkuyorum. inan korkuyorum kim ne der unutma değip ama birimizi ya yıptatırak
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAskeri ücret yazan biri bana lisans mezunuyum demesin ya komik oluyor. Ayrıca madem sana layık olmadığını düşünüyordun en başında neden nişanlandın?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO adamı hak etmiyorsun.
Bittir tabi ki, senden dahada iyi onun karşısına çıkıcak o arakdaşın adına sevindim ^^12 Yorumla
Soran+1 yılahahaha hayatı toz pempe sanan bir salak daha hayat toz pembe değil ayrıca onu tanımadan yorum yapmak cahillik belki çok kötü adam belki pislik briisi işte cahil be büyümemiş olmanın nedeni.
Soran+1 yılçok uzun okumadım ama son day yazdığın kısa cümle için sana dava açılacak hakaretten devler hemşiresine hakaretten tazminat ödemden görüşürüz..
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Eee hangi mantıkla nişan yaptın layık değilse? Arkadaş siz kızların beyni neden böyle
10 YorumlaMalesef hemşire olmuşsun ama insan olamamışsın insanlıkta makam mevki boyla pısla parayla olmaz satında alamaz sen bide hayat okulunu oku en önemli olan şeyde karakterdir yani sende olmayan
01 Yorumla
Soran+1 yılsen insanları tanımadan ne güzel tartışıyorsun tam insan olmuşşun. biz peri masalında yaşamıyoruz... üzgünüm ülkede evliliklerin çoğu eğtim seviyesi yüzünden bitiyor kendimizi kandırma artık
+1 yılOğlanı Allah senden kurtarsın. Egoist bir kızsın kendin gibilerini hak edebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılİNsanları küçük görmemelisin. Layık değilse neden nişanlın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe saçma bir dülğnce bu herşey okulu eğitimmi paramı nasp bir bakış açısı bu swviypsan iyi insansa karakterliyse tamam okul herxaman okunabilir maaşta artar böyle düşünmeniz çok yanlış
00 Yorumla
+1 yılCanım benim ozaman elin garibinle ne diye nişanlandın yuva kurma hayellerini bitiriyorsun
00 Yorumla
+1 yılSaçma çok saçma ya böyle zihniyette kızlardan uzak durmak ümidi ile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanlanmadan önce bitirseydin keşke aklında soru işareti varsa eğer ve sevmiyorsan bitir ilerde yine böyle düşünüceksin sen nasıl mutlu ve rahat olabileceğini düşünüyorsan öyle karar ver
00 YorumlaSen bunca yıl okumuşsun da ne fayda ne yazmayı öğrenebilmişsin ne de düşünebilmeyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılSen şimdiden beğenmiyorsun. Neden nişanlandın adamada sanada yazık
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBencede layık değil çünkü sen kendini beğenmiş birisin
11 Yorumla
Soran+1 yılahahaha nişanlım tanımadan bu yorumu yapmak mantıksız insan kimse peri masalında yaşamıyor ben kendimi beğenmiyorum onu küçük görmüyorum ama ieşrde bunlar hep sorun oluyor istemeden
+1 yılher önüne gelen vasıfsız hemşire oluyor kendini üstte görme 180 barajını gec yine hemşire olursun ezik seni
30 Yorumla
+1 yılya hic konuşma ise idin şimdi ne haykırıyorsun kendi kendine
00 Yorumlasenın gıbıler dusman basına ıste yakıstarmıyorsan neden nısanlandın ozaman
20 YorumlaDiplomanin kurdelesini cozmediinse ustune oturabilirsin
10 Yorumlabence bu kadar önyargılı olma insanın kişiliği herşeyden önemlidir
14 Yorumla- +1 yıl
helalllll
- +1 yıl
5 bin tl maaşı varmışmış güzelmiş bugün güzelsindir yarın allah bir tokat atar çikinleşirsin görüyorsun dimi kardeşim egolu olmak çok zor ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. şimdiden böyle düşünüyorsan gelecek ümit vaad etmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilerde adam parayı bulup senden daha güzel başarılı bir kızla olursa ne yapıcaksın
04 Yorumla
Soran+1 yılahahaha çok flim izlemenin zararı abi 35 yaşında adamsın yapma. benim maddiyat urunda değip ama üzgünüm hayat peri masalı değil... parsa mesala değiş ama kültür. bilgi eğtim bunlar ülkede ji boşanma sevenlerinin yüzde 50 si şimdi devam edersin ama ilerde büyük şeyler olur peri masalını bırak
Cevap sahibi+1 yılkızım o zaman ne halt yemeye nişanlanıyorsun maddiyat senin umurunda olmaz olur mu para olmadan hiçbir şey olmuyor para en önemlisi
Soran+1 yılyok yani ben onla paramı paylaşım asla çekinmem ama. aldinda bunlar benim unutma değildi bu eğtim seviyesi ana şimdiden nişanlım en küçük bir şey desem mesala aşkım şunu yapalım desem nana ezik hissedip ben sana layık değişim zaten diyor hayır bir önür böyle geçmez sürekli eğtim li oluğun için resmen beni suçluyor. keşke okumasaydın dedi şimdi böyle işe nişanlıyım nasıl olur
Cevap sahibi+1 yılsana kültürlü biri gerekli o zaman oda aynı görüşü paylaşıyorsa hakkınızda hayırlısı olsun ama unutma aşk falan filan yok karşılıklı çıkarlar var bence para her zaman daha önemli
daha evlenmedin tantana yapyiorsun evlensen isin fazla sürmez senide kullanir
00 Yorumla
+1 yılAskeri yazıyorsun ama😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen ona layik degilsin
10 Yorumla
+1 yılSen onun temiz kalbine layıkmîsın?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılileride sorun olacığını düşünüyosan bunu ona söyle
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirden bırakıp çocuğu incitmesin sonuçta o da bir can, kardeş ne anladın da dislike attın cidden merak ettim doğrusu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence hemen bitir ileride pişman olursun yoksa
00 YorumlaSen kendini ne sanıyorsun ukala
10 Yorumla
+1 yılNiye nişanlandın o zaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılsevmiyo musun
00 Yorumla
+1 yılAYRIL O ZAMAN
00 YorumlaNeden nişanlandın
02 Yorumla
Soran+1 yılaslında nişanlanmadım geldi ben seni seviyorum dedi yüzüğü taktı gitti ben şok oldum
Niye nişanlandın ki
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026