Mesaj atanlara bakip bakip kankalarimla bu eve ekmek getirmez deyip eliyoruz— D İ L A R A A 👸🏻 (@Dilarabeksn) September 21, 2019
Dış görünüşleri, hareketleri.. Hangi özellikleriyle kendilerini belli ederler?

Mesaj atanlara bakip bakip kankalarimla bu eve ekmek getirmez deyip eliyoruz— D İ L A R A A 👸🏻 (@Dilarabeksn) September 21, 2019

Eskide kaldı artık eve ekmek getirecek, evde ki kavanozun kapağını açacak erkeklerin devri şimdi dışarı yemeğe götürecek, gerekirse yemeği de yapacak ütü de yapacak... Anlayışlı, kibar, zeki, yakışıklı ve zengin erkeklerin devri o nedenle bakılan ekmek getirip getirmeyeceği değil artık 😉
Özelliğine bakmak gerekmez biraz araştırma ile işine gücü belli olur zaten yani çok kolay anlaşılır ne kadar ekmek istediğin de tartışılır tabi ki ekmek mi firin mi istiyorsun ona göre bakarsın. Ülkenin ekonomik durumu ortada işsizlik, egitim ortada insanlara da pek kusur bulmamak lazim.
İşi gücü olmayan çalışmayı sevmeyen insanlar eve ekmek getirmeyebilir.
İnstagramda 3 bini geçik kişiyi takip etmesinden 😂
Cevap
19Cevap
Merhaba,
Sorumluluk sahibi olmayan her erkek olabilir...
işinize geldimi kadın erkek eşit erkek yemek yapsın dersiniz, işinize gelmedimi eve ekmek getirmek erkeğin görevi dersiniz. ya tam ataerkil olalım ya tam eşitlikçi mk arada kaldık böyle olmuyor hep erkeklere giriyor kazığın ucu
he mk he, çalışan biri en az 8 saat mesai yapıyor, sen evde temizlik yemek çamaşır ütü falan derken 8 saati geçiyor zaten dimi
çocuk yoksa ev hanımlığı demek günde max 2 saat aktif çalışma demek sorry bro ama ev hanımlığı zor falan değil
o zaman çalış bana niye ağlıyon
kardeş ev kadınlığı diye bir meslek yok, siz işsizsiniz. ne emekliliği mk
yukarıda küfür nerede türkçe yoksunu. git ötede vızırda
kardeş ben çalışmak zor demedim ev hanımlığı kolay dedim, ayrıca iki tane de üni bitirdim işçi olduğumu ne biliyon. tekrar söylüyorum git ötede vızırda 5 bin liranda gözüm yok senin de benimle işin yok 👋👋
annem bakacak tabi senin annen gibi doğurup saldımçayıra mı demesi lazımdı. engelliyom seni yeter ettin 👋
Kimseyi dış görünüşünden tanıyamazsın, sadece o'nun adına bir düşünceye bir fikre sahip olursun buna da önyargı diyoruz. O yüzden kimseyi tam tamına tanımadan konışmak doğru olmaz
Farklı bir noktaya değinmek istiyorum. Maddi sorumluluğu erkeklere yüklemek acımasızca bence, kadın çalışmıyorsa başka tabi
Çok adam beyefendi gibi duranlar. Korkak oluyorlargenelde
İyi ki tembel değilim 😁 birde evine ekmek getirmeyen erkek mi olur?
Yok oyle birsey onyargiya gerek yok. Eve ekmek getirmez dediginiz erkekler evde ekmek bile yapabilir.
Seninle konuşurken sürekli gözü sağa sola kayıyorsa.
Rahatına çok düşkün ve miskinse
Aklı 5 karış havada laylaylom takılıyorsa. Ve sorumsuz biriyse eve ekmek getirmez 😂
Ne hikmetse kızların peşinde eridiği erkeklerdir.
Icki kumar hayati varsa ondan es olmaz
İçkiye neden bu kadar düşmansınız
@ChinaTrading çünkü içki bütün kötülüklerin anasıdır. Onu içen her haltı yapmaya elverişlidir.
Rica ederim. Şimdi ona karşı cins cevap verseydi anlamayabilirdi ama kendi cinsinden olan biri daha iyi bir etki yapar. İçki nedir ya çökük çocuğunun rızkını götürüp o zıkkıma vereceksin. Sonra da ayyaş ayyaş eve geleceksin o kadın leş gibi koktuğun halde değil yanına eve bile almaması gerekir.
@DontLoveAnyone sizin anlayışınız bu işte içki içince direk çoluk çocuk rızkı bende içiyorum. Fakat kimsenin rızkından kestiğimiz yok
Tipinden anlaşılır
Eve ekmek getırememe özelligşnden hocam😂
Konusmasindan belli olur o
Miskin ve tembel hali.
Belki de ekmek yemeği sevmiyordur alsksksk
giyinişinden ve düşüncelerinden, cimriliğinde
Tipinden belli olur o.
herhalinden bellidir sanırım reis
Her halinden belli olur sanırım
Sorumsuzluğundan umursamaz tavırlarından
soytarılar derim beş para etmez derim
Baba parası yerse