Valla tek kelime secdede çocuğu var yani o çocuğu kendi yerine koy baban baska kadına gitcek seni annenle yanlız birakcak sen ne düşünürsen onu yap ama çocuk gibi düşün derim seni kötülemek gibi bir niyetim yok ama olması gerekeni yapman lazım çocuk için sende olsan o çocuk gibi düşünürsün ilerde buyudumde sana gelip hesap sorar sa ne diyeceksin babamı benden aldın dediginde
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben bırakacağım zaten onu. Kadın zerre umrumda değil ama çocuğa yazık.
karakter yoksunusunuz. kusurabakma adam evlı oldugunu bılıyorsun konusuyorsun cocugu oldugunu bılıyorsun konusmaya devam edıyorsun yazık sizin gibi kullara.. o kadınla bebegın ne günahı var!!!
6
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadın umrumda değil ben sadece bebeği düşünüyorum. Ayrıca beni yargılamak senin haddine değil.
ozaman fıkırımı sorma soru sorma arkadasım. sen adamın evlı oldugunu bıle bıle konusuyorsun o adım 9 aydır aklı nerde hem karısı ıle bırlıkte oluyor hem senle konusuyor sevıyorum fılan. ne kadar ucuzsunuz.. yazma bıle bana rıca ederım yazma. hayatımda kufur etmeyı sevmedım cok agır konusurum. bıraz ahlaklı olun!!!
tamam senın bır gunahın yok dıyelım böyle kararktersız cocugunu bıle dusunmeyen yarın öburgun sana yapmayacak mı? garantısı var mı bunun. bu adam bukadar mı ahlaksız serefsız!! madem öyle neden cocuk yapıyor!! gunah ya gunah herboku ye ıster fahıse ol!! ama ahlakınla olun!! bın bır kısı ıle yatsan yemın ederım agzımı acmam ama bu kulların hakkını nasıl ödeyeceksınız!!! kadın umrunda degıl dıyorsun! gunah gunah o kadının o adamı sevdı sucu neydı evlendı!!! sen bunları bıle bıle yapıyorsun bırde pıskın pıskın kadın umrumda degıl cocuk umrumda dıyorsun!!! alllah sana ıman, akıl, vicdan, onu azıcıkta haysiyet versin!!. kusura bakma kardesım sende hata olmasa bıle o adama uyma kardesım sevme!!
aklını basına devşir kardeşim olur mu? bu dunya yuvarlak yarın öburgun aynısı basına gelır... benım sana tek tavsıyem gercekten uzakdur ızınıdahı bulamasın... ya gönul bu otada bokada konuyor ama bazen durucagın yerı bılmelısın. yakma ınsanları kendını cocugu kadını yakma!
muhtemel olasılıkla sanaldan konustugun bırısı bu. gordugun gıbı sen ona umut baglarken, o senı oyalıyor hayatına devam edıyor hatta artılar bıle katıyor. yapacagın sey 1 sanal ılıskıden uzak durmak 2 sanal ve evlı bırısınden uzak durmak (sonuc bu ) 3 bu adamdan ozellıkle uzak durmak
Geçen gün de sordun bu soruyu gördüm ama ilk ekran görüntüsü yoktu. Adam bunu gayet normal bir şekilde anlatıyor, seni resmen kullanıyor. O ne yaparsa yapsın sen onu kabul edersin diye görüyor çünkü, cepte görüyor seni. Sen de düşmüşsün bu tongaya. Yazık
Orda mısın, bir veda etseydin diyerek adama muhtaç gibi davranmışsın. Ne zaman geleceksin diye sormuşsun üsttelik. Karısı doğum yapan bir adama “feda etseydin o zaman” demişsin bunu beklercesine. Nerede düşmemek?
simdi bak ; bu adam karisini ve cocugunu hice sayiyor. Ne icin? 1 kiz icin degilmi? ki baba da olacagina göre artik kavusmaniz imkansiz. Peki sen istermisin birinin takildigi biri olmayi? Vakit bulursa yanina gelecek ama eve döndügünde yine esiyle ayni yatagi paylasicak ve cocugu dünyaya gelecek. Ki emin ol bebek sahibi olmak dünyanin en güzel seyi. dogum yaptiktan sonra artik eskisi gibi pesine düsmeyecek cocuguyla ilgilenecek. Olan sana olacak, daha cok aci cekeceksin
Adam 9 aydır büyük ihtimalle cinsel ilişkiye girmiyor eşi hamile diye o yüzden nereye saldıracağını şaşırmış durumda ve senin gibi salak birine denk gelmiş kaçırır mı? Orada çok kilit bir şey söylemiş, seni deliler gibi arzuluyorum. Yani senin bedenine sahip olmak istiyor. Görüşmeye devam et seni de hamile bıraksın kuma olarak gidersin evine aptal kadın.
Sen o adamın evli olduğunu bildiğin halde eğer konuştuysan. Dunyanın en kaşar ve en. rusbu kızlarına bunları dediğim için özür dilerim.. Defol çık hayatından adamın
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de dünyanın en beyinsiz insanlarından biriyle konuştuğum için özür dilerim. Bak orada kocaman harflerle "yargılamadan cevap verin" yazıyor. Ama sen okuduğunu algılayamayacak kadar beyinden yoksunsun anlaşılan.
Bunun doğru tarafı mı var da düşünelim baş belası. Adam evli çocuğu bile olmuş Zina nın büyüğünü yapıyor seviyorum falan geç bu boş hikayeleri git ver bir tarafını da yangının sönsün istersen
Nasıl insanlarsınız ya siz tek kelimeyle ikinizde sende o da rezilsiniz senin birazkendine saygın olsaydı enli bir adamla konuşmazdın utanman gerekirken buraya -koyup fikir alıyosun sen ve senin gibi olan herkese yazıklar olsun !
O çocuğun hakkını nerede ödeyeceksin !!! Babam ne koşulda annemi aldatırsa aldatsın haksız anlıyor musun b. k mu vardı da evlendi bekleseydi seni bulsaydı adamda sen de. rusbusunuz Allah evliyken zina yapanların belasını versin
Öyle de olması gerekir. Siz onun gibi olmayın adam yuvasını yıkmak için elinden geleni yapıyor üstelik niçin bir kız için doğan çocuğu bile yok sayıyor öyle ki size verdiği değeri düşünün bugün karısına çocuğuna bunu yapan yarın size neler yapmaz
Eğer o adamla konuşmaya devam edersen metres konumunda olursun namussuz biri olarak kalmak istiyorsan konuşmaya devam et o masum bebeğin hakkına gir aileyi dağıt hadi şu an konuşman bile benim gözümde namussuzluk aşağılık bir durum
Acılar insana ders verir tecrübe verir öğrenirsin sense suçsuz bebeğin hakkına giriyosun söylesene acılarından acımasız olmayı mı öğrendin sen bence anlaman için daha cook acı çekceksin bu gidişle
Kardeşim adam seninle birlikte olalım görürsün demiş daha ne desin. Allah aşkına azıcık olsun aç gözünü kurban olayım. Sinirleniyorum hadi kendini düşünmüyorsun bari bir parça empati yap. Her şeyden mi fakirsin anlamadım ki!
Kime karşı empati yapayım pardon da? Neden kendimden önce başkalarını düşünmek zorunda olayım ki? Hadi onu da geçtim ben her şeye rağmen o bebeği düşünüyorum ve sırf onun için terk edeceğim
En İyi Cevaplar