Adam evli, çocuğu olacak. Çocuk yapacak kadar eşiyle ilişkiye giriyor yani. Sen hala beni seviyor musun diye soruyorsun. Çok yanlış bir şey. Senle evlenirse de sana aynısını yapacak.
Ne fark eder ki? Eşiyle ilişkiye girmiş, eşi hamile ve belki eşini hamileyken beğenmediği için sana yönelmiş. Adamın muhtemelen tüm ilgisi güzelliğe yönelik.
Yuva yıkanın yuvası olmaz. Sen bir kadının evini, çocuğunu yıkarsan, her zaman "e bu kız zaten kimseyi düşünmüyor ki" olur ve kendini düşürürsün.
Ne kadar ahlaksizsiniz ve ayrica migdeniz nasil aliyor. Her gün baskasinin kollarinda koynunda oldugunu bile bile. Kendinden nasil utanmiyorsun. Rabbim korusun sizin gibilerden
Hem karısıyla seks yapıp onu arzuluyor (ki karısı hamile kalmış), hem de seni mi arzulayıp sevdiğini söylüyor, bunlar hep boş laf, anlamamak için salak olmak lazım. Kimseye kullandırtmayın kendinizi.
Midem bulandı. Kızım sakın kanma bu adama. Hersey sevgi değil.. Sevgi aşk her neyse gelip geçici şeyler.. Gözünü aç.. Sakın yanlış yapma. Bu adamdan sana asla hayır gelmez..
Akıllı olsan şu soruyu sormazdın. Evli çocuklu adam. Seni uyutmuş amacına ulaşsa hevesini alsa iki gün geçmez terkeder seni. Ne yapmalıyım demişsin birde akıl fikir yok kızım sende
öyle mi zaten evli olan birine aşk besliyorsun ve konuşmaların birşeyler bekler seviyede sen yinede kendine çok güvenme. ateşle çok oynarsan mutlaka yakar ;)
ben niye boğuluyorum ben seni kınamıyorum iyi oku mesajımı gözün açılsın diye gerekirse ağırda konuşurum bende kadınım seni korumak banada düşer dikkat et bak aşağıdaki adamlar bile yazmış sana bu seni kullanacak sonra bırakacak daha beter olursun yazık değil mi
engelleyin gerekirse numaranızı değişin size ulaşıp aklınızı çelmesine izin verme bak gene söylüyorum seni kınamıyorum ama bazen yaşadıklarımıza uzaktan bakmak gerekiyor yazışmalarından da anlaşıyor bu adam seni arzuluyor amacı çok başka yazık olur sana
adamın yazdıkalrına baktım kafasındaki senle ilşki yaşamak sonrasında seni mağdur edicek evlenme hikaye boşver sen. sonda cevap vermemş zaten tıkanmış orda belliki.
En İyi Cevaplar